- 23 Ekim 2013
- 1.629
- 1.057
- 168
Canım iyi tatiller...Pazartesi gününden itibaren 3 gün yokum, tatile gidiyorum. Kumbağ'a gidiyorum, nasıl bir yerdir bilgisi olan var mı? 1 hafta izne çıktım. Telefondan girerim arada ama listeyi yarın yapamayacağım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım iyi tatiller...Pazartesi gününden itibaren 3 gün yokum, tatile gidiyorum. Kumbağ'a gidiyorum, nasıl bir yerdir bilgisi olan var mı? 1 hafta izne çıktım. Telefondan girerim arada ama listeyi yarın yapamayacağım.
rumuz: Olbey
başlangıç tarihi: 30/05/2014
başlangıç kg: 55.9
geçen hafta: 56.3
bu hafta: 55.4
fark: -0.900
toplam fark: -0.500
beden:38-40
spor: Yürüyüş leslie
boy: 1.55
hedef:ilk hedef 52... Ikinci hedef 50
yüzdesi: Formulu aradim bulamadim. Beni dovebilirsin ama hizli ilerliyor kedicim. Nasil yapiyoruz benim kilolar ustunden anlatir misin?
Mantiken 55.900 -->100 ise -500 nedir diye oranti kurdugumda -0,89 ediyo bu sekilde mi yapacagiz??
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo (gr cinsinden) * 100 / birhafta önceki kilonuza (gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :500 gr
geçen haftaki kilom: 68.500 gr
500*100=50000/68.500=0.729 o hafta verilen kilo yüzdesi
verdiğin kilo 900 gr *100=9000
90000/geçen haftaki kilon=-1.59
hmmmm toplamdaki fark mi gecen haftayla bu hafta arasindaki fark mi?
Bir onceki postta sanki onceki hafta ile verilen fark gibi okudum :44:
ben bu pazartesiye tüküremeyeceğim çok önemli ve hayırlı bir işim var hemen gelip onun ilk adımını attırdım,,,
günaydın.
Canım bugün de sıkıldı. hiç kaçamak yapmadığım halde bende kalan bu kiloları anlamıyorum.
Sabitim bu hafta. Hatalı mı yapıyorum anlamıyorum. Reglim de bitti, sabah yıkandım. Dün sporum da yoktu ki şişkinlik olsun.
1,5 ayda sanırım en fazla sabit kalan benim.
bende bu hafta aynıyım canım üzülme
mydenizz cim gelmiş hoşgelmiş
Günayyydınnnn canım arkadaşlarımmmm
Afiyet olsun canım... şifa olsun...bu ankaranın havasıda bi garip oldu dün güzeldi bugün bulutlar doluştu yine... dikkat et kendine canım...
Zayıflık konusunda haklısın öyle zayıflar ki şimdiki gençler kimisi dümdüz hiç estetik durmuyolar... banada herkes senin dediğin gibi şu an iyisin artık verme diyolar ama hiç değilse 55 olmak istiyorum.. üst küçüldü zaten Artık gitsinçistemiyorum ama aşağısı biraz daha küçülse hiç fena olmaz hani eşim başta olmak üzere hiç alakasız insanlar bile daha fazla kilo verme diyolar... dün akşam servisteKi bi bayan kaç kilo verdin yeter daha verme yüzün ufacık kaldı dedi, yüzüme taktılar bu ara herhalde hedefi 53 ten 55 e çıkarıcam gibi
hosbuldum canim benim özledim sizleri..nasılsın ?
canim eşinden ve sana yakin olmayan insanlardan başkasının dusuncelerini takma bence. .insanlar özellikle bayanlar çok acımasız. Birisi kilo verdikce kendileri yapamadığı için baltalamaya moral bozmaya calisiyorlar.hatirlarsan banada kışın çırpı bacak diyorlardi şimdi bronzlastigin için yüzüne takmislardir. Bi sene benimde yüzüm çok yanmıştı ayni tepkileri almistim. şu bb kremlerden kullanabilirsin bi ton açığı çok canli tutuyor yüzü:)
BAŞLANGIÇ:10 şubat 2014
başlangıç :87
geçen hafta :75.5
bu hafta :75.5
fark :0
toplam fark :-11.5
ilk hedef :75
ikinci hedef :60-65
boy :1.68
spor :karışık
% :0
sıfırlamışsın...