merhaba aramıza hoşgeldinizMerhaba kızlar :))
Jilliandan bahsetmişsiniz ben 18 gündür jillian 30 day shred yapıyorum çok memnunum, esnekliğim gözle görülür derecede arttı başta şınav çekemiyordum artık 10-15 tane çekebiliyorum :) Henüz ölçüm yapmadım ama bitince ölçüm yapacağım ve kendimi incelmiş hissediyorum biraz. Benim kilom 50,7 o yüzden cm bazında aşırı incelme olmayabilir ama benim yabancı forumlarda okuduğuma göre jillian yapıp da aynı zamanda diyet yapıp her yerinden 3-4 cm incelmeyen pek yok gibi. Üstelik siz diyet de yapıyorsunuz.
Ben de bir aydır karatay diyeti yapıyorum kızlar. Hedefim 47 (boyum çok kısa) sizlere bir şey sormak istiyorum. Ramazanda nasıl beslenmeliyiz kızlar? Oruç filan metabolizma baya şaşıracak ama karatayı ramazanda kesinlikle bırakmak istemiyorum. Bir de ben meyve yemeyi çok seviyorum, başladığımdan beri meyve yemedim ramazana kadar da yemeyeceğim ama ramazanda ailemin yanında olacağım ve herkes yerken ben dayanamam... Ramazansa meyve yemek için en uygun saat nedir sizce?
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar
aramıza hoşgeldinizHala kilo bildirimi varsa ben de katilmak isterim bugün başladım karataya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AMİNIyi tatiller kedican
Allah dilegini dualarini kabul etsin ablacim
karatayı kaçamaksız uygular hergünde sporunu yaparsan tabiki mümkün özellikle akşam yapılan spor daha faydalı..gençlerin metabolizması hızlı çalıştığı için çabuk veriyorlarBenim kafam biraz karışık 3 ayım var ve 72 kilodan 60 düşmek istiyorum karatay diyetini seviyorum ve iki uaz önce yaparak 8 kilo vermiştim ama 3 ayda 12 kiko vermem mümkün mü
ablacım, tam bu yazıya "ben yaparım" yazacaktım ki, yarın akşam için benimki bir program yapmış onu haber verdigündüz de ofiste yapabilecek durumda olmayacağım Çin'den misafirim var QUOTE]
düşünmen yeter canım başka zaman lazım olursa yaparsın
benimde bel ve göbekte fazlalıklar var halaKaratayda özellikle bende bel kısmım inceldi...kum saatine benzedim
slm kızlar ben geldim
kızım oynarken hemencik slm vereyim dedim
dün akşam 2 kına yaptık, bu sabah 1 asker uğurladık, 1 bebek görmeye gittik, eve geldik alt komşunun kızının nişanını yaptık bahçede
yemeğimizi yedik oyun zamanı geldi şimdi
Allah nasip ederse demlediğim çaydan 1 bardakçık içebilirim
bütün hayırlı işleri 2 günde halletmişsin
Oooo maasallah gul ablayi gecmissin.
inşallah bu sefer sorunsuz bir hamilelik geçirirBugun cok yakin arkadasimin ikinci hamileliginin haberini aldim.
Ilk hamileliginde problem yasadi, olmadi
Sonra cok zor bi surecten gecip tekrar hamile kaldi
Cok sukur bi oglu oldu,
Simdi ikinci gelecek insallah. Allah im herkesin gonlune gore versin.
Simdiden herkese iyi haftalar,
Yarinda tarti gunu, bu hafta cok siskinim
Rumuz:babymom
Başlangıç tarihi:17/02/2014
Başlangıç kg:62.6
Geçen hafta:53.8
Bu hafta:54.0
Fark:+200
Toplam fark:8.6
Beden:36
Spor: yok
Boy:1.65
Hedef:52
Yüzdesi:hesaplayamadim + olunca
önemli olan incelmek,, adrenaline ve yediklerimize göre değişiyor artı çıkabiliyoruzAma incelme var belim 72 gobegim 82. Şu gobek gitse başka bişey istemiyorum
Günaydın...
Başlangıç kilosu: 65
Geçen hafta: 61.4
Bu hafta: 61.1
fark: -300
toplam fark: 3.900
beden: 40 / üst beden M.. ama emin değilim.
spor: 30 Day Shred + zumba
Boy: 1.56
hedef: ilk hedef 60... sonra 55
yüzde: -0,48
gitsin de az çok farketmezGünaydın hanımlar
Çok şükür az maz yine verdikDarısı öbür haftalara.
Rumuz:kepekliekmek
Başlangıç tarihi: 29/04/2014
Başlangıç kg:89,1
Geçen hafta:85,2
Bu hafta:84,8
Fark: -0,4
Toplam fark:4,3
Beden:46 (44 olmaya az kaldı sanırım denemeye korkuyorum :26: )
Spor:Hergün 3 km tempolu yürüyüş
Boy: 1.75
Hedef:ilk hedef 79 kg...ikinci 69 kg
Yüzdesi:-0,47
rumuz:kuşkan
başlangıç tarihi:09/06/2014
Başlangıç kilosu: 64
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 63
fark: -1
toplam fark:1
beden: 38
Boy: 1.63
hedef: ilk hedef 59... sonra 55
yüzde: -1,562.5
geçen hafta regl dım heralde o yüzden bu kadar gitti
hayırlı yolculuklar canım yolculuk nereyeGünaydın. Şu an yoldayım. Çok uykum var ama uyuyamıyorum. Eki Görüntüle 1158226
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben 5 ay sabit kaldım canım olur böyle takılmalargünaydın.
Canım bugün de sıkıldı. hiç kaçamak yapmadığım halde bende kalan bu kiloları anlamıyorum.
Sabitim bu hafta. Hatalı mı yapıyorum anlamıyorum. Reglim de bitti, sabah yıkandım. Dün sporum da yoktu ki şişkinlik olsun.
1,5 ayda sanırım en fazla sabit kalan benim.
canım sen glisemik indeksi fazla olan şeylermi yiyorsun bu kadar kg da daha fazla gitmesi lazım,,,,mesela çorbalara az da olsa un kaymak gibigünaydın güzellerrrrr
kızımın kahvaltısını yaptırdım sıra bende
önce size selam verip bildirimimi yapayım dedim
Rumuz: HasibeG
Başlangıç tarihi: 08/03/2014
Başlangıç kg: 95.6
Geçen hafta: 88.8
Bu hafta: 88.6
Fark: 0.2
Toplam fark: 7
Spor: yürüyüş jillian
Boy: 1.68
Hedef:ilk hedef 80... ikinci hedef 70
Yüzdesi: 0.225
öyle denk geldi diyelim
Ben takipteyim ama patron var yakalanırsamakşam listeyi yapmaya çalışacam ama müsait olan varsa sölesin
gitsin de az çok farketmez....kaçamak yapmayınca daha fazla gidiyor ben haşimatoya rağmen ilk ay 5, 2. ay 4 kg vermiştim ,,,spor hiç yapmamıştım dizlerimden dolayı yürümem zordu ona rağmen o kadar gitti, her kaçamak insülini başa döndürür
hayırlı yolculuklar canım yolculuk nereye
ben 5 ay sabit kaldım canım olur böyle takılmalar
sen karatayını ve sporunu yapıyorsun inceliyorsunda takma kafana...biz (mydenizz, fmgenç, ben) spor yaparken çoğu hafta artı çıkıyorduk sonra gitmeye başladı
canım sen glisemik indeksi fazla olan şeylermi yiyorsun bu kadar kg da daha fazla gitmesi lazım,,,,mesela çorbalara az da olsa un kaymak gibi
müsait olan yok galiba:44:
akşam evde bi gözden geçirirsin ne zaman müsait olursan o zaman yaparsın canım sıkıştırmayalım seni
Mengmeng listelerini takibe alicam ..bakalım nerde fazlalık var. Mümkün mertebe 2 öğüne dusur canimcim..bana sorsan ben 7 den sonra hatta 7 dan sonra tukkani kapa derim. İşyerinde zor olucak biraz dur bakalım inceleyeyim bundan sonra
ben 5 ay sabit kaldım canım olur böyle takılmalar
sen karatayını ve sporunu yapıyorsun inceliyorsunda takma kafana...biz (mydenizz, fmgenç, ben) spor yaparken çoğu hafta artı çıkıyorduk sonra gitmeye başladı
günaydın herkese; ben bu kilo bildirimini anlamadım. bir yerlere gir kes yapıştır anlamadım nasıl yapacam ?
BAŞLANGIÇTARİHİ
başlangıç KG:
geçen hafta :
bu hafta :
fark :
toplam fark :
ilk hedef :
ikinci hedef :
spor :
% :
BUNU KOPYALAYIP İÇİNİ DOLDURABİLİRSİN:)
valla ben de bilmiyorum ablacım mümkün olduğunca dikkat ediyorum hazır şeyler yemiyorum kaçamak yapmıyorum
bu hafta spor yapamadım doğru düzgün 3 gün üst üste jillian yaptım sonra nöbete gittim nöbetten çıktım düzceye gittik vs derken spor kaldı
nöbette bazen gece 11 gibi bir şeyler atıştırıyorum ceviz zeytin peynir gibi ama o da haftada 1
bu hafta yediklerimi hep yazayım deftere müsayit olunca girer paylaşırım olmadı girdikçe topluca yazarım bakarız
mesela bu sabah 2.5 yumurta (eşim yarısını yemiş bende kalanını yedim) tereyağda yaptım, domates, salatalık, zeytin, çay, üzerine sonradan form çayı içtim. şimdi yazarken hatırladım bak ceviz yemeyi unutmuşum:44:
evde yemek yok ne pişiririm bilmiyorum öğlene çorba (domates çorbası yapmayı düşünüyorum) ve salata yaparım büyük ihtimalle cevizi de salataya katayım bari
ablacım ister istemez üzülüyorum, o kadar dikkat ediyorum yine de sonuç kocaman bir sıfır. başladığım noktada sayılırım hala.incelmesine evet inceliyorum. fakat tartıda aynı rakamı görmek beni üzüyor artık. kardeşim benden 2 hafta sonra başladı, 5 kg ye yakın gitti kilosu. normalde kilo veremeyen odur.
BAŞLANGIÇ TARİHİ 28 Mayıs 2014
başlangıç KG: 78.6
geçen hafta : 76.4
bu hafta : 75.2
fark : 1.2 kg
toplam fark : 3.4 kg
ilk hedef : 68 kg ( 1 ağustos )
ikinci hedef : 58 kg ( zaman yok :))
boy : 1.58
spor : her gün 1 saat hafif tempoda yürüyüş
% : :))) bilemedim ben onu
çok mersi :)) yaptım. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. ve ben yürüyüşe giderim
benim kardeşimin birisi 2 haftada 4, diğeri 2 haftada 5 vermişti 5 veren 56 dan 51 e inmişti kg suda fazla değildi ama çok verdi ...herkezin metabolizması farklı canım...
gece açlık sinyali hissetmen iyi değil sonraki öğünde yenen,i direk depoya yağ olarak atar,,,eve gelince 21.30 da hemen yoğurt yesen bir kaç kaşık hem kıtlık sinyali gitmez hemde az da olsa leptin çalışır ,,,gece leptin 2-5 arası çalışıyor
D vitaminin kaçtı baktırmışmıydın canım
benim kardeşimin birisi 2 haftada 4, diğeri 2 haftada 5 vermişti 5 veren 56 dan 51 e inmişti kg suda fazla değildi ama çok verdi ...herkezin metabolizması farklı canım...
gece açlık sinyali hissetmen iyi değil sonraki öğünde yenen,i direk depoya yağ olarak atar,,,eve gelince 21.30 da hemen yoğurt yesen bir kaç kaşık hem kıtlık sinyali gitmez hemde az da olsa leptin çalışır ,,,gece leptin 2-5 arası çalışıyor
D vitaminin kaçtı baktırmışmıydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?