Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Öğlen ;

1,5 tabak ıspanak+yoğurt diğerleri bana uymadığı için yemedim.
Elma-mandalina-erik kurusu boş bırakmadım kendimi ..acıktım tabi..evden de acele çıktım bişey getirmedim..

Yemek ne yapsam diye düşünüyorum,sizler ne yaptınız ?

KİLO VERENLER

Gurbetçiçeği -%2.315 :119:
CANANSU60 -%1,373 :119:
Squaw -%1.25 :119:
Gul_0663 -%0,881
Gulhatun -%0.834
Ekin06 -%0,645
Mydenizzz -%0.445

SABİT KALANLAR

Fmgenc
Kaania

KİLO ALANLAR

RuweYDaa… +%0.911:45.
kedi83 +%0,422

HAMİLELER

prenscim…58 kg (başlangıç 54, 17.5 haftalık)

BİLDİRİM YAPMAYANLAR

ALPRMUS
Erzurumlu
KZCK
İPEKKIZ13
Yaş23
M_a_e 87

kilo verenleri tebrik ediyorummmmmm
veremeyen ve alanlarında cumaya kadar telafi edeceğine inanıyorum

Son düzenleme:

bende kereviz ve pazı var yarınada ciğer düşünüyorum epeydir yemedim evdeki mızmız yine söylenecek ama

Ben ciğeri çok severim ama hamileyken tavsiye etmiyorlar,o yüzden yemedim hiç..Kurbandan kalma var yapamadım,artık doğumdan sonra yaparım.. Evdeki mızmız arnavut ciğeri olaraktamı yemez ay çok güzel olur o :))

Karnıbahar yaparım bende,en kolay o görünüyor..
Afiyet olsun size de:))

Son düzenleme:

Sevgili Kaania cigim,merhaba.Evet canim ceyrek asri bir yil gecti,beden olarak yurt disinda cok uzaklarda ama kalben ve ruhen her daim Turkiyem de,Emirgan da,Sariyer de,Kanlica da yasiyorum.Iste bu sebeptendir ki hepinizi kocaman kucakliyorum canlarim.

teşekkür ederim canım sanada
karnıbaharı biraz haşlayıp fırına atıp üstüne kaşar rendeliyorlar onuda deneyebilirsin

Ben de akşam, kıymalı kuru yeşil fasulye ( taze fasulyenin mevsiminde toplanıp kurutulmuşu), yeşil mercimekli tarhana çorbası, yoğurt turşu ve yeşillik var

PAZARTESİ
Sabah 5 tibet egzersizi

Doktora gideceğim için birşeyler yiyeyim dedim. Hızlıca bunları yedim.
KAHVALTI 07:45

ELMA (KÖY ELMASI)
TURP KÜÇÜK BOY
ZEYTİN (10-12 AD.)
ÇEÇİL PEYNİR (ÇOK AZ)
Fındık

Sabah yediklerim beni akşama kadar tok tutmaz, onun için işyerine gelince de yedim.
11:15
Yumurta tavada
Kaşar peyniri
Yeşillik, salatalık
2 çay kaşığı bal
Fındık, gün kurusu
Siyah çay

Gün içinde tarçın çayı, elmalı tarçınlı çay.

Akşam ne olacak belli değil, erken çıkarsam evde yerim belki.

Son düzenleme:
karnıbaharı biraz haşlayıp fırına atıp üstüne kaşar rendeliyorlar onuda deneyebilirsin

Olabilir iyi fikir,ben içine biraz da kıyma kavururum..çok acıktım gül ablaaaaaa...doymam lazım..
Resmini çekerim akşam buraya koyarım :))

Ben de akşam, kıymalı kuru yeşil fasulye ( taze fasulyenin mevsiminde toplanıp kurutulmuşu), yeşil mercimekli tarhana çorbası, yoğurt turşu ve yeşillik var

Ekin; bizde kuruturuz canım yani annemler..Kayınvalidemin kilerinde de vardır aslında isteyim bende iyi hatırlattın..
Sizede afiyet olsun..

geçen hafta yaptığım karnıbahar çok güzel olmuştu benim. Azıcık tuzlu suda karnıbaharları haşladım 10dk kadar fazla yumuşamadan. Başka bir tavada soğan, sivri biber, kıyma, kuru domates, salçayı kavurup azıcık su ekledim 1 su bardağı kadar. Daha sonra az haşladığım karnıharları fırın tepsisine dizdim hazırladığım kıymalı harcı üzerine yaydım karnıbaharların sonra üzerini folyoyla kapatıp fırına verdim. piştikten sonra üzerini açıp kaşar rendesi serptim azıcık eriyene kadar fırında tutup çıkarttım. Çoook lezzetliydi. Yanında yoğurtla güzel gitti, normalde karnıbaharı fazla sevmiyorum, eskiden yumurtaya una galeta ununa bulayıp kızartıyordum bir tek öyle seviyordum ama artık kızartma yemiyoruz ya bunu denedim güzel oldu.

Bende önceden fırında karnıbahar yapmıştım, gerçekten lezzetli oluyor. Daha sonra annem yaptı hep. Nasıl yapılıyordu hiç hatırlamıyorum, söyleyeyim yapsın mevsimi geçmeden. Kaşar peyniri bulamamıştım, beyaz peynirle yapmıştım. Öylede çok lezzetli oluyor. Kızarıyordu peynirler.

Ne güzel topik kaalabalıklaştı liste çoğaldı kilo verenlerde arttı herkesi kutlarım... hepimiz istediğimz kiloya gelicez iinşallah arkadaşlar sağlıklı beslenerek

aksam 18.30 firinda balik salata tahin helvasi 1avuc kabak cekirdegi 1 saat sonra kosu bandiyla randevum var

bal doğalmı şekerim...

okurken bile hoşuma gitti ki tadı kim bilir nasıldır....:125:
herşey çok güzel sadece folyo kötü folyo,yağlı kağıt,streç

alprmus,erzurumlu,RüweYDaa yok 3 gündür....:18:

Burdayım ablacım aslında ama utanıyorum çünkü cumadan beri benim rejim sizlere ömür.ama bugün tartıldım 97.1 gösterdi. Nasıl oldu anlamadım. Tamam az yemeye çalıştım ama leptine çalışacak süre veremedim çok korktum bu yüzden. Şimdi kahvaltıya bol peynir yanında azcık kepekli ekmekle devam ediyorum. Ve ultra az yemeye çalışıyorum. Takdir senin abla yaa

ŞEKERLİ İÇECEKLER AMERİKA'DA HER YIL 25 BİN KİŞİYİ ÖLDÜRÜYOR

"Harvard Üniversitesi'nde bir çalışma yapıldı. Amerika'daki şekerli içecekler her sene 25 bin ölüme sebep oluyor. Amerika'da şekerli içecek tüketimi çok fazla, ama Türkiye de ikinci ülke olarak bildirildi. Türkiye'de bunun araştırması yapılmıyor. Çünkü herkes 'Ben şeker yemeden yapamam' diyor. Dilimizde 5 tane tat alma duyusu vardır, bunlar tatlı, acı, ekşi, tuzlu ve imami'dir. İmami özellikle çocuklarda yapay, suni yiyeceklere alışkanlıktır. Çocuklar, bu suni tatlara alışır ve onu aramaya başlar. Siz bebeklere şeker vermeye başladığınız zaman o çocukların diğer tat alma duyusunu köreltiyorsunuz. Onun için 'Tatlısız yapamam', 'Adetimin bilmem ne gününde şekere saldırırım' diyorsunuz. Bu yanlış beslenmenin belirtisidir."

Prof. Dr. Canan Efendigil Karatay

tam tahmin ettiğim gibi
annesine kadın budu yemeye gidecekti orada kaldı rejimi bozdu heralde diye içimden geçirdim...birazını tutturmuşum
sözde gurbetçiçeği ile yarışa girdin başlarda iyiydin gurbetçiçeği 2200 verdi senin bir haftan boşa gitti canım .....
bu şekilde karatay olmaz canım ekmek yok kendini toparla ve yarından itibaren karataya yeniden başla...bu 3 günki kaçamak için ,
zararın neresinden dönersen kardır canım

bal doğalmı şekerim...
Tanıdıktan alınmış, değişik bir bal. Şekerlenmiş gibi duruyor. Galiba gerçek balda böyle oluyormuş.
19:15 gibi akşam yemeğimi yedim.
Tarhana çorbası (çeçil peyniri attım içine, güzel oldu)
Komşumuz kahvaltılık salça getirmiş, yağ ile baharat ile kavruluyormuş. Ceviz aldım ona sürüp yedim.
Keten tohumlu yoğurt. Ceviz, fındık, badem bol yemeye çalışacağım, yüzümün çökmemesi için. :)
1 tanede havucu ikiye böldüm, üzerine sızma yağ damlattım. Üzerinden akan yağıda yoğurda döktüm. :)

afiyet olsun canım
kendini bakıma almışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…