Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

helal ekin iyi yakaladın...
canım dün prensciğime sordum sanada sorayım sen ne sınavına gireceksin...

Rahatsızlık olurmu ne demek..mutlu oluruz her satirinizla.masallah o kadar sicak kanlisiniz ki insanin asil size sarilasi geliyor:))
Ablacim diyorum ikidir, umarim bi sakincasi yoktur..evlatlariniza saglik ve mutluluk diliyorum..ALlah oglunuza mutlu bi yuva güzel prensesinize de sağlık ve guzellikler versin. .sizede bol bol guc versin.iyi ki geldiniz topigimize...

Cidden abla tam sıkıştırmalık ki sorma, seneler sonra bu bize tam sevmelik oldu.cok şükür Allahıma. Allah dileyen herkese yasatsin bu duyguyu..simdi sen anini yazinca şöyle bi düşündüm zaman cok çabuk geciyor, ne ara büyüyorlar değil mi?

Canim prenscigim,guzel gorusleriniz icin sonsuz tesekkurler ederim.Rabbim tum ailenizi bagislasin ve esirgesin.Amin.

benim içinde öpün kızınızı

Hayirli aksamlar Gul hanimcigim,biraz once dondum .Rabbime bin sukur bana bu gun de kizimi iyi gormemi nasip ettigi icin.Opucuklerinizi de ilettim cok sagolu.Aman allahim nasil yagmur,firtina.Ama evvel allah bu Canan ne mecazi karboranlar gecidi de.Hele simdi gonlumde sizlerde olduktan sonra masallah dunyam ve gonlum dopdolu.Ben daha ne isteyebilirim ki.

Canansu hanım sizin pozitif enerjiniz bıktırırmı bizi hiç iyi ki burdasınız
Oğlunuza mutluluklar dilerim... kızınız için diyecek bişey bulamıyorum ALLAH sizlerin yardımcısı olsun

Sevgili fmgenc guzel gorus ve dilekleriniz icin binlerce tesekkurler.Bende sizlerin o guzel gonullerinizde olmaktan cok mutlu ve onurluyum.

gözünüzaydın kızınız iyiymiş...burasıda çok ayaz kar başlamak üzere Ankara'nın ayazı dondurur insanı bu arada siz nerelisiniz...
canan hanım bu kadar sıkıntınızın arasında bizleride dünyanıza aldığınız için teşekkürler...

Sevgili mydenizzzcigim,ne mutlu bana yarabbim,sizler var oldugunuz muddetce ben dunyanin en mesut insaniyim,hele de sizlerin en onore ettiginiz ablasiyim.Gonlunuzden ne gecerse oyle hitap edebilirsiniz.Hepinizi cok seviyorum.Hayirli aksamlar dilerim.

SALI
Sabah 5 tibet egzersizi
(1 hareket eksik 1 harekette alternatif yapıldı:))

KAHVALTI 09:38
Ceviz, gün kurusu kayısı (cevizi zorlanarak yedim)
Birkaç parça, salatalık, domates, nane
ZEYTİN (8 ad. siyah olduğu için)
Beyaz Peynir
Kaşar Peyniri
Yumurta tavada
Siyah çay

Tarçın, melisa çayı

18:30'da başladım
Tarhana çorbası (erzincan tulumu serptim üzerine, çok lezzetli oldu)
Hamsi buğulama
Birkaç ceviz
Tahin helvası (75-80 gr kadar) Aslında canım çok istemişti bugün, balığı yedikten sonra nasıl yiyeceğim dedim, bu kadar tahin helvası yemek istedin madem, hepsini bitir dedim ve yedim.

19:30

Keten tohumlu yoğurt (yemeyi düşünüyorum) :)

Akşam içmeyi düşündüklerim :)
Tarçın Çayı
KARBONATLI SU
SU

sabah...KKK
akşam... tarhana çorbası, salata,yoğurt,turp,köfte

spor.....20 dkk yürüyüş.15 dkk aletli jimnastik dermişim.....:122:

anneciğinin ellerine sağlık nefis görünüyor hamsiye bayılırım zaten.....:129:
sonunda helvayıda yedin
balıktan sonra yoğurtmu...ben cesaret edemem taze yoğurt ta olsa

Ben bugün,
Sabah 9:00 1 yumurta, 1 yerli muz, ceviz, 10-12 kadar zeytin
Öğlen 13:45 1,5 tabak tarhane çorbası, ceviz kaju
Akşam: 18:45 yeşil mercimekli bulgur pilavı, kıymalı kuru yeşil fasulye yoğurt salata turşu ve turp
Hemen üstüne 1 kase çekirdek
Şimdi de kapattım ağzımın fermuarını aldım elime tv izliyorum

afiyet olsun canımmm
fermuarı tek seferde kapatmışsın...
ne örüyorsun canım

sabah...KKK
akşam... tarhana çorbası, salata,yoğurt,turp,köfte

spor.....20 dkk yürüyüş.15 dkk aletli jimnastik dermişim.....:122:

Bende metronun merdivenlerini çıktım. Herkes yürüyen merdivende gidiyordu.

anneciğinin ellerine sağlık nefis görünüyor hamsiye bayılırım zaten.....:129:
sonunda helvayıda yedin
balıktan sonra yoğurtmu...ben cesaret edemem taze yoğurt ta olsa

Yarım saat ara verdim ama.

karatay yaparken kurabiye yapmak çok zevksiz...

kızımın türk dili (lise 2 de) öğretmeni geç gelenlere ceza olarak kurabiye yaptırıyormuş, kızımda 2 gündür bende geç kalıp kurabiye yapmak istiyorum benim kurabiyem onlardan güzeldir deyip duruyordu, bende sakın ha başıma iş açma anne şunu verirmisin bu böylemi diyecek ortalığı karman karışıp bırakıp gideceksin 2 saatimi yiyeceksin dedim...bugün hoca sınıfa girince bunun saçlarını açık görmüş burcu saçlarını topla cezalısın yarın kurabiye yapıp getireceksin demiş...offfffff mutfağı yeni topladım işim bitti derken bide bu çıktı.... şimdi kalkıp burcunun o açık saçlarını yolayımda bidaha açık bırakmasın

Son düzenleme:
YAPTIĞIM EGZERSİZLER
HERGÜN 5 TİBET EGZERSİZİ

[video=youtube_share;RtXwMAIbLWo]http://youtu.be/RtXwMAIbLWo[/video]
ISINMA
İP ATLAMA

SQUAT

LUNGE
YUKARI TEKME
BARFİKS (HANGING LEG RAISE, ALT KARIN KASI İÇİN)
PLANK
ŞINAV
HUNDRED MEKİK
BİSİKLET MEKİK (BICYCLE CRUNCH)
SABAN DURUŞU

SQUAT

[video=youtube_share;UXJrBgI2RxA]http://youtu.be/UXJrBgI2RxA[/video]

Son düzenleme:
LUNGE

[video=youtube_share;HacUpgo8h80]http://youtu.be/HacUpgo8h80[/video]

Son düzenleme:
YUKARI TEKME

[video=youtube_share;PkOd8zKCgtw]http://youtu.be/PkOd8zKCgtw[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…