Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kg vermek için tam yerindesintamam canım insallahiyi olur hersey doktor kilo ver dedi
helal sanaŞuan itibari ile misafirleri yolladım zaten çay Servisi'yi falan derken yiyemedim taviz vermedim
boyun olduğu için şanslısın az kg vermen bie çıtır gösterir seniRumuz:BenimAşkPastam
Başlangıç tarihi:14/06/2014
Başlangıç kg:70.5
Geçen hafta:
Bu hafta:
Fark:
Toplam fark:
Beden:42
Spor:mekik
Boy:1.72
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:
benim çenemde 10-15 kıl vardı 4 sene iğneli ile bitmedi yapan bayan lazere git dedi, lazerde siyahlar 2 seans ta bitti tüyler çoğaldı onlar ince olduğu için makine görmüyorneden artıkı cnm bnde gittim yüzüm için 6 ay falan şuanhiç yok yani
benim kide dioddiodmuydu aleksandırmıydı canım senin ki benimkilerde arttı ya diod benimki
ben dudak üstünü 23 sene önce yaptırmıştım çeneme o zamandan başladım iğneli ile hala uğraşıyorumBen vucut icin gidiyorum bu 3 seansim ama bitti neredeyse. Yuzde bir dudak ustune uygulatabilirdim ama onu da vaktiyle igneli epilasyonla bitirmistim ablacim. ^_^
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kendine dikkat et canım bende son 2 ay yattım çok sıkıcı ama bebek için herşeye değer....Kızlar bize bol bol dua etmenizi istiyorum çünkü bebiş uslu durmuyor
değerlerim yükselmemiş yani istenen oranda yükselmemiş
drum progestron verdi ve yatış verdi tabi ki
gülü seven dikenine katlanırmış....benim de acıyor bitene kadar zor dayanıyorumBende ciddi ciddi düşünmeye başladım lazeri çocuklarla basedemiyorum yazda geldi insan rahat olmak istiyor evde.. burda epidermin şubesini açtılar Türk uzman yapıyormuş bilemedim napsam. Birde acı meselesi var tabiki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yine haşlanmış mısır sen bunu unuttun galibaMenum
Sabah
1 yum ile kk
Kiraz ve 2 taze kayisi
Aksam
Tavuk corbasi
Bulgur pilavi
Semizotlu cacik
Yarim haslanmis misir :44:
Yesil cay, beyaz cay, su.
Pazartesi gününden itibaren 3 gün yokum, tatile gidiyorum. Kumbağ'a gidiyorum, nasıl bir yerdir bilgisi olan var mı? 1 hafta izne çıktım. Telefondan girerim arada ama listeyi yarın yapamayacağım.
kg vermek için tam yerindesin
helal sana
boyun olduğu için şanslısın az kg vermen bie çıtır gösterir seni
benim çenemde 10-15 kıl vardı 4 sene iğneli ile bitmedi yapan bayan lazere git dedi, lazerde siyahlar 2 seans ta bitti tüyler çoğaldı onlar ince olduğu için makine görmüyor
benim kide diod
ben dudak üstünü 23 sene önce yaptırmıştım çeneme o zamandan başladım iğneli ile hala uğraşıyorum
kendine dikkat et canım bende son 2 ay yattım çok sıkıcı ama bebek için herşeye değer....
dualarım seninle ,,,
inşallah sorunsuz kucağına almak nasip olur,,,korkma o bebek senin nasibinde varsa veren allah korumasınıda bilir,,,,ben 3. aldıracaktım hiç aldırmadığım için kıyamadım yiyeceği içeceği varsa doğar yoksa düşer (2. bebeğimi düşürmüştüm)....dedim şimdi 16 yaşında....
Hala kilo bildirimi varsa ben de katilmak isterim bugün başladım karataya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öğleden sonra günüm var
bugün zekeriya sofrası da yapacağız,,,her sene yapıyoruz...bu benim yaptığımdan değişik oluyor 40 çeşit çiğ ateşe değmemiş yiyecek konuyor,,,
eski dileği tutmuş mumlar yakılıyor toprak üstüne dualar bitince yeni dilek mumları yakılıyor seneye kadar saklanıyor.....
.benim yaptığımda ateşe değmemiş diye bişey yoktu 40 çeşit kullanıyordum yaptığım yiyeceklere,,,eve giirnce kimseyle konuşmadan 2 rekat namaz kılınıyor sonra dilek dileniyor sonra dualar okunuyordu....
Pazartesi gününden itibaren 3 gün yokum, tatile gidiyorum. Kumbağ'a gidiyorum, nasıl bir yerdir bilgisi olan var mı? 1 hafta izne çıktım. Telefondan girerim arada ama listeyi yarın yapamayacağım.
öğleden sonra günüm var
bugün zekeriya sofrası da yapacağız,,,her sene yapıyoruz...bu benim yaptığımdan değişik oluyor 40 çeşit çiğ ateşe değmemiş yiyecek konuyor,,,
eski dileği tutmuş mumlar yakılıyor toprak üstüne dualar bitince yeni dilek mumları yakılıyor seneye kadar saklanıyor.....
.benim yaptığımda ateşe değmemiş diye bişey yoktu 40 çeşit kullanıyordum yaptığım yiyeceklere,,,eve giirnce kimseyle konuşmadan 2 rekat namaz kılınıyor sonra dilek dileniyor sonra dualar okunuyordu....
kg vermek için tam yerindesin
helal sana
boyun olduğu için şanslısın az kg vermen bie çıtır gösterir seni
benim çenemde 10-15 kıl vardı 4 sene iğneli ile bitmedi yapan bayan lazere git dedi, lazerde siyahlar 2 seans ta bitti tüyler çoğaldı onlar ince olduğu için makine görmüyor
benim kide diod
ben dudak üstünü 23 sene önce yaptırmıştım çeneme o zamandan başladım iğneli ile hala uğraşıyorum
kendine dikkat et canım bende son 2 ay yattım çok sıkıcı ama bebek için herşeye değer....
dualarım seninle ,,,
inşallah sorunsuz kucağına almak nasip olur,,,korkma o bebek senin nasibinde varsa veren allah korumasınıda bilir,,,,ben 3. aldıracaktım hiç aldırmadığım için kıyamadım yiyeceği içeceği varsa doğar yoksa düşer (2. bebeğimi düşürmüştüm)....dedim şimdi 16 yaşında....
sabah 12 zeytin
bir dilim ekmek
yarım yumurtayagda kasarlı
bir bardak acık cay
Iyi pazarlar
kedi cik izne ayrılmış yarın listeyi yapamayacakmış
gönüllü parmak kaldırsın
Menum
Sabah
1 yum ile kk
Kiraz ve 2 taze kayisi
Aksam
Tavuk corbasi
Bulgur pilavi
Semizotlu cacik
Yarim haslanmis misir :44:
Yesil cay, beyaz cay, su.
Hayırlı heceler herkese
)Sabah;kk
Akşam ;2kase nohutlu tarhana ,salata
Spor;yok
Su;3litre
Sabah akşam aç karnına sogan suyu
Gece takmıştım, birde yağ sürdüm, kıpkırmızı izler çıktı.
sabah 12 zeytin
bir dilim ekmek
yarım yumurtayagda kasarlı
bir bardak acık cay
slm canım bel bölgemden kilo aldım bacaklar cubuk gibi belim popom büyüdü.cok kötü duruyo.ben belden vermek istiyorum tavsiye edebileceginiz seyler varmı??ibrahim saracoglu tv de bel incelten lahana kürü söylemişti onu yapayım diyorum bide mekik cekeyim.ama bogazımdan kısamıyom bi türlü
benim cenemde kıllarımı arttırdı diod sakal gibi cıkmaya basladı ve cok menun degilim bilseydim aleksandıra giderdim