Arada içiyorum, köyden gelmişti hemde. Ayrıca eve de aktardan bütün olarak almıştım. Annem tvde izlemiş söylüyordu bana çok yararlıymış diye. Ama araştırmamıştım hiç.Daha sık tüketeyim, hatta bu akşam içeyim.
Spor zamanı. Bileğimi zorlayanları çıkarıp yapacağım. Bileğim iyileşince de Jillian'ı yapmak istiyorum, çok merak ediyorum. Aralarda benim yaptığım hareketlerde var.
Yenilebilir, hatta okuduğumu hatırlıyorum ama nerede okudum onu hatırlamıyorum. :) Acaba birisimi yapmıştı. :44:
ALPRMUS, erzurumlu, gulhatun epeydir yok ama (şu an nicki aklıma gelmeyen atladığım arkadaşım varsa özür)
mydenizzz de geceden beri uğramamış yinemi kendisini iyi hissetmedi ki
Geldim ablam geldim..özledim valla topigimi, sabah çok işim vardi evde,öğlende arkadaslarla yemege gittik sonra alışveriş derken yoruldum çok soğuk ankara cidden.yuzumu hissetmedim bi ara...
Tum arkadaşlar iyisinizdir umarım. .ben cok güzel bi gün geçirdim. Sevdiğim insanlari gördüm ama ucundan accik lavas ekmegin tadina baktim avcumun ici kadar falan
Yarına da ben oglanin okuluna kurabiye yapıcamumarim kendimi tutabilirim
Sabah:0830 KKK
Öğlen 13.30 izgara, salata, ayran, lavaş
Aksam18.30 kırmızı mercimek corbasi,az taze fasulye kavurmasi 1 tane firin baget
Su az içtim tamalamaya calisacagim
Spor jillian 1/10 yapilacak kurabiye den sonra innnnnsallah:))
fazla merak senin başına iş açıyor dikkat et:86:
bu sefer de başka yerin incinmesin
ablacim baktim EPA ve DHA 250 yaziyor ve yemeklerden önce 1 er sefer günde 3 sefer diyorda ben iki ögün yedigim icin iki sefer iceyim diyorum
İyice düzelene kadar zorlamıyorum, tibet egzersizlerimi bile eksik yapıyorum. Haftada 3 defa yaptığım hareketlerden de şınav ve barfiksi şu an yapmıyorum. Bir an önce geçsede yapabilsem. Jillianda her gün yapılıyor, bakalım sıkılmadan yapabilecekmiyim. :44:En istikrarlı yaptığım 5 tibet egzersizi, 18 ay oldu başlayalı.
abla cok fazla degilmi bir sey olmasin sonra :44: antioksidn derken odami hap yoksa250 cok az gunde 4 tane alsan 1 gr yapar karatay gunde 2,,3 gram alin diyor...bu bitene kadar aksam yemegini yeyince 4 er tane al ...bitince EPA si yuksek alirsin....benim ilk kullandigim 375 likti 5 tane aliyordum 1 tanede antioksidan 6 taneyide aksam yemeginden sonra iciyordum
fm ciğim sen nasılsın temizlik bittimi...
abla cok fazla degilmi bir sey olmasin sonra :44: antioksidn derken odami hap yoksa
Hosgeldin canim
Sendemi ankaradasin oooo fmgenc de ankaradaydi galiba.....istanbul da saniyordum ben seni....az lavasa kizmayacagim lahmacun hamuruna sayiyorum....:).
Hosgeldin canim
Sendemi ankaradasin oooo fmgenc de ankaradaydi galiba.....istanbul da saniyordum ben seni....az lavasa kizmayacagim lahmacun hamuruna sayiyorum....:).
sağol ablacım iyiyim.. işten geldim yemek faslı bitti perdeleri attım yıkandılarmisss gibi... hafta içi geç saat olduğu için süpürüp silemedim tabi sadece ağır işler bitti bi cumartesi normal temizliği de yaptım mı herşey tamam
eveeet arkadaslar yarinki menümde belli oldu sabah karatay kahvaltisi, iftarada keskek var salataylasabah ben 5 te felan yiyecegim, yemeden önce tartilmaliyim galiba gece 4 te flan acaba dogru cikarmiki kilom:44:
eveeet arkadaslar yarinki menümde belli oldu sabah karatay kahvaltisi, iftarada keskek var salataylasabah ben 5 te felan yiyecegim, yemeden önce tartilmaliyim galiba gece 4 te flan acaba dogru cikarmiki kilom:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?