sigir jelatinidemi olmaz
Allah iyiligini versin gül abla cok güldüm yaaa alemsin sen varya
Allah kabul etsin canim, bende bu iki gün ara verip carsamba baslayacagim insallah
sarkiyla cevap verdiya, yenmiyormus, ikicik yesek nolurki
Bende anneme kemiklerden yaptırıyorum ama un ekliyormu hiç bilmiyorum. Ben zaten duru seviyorum. Etlerini de seviyorum ama suyunu içmeyi daha çok seviyorum. Bol sarımsaklı çok lezzetli oluyor. Birkaç kase içiyorum. Sorayım akşam un atıyormu, merak ettim. Sorduysamda hatırlamıyorum.Kurban bayramında kemikleri kaynattırdım, buzluğa birkaç tane kemik suyu sakladık, arada çorbalara at dedim, kemiklerine iyi gelsin diye. Hemde lezzet verir.
Eline sağlık tarifimiz ayni..ben sadece yağsız dana etinden yapiyorum..annem senin gibi kemikli etten yapiyor.
gercekten nefis bi çorba icipte begenmeyen görmedim..bu gun corbam var bitince yapayim.evet yeşil mercimegin içine erişteye izin varmış ben tek tek ayiriyordum içerken artik gönül rahatligiyla tuketebilirim..
Hedef derken illaki Şaşmalar olabilir grami gramina tutmayabilir sonuc.mesela 70'i aşmayacagim şeklinde. .bu aydan sonra kilo alimin hizlanacak çünkü, faydası olabilir canim
Aramıza hosgeldiniz, ne iyi ettiniz dw katildiniz bize..benimde gözümden kacmiyordu begenileriniz..sizi tanimak isteriz..TUrkiyeden uzaktasiniz sanırım yaş, boy, kilo olarak yazsaniz azda olsa tanisak sizi..guzel sicak diyalogunuz icin de çoook tesekkurler
Aslında yok ama, ben dün yedim. Gül abla kızmadığına göre yenilebilir yada gözünden kaçtı.
Kaçamak yapmıyorum hem ben hafta sonu, 3 muz'u saymazsak, sonuçta rafine gıda değil. :) Zaten haftasonu gözümün önünde, tereotlu poğaçalar, kekler döndü durdu. Çiğ köftenin yanındaki lavaşı bile yemedim. Teyzem beni 2 hafta önce görmüştü. Oda zayıflamışsın, sanki son gördüğümde yüzün daha toplu duruyordu dedi. Pazartesi daha fazlamı çıkıyoruz nedir anlamadım.
Ictenliginiz ve sicakliginiz icin ben tesekkur ederim.Ben,esim ve(rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin amin)bir oglum,bir kizimla,yirmialti yildir yurt disinda yasiyoruz.Ben elliuc yasinda,1.67 boyunda ve 79 kilo agirligindayim.Daha once 5 ekim de 91 kiloydum ve cok uzuluyordum.Sonra sn. prof.Canan Karatay hanim ve sizleri yuce rabbim karsima cikartti.Bin sukur cok iyi gidiyor,tabii ki de sizler her zaman bas ustu dostlarimsiniz.
bitene kadar iç sonra balık jelatinlisini al canım bende öyle yapacağımsigir jelatinidemi olmaz
rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 80
bu hafta:79
fark: 1 KG
toplam fark: 1 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 65
yüzde:
Söylediğim gibi ilaç kapsülleri jelatinden yapılır. Jelatin haricinde daha doğal daha güvenli kapsül yapılacak bir mazeme yok. Aksi halde sıvı kaşıkla içilecek bir omega 3 bulmanız gerekli. O da pek keyifli olmaz hani kaşıkla omega 3 içmek
Yurt dışındaki arkadaş için jelatinin kaynağını bilmek önemli. Sığır mı yoksa başka bir hayvan mı. Ama türkiyede satılanlar %100 sığır jelatini ondan eminim. Jelatin nedir diye sorarsanız jelatin bir cin kollajen yapıda hayvansal bir proteindir. Hani kemik yada eti kaynatırsınız buz dolabina koyunca suyu jöle gibi olur. İşte o suyu jöle gibi yapan jelatin.
Ictenliginiz ve sicakliginiz icin ben tesekkur ederim.Ben,esim ve(rabbim cumlemizin evlatlarini bagislasin amin)bir oglum,bir kizimla,yirmialti yildir yurt disinda yasiyoruz.Ben elliuc yasinda,1.67 boyunda ve 79 kilo agirligindayim.Daha once 5 ekim de 91 kiloydum ve cok uzuluyordum.Sonra sn. prof.Canan Karatay hanim ve sizleri yuce rabbim karsima cikartti.Bin sukur cok iyi gidiyor,tabii ki de sizler her zaman bas ustu dostlarimsiniz.
Hoşgeldiniz sağlıklı beslenmeler diliyorum ben de..burayı bende çok severek takip ediyorum..Çok şey öğreniyorum..
Balık jelatinlisi olduğunu bilmiyordum. Çünkü balık jelatini çok pahalı ve tedariği zor. Kesin fiyat farkı vardır. Benimki de S..R ama sadece jelatin yazıyor kaynağını yazmamışlar. Ne olaki acep???canım EF. S 1200 balık jelatininden ben ondan kullanıyordum bitince GN. aldım ama tekrar E.A alacağım
Balık jelatinlisi olduğunu bilmiyordum. Çünkü balık jelatini çok pahalı ve tedariği zor. Kesin fiyat farkı vardır. Benimki de S..R ama sadece jelatin yazıyor kaynağını yazmamışlar. Ne olaki acep???Şimdi siz ne yaptınız uyuyan balığı uyardınız, eşşeğin aklına karpuz kabuğunu soktunuz
allah bağışlasın yavrularınızı,
son hafta ne kadar kg verdiğinizi yazarsanız listeye ekleyebilirim sizide
maşallaheşinizi ve evlatlarınızı Allah bağışlasın..sevgiler kucak dolusu kilometrelerce uzağa
Cok tesekkur ederim,inanin ki sicacik sevgileriniz km. tanimiyorlar.Bu sebepten kendimi topige sabitledim.Evde oldugum zamanlarda artik yalnizken televizyon dahi seyretme ihtiyaci hissetmiyorum.Benim yuregim artik sizlerle ve paylasimlarinizla dolu.Ne mutlu bana.
kilolar gittikçe diz ağrılarıda azalıyor...ben dizimdeki problemlerden dolayı namazı oturarak kılardım karataydan sonra hem kilo vermem hmde sağlıklı beslenmemden dolayı 4 aydır ayakta kılmaya başladım şükürler olsun...karatay hoca her konuda haklı yaşadıkça görüyoruz ....hem zayıflıyor hem sağlığımıza kavuşuyoruz....Tesekkur ederimRabbim cumlemizin evlatlarini esirgesin ve bagislasin,cunku bu dunyada sahip olabilecegimiz en buyuk varligimiz,hazinemiz evlatlarmiz diye dusunuyorum ve sukrediyorum gun be gun..Gecen hafta 80.100 di.Uzun bir direnisten sonra cok sukur bu sabah 79 kg.mi gordum.Cok mutlu oldum.Sag dizimdeki agridan dolayi sadece spor ve saglik baglaminda yuruyus yapiyorum ki buna da bin sukur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?