Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Tarhana çorbam.

Gözümün önüne takılan zararlı yiyecekler. Hamuru yesemmi diye düşündüm ama vazgeçtim. :)

görüntü güzel afiyet olsun
bende dün peynir yapmıştım ondan süzülen suyla buün tarhana çorbası yaptım sütlü gibi oldu lezzetliydi..

Dün çiğ kaju alacaktım marketten, ama arkasını okuyunca gluten içerir vs.. başka maddelerde yazmış. Hiçbirşey içermeyeni nereden bulacağız. Kuruyemişlerde varmı bu maddeler acaba, içerikte yok, nasıl anlayacağız.

markettekiler paketlenmiş onlardan olmaz...pazarlarda, kuruyemişçilerde ve aktarlarda bulunuyor

sabah...KKK
akşam..peyniraltı suyuyla tarhana çorbası, pazı (nihayet bitti mızmız yemeyince hepsi bana kaldı ) salata,yoğurt

spor,,şimdi leslie 3, 10 dkk göbek,10 dkk kalça ve bacak hareketleri

Iyi geceler
Gül ablacim liste için eline sağlık, tekrar tebrikler kilo veren
Arkadaslar abla sende eksiyi görmüssun tebrikler
Devami gelir umarimcok zor yaziyorum.cepten format degisti bende
Sizlerde nasil? Artik kk sayfalar pc'deki gibi cikiyor
Fakat cok küçük ve okurken surekli kaydirmak gerekiyor

Dun gece sahurda yumurta, zeytin, peynir, fistik ve yarim nar
Yedim yattim.12.30 'da
Iftarda kırmızı mercimek çorbası, , yumurtali kiymali ispanak yemegi,
4-5 lahana sarması, yogurt ve ceviz yedim.ara öğün yapmadim 8'de
Yapsam iyi olacakti ama acikmadim.gec aciktim su cay limonlu suyla
Bastirdim.simdi sahur yapip yatacagim..
Herkese tatli uykular

iyi geceler canım,
teşekkür ederim canım 2 aydır nihayet eksiyi gördüm
benim cepte değişiklik yok aynı şimdi baktım
afiyet olsun canım sanada iyi uykular....

iyi geceler canım,
teşekkür ederim canım 2 aydır nihayet eksiyi gördüm
benim cepte değişiklik yok aynı şimdi baktım
afiyet olsun canım sanada iyi uykular....

Teşekkür ederim ablacimm, acikmisim afiyetle yedim kkk''yi..
Benim cep niye böyle oldu anlamadım. .okumak iskence tek guzelligi
Begeni yapabiliyorum.

Bu arada sporumu yazmamisim
Jillian 1/8 nihayet yaptim
2 litreden fazla su

Günaydın...

Akşam 7 gibi

Fırında kıymalı kaşarlı karnıbahar
Salata
Yoğurt

Sabah
Kıymalı yumurta ile kkk

Gül ablacım ,akşam fırında yaptım karnıbaharı..Yanlız çok almışım bozulmasın diye hepsini haşladım..2 gün yeriz artık:)) Çok da güzel oldu,tencere yemeğinden güzeldi...Teşekkür ederim..

Eklentiler

• $WP_20131209_001.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 68

günaydın canım
fikir alışverişi sonrası çok güzel bir görüntü afiyet olsun ,hergün yemekmi yapacaksın iyi olmuş, bugün ne yapacağım diye düşünmezsin....ben fırında hiç yapmadım ama bi yerde okumuştum sende denemiş oldun bu hafta hepimiz deneriz soğan misali

Dünyanız mutIu hayaIIeriniz tatIı oIsun. GönIünüze huzur doIsun mutIuIukIar ömrünüzce, her şey gönIünüzce oIsun. Günaydın.

Daha önce, telefonlar için uygulama yapılmış ama kaldırmışlar, keşke yine öyle olsa. Telefondan çok zor oluyor, yorum yazarken uzun sürüyor vs...

Dünyanız mutIu hayaIIeriniz tatIı oIsun. GönIünüze huzur doIsun mutIuIukIar ömrünüzce, her şey gönIünüzce oIsun. Günaydın.
Günaydın.

Son düzenleme:
Ellerine emeğine sağlık ablacım..
kilo veren herkesi tebrik ediyorum..
veremeyip alanlarda üzülmesinler haftaya yarış yine devam ediyor.:124:

ne kadar güzel dilekler bunlar çoook teşekkür ederiz
sabah sabah evrene pozitif mesaj yollamışsınız ..inşallah herkesin günü güzel geçer..

Günaydın arkadaşlar..
Dün y azamadım akşam eve gidince yemekten sonra temizliğe giriştim. Bu hafta hergün böyle yoksa hafta sonu çok yoruluyorum detaylı temizliklerde her yerim ağrıyor mutfak bitti çok şükür
Bu arada 2. Yoğurdumuda mayaladım dün akşam.dolaba koydum. her ikiside çok güzel tuttuböylelikle doğal yoğurdum oldu.. sağol gül ablacım sayende

Dün yediklerim.
Sabah 1yumurtalı ve zeytinsiz kkk ( kilo veremeyince iştahım kesildi yiyemedim)
Öğlen bir yerli muz yoğurt
Akşam et köftesi, brokoli karnıbahar salatası (havuç koymadım) bol dereotlu maydonozlu, turp, kuru soğan ve turşu eşliğide

Bende genelde telden giriyorum foruma. Sayfanın en altında full site diince bilgisayrda ki gibi oluyor

Canım tahin helvası istedi, kahvaltıda bir parça yiyebilirmiyim?

Sağol Gül ablacım :))

kolay gelsin canım,
ellerine sağlık canım yoğurt işide tamam sıradaki gelsin
iyi yapıyorsun hafta sonu iş ve yemek yetiştireceğiz diye canımız çıkıyor, karataydan önce yemek yapmaya vakit bulamayınca yada işten geç gidince hemen dışardan bişeyler söylerdik şimdi dışardan mecbur kalmadıkça almıyorum, evde devamlı yemek olması gerekiyorki işten gidince hemen ısıtıp yiyelim yoksa geçe kalıyor kg verilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…