Öğlen ;
1,5 tabak ıspanak+yoğurt diğerleri bana uymadığı için yemedim.
Elma-mandalina-erik kurusu boş bırakmadım kendimi ..acıktım tabi..evden de acele çıktım bişey getirmedim..
Yemek ne yapsam diye düşünüyorum,sizler ne yaptınız ?
HOŞGELDİN aramza canancım geçmiş sayfaları okuyamadım nerde yaşıyosun uzaktasın sanırım
5 dk girip son sayfayı okudum herkese kocaman sarılıyorum muhabbetler edilmişAllah bozmasın :))
bugün tartılmayı unuttum ama kilo verdiğimi sanmıyorum zaten bu ara çok kaçamağım oldu
girmişken menumu yazayım
sabah 1 muz 1 elma
kkk saat 11 de
öğle 15.30 da 3 tane etli bulgurlu patlıcan dolma yoğurt erik kurusu
bol bol limonlu su içiyorum bende alıştım sonunda akşama da ingiliz karbonatl su içicem yatmadan
akşam yarım öğün yaparım ne yerim bilemiyorum
Ben ciğeri çok severim ama hamileyken tavsiye etmiyorlar,o yüzden yemedim hiç..Kurbandan kalma var yapamadım,artık doğumdan sonra yaparım.. Evdeki mızmız arnavut ciğeri olaraktamı yemez ay çok güzel olur o :))
Karnıbahar yaparım bende,en kolay o görünüyor..
Afiyet olsun size de:))
Öğlen ;
1,5 tabak ıspanak+yoğurt diğerleri bana uymadığı için yemedim.
Elma-mandalina-erik kurusu boş bırakmadım kendimi ..acıktım tabi..evden de acele çıktım bişey getirmedim..
Yemek ne yapsam diye düşünüyorum,sizler ne yaptınız ?
teşekkür ederim canım sanada
karnıbaharı biraz haşlayıp fırına atıp üstüne kaşar rendeliyorlar onuda deneyebilirsin
Ben de akşam, kıymalı kuru yeşil fasulye ( taze fasulyenin mevsiminde toplanıp kurutulmuşu), yeşil mercimekli tarhana çorbası, yoğurt turşu ve yeşillik var
teşekkür ederim canım sanada
karnıbaharı biraz haşlayıp fırına atıp üstüne kaşar rendeliyorlar onuda deneyebilirsin
geçen hafta yaptığım karnıbahar çok güzel olmuştu benim. Azıcık tuzlu suda karnıbaharları haşladım 10dk kadar fazla yumuşamadan. Başka bir tavada soğan, sivri biber, kıyma, kuru domates, salçayı kavurup azıcık su ekledim 1 su bardağı kadar. Daha sonra az haşladığım karnıharları fırın tepsisine dizdim hazırladığım kıymalı harcı üzerine yaydım karnıbaharların sonra üzerini folyoyla kapatıp fırına verdim. piştikten sonra üzerini açıp kaşar rendesi serptim azıcık eriyene kadar fırında tutup çıkarttım. Çoook lezzetliydi. Yanında yoğurtla güzel gitti, normalde karnıbaharı fazla sevmiyorum, eskiden yumurtaya una galeta ununa bulayıp kızartıyordum bir tek öyle seviyordum ama artık kızartma yemiyoruz ya bunu denedim güzel oldu.
KİLO VERENLER
Gurbetçiçeği -%2.315:119:
CANANSU60 -%1,373:119:
Squaw -%1.25:119:
Gul_0663 -%0,881
Gulhatun -%0.834
Ekin06 -%0,645
Mydenizzz -%0.445
SABİT KALANLAR
Fmgenc
Kaania
KİLO ALANLAR
RuweYDaa +%0.911:45.
kedi83 +%0,422
HAMİLELER
prenscim 58 kg (başlangıç 54, 17.5 haftalık)
BİLDİRİM YAPMAYANLAR
ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13
Yaş23
M_a_e 87
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmm
veremeyen ve alanlarında cumaya kadar telafi edeceğine inanıyorum
PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi
Doktora gideceğim için birşeyler yiyeyim dedim. Hızlıca bunları yedim.
KAHVALTI 07:45
ELMA (KÖY ELMASI)
TURP KÜÇÜK BOY
ZEYTİN (10-12 AD.)
ÇEÇİL PEYNİR (ÇOK AZ)
Fındık
Sabah yediklerim beni akşama kadar tok tutmaz, onun için işyerine gelince de yedim.
11:15
Yumurta tavada
Kaşar peyniri
Yeşillik, salatalık
2 çay kaşığı bal
Fındık, gün kurusu
Siyah çay
Gün içinde tarçın çayı, elmalı tarçınlı çay.
Akşam ne olacak belli değil, erken çıkarsam evde yerim belki.
Olabilir iyi fikir,ben içine biraz da kıyma kavururum..çok acıktım gül ablaaaaaa...doymam lazım..
Resmini çekerim akşam buraya koyarım :))
Ekin; bizde kuruturuz canım yani annemler..Kayınvalidemin kilerinde de vardır aslında isteyim bende iyi hatırlattın..
Sizede afiyet olsun..
geçen hafta yaptığım karnıbahar çok güzel olmuştu benim. Azıcık tuzlu suda karnıbaharları haşladım 10dk kadar fazla yumuşamadan. Başka bir tavada soğan, sivri biber, kıyma, kuru domates, salçayı kavurup azıcık su ekledim 1 su bardağı kadar. Daha sonra az haşladığım karnıharları fırın tepsisine dizdim hazırladığım kıymalı harcı üzerine yaydım karnıbaharların sonra üzerini folyoyla kapatıp fırına verdim. piştikten sonra üzerini açıp kaşar rendesi serptim azıcık eriyene kadar fırında tutup çıkarttım. Çoook lezzetliydi. Yanında yoğurtla güzel gitti, normalde karnıbaharı fazla sevmiyorum, eskiden yumurtaya una galeta ununa bulayıp kızartıyordum bir tek öyle seviyordum ama artık kızartma yemiyoruz ya bunu denedim güzel oldu.
alprmus,erzurumlu,RüweYDaa yok 3 gündür....:18:
Burdayım ablacım aslında ama utanıyorum çünkü cumadan beri benim rejim sizlere ömür.ama bugün tartıldım 97.1 gösterdi. Nasıl oldu anlamadım. Tamam az yemeye çalıştım ama leptine çalışacak süre veremedim çok korktum bu yüzden. Şimdi kahvaltıya bol peynir yanında azcık kepekli ekmekle devam ediyorum. Ve ultra az yemeye çalışıyorum. Takdir senin abla yaa
Tanıdıktan alınmış, değişik bir bal. Şekerlenmiş gibi duruyor. Galiba gerçek balda böyle oluyormuş.bal doğalmı şekerim...
Tanıdıktan alınmış, değişik bir bal. Şekerlenmiş gibi duruyor. Galiba gerçek balda böyle oluyormuş.
19:15 gibi akşam yemeğimi yedim.
Tarhana çorbası (çeçil peyniri attım içine, güzel oldu)
Komşumuz kahvaltılık salça getirmiş, yağ ile baharat ile kavruluyormuş. Ceviz aldım ona sürüp yedim.
Keten tohumlu yoğurt. Ceviz, fındık, badem bol yemeye çalışacağım, yüzümün çökmemesi için. :)
1 tanede havucu ikiye böldüm, üzerine sızma yağ damlattım. Üzerinden akan yağıda yoğurda döktüm. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?