Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğru karar vermişsiniz
karataya başladıktan sonra düzenli uygulayınca kg veriliyor, kg verdikten sonra karataydan kopulmadığı için kg almakta olmuyor ..
ben 35 senede her türlü diyeti denedim yazın 5 verdim kışın 6-7 aldım böyle böyle 79 kg ya kadar çıktım al ver al ver bıktığım için diyet denince midem bulanıyordu son senelerde hiç diyet yapmadım taa karatayı duyana kadar oda reklamlarda ilgimi çekti 2 yumurta ye göbeğin eriisin diye gazete reklamı vardı, bendede göbek takıntısı vardı hemen internetten araştırdım gün boyu karatayla ilgili herşeyi okudum ve başladım, 7 ay oldu 12 ye yakın kg verdim, 2 aydır duraklama yaşıyordum kg veremiyorum diye üzülüyordum ama en azından almıyorum diyede seviniyordum, bu beni çok mutlu ediyor almamak vermektende önemliymiş çünki yıllarca verdik aldık verdik aldık biraz yeyince kg muz arttı şimdi herşeyi doyana kadar yiyorum ama kg almıyorum hareketlerimi çoğaltınca da veriyorum ne güzel
karatayla yemek sorunlarıda ortadan kalkıyor sabah o kadar çok yiyecek varki hepsini yemek zorundayız tıka basa yiyoruzki metabolizma %30 fazla çalışsın 5 km koşmuş gibi yağ yaksın...bu arada kahvaltınız eksik çabuk acıkırsınız kahvaltı temel onun için eksiksiz yapınki akşama kadar düzgün gitsin..
bu kadar çok yeyincede en az 5-6 saat acıkmıyoruz, diğer diyetlerdeki gibi az yemek yok doyana kadar yiyeceksiniz,,, zamanla karbonhidrat deliliği falan kalmıyor ben tatlı delisiydim açık büfelerde önce bütün tatlı çeşitlerini alıp yer sonra yemeğe geçerdim 7 aydır ağzıma tatlı sürmedim açık büfelerde tatlı bölümü dikkatimi bile çekmiyor es geçiyorum
merhaba arkadaşlar hepinize kolay gelsin bende 10 kg kadar vermek istiyorum bugün diyetin 2.günündeyim inşallah artık kurtulurum üstüme yapışık kalan yağlardan bu arada bişey soracağım kuru üzüm ve yaban mersini yiyebiliyormuyuz
Oncelikle hepinize hayirli gunler dilerim .Saglik ve mutluluk dolu .Sonra sinda da Gulcugum ne kadar guzel saf ,ari ,anlasilir bir ifadeyle izah ediyorsunuz .Hem kendinizden de ornekler vererek diyeti cok sevimli hale getirerek yeknesanliktan cikartip yasam tarzina donusturuyorsunuz.Size gercekten cok tesekkur ederiz .Ellerinize yureginize saglik .
Oncelikle hepinize hayirli gunler dilerim .Saglik ve mutluluk dolu .Sonra sinda da Gulcugum ne kadar guzel saf ,ari ,anlasilir bir ifadeyle izah ediyorsunuz .Hem kendinizden de ornekler vererek diyeti cok sevimli hale getirerek yeknesanliktan cikartip yasam tarzina donusturuyorsunuz.Size gercekten cok tesekkur ederiz .Ellerinize yureginize saglik .
çok teşekkür ederim. öğlen sulu köftenin sadece köftesi bol salata ve malesef 1 kase hazır yoğurt..iş yerindeki yemeklerde kullanılan yağlar ve malzemeler çok sağlıklı olmuyor ama mecbur umarım hepbirlikte halledeceğiz...teşekkür ederim
Gulcugum bugun nasilsiniz.Hayirli gunler temenni ederim .
teşekkür ederim canan hanım,
yaş ve deneyim olarak arkadaşlardan çok büyüğüm, bazen kendimden ve yaşadıklarımdan örnekler veriyorum hem değişik konu olsun hem gülelim , sonrada acaba yazmasamıydım sıkıcımı oluyorum diye kendime soruyorum...:44:
hep karataydan bahsetmekte sıkıcı oluyor onun için değişik sohbetler katmakta topiğimizi neşelendiriyor sıkıcılıktan çıkarıyor, arkadaşlarda konu içlerinde espiri yapacak bişeyler buluyorlar yada takılıyorlar hem zayıflıyor hem eğleniyoruz
Hep yaz Gül ablacım,ben hiç sıkılmıyorum.:)))
Ben de arada bebekten bahsedince siz sıkılıyormusunuz diye düşünüyorum yazamıyorum...
teşekkür ederim canan hanım çok şükür iyiyim
burada havalar çok kötü ayazdan donuyoruz öğlen yürüyüşe çıkayım diye düşündüm ama ne mümkün nefes zor alıyoruz soğuktan
siz nasılsınız
Cok cok tesekkurler ederim,gun be gun rabbime hamd olsun ben de cok iyiyim.Artik evvel allah sayenizde de yalniz degilim,her gun yuregime konuk oluyorsunuz hepiniz,onun icin ben sogugu,yalnizligi artik hic hissetmiyorum ki.Gulcugum siz ve herbiriniz oyle can insanlarsiniz ki yazdiklariinin sadece keyf ile okunuyor.Kalbe hitap ediyor,hic sikilirmiyiz.Aslinda en basta ben cok cekimser kalmistim,sadece begeniler yaparak dahil oluyordum.Aynen ben de,beni tanidikca cok dertli ama gercek olan hayat hikayem ile sizleri sikmamak,Karatay diyeti konusunun disina cikmamak icin topige yazmiyordum.Sagolunuz,fark ettiniz davet ettiniz,simdi de hep basinizi agritiyorum canlarim benim.Yuce rabbime sukurler olsun ki iyi ki varsiniz,hep var olun sag olun.
Gul abla prenscim canan abla hepinizin yazdiklarida cok ta eglenceli şeyler ben bazen girip okuyorum bisey yazmayi unutup cikiyorum hatta bisey yazınca devamii merak ediyorum biz gercek bi aile olduk :)
Simdi sira yediklerimde sabah kkk ogle 14.00 bulgur pilavi 2 kasik nohut etli turlu patateslerini yemedim ama cok yedim sanirim ben bulgura aşığım:)
evet biz bi aile olduk... gül ablacım,prenscim, canan hanım ben sizlerin yazdıklarından sıkılmıyorum aklınıza böyle şeyler getirmeyin lütfen.. hepimizin paylaştıklarından kendimize bi şeyler çıkarıyoruz... hrkesin tecrübeleri yaşadıkları farklı farklı
:)) herkes memnun birbirinden güzel..ben burayı çok seviyorum..
30 dk.yürüdüm bende içim açıldı,hava tertemiz olmuş..
Bebeğim hareket etmeye başladı 2 gündür,çok heyecanlı..çok mutlu oluyorum..
Yarın sabah dr.dayım ,gelince yazarım size.Bakalım ne alemde ,keyfi yerinde ama ondan eminim..:)))
sabah 1 yumurta peynir zeytin biraz yeşillik.
arada 1 portakal (hasta gibiyim bu ara)
öğlen tarhan çorbası bezelye 4-5 kaşık bulgur pilavı ve salata (çok güzel doydum:)
akşam menüm henüz belli değil. ama bugün yoğurt getirdim yanımda 4gibi yoğurduma 1kaşık yulaf katıp yiyeceğim.
Yanlış birşey varmı :)