merhabalar
nasılsınız
sanal olarak bile birbirimizi mutlu etmek çok güzeltopiğimize
canan hanım çok candansınız o kadar uzaktan bizi yakınınızda gibi hissediyorsunuz,
karatay la aranız nasıl uygulamada zorluklarınız varmı,siz nasıl vakit geçiriyorsunuz
Bende kendimi böyle teselli ediyorum.dun akşam bebegimde benimle beraber yaptı kadinlar hopladikca o da hopladi sevinc çığlıklari atarak:))) yalniz karın egzersizlerinde uzerimde zipladi baya zorlandim...
Bu arada buldun mu ?
jillian 30 day shred level 1 tam ismi bu canim
Diğerinde 15-16 kilo almıştım toplamda,ama hangi ayda ne kadar aldım unuttum..Tabi karatayı bilmiyordum normal besleniyordum..
5.ayımda 4 kilo bana çok geldi,yediklerime göre fazla buldum.Dr.a sorucam takviyelerin etkisinden mi ....Karnım çok büyüdü bebek mi şişmi anlamıyorum..Bu cuma kontrolümüz var bakalım..Belki ben anormal düşünüyorum,uzun zamandır kilo almadığım için..Çok özledim kot giymeyi ,bakıp bakıp iç geçiriyorum..
Şimdilik bileğimi zorlamayan hareketlerimi yapayım o zaman.Geçmiş olsun bi süre dinlendirmeni öneririm, bende yaşadım ayak bilegimde.. zorladim agridigi halde ,doktorluk olmuştum
Bende kendimi böyle teselli ediyorum.dun akşam bebegimde benimle beraber yaptı kadinlar hopladikca o da hopladi sevinc çığlıklari atarak:))) yalniz karın egzersizlerinde uzerimde zipladi baya zorlandim...
Bu arada buldun mu ?
jillian 30 day shred level 1 tam ismi bu canim
bence sen kg yu takıntı haline getirdin canım, doktor kg alman gerek demiş sende almışsın ...5 ay daha sık dişini 4-5 kg daha alırsın 10 kg ile falan doğum yaparsın,,, 5 i zaten doğum anında gidiyor kalan 5 te 1 aya kalmaz gider özlediğin kotlarını giyersin......
Ah Gul hanimcigim,belkide hepinizin varliginizdan dolayi ettigim tesekkurlerden sizleri usandirabilirim,ama gercek olan su ki hayatimin buyuk bir bolumunu siz sevgili dostlarimla olan paylasimlarim dolduruyor.Bulundugumuz sehirde tek Turk ailesi biziz ve cok saygi ve sevgi goruyoruz.Oglum henuz yeni evlendi.Dunyalar guzeli prensesim,kizim yirmidort yasinda ve otizm sendromu var.Zaman zaman diger bazi semptomlar da eslik edine buyuk bir yurek yarasi haline donusuyor.Olabildigince tevekkel davranak her seyi kabullenmeye calisiyorum.Dunyada boylesine buyuk ve onemli dertler varken,ben sizler gibi degerli,candan,tali dostlari ,ustelik birarada bulmusken hic kacirirmiyim canlarimsiniz benim.
Annem bugün balık yapacakmış, sanada ayırayımmı dedi. Bana fırında kızartıcak. Helva alacağım giderken, eğer erken gidebilirsem.
Ah Gul hanimcigim,belkide hepinizin varliginizdan dolayi ettigim tesekkurlerden sizleri usandirabilirim,ama gercek olan su ki hayatimin buyuk bir bolumunu siz sevgili dostlarimla olan paylasimlarim dolduruyor.Bulundugumuz sehirde tek Turk ailesi biziz ve cok saygi ve sevgi goruyoruz.Oglum henuz yeni evlendi.Dunyalar guzeli prensesim,kizim yirmidort yasinda ve otizm sendromu var.Zaman zaman diger bazi semptomlar da eslik edine buyuk bir yurek yarasi haline donusuyor.Olabildigince tevekkel davranak her seyi kabullenmeye calisiyorum.Dunyada boylesine buyuk ve onemli dertler varken,ben sizler gibi degerli,candan,tali dostlari ,ustelik birarada bulmusken hic kacirirmiyim canlarimsiniz benim.
Canlarim,musadenizle ben kutsal vazifemi yapmaya,yani guzel kizimi ziyarete gidecegim.Her sali gunu ziyaret gunum.Insaallah donunce tekrar yazmaya dev ederim.Hepinizi opuyorum,iyi ki varsiniz.Tesekkurler ederim.
Annem bugün balık yapacakmış, sanada ayırayımmı dedi. Bana fırında kızartıcak. Helva alacağım giderken, eğer erken gidebilirsem.
Leslie'yi yapmaya çalıştığım gün, bellerine taktıkları lastik yerine dumbell kullandım. Galiba sol bileğimi incittim, hala ağrıyor. Ağrı yüzünden günlük yaptığım tibet egzersizlerimin 2 hareketini yapamadım. Şınav, barfiks yapamayacağım galiba bir süre. Bir daha dumbell kullanmayacağım.
sabah 07.30 1 yumurta, biraz peynir ve zeytin. İşe geç kalıyordum acele bunları yedim.
öğlen 12.00 de yayla çorbası, taze fasülye, brokoli salatası.
akşamda yoğurt ve salata ve Yarım nar yiyeceğim.
afiyet olsun
akşam doyurucu bişey yok acıkmazmısınız...
hayırr gitmedim nasılda yakaladın beni ekincim bende arada kaynadı dye ses çıkarmamıştım :)))Çok merak ettim koşu bandıyla olan randevuna zamanında gittin mi
içime doğmuş bak.....ben sabah demiştim annen balık yapsın diye
Geçmiş olsun canım, çok yüklenme bileğine
dün akşam durdum durdum dayanamadım 1dilim kıymalı börek yedim. sadece çorba içmiştim küçük bir kase. o yüzden bugün böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?