• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydın,hayırlı cumalar...

Dün;
Sabah-sucuklu yumurta ile kkk
Öğlen -pidesiz urfa kebabı,çok az bulgur pilavı,tarhana çorbası,salata,ayran
Akşam-Barbunya,2 adet lahmacun (kayınvalidem yaptırmış)salata-ayran

Aralarda elma-mandalina-erik kurusu-limonlu su-kaju-çam fıstığı

Dün çok yedim sanki,akşam baya rahatsızdım :))))

Doktor kontrolümüz çok iyi geçti..
Kilo aldığıma çok sevindi doktorumuz,beni sevdiği için herşey konuşabiliyoruz..Yüzün dolmuş,vücudun dolmuş,doğumdan sonrada böyle ol dedi:)) Bebek çok iyi maşallah ,bugün çok masumdu,sırtını dönmüş uyuyordu...Gelişimi çok iyi..Boyu maşallah çok uzun ,ondan beni rahatsız ediyormuş :))) Kilosuda normal..mutlu mesut ayrıldık doktordan..Sakın kilo alıyorum diye yememezlik yapma dedi..Allahıma bin şükür olsun...

Rumuz: prenscim
Gebeliğimin başlangıç tarihi: 14.08.2013
Başlangıç kilom: 54
Geçen hafta: 58
Bu hafta: 59
Fark: 1000 gr
Toplam fark :5 kg.
Spor: Haftada 2-3 gün 30 dk.yürüyüş (artırmam gerek)
Boy: 1.67 cm.
Hedef: 69

Zayıflar daha çabuk alıyor,dolduruyor bebekleride iyi gelişiyor dedi,doğumdan sonra hemen atarsın bu kiloyu dedi doktor..Gerçekten de öyle oldu ilkinde..Protein ağırlıklı beslendiğim için bebeğin boyu normalde 14 cm. olması gerekirken 17 cm.olmuş..:))Maşallah..

Bizden bu kadar,rabbim tüm hayırlı dualarımızı kabul etsin..Amin..

Canim prenscigim,guzel haberlerinizle nasil mutlu oldum anlatamam,dualarim hep sizinleydi.Rabbim insaalah tamamina erdirsin.Cok tesekkurler hemen haber verdigin icin.Hep boyle guzel bildirimlerde bulusmak dilegiyle...

gözünaydın canım kontrolünün iyi geçtiğine sevindim,
bebeğede :nazar: karatayın faydaları buradada ortaya çıktı...doğunca karatay hocaya bu senin beslenme tarzınla doğmuş bebek diye resmini yollamak lazım :52:
bundan sonra az yemek yok kilo takıntısı yok :20:

Çok teşekkür ederim..Tamam hiç takmıcam kafama..:))

Canim prenscigim,guzel haberlerinizle nasil mutlu oldum anlatamam,dualarim hep sizinleydi.Rabbim insaalah tamamina erdirsin.Cok tesekkurler hemen haber verdigin icin.Hep boyle guzel bildirimlerde bulusmak dilegiyle...

Amin,çok sağolun...
Allah razı olsun hepinizden çok güzel dileklerde dualarda bulunuyorsun..İçten hissediyorum ve ben de aynısını sizler için diliyorum..

Canim guzel dostlarim,hepinize hayirli ,mutlu,saglikli cumalar diliyorum butun kalbimle.Ben gene 79 kg.ciktim.ama sukur ki almamisim,bu da olumlu bir veri benim icin.Zaten rabbim nasip ederse,omur verirse hedefim mart veya nisan aylarina kadar ne kadar verebilirsem cok iyi olur diye dusunuyorum.Aslinda amac bir hedef yakalamak,iste o zaman insan da amac ve hedef arasinda zamanin nasil gectigini anliyamiyor,hedefine ulasincada cok mutlu oluyor.Hepinizi simsicak kucakliyorum canlarimmmmmmm.

Sevgili Gulcugum,hayirli cumalar canim.Ben de nacizane bir deneyimimi paylasmak isterim ki ben cok faydasini gordum.Fakat bir iki gun yapip birakmamak gerekiyor,ben uc yildan fazladir yapiyorum cokta iyi sonuc aldim.Her gece yatmadan dort tane kuru erik ve bes tane yarim ceviz ici.Bir cay fincani suda hepberaber bekletiliyor sabaha kadar.Kahvaltidan once tamamen ac karnina bu su icilip ,ceviz ve erikler yeniyor,zaten erik ve ceviz kahvaltimizin bir parcasi ama,kabizliga faydasi olanlar biraz yumusamis ve iyice belirgin lif haline donusmus olanlar,hem cok basit,hem lezzetli hem de cok faydali.Gercekten denemeye deger deger canlarim.

eczanedeki karbonat pakete girmiş bir ürün olduğu için denemek istemiyorum, dışardakilerdede ne var belli değil ben yağı iyice artırayım olmazsa şişeyi kafaya dikerim :52::52::52:

Eğer içmeye karar verirsen de eczaneden al. Ben A101 ile eczanedekini denedim. Marketten aldığım zor eriyor ve daha zor içiliyor. Eczanedekinin içimi daha rahat, ingiliz karbonatı. Bir arkadaşımda şişkinliğim var dedi, karbonat içeyim en iyisi dedi, şişkinliği gitmiş.

Dün;

Kilo aldığıma çok sevindi doktorumuz,beni sevdiği için herşey konuşabiliyoruz..Yüzün dolmuş,vücudun dolmuş,doğumdan sonrada böyle ol dedi:)) Bebek çok iyi maşallah ,bugün çok masumdu,sırtını dönmüş uyuyordu...Gelişimi çok iyi..Boyu maşallah çok uzun ,ondan beni rahatsız ediyormuş :))) Kilosuda normal..mutlu mesut ayrıldık doktordan..Sakın kilo alıyorum diye yememezlik yapma dedi..Allahıma bin şükür olsun...

Zayıflar daha çabuk alıyor,dolduruyor bebekleride iyi gelişiyor dedi,doğumdan sonra hemen atarsın bu kiloyu dedi doktor..Gerçekten de öyle oldu ilkinde..Protein ağırlıklı beslendiğim için bebeğin boyu normalde 14 cm. olması gerekirken 17 cm.olmuş..:))Maşallah..

Maşallah. :emir_bebek::nazar: Birşey öğrenmiş olduk, yani ben bilmiyordum. Demekki doğal proteini bol tüketmek gerekiyor. Aklımda olsun. :1:

sabah akşam bi bardak içiyorum bi kaç gündür bakalım işe yarcak mı:26:

İnşallah işe yarar. Peki şu an ishal durumu varmı? Vücutta asit fazlası varsa o şekilde gidiyormuş, bende de oldu.

vay angaralı vay:52:
İstanbullu çoğunluktaydı neyseki ankaralıyıda 3 ledik...
kurabiye ısırmadığın içinde:46:

Bende has ve öz Angaralıyım. Hem de Ayaş yollarından :) Ama üniversiteyi kazandığımda bir çıktım Ankara'dan çıkış o çıkış. 2001 den beri başka şehirlerde. Önce Antep sonra Istanbul en son İzmir. 3 yıldır buradayım. Ama bütün ailem Ankara'da olduğu için bir ayağım orda. Sık sık giderim. Arabayla gidersemde kaybolurum. Her şehri geziyorum arabayla bir tek kendi memleketimde kayboluyorum. :1: Tabela özürlü memleketim benim. Ama yine de güzel :)
Dün ne yedim??
Sabah; 9:00 1 muz bir yumurta 10 zeytin ceviz ve yeşillik
Öğlen; 14:00 1 lahmacun ve ayran,
Akşam; 18:15 1 tabak kuru fasulye, yeşillik, ve turşu.

Bu sabah tartıldım kilom aynı 77. Kilo kaybı yok. Ben bu hafta almadığıma dua etmeliyim değil mi? Az önce eşim aradı ekmek al gelirken diye. Girdim ekmekçiye, offfffffffff bildiğin pastane neler neler saymayacağım. Ondan bundan alsam mı diye düşünürken 1 ekmeği kapıp zor kaçtım dükkandan valla gözüm arkada kalarak :5::5::5:

ben bugün tartılmadım. sadece pazartesi bildirm yapacağız. sanıyordum.
Sabah 07.30 1 elma 1 tane haşlanmıış yumurta
Öğlen 12.00 mercimek çorbası ıspanaklı yoğurt Tavuk döner çok az.
Akşam Yoğurt Çorba Salata yiyeceğim.
Ben C.tesi pazar pek nete giremiyorum menü bildirimden bulunamayacağım. Hafta sonu borçlarımdan oruç tutacağım kısmetse.,
İNşallah pazartesi 1kg daha vermiş olurum :)

Dün;

Aman ne güzel haberler bunlar . Nazar değimesin hep öyle devam etsin :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

Dün;

Maşallah :nazar: Bebişine de sanada. :nazar: Ne güzel Allah sağlıkla doğmasını nasip etsin.

canan abla sende mi almanyadaydın siz dönmek stiyosunuz ben kaçmak stiyorum bu ülkeden :)) yer değiştirelim en iyisi :))

bugün tartılmayı unuttum ama sanırım yine veremedim çünkü dün kötü yanlışpis şeyler yedim hemde akşam 10 da ne olduklarını anladınız siz canınız çekmesin diye yazmıyorum gecen hafta da aynı şey olmuştu sanırım sabah tartılma anksiyetesi beni yemege itiyor:(
gül abla çok haklısın beyne format atmak lazım ama nasıl yapıcass onu bilmiyorum işte.. moralim bozulur hopp yemek çok mutlu olunca da hopp yemek düşüyor aklıma aclıkla falan ilgisi yok yani yemeği kafamdan çıkarıp yerine sporu koymam lazım benim sanırım bazı insanlar öyle yapıyomuş spor yaparken endorfin salgılanıyo ya ona bağımlı oluyolarmış bende keşke öyle olsaydım.. uzun yazdım neyse günnah çıkardım rahatladım :))

AAAAAHHHHHHHHHHHHHH sevgili kaaniacigim,canim benim,ben de gurbetteyim amma Almanya da degilim,sana gercek bir hayat hikayesinden ufacik bi kesitle yanit verebilrmiyim izninle,yirmialtiyil once -one way ticket- tek yonlu bilet kesilmiscesine ayrildik vatanimdan,geldik gurbete.Vatanimda neyimiz mi eksik ti,hicbir seyim esim istedi geldik.Cok ta genctik.Oglumuz dogdu,arkasindan da kizimiz,daha alti aylikken birseylerin dogru gitmedigini hisedip dr.lara,hastahanelere tasinmaya basladik.Buraya geldigim gunden bugun itibariyle burada bir kelime Turkce bilen yok,ingilizcemle anlastik.Yirmialti senedir ben bir cd alip gonlumce dinlemeye,bir kitapciya girip bir satir Turkce kitap secmeye hasretim,Kanlica da pudra sekerli yogurt yemege hasretim.Emirgan da o kirmizi beyaz cizgili icinde su birikmis cay tabaklarina hasretim.Beni kim mi tuttu vatanimi bu gune kadar ziyaret etmedigim veya geri donemedigim icin;rabbim kimselere bildirmesin guzeller guzeli kizim yirmidort senede yedi kere hastahanelerde musahade altinda tutuldu,en sonuncusu yedi ay olmak uzere.Buna can mi dayanir para mi.Simdi beni bagisla guzel kaaniam basini agrittim,insaalah senin ve hic kimsenin istikbali bana benzemesin,sadece demek istedigim her cicek kendi bahcesine yakisir.Cok parlak gelecekler ve butun dileklerinin hayirlara cikmasini temenni ederim yavrum.

tünaydın arkadaşlar bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyordu

tünaydın

ÇİZELGE NASIL YAPILIR
adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..işlem bu kadar

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Sevgili Gulcugum,hayirli cumalar canim.Ben de nacizane bir deneyimimi paylasmak isterim ki ben cok faydasini gordum.Fakat bir iki gun yapip birakmamak gerekiyor,ben uc yildan fazladir yapiyorum cokta iyi sonuc aldim.Her gece yatmadan dort tane kuru erik ve bes tane yarim ceviz ici.Bir cay fincani suda hepberaber bekletiliyor sabaha kadar.Kahvaltidan once tamamen ac karnina bu su icilip ,ceviz ve erikler yeniyor,zaten erik ve ceviz kahvaltimizin bir parcasi ama,kabizliga faydasi olanlar biraz yumusamis ve iyice belirgin lif haline donusmus olanlar,hem cok basit,hem lezzetli hem de cok faydali.Gercekten denemeye deger deger canlarim.

teşekkür ederim,sizede hayırlı cumalar
bilgi içinde teşekkürler, ben kayısıyı bazen akşamdan ıslatıyorum bazen kalkınca sıcak suyla ıslatıyorum 1 saat sonra falan kahvaltı yapmadan içiyorum ama suyunu hiç içmiyorum :50: oda lışkanlık yaptı, hoca bağırsak çalışmıyorsa yağı 5 katı 10 katı çoğaltın dediği için onu çoğalttım onada alıştı,,,,sizin usulü deneyeyim bakalım ne olacak :43:

teşekkür ederim,sizede hayırlı cumalar
bilgi içinde teşekkürler, ben kayısıyı bazen akşamdan ıslatıyorum bazen kalkınca sıcak suyla ıslatıyorum 1 saat sonra falan kahvaltı yapmadan içiyorum ama suyunu hiç içmiyorum :50: oda lışkanlık yaptı, hoca bağırsak çalışmıyorsa yağı 5 katı 10 katı çoğaltın dediği için onu çoğalttım onada alıştı,,,,sizin usulü deneyeyim bakalım ne olacak :43:

Keten tohumuda iyi geliyor diyorlardı, odamı işe yaramıyor. :(

Bende has ve öz Angaralıyım. Hem de Ayaş yollarından :) Ama üniversiteyi kazandığımda bir çıktım Ankara'dan çıkış o çıkış. 2001 den beri başka şehirlerde. Önce Antep sonra Istanbul en son İzmir. 3 yıldır buradayım. Ama bütün ailem Ankara'da olduğu için bir ayağım orda. Sık sık giderim. Arabayla gidersemde kaybolurum. Her şehri geziyorum arabayla bir tek kendi memleketimde kayboluyorum. :1: Tabela özürlü memleketim benim. Ama yine de güzel :)
Dün ne yedim??
Sabah; 9:00 1 muz bir yumurta 10 zeytin ceviz ve yeşillik
Öğlen; 14:00 1 lahmacun ve ayran,
Akşam; 18:15 1 tabak kuru fasulye, yeşillik, ve turşu.

Bu sabah tartıldım kilom aynı 77. Kilo kaybı yok. Ben bu hafta almadığıma dua etmeliyim değil mi? Az önce eşim aradı ekmek al gelirken diye. Girdim ekmekçiye, offfffffffff bildiğin pastane neler neler saymayacağım. Ondan bundan alsam mı diye düşünürken 1 ekmeği kapıp zor kaçtım dükkandan valla gözüm arkada kalarak :5::5::5:

sizin yanınızda ben çakma angara'lı kaldım :52:
...ben doğma büyüme Ankara'lıyım :52: annem babamda burada doğmuşlar, annemim sülalesi yozgatlı, babamınkiler çankırılı....

senin hesap bende istanbul,izmir gibi büyük şehirlerde bile kaybolmam ankara'da bir gün kayboldum :52:
birgün izmir çeşmede kamptan arkadaşlarla 4 araba konvoy olarak çıktık , akşam arkadaşın kızının düğünü var ona yetişmem lazım en azından 5 dkk da olsa görüp altınını takayım istedim, kampta beni beklettiler geç çıktık bide heryerde mola veriyorlar ooo benim düğüne yetişmem lazım siz beni oyalıyorsunuz ben geç kaldım gidiyorum dedim, saat 10 gibi Ankara'ya girdim kestirmeden çıkayım dedim epeydir o yola girmediğim için yollar değişmiş başka bir semte çıktım orayı bilmem soracak kişi yok ıssız yerler dolan dolan birini bul sor derken 10.40 gibi emniyete geldim düğün bitti yeni gittiler dediler meğerse orada erken bitiyormuş :50: bu ne ya bilmediğim yerlerde kaybolmuyorum kendi şehrimde kayboldum diyede kızdım kendime:52::52:

Prenscim bebegin saglikli gelisimi karataya borclu bizden daha iyisin sen masallah biz dökülüyoruz resnen :)))
Canan abla ne guzel yazmışsın daha gitmeden ozledim istanbulu elif safak yeni Kitap yazmis istanbuldan cok bahsediyo onu oneririm ben almayi düşünüyorum ayiptir soylemesi uzaktan akrabam olur da kendisi :))) her kitabini okurum severek
Gul abla kacamaklarimi atlamazdin yoksa vaz mi gectin benden Allah islah etsin beni :))))
Sabah kkk ogle 14.00 dersanenin altinda cok guzel ispanakli krep yapiyolar yine ondan yedim cok soguk hava baska yer arayamadim ve boll salata... simdide demli cay iciyorum deneme sinavim var dua edin yuksek alim moral olsun bana optum sekerlerr..

ben bugün tartılmadım. sadece pazartesi bildirm yapacağız. sanıyordum.
Sabah 07.30 1 elma 1 tane haşlanmıış yumurta
Öğlen 12.00 mercimek çorbası ıspanaklı yoğurt Tavuk döner çok az.
Akşam Yoğurt Çorba Salata yiyeceğim.
Ben C.tesi pazar pek nete giremiyorum menü bildirimden bulunamayacağım. Hafta sonu borçlarımdan oruç tutacağım kısmetse.,
İNşallah pazartesi 1kg daha vermiş olurum :)

pazartesi gününü oy birliği ile cumaya çektik canım
bu hafta hem pazartesi hem cuma bildirim yapmış oluyoruz bundan sonrada her cuma olacak...
allah kabul etsin canım,bende hafta sonları tutuyorum,
seni bu hafta sabit kalanlara eklerim
pazartesi 3 günlük menünü yazarsın,

Son düzenleme:
pazartesi gününü oy birliği ile cumaya çektik canım
bu hafta hem pazartesi hem cuma bildirim yapmış oluyoruz bundan sonrada her cuma olacak...
Allah kabul etsin canım,bende hafta sonları tutuyorum,
seni bu hafta sabit kalanlara eklerim
pazartesi 3 günlük menünü yazarsın,

yazzzz yazzzz 78.5 yaz :) :) gittim tartıldım çizelgemi de yaptımmmmmmmmmmmmmmmm :)

rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 79
bu hafta:78.5
fark: 500 GR
toplam fark: 1,5 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 62
yüzde: 0,641