Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

çok tatlı anlatmışsın
maşşallah sana beceriksiz kızlara hiç anana çekmemişsin derler ya ,,,bende bunu becerikliliğinden dolayı sana söyleyeceğim hiç anana çekmemişsin tu tu maşşallah ...babanda çok tatlıymış tadına bile bakmıyor

bende senin gibi çok becerikliyimdir...2 dkk boş vakit bulayım hemen değerlendiriim elişi (örgü,dantel,takı tasarım,dikiş v.b) pasta börek,bilmediğin yokmu derler ama kızlarım hiç analarına çekmemişler ben okuldan dershaneden fırsat bulamıyorlar diye üstüne düşmedim onlarda merak etmiyorlar ellerinde telefon dan başka şey bulunmuyor

Bebeğin bize de şans getirir inşallah. Topiğimizin ilk bebeği devamı da olur umarım. Yarın için size bol şans.

EVETTTTT topiğimizin ilk bebeği.... bir sürü cici teyzeleri olacak

devamı olur inşallah isteyen çok, bakalım ilk haber hanginizden gelecek.... :118:

Sevgili gurbetcicegi,bil mukabele.Ben de hepinizle tanismaktan ayri ayri onur ve mutluluk duyuyorum.Rabbim oruclarinizida kabul eylesin.Gercekten bugunku menunuz de cok guzel ve uygun,umarim Gulcugum de aynisini dusunuyordur.

evet bencede menüsü çok güzel daha önce yazdığım gibi suya ağırlık vermesi lazım

ya kızlar başka bir başlık açmıştım cevap veren olmadı belki burdan görüp yazarsınız.

kurutulmuş kuşburnu (hazır satılanlardan ve kıyılmış toz şeklinde olanlardan değil) çayı nasıl hazırlanıyor? ödem de attırıyormuş size de faydası olur

Yarın tartı günü. Bağırsak çalıştırıcı şeyler içinde tartıda daha az çıkın.

bakın kuşburnu çayı bir haftada iki beden zayıflatıyormuş söyleyin şu çayın nasıl yapıldığını artık yaf

ah ah bu anneler olmasa haliniz harap
bende çoğu şeyi kendim yapmaya çalışıyorum çocuklarıma, kardeşlerime, eski görümcelere, arasıra komşulara dağıtıyorum

Keşke komşu olsaydık.
bakın kuşburnu çayı bir haftada iki beden zayıflatıyormuş söyleyin şu çayın nasıl yapıldığını artık yaf

Bütün olarak kurutulmuş kuşburnu çayı demlemek için öncelikli olarak, çelik bir çaydanlığa ihtiyaç vardır. Cam, porselen ve çinko çaydanlıklarda kullanılabilir. Tek kullanılmaması gereken çaydanlık ise, alüminyum olanıdır. Çaydanlık kullanmakta amaç, kullanım kolaylığı içindir. Değilse; çelik tencere veya büyükçe bir cezvede aynı işi görür. Kağıt poşetlerde ambalajı içerisinde işlem görmüş kuşburnu çayı konumuzla ilgili değil.

Kuşburnu güzelce yıkanır ve süzülür. İhtiyacınız ölçüsünde kuşburnu ve su çaydanlık içerisine konur. Çaydanlık ocak üzerinde 10 dakika süre ile kaynatılır ve ocak söndürülür. Çaydanlık en az 4 saat süre ile dinlendirilir. Süre bitiminde tercihinize göre soğuk veya sıcak olarak kuşburnu çayınızı yudumlayabilirsiniz.

ALINTIDIR
tatlar.blogspot.com

Son düzenleme:

kurutulmuş kuşburnu çayı demlemek için;

Malzemeler:

2 kase kuru kuşburnu
Şeker
Su

Yapılışı:

Kuşburnuları yıkayın ve büyük demliğe koyun. Tamamına yakın su ekleyin ve kaynatın. Ocağı kapatıp bir süre dinlendirin. Daha sonra tekrar kaynatın. İsteğe göre şeker ekleyerek sıcak veya soğuk servis yapın. Suyu azaldıkça üzerine su ekleyerek yeniden kaynatın. Bu şekilde birkaç gün boyunca içilebilir. Durdukça daha da güzel oluyor.

KUŞBURNU: Başta C vitamini olmak üzere bol miktarda vitamin ve mineral içeren çok besleyici bir besindir.

Kuşburnunun Faydaları: Vücut direncini arttırır. Vücuda ve gözlere kuvvet verir. Cinsel isteği arttırır. Kan dolaşımını hızlandırır ve kanı temizler. Bağırsakları yumuşatan ve sindirimi kolaylaştıran Kuşburnu iyi bir idrar söktürücü olarak kabızlıkta faydalıdır. İshali keser. Vücuttaki atık maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur. Bağırsak kurtlarını düşürür. Kansere karşı koruyucudur. Romatizma şikâyetlerini ve ağrılarını hafifletir. Kandaki insülin miktarını ayarlamaya yardımcı olduğundan Şeker hastalarına çok iyi gelir. Selülit oluşumunu engeller. Basur rahatsızlığı olanlara da yararlıdır.

aynı zamanlarda birbirimizden habersiz araştırmışız

ALPRMUS, erzurumlu, gulhatun epeydir yok ama (şu an nicki aklıma gelmeyen atladığım arkadaşım varsa özür)

mydenizzz de geceden beri uğramamış yinemi kendisini iyi hissetmedi ki

bendede bir kiz var abla ayni seninkinden, telefonuna asik hic birakmaz elinden, en son telefonunu tuvalete düsürmüstü, düsün yani orda bile elinde ,

evet bencede menüsü çok güzel daha önce yazdığım gibi suya ağırlık vermesi lazım
veriyorum abla siseyi yanima aldim iciyorum sürekli, yatana kadar bitirecegim

arkadaslar omega 3 ü günde 1 kezmi iciyorsunuz, benimkinde 3 sefer yaziyor, birde bu omega3 ü balik yagindanmi almaliyiz, keten tohumundada var, bitkiselde alsak olurmu

Arada içiyorum, köyden gelmişti hemde. Ayrıca eve de aktardan bütün olarak almıştım. Annem tvde izlemiş söylüyordu bana çok yararlıymış diye. Ama araştırmamıştım hiç. Daha sık tüketeyim, hatta bu akşam içeyim.
Spor zamanı. Bileğimi zorlayanları çıkarıp yapacağım. Bileğim iyileşince de Jillian'ı yapmak istiyorum, çok merak ediyorum. Aralarda benim yaptığım hareketlerde var.

ha gayret

arkadaslar keskek bilirmisiniz, yarin pisirmeyi düsünüyorumda acaba kartayda yenebilirmi bilmiyorum, keskek bütün yarmayla etle pisirilen bir yemektir, dügünlerde felan pisirilir, cokda nefistir

aynı zamanlarda birbirimizden habersiz araştırmışız

arkadaslar keskek bilirmisiniz, yarin pisirmeyi düsünüyorumda acaba kartayda yenebilirmi bilmiyorum, keskek bütün yarmayla etle pisirilen bir yemektir, dügünlerde felan pisirilir, cokda nefistir

Yenilebilir, hatta okuduğumu hatırlıyorum ama nerede okudum onu hatırlamıyorum. :) Acaba birisimi yapmıştı. :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…