Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Herkese günaydın :)

Dün ne yedim??
Sabah 9:00 KKK, ve yanında havuç ve yeşillik ve azıcık bal
Öğlen,14:00 1 kase yoğurt içine kayısı çekirdeği ve keten tohumu
Akşam 18:30 2 kase yeşil mercimekli tarhana çorbası, 1 tabak kıymalı kuru yeşil fasulye, 1 kase yoğurt, turşu tere
20:00 1 kase kabak çekirdeği

Bu gün azmettim 2 lt su içeceğim. Dün max. 3 bardak içmişimdir yoksa 2 mi?? Öyle birşey işte.

günaydın canım
bal doğalmı diyeceğim evet diyeceksin diye bişey demiyorumda 20.00 deki kabak çekirdeği kabak tadı vermiş
tam 20.00 de kapı kapanmadan şunuda atayım içeri der gibi olmuş...

Evet canim gercek bal sekerlenmis bal gibi oluyor.icinde katki maddesi olan parlak ve akışkan oluyor..babamin verdigide seninki gibi.
biz ilk başta burun kivirdik begenmedik kardeslerimle babam uretici deneyimli birine sormuş o demiş gerçek bal böyle olur diye

O zaman buzlukta bekletilebilecek yemek tarifleri bulmak lazım. Mesela karnıyarık yapıyorlardı diye hatırlıyorum. Patlıcan yazınmı oluyordu? Tupperware'in salata kabı vardı, büyük. Kuzenim yapardı, haftalık ona doğrardı. İşten gelince çıkartıp yağını, limonunu atardı vs... Acil durumlar için, özellikle çalışanlar için iyi olur.

hayır canımmmmm
parmağını helvaya sür tadı bulaşsın onuda diline sür....çocuklar yaprlar ya
akşama balık yapsınlar evdede doya doya ye canım
O şekilde de beyne sinyal verir, bu tatlı yedi diye.
Kahvaltıyı ofiste yaptım, evde değildi helva. Evde yaparlarsa hemen gidip alırım helvayı. Balık yapmayı da bayanlar pek sevmiyor, ev kokuyor, çok zor oluyor diye. Ayıklaması bir dert, koku sorunu fırında yapılırsa çok olmaz zaten. Onun için anneme fazla söyleyemiyorum.

Son düzenleme:
Dünyanız mutIu hayaIIeriniz tatIı oIsun. GönIünüze huzur doIsun mutIuIukIar ömrünüzce, her şey gönIünüzce oIsun. Günaydın.
Bu sicak gunaydin mesajina cok cok cok tesekkurler. .hepinize gunaydin arkadaslar:)

Kendiliginden eskiye döndü, demekki yanlislikla basip yanlislikla duzelttim
Bunu ogrendigim iyi oldu sagol canim

Evet, netten bakmıştım dün. Aslında bu katkı maddeli ballar tüketiciden kaynaklanıyormuş. Biz burun kıvırıyoruz, beğenmiyoruz. Bende o şekilde görünce şekermi ne bu dedim. Biz beğenmeyince, onlarda öyle parlak akışkan görünmesi için glikoz atıyorlarmış içine.

abla 3 bolumden olusuyor her bölüm 10 defa tekrarlaniyor, yani 10 gün sürüyor. Toplam 30 günlük bi spor. .ben ilk bölümün 8. Tekrarını bitirdim...

daha yolun uzunmuş
ben leslie3 e 2 hafta ara verdim, yürüyüşe öğlen 1.5 saat ekledim su tutma kalmadı 67.100 e kadar indim pazara kadar öyleydim, pazar günü leslie3 ve karın,kalça egzersizleri yaptım pazartesi sabah 67.500 ..400 gram ekledi,
pazartesi gece yine aynılarını yaptım bu sabah 68.000 oldu 500 gram daha ekledi.....2 günde 900 gram eklenmiş oldu leslie3 ve diğer egzersizlerle

abla 3 bolumden olusuyor her bölüm 10 defa tekrarlaniyor, yani 10 gün sürüyor. Toplam 30 günlük bi spor. .ben ilk bölümün 8. Tekrarını bitirdim...

Bumu oluyor, sadece bumu? Bende arada farklı şeyler ekleyeyim diyorum. Kalçayı eritmesinde, kalça kaslarını güçlendirecek, geliştirecek hareketler olsun, bunda var galiba.
[video=youtube;FTT4W8ygJ7w]http://www.youtube.com/watch?v=FTT4W8ygJ7w&list=PLyM7xn1mfaWIFcSI6KewETp5 M2cPywNE2[/video]

O zaman ben hiç başlamayayım lesslieye

buzlukta bekletmekte sakıncalı diyorlar, ben pasta börek yapınca yada pide yaptırınca artanları tupperware kaplarıyla buzluğa koyuyorum oğlum-kızım gelince çıkarıyorum.... yemek çok ender koyuyorum, ani şehirdışı görev çıkarsa evdede yeni yaptığım yemek varsa koyarım yoksa koymam tazesi her zaman iyidir..

Balık kokusunun eve yayılmaması için bir tutam çayı ateşin üzerine atarak yakın. Veya ağzı açık bir kabın içinde sirkeli su kaynatın.

Son düzenleme:
O zaman ben hiç başlamayayım lesslieye

her sporun bir ayda ancak etkisi oluyor tam başlıyorum kaslarada suyu depoluyorum 52:2 hafta yapınca ya gelen giden oluyor ya bi işler çıkıyor devamı gelmiyor yürüşüyle takviye yaptım geçen hafta 1 kg gitti ....3-4 gündür ayaz var dışarısı soğuk karlı diye evde leslie ye başladım tekrar oda tekrar su tuttu bu sefer 1 ay devamlı yapıp sonucunu göreyim istiyorum ....
sende başla başla.... o su 1 haftaya kadar gider ...yağ değil

günaydın canım
bal doğalmı diyeceğim evet diyeceksin diye bişey demiyorumda 20.00 deki kabak çekirdeği kabak tadı vermiş
tam 20.00 de kapı kapanmadan şunuda atayım içeri der gibi olmuş...
Balı tartışmıştık hatırlarsan babam Erzincan'dan getirmiş kara kovan balı yemezsem yazık olacak demiştim. Kabak konusuna gelince kabak çok faydalıymış ya Saate gelince akşam yemeğinden yarım ya da 45 dk sonra yemeye başladım kapanışı 20:00 de yapmışımdır diye 20 yazdım Adetliyim enerjiye ihtiyacım var kan kaybediyorum da Yaw gül abla bu akşam yemeği ile yatana kadarki boşluğu dolduracak birşeyler lazım yaaaa. Geçmek bitmiyor vakit

hani derler ya dün ne yediğimi bile hatırlamıyorum... unuttum
bişey bulmak çok kolay illa yatana kadar yiyecek bişeylerle oyalanmak gerekmezki.... ben işlerim bitince 1 şişe limonlu ılık suyu, yeşil çayımı ve elime alıyorum arada birde pc den topiğe cevap yazıyorum tv seyrederken vakit geçiyor (bazen boncuk takılar yapıyorum, bazen leslie, yani bir meşgale buluyorum)... arada bişey yemek ihtiyacı duymadığım gibi aklıma bile gelmiyor...sende kendini oylayacak bişeyler bul canım

Ben leslie yapmaya kalkıştım, yoruldum, sonra bıraktım, çünkü hareketler kalça sorunu olanlar için uygun bence. Bir daha da yapmam.

fast mile serisi 1-4 millik program) daha hızlı adımlı yürüyüş ve hızlı kilo vermeye yönelik bir seri duruma göre istenen milden başlanabilir.

3 mil olanı vücudu baya calıştırıyor ve Leslie nin dediğine göre 1 -2 haftada sonucları görmeye başlıyormuşuz
expres seri 1 den 4 mile
kadar bu serinin farklılığı egzersizlerde resistand band denen pilates lastiği kullanılıyor olması yürüyüş sırasında üst bölge kol ve vücut kaslarını çalıştırıyorlar lastik olarak çarşıdan uzun ve kalın lastik alın... kardiyo yerine geciyor ve vucudu zorluyor

4 Really Big MiLES oldukça tempolu ve hızlı bir yürüyüş aralarda bol bol koşuluyor kilo kaybı ve yağ yakımı için iyi bir secenek bir de videoda Leslinin kızını da görebilirsiniz oda yürüyüşleri yapıyor annesiyle:))

walk the walk 1 ve 2 mil olan diğerlerine göre daha yavaş akşam saatlerinde yapılacak hafif ve etkili bir program

walk away your waistline 3 mil yürüyüş bel ve cevresini inceltemeye yarayan bir program bele bağlanan bir tür lastik kullanılıyor ayrıca kol kasları da iyi çalışıyor.

3 mile weight loss walk kilo kaybı için 3 millik yürüyüş hafiften başlayıp tempo hızlanıyor 2.milinde diğer yürüşçülerden mary kay hareketleri yaptırıyor en hızlı bölümü 2.mil kilo vermek isteyenler,bu yürüyüşü yapabilirler.

5 mile fat burning walk 5 mil yağ yakıcı yürüyüş tempolu hızlı yürüyüşler ve millerin sonlarına doğru jogging(hafif koşu) yapılıyor başka bir mile gelindiğinde tempo hafifliyor,millerin sonuna doğru yine hzılanıyor. metabolizmayı hzılandırıp yağ yakmakta büyük fayda sağlayan bir yürüyüş herhangi bir ekipman kullanılmıyor.

5 mile slim down 5 gün boyunca vücudun farklı bölgelerini çalıştıran 1 millik yürüyüşler yapılıyor her gün 1 mil yapılıyor.

5 mil advanced walk 5 mil boyunca farklı millerde,ağırlık,bele bağlanan lastik,pilates lastiği kullanılarak yapılan tempolu ve hızlı adımlı yürüyüş.

1 mile jog 1 mil boyunca hafif koşu yapılıyor.

Heart Healthy Walk kalp sağlığını korumak ve kalbi güçlendirmek için yapılan düzenli hafif tempolu yürüyüş

Exercise Tv 1-2-3 mile ilk mil hafif yürüyüş diğer millerde tempolu ve hızlı yürüyüşler var kalp sağlığının korunması da amaçlanıyor kol hareketleri fazla ayrıca dizlerin karna doğru cekildiği hareketler yoğunlukta olduğundan bacak bel ve kenarları iyi çalışıyor.

Walk off 10 Pounds 3 millik 4-5 kg verdirmeyi amaçlayan tempolu aerobik tarzı yürüyüş

Britanny Ulrich walk Now 2 mil tempolu ve hızlı yürüyüş burdaki videoda Leslie sansone yok onun yerine başka bir kız var. genc kız ve erkeklerin bulunduğu bir toplulukta dinamik eğlenceli yürüyüşler yapılıyor

leslie sansone shortcuts and absüst beden ve alt bedenin güçlenmesini sıkılaşmasını sağlayan yer hareketleri yapılıyor.

walk firm leslie sansonun önce yürüyüş ardından resistance band denen lastikle sıkılaşma egzersizleri yaptırdığı bir program...

leslie sansone walk away your pounds abs 1-2-3 mile bele bağlanan lastik yardımıyla kol,bel bölgelerinin güçlenmesi ve sıkılaşması sağlanıyor 1.mil hafif tempolu, 2 ve 3. mil hızlı tempolu gelişmiş yürüyüş tarzında.

Leslie Sansone Women's Walk 2 mil yürüyüş ilk mil hafif 2. mil tempolu geçiyor sonrada tüm vücudu kapsayan güçlendirici ve sıkılaştırıcı yer hareketleri yapılıyor.süresi 1 saat

Bende puzzle yapıyorum bi bakıyorum yatma vakti gelmişşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…