Bumu oluyor, sadece bumu? Bende arada farklı şeyler ekleyeyim diyorum. Kalçayı eritmesinde, kalça kaslarını güçlendirecek, geliştirecek hareketler olsun, bunda var galiba.
[video=youtube;FTT4W8ygJ7w]http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w&list=PLyM7xn1mfaWIFcSI6KewETp5 M2cPywNE2[/video]
daha yolun uzunmuş
ben leslie3 e 2 hafta ara verdim, yürüyüşe öğlen 1.5 saat ekledim su tutma kalmadı 67.100 e kadar indim pazara kadar öyleydim, pazar günü leslie3 ve karın,kalça egzersizleri yaptım pazartesi sabah 67.500 ..400 gram ekledi,
pazartesi gece yine aynılarını yaptım bu sabah 68.000 oldu 500 gram daha ekledi.....2 günde 900 gram eklenmiş oldu leslie3 ve diğer egzersizlerle
Evet abla daha 22 gun var ama bitirmek.istiyorum daha once denedim bırakmak zorunda kaldim.yurusem daha çabuk kilo veririm evet ama bunu bitirince inşallah...evdeki tempom yogun olmasa buna yürüyüşte eklicem ama olmuyor. .
Spor yaptıkça kilo aliyorum ne iyi dimi?? Ama gören zayiflamissin diyor
ikimizde sporla kg alıyoruzsüperiz vallaa
Karatay yapipta kg veremeyen görmedim yapanlar içinde en zor kg veren bendim ben bile verdikten sonra herkes verir...onemli olan beyni sartlandirmak ve kararlilikla devam etmek
kitabını aldım okuyorum şu anda. bir kaç gün içinde bende başlayacağım. umarım bu sefer olur....
Leslie'yi yapmaya çalıştığım gün, bellerine taktıkları lastik yerine dumbell kullandım. Galiba sol bileğimi incittim, hala ağrıyor. Ağrı yüzünden günlük yaptığım tibet egzersizlerimin 2 hareketini yapamadım. Şınav, barfiks yapamayacağım galiba bir süre. Bir daha dumbell kullanmayacağım.
Canlarim cok degerli dostlarim hepinize merhabalar.Guzel msj.larinizi okuyarak gunume guzel basladim.Ah canim Gul hanim ozellikle seker ve un iceren msj.lara verdiginiz cevaplar o kadar espirili ki ,okurken kendi kendime guluyorum,icimden size sarilmsk geliyor.Hepinizi yuce rabbime emanet ediyorum.Saglikla,saglicakla kaliniz.
Ah Kedi cigim,cok gecmis olsun.Simdi ustelik kis aylarinda bu tur agrilar daha da yogun hissedilir.Mumkun oldugunca fazla yuklenmeden devam ettirebilirsin canim.Takip ettigim kadariyla zaten egzersizlerin mukemmel.
Mercimek çorbası
1 adet lahmacun 1 adet içli köfte
Salata-ayran..
Gelen yemekler çoğu zaman bana uymuyor,evden de nereye kadar getircem..Dışardan ilk kez bu aralar bu kadar yiyorum ki hiç hoşlanmam..Sanırım lahmacundan da tiskinicem..
Bazen kaçamak da yapsam genelde karatayın dışına çıkmıyorum ama kilo da vermiyorum,Dr.un bana verdiği takviyeler kilo aldırıyor 4 kilo çok geldi bana sanki..Dr.kilo al kilo al en sonunda aldırdı,gittiğimde bir ayda 20 günde 2 kilo almışsın diyecek korkuyorum(
Ekmek -makarna-pilav v.s. yok..Yediklerimi birisi yese kilo verirdi yahu..anlamadım ..Yürüyüşte yapıyorum..
Kas'tır onlar, yağ değil.
Leslie'yi yapmaya çalıştığım gün, bellerine taktıkları lastik yerine dumbell kullandım. Galiba sol bileğimi incittim, hala ağrıyor. Ağrı yüzünden günlük yaptığım tibet egzersizlerimin 2 hareketini yapamadım. Şınav, barfiks yapamayacağım galiba bir süre. Bir daha dumbell kullanmayacağım.
yapacak bişeyin yok canım aç duramayacağın için dışardan da olsa yemek zorundasın, çeşitlerini artır iskender al pidesini yeme, kebab tarzıı olanlardan al çok az lavaşla yiyebilirsin (lahmacun hamuru kadar), et sote, tantuni, döner ..v.b olabilir
dediğin gibi ilaçlardandır senin yediklerinle kg alınmaz zaten....diğer hamileliğinde kaç kg almıştın
yapacak bişeyin yok canım aç duramayacağın için dışardan da olsa yemek zorundasın, çeşitlerini artır iskender al pidesini yeme, kebab tarzıı olanlardan al çok az lavaşla yiyebilirsin (lahmacun hamuru kadar), et sote, tantuni, döner ..v.b olabilir
dediğin gibi ilaçlardandır senin yediklerinle kg alınmaz zaten....diğer hamileliğinde kaç kg almıştın
Canlarim cok degerli dostlarim hepinize merhabalar.Guzel msj.larinizi okuyarak gunume guzel basladim.Ah canim Gul hanim ozellikle seker ve un iceren msj.lara verdiginiz cevaplar o kadar espirili ki ,okurken kendi kendime guluyorum,icimden size sarilmsk geliyor.Hepinizi yuce rabbime emanet ediyorum.Saglikla,saglicakla kaliniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?