kahvede olur,,,açlık çekmektense haftada 1-2 arada leptini bozmak daha iyisaat 8'den sonra yemeyin dediği için ağzıma lokma sürmüyorum. bundan sonra dediğin gibi yapayım. sütlü kahve içsem yeter bana o saatte. tutar beni.
henüz testlerimi yaptıramadım. benim bugün gelecek asistan da gelmekten caymış. bir müddet daha yoğunluk devam edecek. tabi bunun bana yansıması yıllık izin kullanamamak ve ofisten ayrılmamak olacak.
hepinizi öpüyorum... yoğunum hemen kaçıyorum bildirim yapıp
rumuz:fmgenc
başlangıç tarihi:09/11/2013
başlangıç kilo:65.8
geçen hafta: 57.4
Bu hafta:56.7
fark:-0.7
toplam fark:9.1
beden:36/38
Boy: 1.58
spor: yok
Yüzde:-1.20
tahlil yaptırmadan alma ,,,çok düşükse doping yaparsın ...ben D vitaminine başladığımda okan beyler hoca dan dopingi öğrenmemişlerdiher ihtimale karşı D vitamini kapsülü alıp içeyim mi? hangisini tavsiye edersin ablacım?
başlamış bulundum sonra da yaptıramadım
teoson yapan olmazsa ben yapmaya çalışırım patron var falan demişti aranızda halledersinizGeçmişe tam bakamadım.. kedicim tatile çıkmış...gül ablacım listeyi yapan yoksa fırsat buldukça bakıp not alırım... akşam iş yerinde yayırlayamazsam bile evde yayınlarım
Rumuz: olbey
Başlangıç tarihi: 30/05/2014
Başlangıç kg: 55.9
Geçen hafta: 56.3
Bu hafta: 55.4
Fark: -0.900
Toplam fark: -0.500
Beden:38-40
Spor: yürüyüş leslie
Boy: 1.55
Hedef:ilk hedef 52... ikinci hedef 50
Yüzdesi: -0,88
formulu aradim bulamadim. beni dovebilirsin ama hizli ilerliyor kedicim. nasil yapiyoruz benim kilolar ustunden anlatir misin?
mantiken 55.900 -->100 ise -500 nedir diye oranti kurdugumda -0,89 ediyo bu sekilde mi yapacagiz??
edit: bi arkadas yazmis ona gore yaptim. umarim dogrdur :)))
inşallah güzel olacak ,,,mesaj atıyorum oradan okursunHayirdir ablacim, guzel haberler ver bize
Aynen :44:
Rumuz : BlueDaisy
Baslangic Tarihi: 23 nisan 2014
Baslangic Kg : 54,4
Gecen hafta : 51,9
Bu hafta : 51,9
Fark : 0
Toplam fark : 2,5 kg
Beden : 36
Spor : yok
Boy : 167 cm
Yas : 33
Hedef : 49
Yuzde : 0
Ben bu hafta beklemeye gectim sanirim, programda saatlerimi one cekmem lazim, spor eklemem lazim.
Birde bu hafta kacamaklarim oldu, dondurma ve misir yedim