• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

sigir jelatinidemi olmaz:53:

Allah iyiligini versin gül abla cok güldüm yaaa alemsin sen varya :1:

Allah kabul etsin canim, bende bu iki gün ara verip carsamba baslayacagim insallah:16::16::16:

sarkiyla cevap verdiya, yenmiyormus, ikicik yesek nolurki :1::27::56:

Sagol canin inşallah. .islerini bitir birlikte devam ederiz hafta sonuda gül abla katilir bize..kolay gelsin oh misss temis temis:)

Bende anneme kemiklerden yaptırıyorum ama un ekliyormu hiç bilmiyorum. Ben zaten duru seviyorum. Etlerini de seviyorum ama suyunu içmeyi daha çok seviyorum. Bol sarımsaklı çok lezzetli oluyor. Birkaç kase içiyorum. Sorayım akşam un atıyormu, merak ettim. Sorduysamda hatırlamıyorum. :1: Kurban bayramında kemikleri kaynattırdım, buzluğa birkaç tane kemik suyu sakladık, arada çorbalara at dedim, kemiklerine iyi gelsin diye. Hemde lezzet verir.

Bende suyunu çok seviyorum,2 tabak içtim akşam mesela başka yemek yemedim.Et hastası oldum çıktım yağlarını bile yedim ki hayatta yemezdim yağ filan..Unu bağlamak maksadıyla koyarız aslında koyulmayabilir de..

Eline sağlık tarifimiz ayni..ben sadece yağsız dana etinden yapiyorum..annem senin gibi kemikli etten yapiyor.
gercekten nefis bi çorba icipte begenmeyen görmedim..bu gun corbam var bitince yapayim.evet yeşil mercimegin içine erişteye izin varmış ben tek tek ayiriyordum içerken artik gönül rahatligiyla tuketebilirim..

Hedef derken illaki Şaşmalar olabilir grami gramina tutmayabilir sonuc.mesela 70'i aşmayacagim şeklinde. .bu aydan sonra kilo alimin hizlanacak çünkü, faydası olabilir canim

Akşam ablama da koydum giderken ,düdüklüde yapılınca çok oluyor..Herkes bayılır bu çorbama.
Kurbanda özellikle kemikleri bol etli bıraktırıyorum ,lif lif etleri çıkıyor çok lezzetli :)))

Oğlumda 69 a çıkmıştım :))) Eve geldiğimde 59 kiloydum..Bu da erkek olduğu için sanırım yakın alırım yine..Birde kilolu doğmuştu,inşallah bu da öyle olur..

Gül ablacım hedefimide yazayım o zaman 69 yazalım :)) parça parça oldu ama acemi ben kusuruma bakma :)))

Aramıza hosgeldiniz, ne iyi ettiniz dw katildiniz bize..benimde gözümden kacmiyordu begenileriniz..sizi tanimak isteriz..TUrkiyeden uzaktasiniz sanırım yaş, boy, kilo olarak yazsaniz azda olsa tanisak sizi..guzel sicak diyalogunuz icin de çoook tesekkurler

Ictenliginiz ve sicakliginiz icin ben tesekkur ederim.Ben,esim ve(rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin amin)bir oglum,bir kizimla,yirmialti yildir yurt disinda yasiyoruz.Ben elliuc yasinda,1.67 boyunda ve 79 kilo agirligindayim.Daha once 5 ekim de 91 kiloydum ve cok uzuluyordum.Sonra sn. prof.Canan Karatay hanim ve sizleri yuce rabbim karsima cikartti.Bin sukur cok iyi gidiyor,tabii ki de sizler her zaman bas ustu dostlarimsiniz.

Aslında yok ama, ben dün yedim. Gül abla kızmadığına göre yenilebilir yada gözünden kaçtı. :1:

Kaçamak yapmıyorum hem ben hafta sonu, 3 muz'u saymazsak, sonuçta rafine gıda değil. :) Zaten haftasonu gözümün önünde, tereotlu poğaçalar, kekler döndü durdu. Çiğ köftenin yanındaki lavaşı bile yemedim. Teyzem beni 2 hafta önce görmüştü. Oda zayıflamışsın, sanki son gördüğümde yüzün daha toplu duruyordu dedi. Pazartesi daha fazlamı çıkıyoruz nedir anlamadım.

evet gözümden kaçmış :14:
iş yetiştirmeye çalışırken 2 dkk ara verip topikte ne var ne yok cevap yazıp gidiyordum....
bende anlamadım ya her pazartesi fazla çıkıyorum kaçamak zaten yapmam da anlamadım ....neyse artık cumaları tartılacağız bakalım ne olacak

Ictenliginiz ve sicakliginiz icin ben tesekkur ederim.Ben,esim ve(rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin amin)bir oglum,bir kizimla,yirmialti yildir yurt disinda yasiyoruz.Ben elliuc yasinda,1.67 boyunda ve 79 kilo agirligindayim.Daha once 5 ekim de 91 kiloydum ve cok uzuluyordum.Sonra sn. prof.Canan Karatay hanim ve sizleri yuce rabbim karsima cikartti.Bin sukur cok iyi gidiyor,tabii ki de sizler her zaman bas ustu dostlarimsiniz.

Hoşgeldiniz sağlıklı beslenmeler diliyorum ben de..burayı bende çok severek takip ediyorum..Çok şey öğreniyorum..

Söylediğim gibi ilaç kapsülleri jelatinden yapılır. Jelatin haricinde daha doğal daha güvenli kapsül yapılacak bir mazeme yok. Aksi halde sıvı kaşıkla içilecek bir omega 3 bulmanız gerekli. O da pek keyifli olmaz hani kaşıkla omega 3 içmek :52:
Yurt dışındaki arkadaş için jelatinin kaynağını bilmek önemli. Sığır mı yoksa başka bir hayvan mı. Ama türkiyede satılanlar %100 sığır jelatini ondan eminim. Jelatin nedir diye sorarsanız jelatin bir cin kollajen yapıda hayvansal bir proteindir. Hani kemik yada eti kaynatırsınız buz dolabina koyunca suyu jöle gibi olur. İşte o suyu jöle gibi yapan jelatin.

canım EF. S 1200 balık jelatininden ben ondan kullanıyordum bitince GN. aldım ama tekrar E.A alacağım

allah bağışlasın yavrularınızı,
son hafta ne kadar kg verdiğinizi yazarsanız listeye ekleyebilirim sizide :34:

herkes bildirim yaptı ben onlara bakarak liste hazırlıyorum kendi bildirimimi yapmamışım...:1:

Rumuz:gul_0663
Başlangıç tarihi:06/05/2013
Başlangıç kg:79.2
Geçen hafta:68.1
Bu hafta:67.5
Fark:-600 ...........:21:çok şükür 2 aydır gram veremiyordum bu hafta verdim
Toplam fark:11,7
Beden:42……
Spor: haftada 5 gün1.5 saat yürüyüş
Boy:1.58
Hedef:ilk hedef 65 kg...ikinci 60 kg
Yüzdesi:%-0.881

canım EF. S 1200 balık jelatininden ben ondan kullanıyordum bitince GN. aldım ama tekrar E.A alacağım
Balık jelatinlisi olduğunu bilmiyordum. Çünkü balık jelatini çok pahalı ve tedariği zor. Kesin fiyat farkı vardır. Benimki de S..R ama sadece jelatin yazıyor kaynağını yazmamışlar. Ne olaki acep??? :28: Şimdi siz ne yaptınız uyuyan balığı uyardınız, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktunuz :53::53:

Balık jelatinlisi olduğunu bilmiyordum. Çünkü balık jelatini çok pahalı ve tedariği zor. Kesin fiyat farkı vardır. Benimki de S..R ama sadece jelatin yazıyor kaynağını yazmamışlar. Ne olaki acep??? :28: Şimdi siz ne yaptınız uyuyan balığı uyardınız, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktunuz :53::53:

ben çok araştırdım canım hem fiat, hem içindeki kapsul sayısı,hem balık jelatinimi diye araştırdım, hepsini hesapladım en hesaplısı EF. s 1200 oldu...fiatı ucuz ama EPA sı düşük oluyor 2 yerine 4 içmek gerekiyor yada kapsülü çok EPA düşük yine çok içmek gerekiyor....ben FOREV:R a da üyeyim ama EPA çok düşük ordan bile almıyorum....

ben Bakan'ın pasaportu için dışişleri bakanlığına gidiyorum
ben gelene kadarda mydenizzz bildirim yapar
gelince yayınlarım:54:

allah bağışlasın yavrularınızı,
son hafta ne kadar kg verdiğinizi yazarsanız listeye ekleyebilirim sizide :34:

Tesekkur ederimRabbim cumlemizin evlatlarini esirgesin ve bagislasin,cunku bu dunyada sahip olabilecegimiz en buyuk varligimiz,hazinemiz evlatlarmiz diye dusunuyorum ve sukrediyorum gun be gun..Gecen hafta 80.100 di.Uzun bir direnisten sonra cok sukur bu sabah 79 kg.mi gordum.Cok mutlu oldum.Sag dizimdeki agridan dolayi sadece spor ve saglik baglaminda yuruyus yapiyorum ki buna da bin sukur.

rumuz: mydenizzz
baş tarihi: 02,11,2013
baş.kilosu: 68,9
geçen hafta: 67,3
bu hafta :67
fark: -300 gram:43:
toplam fark: 1,9 kg
beden: 42
spor: jillian 4 gün
boy:1,65
hedef:65----60
yüzde: 0,445

maşallah:nazar: eşinizi ve evlatlarınızı Allah bağışlasın..sevgiler kucak dolusu kilometrelerce uzağa:16:

maşallah:nazar: eşinizi ve evlatlarınızı Allah bağışlasın..sevgiler kucak dolusu kilometrelerce uzağa:16:

Cok tesekkur ederim,inanin ki sicacik sevgileriniz km. tanimiyorlar.Bu sebepten kendimi topige sabitledim.Evde oldugum zamanlarda artik yalnizken televizyon dahi seyretme ihtiyaci hissetmiyorum.Benim yuregim artik sizlerle ve paylasimlarinizla dolu.Ne mutlu bana.

Cok tesekkur ederim,inanin ki sicacik sevgileriniz km. tanimiyorlar.Bu sebepten kendimi topige sabitledim.Evde oldugum zamanlarda artik yalnizken televizyon dahi seyretme ihtiyaci hissetmiyorum.Benim yuregim artik sizlerle ve paylasimlarinizla dolu.Ne mutlu bana.

HOŞGELDİN aramza canancım geçmiş sayfaları okuyamadım nerde yaşıyosun uzaktasın sanırım
5 dk girip son sayfayı okudum herkese kocaman sarılıyorum muhabbetler edilmiş:nazar: Allah bozmasın :))
bugün tartılmayı unuttum ama kilo verdiğimi sanmıyorum zaten bu ara çok kaçamağım oldu
girmişken menumu yazayım
sabah 1 muz 1 elma
kkk saat 11 de
öğle 15.30 da 3 tane etli bulgurlu patlıcan dolma yoğurt erik kurusu
bol bol limonlu su içiyorum bende alıştım sonunda akşama da ingiliz karbonatl su içicem yatmadan
akşam yarım öğün yaparım ne yerim bilemiyorum

Tesekkur ederimRabbim cumlemizin evlatlarini esirgesin ve bagislasin,cunku bu dunyada sahip olabilecegimiz en buyuk varligimiz,hazinemiz evlatlarmiz diye dusunuyorum ve sukrediyorum gun be gun..Gecen hafta 80.100 di.Uzun bir direnisten sonra cok sukur bu sabah 79 kg.mi gordum.Cok mutlu oldum.Sag dizimdeki agridan dolayi sadece spor ve saglik baglaminda yuruyus yapiyorum ki buna da bin sukur.
kilolar gittikçe diz ağrılarıda azalıyor...ben dizimdeki problemlerden dolayı namazı oturarak kılardım karataydan sonra hem kilo vermem hmde sağlıklı beslenmemden dolayı 4 aydır ayakta kılmaya başladım şükürler olsun...karatay hoca her konuda haklı yaşadıkça görüyoruz ....hem zayıflıyor hem sağlığımıza kavuşuyoruz....:21:

Back