- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
- 168
herkese KOcaman GÜNAYDINLar.....
bol leptinler..
Günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese KOcaman GÜNAYDINLar.....
bol leptinler..
Canım tahin helvası istedi, kahvaltıda bir parça yiyebilirmiyim?
Çok merak ettim koşu bandıyla olan randevuna zamanında gittin miaksam 18.30 firinda balik salata tahin helvasi 1avuc kabak cekirdegi 1 saat sonra kosu bandiyla randevum var
Herkese günaydın :)
Dün ne yedim??
Sabah 9:00 KKK, ve yanında havuç ve yeşillik ve azıcık bal
Öğlen,14:00 1 kase yoğurt içine kayısı çekirdeği ve keten tohumu
Akşam 18:30 2 kase yeşil mercimekli tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı kuru yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, turşu tere
20:00 1 kase kabak çekirdeği
Bu gün azmettim 2 lt su içeceğim. Dün max. 3 bardak içmişimdir yoksa 2 mi?? Öyle birşey işte.
bu jillian kaça kadar devam ediyor
Tanıdıktan alınmış, değişik bir bal. Şekerlenmiş gibi duruyor. Galiba gerçek balda böyle oluyormuş.
19:15 gibi akşam yemeğimi yedim.
Tarhana çorbası (çeçil peyniri attım içine, güzel oldu)
Komşumuz kahvaltılık salça getirmiş, yağ ile baharat ile kavruluyormuş. Ceviz aldım ona sürüp yedim.
Keten tohumlu yoğurt. Ceviz, fındık, badem bol yemeye çalışacağım, yüzümün çökmemesi için. :)
1 tanede havucu ikiye böldüm, üzerine sızma yağ damlattım. Üzerinden akan yağıda yoğurda döktüm. :)
kolay gelsin canım,
ellerine sağlık canım yoğurt işide tamam sıradaki gelsin
iyi yapıyorsun hafta sonu iş ve yemek yetiştireceğiz diye canımız çıkıyor, karataydan önce yemek yapmaya vakit bulamayınca yada işten geç gidince hemen dışardan bişeyler söylerdik şimdi dışardan mecbur kalmadıkça almıyorum, evde devamlı yemek olması gerekiyorki işten gidince hemen ısıtıp yiyelim yoksa geçe kalıyor kg verilmiyor
O şekilde de beyne sinyal verir, bu tatlı yedi diye.
hayır canımmmmm
parmağını helvaya sür tadı bulaşsın onuda diline sür....çocuklar yaprlar ya
akşama balık yapsınlar evdede doya doya ye canım
Bu sicak gunaydin mesajina cok cok cok tesekkurler. .hepinize gunaydin arkadaslar:)Dünyanız mutIu hayaIIeriniz tatIı oIsun. GönIünüze huzur doIsun mutIuIukIar ömrünüzce, her şey gönIünüzce oIsun. Günaydın.
Günaydın arkadaşlar..
Dün y azamadım akşam eve gidince yemekten sonra temizliğe giriştim. Bu hafta hergün böyle yoksa hafta sonu çok yoruluyorum detaylı temizliklerde her yerim ağrıyor mutfak bitti çok şükür
Bu arada 2. Yoğurdumuda mayaladım dün akşam.dolaba koydum. her ikiside çok güzel tuttuböylelikle doğal yoğurdum oldu.. sağol gül ablacım sayende
Dün yediklerim.
Sabah 1yumurtalı ve zeytinsiz kkk ( kilo veremeyince iştahım kesildi yiyemedim)
Öğlen bir yerli muz yoğurt
Akşam et köftesi, brokoli karnıbahar salatası (havuç koymadım) bol dereotlu maydonozlu, turp, kuru soğan ve turşu eşliğide
Bende genelde telden giriyorum foruma. Sayfanın en altında full site diince bilgisayrda ki gibi oluyor
Evet canim gercek bal sekerlenmis bal gibi oluyor.icinde katki maddesi olan parlak ve akışkan oluyor..babamin verdigide seninki gibi.
biz ilk başta burun kivirdik begenmedik kardeslerimle babam uretici deneyimli birine sormuş o demiş gerçek bal böyle olur diye
abla 3 bolumden olusuyor her bölüm 10 defa tekrarlaniyor, yani 10 gün sürüyor. Toplam 30 günlük bi spor. .ben ilk bölümün 8. Tekrarını bitirdim...
abla 3 bolumden olusuyor her bölüm 10 defa tekrarlaniyor, yani 10 gün sürüyor. Toplam 30 günlük bi spor. .ben ilk bölümün 8. Tekrarını bitirdim...
daha yolun uzunmuş
ben leslie3 e 2 hafta ara verdim, yürüyüşe öğlen 1.5 saat ekledim su tutma kalmadı 67.100 e kadar indim pazara kadar öyleydim, pazar günü leslie3 ve karın,kalça egzersizleri yaptım pazartesi sabah 67.500 ..400 gram ekledi,
pazartesi gece yine aynılarını yaptım bu sabah 68.000 oldu 500 gram daha ekledi.....2 günde 900 gram eklenmiş oldu leslie3 ve diğer egzersizlerle
O zaman buzlukta bekletilebilecek yemek tarifleri bulmak lazım. Mesela karnıyarık yapıyorlardı diye hatırlıyorum. Patlıcan yazınmı oluyordu? Tupperware'in salata kabı vardı, büyük. Kuzenim yapardı, haftalık ona doğrardı. İşten gelince çıkartıp yağını, limonunu atardı vs... Acil durumlar için, özellikle çalışanlar için iyi olur.
O şekilde de beyne sinyal verir, bu tatlı yedi diye.
Kahvaltıyı ofiste yaptım, evde değildi helva. Evde yaparlarsa hemen gidip alırım helvayı. Balık yapmayı da bayanlar pek sevmiyor, ev kokuyor, çok zor oluyor diye. Ayıklaması bir dert, koku sorunu fırında yapılırsa çok olmaz zaten. Onun için anneme fazla söyleyemiyorum.
O zaman ben hiç başlamayayım lesslieye
Balı tartışmıştık hatırlarsan babam Erzincan'dan getirmiş kara kovan balı yemezsem yazık olacak demiştim. Kabak konusuna gelince kabak çok faydalıymış ya Saate gelince akşam yemeğinden yarım ya da 45 dk sonra yemeye başladım kapanışı 20:00 de yapmışımdır diye 20 yazdım Adetliyim enerjiye ihtiyacım var kan kaybediyorum da Yaw gül abla bu akşam yemeği ile yatana kadarki boşluğu dolduracak birşeyler lazım yaaaa. Geçmek bitmiyor vakitgünaydın canım
bal doğalmı diyeceğim evet diyeceksin diye bişey demiyorumda 20.00 deki kabak çekirdeği kabak tadı vermiş
tam 20.00 de kapı kapanmadan şunuda atayım içeri der gibi olmuş...
O zaman ben hiç başlamayayım lesslieye
Balı tartışmıştık hatırlarsan babam Erzincan'dan getirmiş kara kovan balı yemezsem yazık olacak demiştim. Kabak konusuna gelince kabak çok faydalıymış ya Saate gelince akşam yemeğinden yarım ya da 45 dk sonra yemeye başladım kapanışı 20:00 de yapmışımdır diye 20 yazdım Adetliyim enerjiye ihtiyacım var kan kaybediyorum da Yaw gül abla bu akşam yemeği ile yatana kadarki boşluğu dolduracak birşeyler lazım yaaaa. Geçmek bitmiyor vakit
Ben leslie yapmaya kalkıştım, yoruldum, sonra bıraktım, çünkü hareketler kalça sorunu olanlar için uygun bence. Bir daha da yapmam.
hani derler ya dün ne yediğimi bile hatırlamıyorum... unuttum
bişey bulmak çok kolay illa yatana kadar yiyecek bişeylerle oyalanmak gerekmezki.... ben işlerim bitince 1 şişe limonlu ılık suyu, yeşil çayımı ve elime alıyorum arada birde pc den topiğe cevap yazıyorum tv seyrederken vakit geçiyor (bazen boncuk takılar yapıyorum, bazen leslie, yani bir meşgale buluyorum)... arada bişey yemek ihtiyacı duymadığım gibi aklıma bile gelmiyor...sende kendini oylayacak bişeyler bul canım