hayırr gitmedim nasılda yakaladın beni ekincim bende arada kaynadı dye ses çıkarmamıştım :)))
bugün sabah 1 yumurtalı kkk yaptım kuruyemiş canom istemedi onu öğleye bıraktım 14:te yoğurtlu buğday 1 yeşil elma 1 parça peynir ve fındık yedim sanırım akşama da aynısını yemek zorundayım
1 bardak adaçayı ve 1 lt tarcınlı su içtim
Ah Gul hanimcigim,belkide hepinizin varliginizdan dolayi ettigim tesekkurlerden sizleri usandirabilirim,ama gercek olan su ki hayatimin buyuk bir bolumunu siz sevgili dostlarimla olan paylasimlarim dolduruyor.Bulundugumuz sehirde tek Turk ailesi biziz ve cok saygi ve sevgi goruyoruz.Oglum henuz yeni evlendi.Dunyalar guzeli prensesim,kizim yirmidort yasinda ve otizm sendromu var.Zaman zaman diger bazi semptomlar da eslik edine buyuk bir yurek yarasi haline donusuyor.Olabildigince tevekkel davranak her seyi kabullenmeye calisiyorum.Dunyada boylesine buyuk ve onemli dertler varken,ben sizler gibi degerli,candan,tali dostlari ,ustelik birarada bulmusken hic kacirirmiyim canlarimsiniz benim.
severim ben onu o an tam sıkıştırmalık oluyorlar....yıllar önceki bir anım aklıma geldi... benim dizlerimde problem olduğu iiçin doktor evde kum torbaları hazırla yatağa otur onlarıda ayaklarının üstüne koyarak kaldırmaya çalış hafiften başlayarak dedi, torbaları diktim tam çalışmaya başladım kızım geldi 1.5 yaşında torbaları attı kendisi oturdu anne hopa anne hoppa anne nasıl kaldırsın onu en az 12 kgbileklerinden tutarak yalandan kaldırıyormuş gibi yaptım biraz oyaladım gitti tam başladım yine geldi bi türlü fırsat vermedi çalışmama
Kusura bakmayın ben kendi derdimden sizin mesajını görememişim..Oğlunuza mutluluklar dilerim..
Sizlere de büyük sabırlar diliyorum..Allah yardımcınız olsun..Ne kadar güzel gönlünüz var,buralara yansıyor.
benim içinde öpün kızınızı
Canansu hanım sizin pozitif enerjiniz bıktırırmı bizi hiçiyi ki burdasınız
Oğlunuza mutluluklar dilerim... kızınız için diyecek bişey bulamıyorum ALLAH sizlerin yardımcısı olsun
Hayirli aksamlar Gul hanimcigim,biraz once dondum .Rabbime bin sukur bana bu gun de kizimi iyi gormemi nasip ettigi icin.Opucuklerinizi de ilettim cok sagolu.Aman allahim nasil yagmur,firtina.Ama evvel allah bu Canan ne mecazi karboranlar gecidi de.Hele simdi gonlumde sizlerde olduktan sonra masallah dunyam ve gonlum dopdolu.Ben daha ne isteyebilirim ki.
Rahatsızlık olurmu ne demek..mutlu oluruz her satirinizla.masallah o kadar sicak kanlisiniz ki insanin asil size sarilasi geliyor:))
Ablacim diyorum ikidir, umarim bi sakincasi yoktur..evlatlariniza saglik ve mutluluk diliyorum..ALlah oglunuza mutlu bi yuva güzel prensesinize de sağlık ve guzellikler versin. .sizede bol bol guc versin.iyi ki geldiniz topigimize...
Eki Görüntüle 891006
SALI
Sabah 5 tibet egzersizi (1 hareket eksik 1 harekette alternatif yapıldı:))
KAHVALTI 09:38
Ceviz, gün kurusu kayısı (cevizi zorlanarak yedim)
Birkaç parça, salatalık, domates, nane
ZEYTİN (8 ad. siyah olduğu için)
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Yumurta tavada
Siyah çay
Tarçın, melisa çayı
18:30'da başladım
Tarhana çorbası (erzincan tulumu serptim üzerine, çok lezzetli oldu)
Hamsi buğulama
Birkaç ceviz
Tahin helvası (75-80 gr kadar) Aslında canım çok istemişti bugün, balığı yedikten sonra nasıl yiyeceğim dedim, bu kadar tahin helvası yemek istedin madem, hepsini bitir dedim ve yedim.
19:30
Keten tohumlu yoğurt (yemeyi düşünüyorum) :)
Akşam içmeyi düşündüklerim :)
Tarçın Çayı
KARBONATLI SU
SU
Ben bugün,
Sabah 9:00 1 yumurta, 1 yerli muz, ceviz, 10-12 kadar zeytin
Öğlen 13:45 1,5 tabak tarhane çorbası, ceviz kaju
Akşam: 18:45 yeşil mercimekli bulgur pilavı, kıymalı kuru yeşil fasulye yoğurt salata turşu ve turp
Hemen üstüne 1 kase çekirdek
Şimdi de kapattım ağzımın fermuarını aldım elimetv izliyorum
sabah...KKK
akşam... tarhana çorbası, salata,yoğurt,turp,köfte
spor.....20 dkk yürüyüş.15 dkk aletli jimnastik dermişim.....:122:
anneciğinin ellerine sağlık nefis görünüyor hamsiye bayılırım zaten.....:129:
sonunda helvayıda yedin
balıktan sonra yoğurtmu...ben cesaret edemem taze yoğurt ta olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?