• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Bumu oluyor, sadece bumu? Bende arada farklı şeyler ekleyeyim diyorum. Kalçayı eritmesinde, kalça kaslarını güçlendirecek, geliştirecek hareketler olsun, bunda var galiba.
[video=youtube;FTT4W8ygJ7w]http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w&list=PLyM7xn1mfaWIFcSI6KewETp5 M2cPywNE2[/video]

Bu degil.toplam 28 dk bi video.Tam ismini hatırlamıyorum linkte atamiyorum.pc'de kisayollara ekli ordan ezbere aciyorum .jillian level1 dersen belki bulabilirsin. Youtube ta var.

daha yolun uzunmuş:52::52::52:
ben leslie3 e 2 hafta ara verdim, yürüyüşe öğlen 1.5 saat ekledim su tutma kalmadı 67.100 e kadar indim pazara kadar öyleydim, pazar günü leslie3 ve karın,kalça egzersizleri yaptım pazartesi sabah 67.500 ..400 gram ekledi,
pazartesi gece yine aynılarını yaptım bu sabah 68.000 oldu 500 gram daha ekledi.....2 günde 900 gram eklenmiş oldu leslie3 ve diğer egzersizlerle :41::41::41:

Evet abla daha 22 gun var ama bitirmek.istiyorum daha once denedim bırakmak zorunda kaldim.yurusem daha çabuk kilo veririm evet ama bunu bitirince inşallah...evdeki tempom yogun olmasa buna yürüyüşte eklicem ama olmuyor. .
Spor yaptıkça kilo aliyorum ne iyi dimi?? Ama gören zayiflamissin diyor;)

Bu hareketler de güzelmiş, karın egzersizleri ama kalça, bacak kaslarını geliştiren, sıkılaştıran hareketler de var.
[video=youtube;ZJ8Zdj0OPMI]http://www.youtube.com/watch?v=ZJ8Zdj0OPMI&list=PL6F135DD9918D21E7[/video]

Evet abla daha 22 gun var ama bitirmek.istiyorum daha once denedim bırakmak zorunda kaldim.yurusem daha çabuk kilo veririm evet ama bunu bitirince inşallah...evdeki tempom yogun olmasa buna yürüyüşte eklicem ama olmuyor. .
Spor yaptıkça kilo aliyorum ne iyi dimi?? Ama gören zayiflamissin diyor;)

ikimizde sporla kg alıyoruz :52: süperiz vallaa

Canlarim cok degerli dostlarim hepinize merhabalar.Guzel msj.larinizi okuyarak gunume guzel basladim.Ah canim Gul hanim ozellikle seker ve un iceren msj.lara verdiginiz cevaplar o kadar espirili ki ,okurken kendi kendime guluyorum,icimden size sarilmsk geliyor.Hepinizi yuce rabbime emanet ediyorum.Saglikla,saglicakla kaliniz.

kitabını aldım okuyorum şu anda. bir kaç gün içinde bende başlayacağım. umarım bu sefer olur....

karatayı uygulayıp kg vermeyen duymadım 7 aydır..(kaçamak yapanlar ve saatlere uymayanlar hariç )
beyne format attıktan sonra herşey oluyor sizinde olacak...aklınıza takılanları çekinmeden sorabilirsiniz hepimiz yrdımcı oluruz

Mercimek çorbası
1 adet lahmacun 1 adet içli köfte
Salata-ayran..

Gelen yemekler çoğu zaman bana uymuyor,evden de nereye kadar getircem..Dışardan ilk kez bu aralar bu kadar yiyorum ki hiç hoşlanmam..Sanırım lahmacundan da tiskinicem..

Bazen kaçamak da yapsam genelde karatayın dışına çıkmıyorum ama kilo da vermiyorum,Dr.un bana verdiği takviyeler kilo aldırıyor 4 kilo çok geldi bana sanki..Dr.kilo al kilo al en sonunda aldırdı,gittiğimde bir ayda 20 günde 2 kilo almışsın diyecek korkuyorum :((
Ekmek -makarna-pilav v.s. yok..Yediklerimi birisi yese kilo verirdi yahu..anlamadım ..Yürüyüşte yapıyorum..

Leslie'yi yapmaya çalıştığım gün, bellerine taktıkları lastik yerine dumbell kullandım. Galiba sol bileğimi incittim, hala ağrıyor. Ağrı yüzünden günlük yaptığım tibet egzersizlerimin 2 hareketini yapamadım. Şınav, barfiks yapamayacağım galiba bir süre. Bir daha dumbell kullanmayacağım.

Son düzenleme:
Leslie'yi yapmaya çalıştığım gün, bellerine taktıkları lastik yerine dumbell kullandım. Galiba sol bileğimi incittim, hala ağrıyor. Ağrı yüzünden günlük yaptığım tibet egzersizlerimin 2 hareketini yapamadım. Şınav, barfiks yapamayacağım galiba bir süre. Bir daha dumbell kullanmayacağım.

Ah Kedi cigim,cok gecmis olsun.Simdi ustelik kis aylarinda bu tur agrilar daha da yogun hissedilir.Mumkun oldugunca fazla yuklenmeden devam ettirebilirsin canim.Takip ettigim kadariyla zaten egzersizlerin mukemmel.

Canlarim cok degerli dostlarim hepinize merhabalar.Guzel msj.larinizi okuyarak gunume guzel basladim.Ah canim Gul hanim ozellikle seker ve un iceren msj.lara verdiginiz cevaplar o kadar espirili ki ,okurken kendi kendime guluyorum,icimden size sarilmsk geliyor.Hepinizi yuce rabbime emanet ediyorum.Saglikla,saglicakla kaliniz.

merhabalar
nasılsınız
sanal olarak bile birbirimizi mutlu etmek çok güzel :nazar: topiğimize
canan hanım çok candansınız o kadar uzaktan bizi yakınınızda gibi hissediyorsunuz,
karatay la aranız nasıl uygulamada zorluklarınız varmı,siz nasıl vakit geçiriyorsunuz

Ah Kedi cigim,cok gecmis olsun.Simdi ustelik kis aylarinda bu tur agrilar daha da yogun hissedilir.Mumkun oldugunca fazla yuklenmeden devam ettirebilirsin canim.Takip ettigim kadariyla zaten egzersizlerin mukemmel.

Çok teşekkür ederim. Yaptığım egzersizleri videolarıyla yüklemeye çalıştım ama yüklenemedi. Kendime uygun egzersizleri araştırıp toparladım. Birçok sayfayı okudum. Ama farklı şeylerde katmak gerekirmi diye düşündüm. En iyisi yaptıklarımı parça parça ekleyeyim. İsteyenler yapabilir. :)

Mercimek çorbası
1 adet lahmacun 1 adet içli köfte
Salata-ayran..

Gelen yemekler çoğu zaman bana uymuyor,evden de nereye kadar getircem..Dışardan ilk kez bu aralar bu kadar yiyorum ki hiç hoşlanmam..Sanırım lahmacundan da tiskinicem..

Bazen kaçamak da yapsam genelde karatayın dışına çıkmıyorum ama kilo da vermiyorum,Dr.un bana verdiği takviyeler kilo aldırıyor 4 kilo çok geldi bana sanki..Dr.kilo al kilo al en sonunda aldırdı,gittiğimde bir ayda 20 günde 2 kilo almışsın diyecek korkuyorum :((
Ekmek -makarna-pilav v.s. yok..Yediklerimi birisi yese kilo verirdi yahu..anlamadım ..Yürüyüşte yapıyorum..

yapacak bişeyin yok canım aç duramayacağın için dışardan da olsa yemek zorundasın, çeşitlerini artır iskender al pidesini yeme, kebab tarzıı olanlardan al çok az lavaşla yiyebilirsin (lahmacun hamuru kadar), et sote, tantuni, döner ..v.b olabilir
dediğin gibi ilaçlardandır senin yediklerinle kg alınmaz zaten....diğer hamileliğinde kaç kg almıştın

Kas'tır onlar, yağ değil. :1:

Bende kendimi böyle teselli ediyorum.dun akşam bebegimde benimle beraber yaptı kadinlar hopladikca o da hopladi sevinc çığlıklari atarak:))) yalniz karın egzersizlerinde uzerimde zipladi baya zorlandim...
Bu arada buldun mu ?
jillian 30 day shred level 1 tam ismi bu canim

geçmiş olsun canım keşke hiç kullanmasaymışsın

o lastik yerine pazarda metreyle satılan lastikleri tavsiye ediyorlar ama ben lastiksiz yapıyorum gerekte yok leslinin arkasındaki adamla kadındada lastik yok yani şart değil ....

yapacak bişeyin yok canım aç duramayacağın için dışardan da olsa yemek zorundasın, çeşitlerini artır iskender al pidesini yeme, kebab tarzıı olanlardan al çok az lavaşla yiyebilirsin (lahmacun hamuru kadar), et sote, tantuni, döner ..v.b olabilir
dediğin gibi ilaçlardandır senin yediklerinle kg alınmaz zaten....diğer hamileliğinde kaç kg almıştın

İskenderin pidesini ben zaten hiç yiyemezdim hep bırakırdım, benim için sorun yok. Islak ekmeği yiyemem hiç galiba onun etkisi. Hatta yoğurdunu da zor yerdim, çünkü dışarıdaki hazır yoğurtlar midemi bulandırıyor. Ben küçükken alıştığım ekşi yoğurdu arıyordum, onları yiyince. Zaten geriye ne kalmışki et ve biber domates. :1:
Çiğ köftede yiyebilirsin.

Geçmiş olsun bi süre dinlendirmeni öneririm, bende yaşadım ayak bilegimde.. zorladim agridigi halde ,doktorluk olmuştum

Diğerinde 15-16 kilo almıştım toplamda,ama hangi ayda ne kadar aldım unuttum..Tabi karatayı bilmiyordum normal besleniyordum..
5.ayımda 4 kilo bana çok geldi,yediklerime göre fazla buldum.Dr.a sorucam takviyelerin etkisinden mi ....Karnım çok büyüdü bebek mi şişmi anlamıyorum..Bu cuma kontrolümüz var bakalım..Belki ben anormal düşünüyorum,uzun zamandır kilo almadığım için..Çok özledim kot giymeyi ,bakıp bakıp iç geçiriyorum..

Size de merhaba ablacim, umarim güzel ve saglikli bi gün olur sizin icinde:)
menü paylasiminda bulunacak misiniz? Sizden de fikir almak isteriz
Sevgiler:)

Back