merhaba aramıza hoşgeldinizMerhaba kızlar :))
Jilliandan bahsetmişsiniz ben 18 gündür jillian 30 day shred yapıyorum çok memnunum, esnekliğim gözle görülür derecede arttı başta şınav çekemiyordum artık 10-15 tane çekebiliyorum :) Henüz ölçüm yapmadım ama bitince ölçüm yapacağım ve kendimi incelmiş hissediyorum biraz. Benim kilom 50,7 o yüzden cm bazında aşırı incelme olmayabilir ama benim yabancı forumlarda okuduğuma göre jillian yapıp da aynı zamanda diyet yapıp her yerinden 3-4 cm incelmeyen pek yok gibi. Üstelik siz diyet de yapıyorsunuz.
Ben de bir aydır karatay diyeti yapıyorum kızlar. Hedefim 47 (boyum çok kısa) sizlere bir şey sormak istiyorum. Ramazanda nasıl beslenmeliyiz kızlar? Oruç filan metabolizma baya şaşıracak ama karatayı ramazanda kesinlikle bırakmak istemiyorum. Bir de ben meyve yemeyi çok seviyorum, başladığımdan beri meyve yemedim ramazana kadar da yemeyeceğim ama ramazanda ailemin yanında olacağım ve herkes yerken ben dayanamam... Ramazansa meyve yemek için en uygun saat nedir sizce?
Şimdiden çok teşekkür ederim kızlar
ramazan da sahurda kkk iftarda da istediğini yiyebiliyorsun karataya uygun tabii
hergün 1 porsiyon meyve yiyebiliyoruz neden 1 aydır yemedin ki
ramazan da meyve sabah yenmeli , normal de de kahvaltıda
aramıza hoşgeldiniz AMİNHala kilo bildirimi varsa ben de katilmak isterim bugün başladım karataya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
AMİNIyi tatiller kedican
Allah dilegini dualarini kabul etsin ablacim
karatayı kaçamaksız uygular hergünde sporunu yaparsan tabiki mümkün özellikle akşam yapılan spor daha faydalı..gençlerin metabolizması hızlı çalıştığı için çabuk veriyorlarBenim kafam biraz karışık 3 ayım var ve 72 kilodan 60 düşmek istiyorum karatay diyetini seviyorum ve iki uaz önce yaparak 8 kilo vermiştim ama 3 ayda 12 kiko vermem mümkün mü
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ablacım, tam bu yazıya "ben yaparım" yazacaktım ki, yarın akşam için benimki bir program yapmış onu haber verdi gündüz de ofiste yapabilecek durumda olmayacağım Çin'den misafirim var QUOTE]
düşünmen yeter canım başka zaman lazım olursa yaparsın
benimde bel ve göbekte fazlalıklar var halaKaratayda özellikle bende bel kısmım inceldi...kum saatine benzedim
slm kızlar ben geldim
kızım oynarken hemencik slm vereyim dedim
dün akşam 2 kına yaptık, bu sabah 1 asker uğurladık, 1 bebek görmeye gittik, eve geldik alt komşunun kızının nişanını yaptık bahçede
yemeğimizi yedik oyun zamanı geldi şimdi
Allah nasip ederse demlediğim çaydan 1 bardakçık içebilirim
bütün hayırlı işleri 2 günde halletmişsin