Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Ah Gul hanimcigim,belkide hepinizin varliginizdan dolayi ettigim tesekkurlerden sizleri usandirabilirim,ama gercek olan su ki hayatimin buyuk bir bolumunu siz sevgili dostlarimla olan paylasimlarim dolduruyor.Bulundugumuz sehirde tek Turk ailesi biziz ve cok saygi ve sevgi goruyoruz.Oglum henuz yeni evlendi.Dunyalar guzeli prensesim,kizim yirmidort yasinda ve otizm sendromu var.Zaman zaman diger bazi semptomlar da eslik edine buyuk bir yurek yarasi haline donusuyor.Olabildigince tevekkel davranak her seyi kabullenmeye calisiyorum.Dunyada boylesine buyuk ve onemli dertler varken,ben sizler gibi degerli,candan,tali dostlari ,ustelik birarada bulmusken hic kacirirmiyim canlarimsiniz benim.

severim ben onu o an tam sıkıştırmalık oluyorlar....yıllar önceki bir anım aklıma geldi... benim dizlerimde problem olduğu iiçin doktor evde kum torbaları hazırla yatağa otur onlarıda ayaklarının üstüne koyarak kaldırmaya çalış hafiften başlayarak dedi, torbaları diktim tam çalışmaya başladım kızım geldi 1.5 yaşında torbaları attı kendisi oturdu anne hopa anne hoppa anne nasıl kaldırsın onu en az 12 kg bileklerinden tutarak yalandan kaldırıyormuş gibi yaptım biraz oyaladım gitti tam başladım yine geldi bi türlü fırsat vermedi çalışmama

bence sen kg yu takıntı haline getirdin canım, doktor kg alman gerek demiş sende almışsın ...5 ay daha sık dişini 4-5 kg daha alırsın 10 kg ile falan doğum yaparsın,,, 5 i zaten doğum anında gidiyor kalan 5 te 1 aya kalmaz gider özlediğin kotlarını giyersin......

Canlarim,musadenizle ben kutsal vazifemi yapmaya,yani guzel kizimi ziyarete gidecegim.Her sali gunu ziyaret gunum.Insaallah donunce tekrar yazmaya dev ederim.Hepinizi opuyorum,iyi ki varsiniz.Tesekkurler ederim.

Geçmiş olsun bi süre dinlendirmeni öneririm, bende yaşadım ayak bilegimde.. zorladim agridigi halde ,doktorluk olmuştum
Şimdilik bileğimi zorlamayan hareketlerimi yapayım o zaman.

Birşey buldum level 2'de var ama 3'ü yok. Benim videosunu eklediğim ileri seviyemiydi acaba.

Son düzenleme:

Galiba taktım kafayı...çünkü hızlıca alıverdim..Şaşırdım..
İnşallah ,rahat olmam lazım..kendime kızdım şimdi..

Kusura bakmayın ben kendi derdimden sizin mesajını görememişim..Oğlunuza mutluluklar dilerim..
Sizlere de büyük sabırlar diliyorum..Allah yardımcınız olsun..Ne kadar güzel gönlünüz var,buralara yansıyor.

Annem bugün balık yapacakmış, sanada ayırayımmı dedi. Bana fırında kızartıcak. Helva alacağım giderken, eğer erken gidebilirsem.

Annem bugün balık yapacakmış, sanada ayırayımmı dedi. Bana fırında kızartıcak. Helva alacağım giderken, eğer erken gidebilirsem.

Helva istiyordun dimi :)) Fırsat doğru sana ..bende kaç gündür tahin alıcam unutuyorum..Ben tahini sade yemesini çok seviyorum..

Seni de gördüm maşallah diyim...göbek göremedim ama neyse :))

sabah 07.30 1 yumurta, biraz peynir ve zeytin. İşe geç kalıyordum acele bunları yedim.
öğlen 12.00 de yayla çorbası, taze fasülye, brokoli salatası.
akşamda yoğurt ve salata ve Yarım nar yiyeceğim.

canan hanım içinizden geldiği gibi davranabilirsiniz biz bıkmayız
oğlunuzu ALLAH mesut etsin, mutluluklar dilerim
prensesiniz için diyecek söz bulamıyorum, sizede prensesinizede çok zor,sevginiz ve inancınızla siz herşeyin üstesinden gelirsiniz... ALLAH yardımcınız olsun...

Geçmiş olsun canım, çok yüklenme bileğine

sabah 07.30 1 yumurta, biraz peynir ve zeytin. İşe geç kalıyordum acele bunları yedim.
öğlen 12.00 de yayla çorbası, taze fasülye, brokoli salatası.
akşamda yoğurt ve salata ve Yarım nar yiyeceğim.

afiyet olsun
akşam doyurucu bişey yok acıkmazmısınız...

Çok merak ettim koşu bandıyla olan randevuna zamanında gittin mi
hayırr gitmedim nasılda yakaladın beni ekincim bende arada kaynadı dye ses çıkarmamıştım :)))
bugün sabah 1 yumurtalı kkk yaptım kuruyemiş canom istemedi onu öğleye bıraktım 14:te yoğurtlu buğday 1 yeşil elma 1 parça peynir ve fındık yedim sanırım akşama da aynısını yemek zorundayım
1 bardak adaçayı ve 1 lt tarcınlı su içtim

içime doğmuş bak.....ben sabah demiştim annen balık yapsın diye

Temiz kalplisin. 8'e kadar yetişemezsem yiyemeyebilirimde.

Geçmiş olsun canım, çok yüklenme bileğine

Teşekkür ederim. Birde tibet egzersizlerini yaparken acıdığı halde yapıyordum, ama bu sabah 4 ve 5. hareketi yapmadım artık.

Canansu hanım sizin pozitif enerjiniz bıktırırmı bizi hiç iyi ki burdasınız
Oğlunuza mutluluklar dilerim... kızınız için diyecek bişey bulamıyorum ALLAH sizlerin yardımcısı olsun

dün akşam durdum durdum dayanamadım 1dilim kıymalı börek yedim. sadece çorba içmiştim küçük bir kase. o yüzden bugün böyle.

belki okumuşsunuzdur karatayda sofradan aç kalkılmayacak,, bence bügünki menüye çorbada ekleyin, yoğurt,salata,nar derken doyarsınız ....tek çorba tok tutmaz tutmamışta zaten sakın az yemeyin...sonra acıkınca leptin bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…