sende epey alıştın onlara,,,allahım en kısa zamanda sana da verir de onunla ev dolar....Öğlen aradılar yola çıkmışlar apar topar göremedim kuzuları... adanaya annemlere gideceklerdi çocuklar durmayınca dayanamamışlar artık.. aradılar gidiyoruz biiz diyeşimdi eve gidicem bomboş gelecek
eskiden buralar hep tarlaydı sonra gül ablanın bahçesine döndü
allahım hepimizin dualarını kabuletsinCanım inşallah olmazsın..benimde haftayageçen ay gecikti nasıl ümitlendim yine meğersem prolaktinim yükselmiiş yine ilaca başladım..yani benim ümidim yok...
Tatil dönüşü konyaya mevlana hz. Ziyaret ettik.. birden aklıma sen geldin dua ettim..öyle ziyaret yerlerinde aklıma bişi gelmez kitlenirim normalde... sonrada topikteki diğer arkadaşlara da ettim..rabbim kabul etmiş olsun da güzel haberler verin inşallah
sorma yarısından sonra sıkıldı al beni diye söylenmeye başladı
baby tv açtım ona 5 dk durdu sonra yine başladı
bende hem ona laf yetiştirdim hem sporu yaptım jillian gerçekten yoruyormuş zorlandım baya
kızım bağırdıkça bende ona söylendim kızım sen annen gibi olma sağlıklı beslen obez olupta bu kahırları çekme diye
İyi akşamlar herkese
:
...ilerde ihtiyacı olacak öğrensin
bende yemek yaparken öyle yapardım arabasında oyalanırken yemek yapardım iş yapardım,,,
kıyamam yavrum ya anneye alışkın evde hep yalnızlardı onsuz duramıyor....
eski asiatan ciddi ciddi bıraktı işi,,çocuğu nasıl olduki
Yürüyodum da yazamdım hemen..
çok istiyoruz ya olmayınca hayal kırıklığı insanı soğutuyo herşeyden malesef...
İyi akşamlar herkese
Hasta olan annemdi şimdi iyi çok şükür bir süre sonra bir operasyon geçirecek çok tşk ederim bitanemm
meyveye nazaran ekmek daha tehlikeli rabbimin izniyle sorunsuz bir hamilelik geçirip kucağına alırsın yeğenimizi inş
arada nefes almanda lazım gülcümm programın çok yoğun yine allah geleni gideni eksik etmesin elbette ama kendini de unutma lütfen
hadi hayırlısı bitanemmm yarını iple çekeceğimherşeyin hayırlısı
Moralinizi bozmayın güzeller kolay değil elbet fakat rabbim büyük hiç ummadığınız anda müjdeli haberi alacaksınız inş rabbim başta sizlere ve tüm isteyenlere nasip etsinnnn
sende epey alıştın onlara,,,allahım en kısa zamanda sana da verir de onunla ev dolar....
benim bahçemde sizler gibi renk renk çiçekler le doldu
bide canansu60 gelseydi iyiydi bahçe deyince o geldi aklıma...
Aynen ablacım, alışveriş merkezi gezmelerimi spordan sayıyordum hahahbaşlarda ne çektirmiştin bize bana spor demeyin ben yapamam diye hepimizden azmı fırça yedin
allahım hepimizin dualarını kabuletsin
iyi akşamlar canım
zayıflaman devam ediyormu bugün bi ara günlüğüne girip yazacaktım iş çıktı pc yi kapattım
Hastanedeler hala 3 ay surecek bir kortizon tedavisine baslamislar.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Onemli degil canım öptüm seni Rabbim gonlune göre versin
Amiiiinnn
Evet gul abla ben nergis olayim (aslinda papatya olmak isterim ama sanki birine sarri papatya diye hitap ediliyordu sankim)benimde hergün aklima geliyor canan abla
Aynen ablacım, alışveriş merkezi gezmelerimi spordan sayıyordum hahahama şimdi yapamadığım günler kendimi mutsuz hissediyorum. mesela su sıkıntısı var bugün, deponun suyunu kapatmışlar, iski suyu 7. kata çıkmıyomuymuş neymiş, damla damla geliyor su, duş alamayacağım için ve bir de yarın sınavım olduğu için bugün spor yapamadığımi yapamayacağım. yarın ne şekilde telafi etsem diye düşünüyorum sabahtan beri
Hi babies çok başım ağrıyor anlatamam offf
Sabah : 1 yumurtalı cevizsiz kk
Öğle-akşam: nohutlu kabak+yarım tabak bulgur+yoğurt+salata
Spor: 1 saat pilates+tibet 11
Aynen ablacım, alışveriş merkezi gezmelerimi spordan sayıyordum hahahama şimdi yapamadığım günler kendimi mutsuz hissediyorum. mesela su sıkıntısı var bugün, deponun suyunu kapatmışlar, iski suyu 7. kata çıkmıyomuymuş neymiş, damla damla geliyor su, duş alamayacağım için ve bir de yarın sınavım olduğu için bugün spor yapamadığımi yapamayacağım. yarın ne şekilde telafi etsem diye düşünüyorum sabahtan beri
Amin
geçmiş olsun cnm allah şifa versin
herkes bir çiçek alıyorsa bende menekşe olabilirimmm
spora alışıp yapamayınca insan eksiklik hissediyor cnm haklısın yarın telafi edersin inş herkese iyi geceler
Tembel ki ne tembel bebeğim ya. hantal yani bildiğin garfield!! inşAllah günün birinde tekrar o hallerime dönmem. yarın dediğin gibi iki avm tutu atarım oh, kısa günün karı. böyle devam edersem 1516545451515 yılda forma girerim, daha ne olsun.hahaha ne tembelmişsincanım ben jillian level 2 day 2 'yi atlattım. bugün 12. gün ^_^ ramazana jilliansiz başlamayı planlıyorum yarın 2 avm gezersin sen şimdi
aynen canımmmspora alışıp yapamayınca insan eksiklik hissediyor cnm haklısın yarın telafi edersin inş herkese iyi geceler
günaydın canım
afiyet olsun
günaydın canım
afiyet olsun
günaydın canım
afiyet olsun
günaydın canım
afiyet olsun eksiksik kKK
inşallah aşı yeterli olur,,iyi aşılar
Tembel ki ne tembel bebeğim ya. hantal yani bildiğin garfield!! inşAllah günün birinde tekrar o hallerime dönmem. yarın dediğin gibi iki avm tutu atarım oh, kısa günün karı. böyle devam edersem 1516545451515 yılda forma girerim, daha ne olsun.
Oh ya ne güzel geçtin level 2'ye. değişimler ne alemde?
benim normalde bugün 8i yapmış olmam lazımdı, ama 6 tane tamamladım... acaba aksattığım o iki günü sona ekleyim level 1'ı 12 gün yapsam mı?
ben ramazanda iftarla sahur arasında devam etmeyi düşünüyorum.
bu arada, jillian'ı görünce böyle hem yine yorulcam diye korkuyorum hem de çok seviniyorum yasempatik hatun, ve senin dediğin gibi tam "zilli"
Bugün o paracıklara baya bi veda etmek zorunda kaldımmmmmDikkat et de iki avm turu atarken paraciklari da savurma :))) miskinlik yok her gun yoklama alacagim senden ^_^ regl oldugun icin olculeri almiyorum canim genel bir siskinlik var. Haftaya belli ilur, ben inceldigimi seziyorum, regle ragmen baskulde kg artisi da gorunmuyor. İnsallah 1 hafta sonra kendimi toplayinca sok olurum ^_^
Ramazan da ben de devam edecegim en kotu ihtimal leslie ile 5 mil yururum cok yorucu oluyor benim icin gun boyu ayakta, bi de hangi akla hizmet su kursa basladim bilmiyorum ^_^ onu da taktim kusursuz olacak diye. Sporu her gun yaparim ama hafif olur ^_^
Bence eklene programi hir an once sonuclandir ama ara da verme daha fazla ^_^
2. Levelda oyle hareketler var ki resmen bilgisayarla konusuyorum ve zilli duyorum yuzune yuzune :)))
Kardesimi de baslattim leslie ve jillian e bakalim sonuclar nasil olcak canim :) opuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhabalar... Hoşgeldin... Bu konuyu ilk sayfadan başlayarak oku istersen, ulaşılan hedefleri ve ortamın sıcaklığını gördükçe azmin artmaya başlayacaktır. Bir de Canan Karatay'ın kitabını indirip okuyarak beynine format at.. İş beyinde bitiyor, beynine yapman gerekenleri kabul ettirirsen gerisi çok kolay gelir. Bu diyette öyle çok sıkan ve zorlayan bir diyet değil. Sadece yasaklardan uzak durup sporu hayatına dahil edersen çok geçmeden sonuç almaya başlarsın. =) Gül Abla yarın sana detaylı ve daha güzel bilgilendirir seni.Merhabalar herkese. 😟 bende Karatay yapmak istiyorum ama hiç azim yok içimde istekte. Ama zayiflayamadikca çocuk bir hayal benim için.
'Anne olmak istiyorum'
Merhabalar... Hoşgeldin... Bu konuyu ilk sayfadan başlayarak oku istersen, ulaşılan hedefleri ve ortamın sıcaklığını gördükçe azmin artmaya başlayacaktır. Bir de Canan Karatay'ın kitabını indirip okuyarak beynine format at.. İş beyinde bitiyor, beynine yapman gerekenleri kabul ettirirsen gerisi çok kolay gelir. Bu diyette öyle çok sıkan ve zorlayan bir diyet değil. Sadece yasaklardan uzak durup sporu hayatına dahil edersen çok geçmeden sonuç almaya başlarsın. =) Gül Abla yarın sana detaylı ve daha güzel bilgilendirir seni.
Bu başlık altında muhabbet ettikçe daha çok baglanacaksın Karatay'a.
Anne olmak isteyenler, kilo problemi yaşayanlar, vs... seninle ortak noktası olan çok güzel yürekli insanlar var bu topikte.. sadece kilo ve diyetten konuşmuyoruz üstelik, her konuda paylaşımda bulunuyoruz. Yeri geliyor birbirimiz için dualar ediyoruz, birimizin derdi için hepimiz kederleniyoruz falan... Pişman olmayacaksın buraya geldiğin için Allah'ın izniyle.
sende epey alıştın onlara,,,allahım en kısa zamanda sana da verir de onunla ev dolar....
benim bahçemde sizler gibi renk renk çiçekler le doldu
bide canansu60 gelseydi iyiydi bahçe deyince o geldi aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?