• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

maşşallah:nazar: ne kadar hızlısın
omega3 te jelatin olacak ama balık jelatini olması gerekiyor, benim son aldığım GN. marka sağlıklı yaşıyoruzda tavsiye etmişlerdi aldım ama sığır jelatini var bitince almayacağım onlarda dikkat etmeyi unuttular galiba
sabah 8 de sivadim kollari, evde bos olunca ,at gibi gelinim bana ismi dayanir :27::6: ama daha banyo var yataklarda duruyor, simdi kücük bir mola , bol su daha sonrada banyoya gececegim
Ablacigim, aciklama yapilmamis sadece Gelatine yaziyor yani jelatin , simdi bilmiyorum ne jelatini, aslinda kutunun arkasindaki telefon numarasini arayabilirim iyi fikir, yoksa geri vermem gerekecek:50:

arkadaslar bizim diyette, kestaneye izin yokmuki, cok seviyoruz, kisin alirim arasira, evde gene var oglum iki gündür istiyor , bugün yaparim ama yiyebilirmiyim, yoksa bu kis kestaneye :5:böylemi bakacagiz :27:

Kestane, gürgen, palamut
Altı yaprak, üstü bulut.
Gel burda sen, kestaneyi unut.
karatay ne iyi, ne iyi,
Aman ne iyi, ne iyi !

:52::52::52:
sana şarkıyla cevap verdim

Günaydın,iyi haftalar diliyorum herkese...

Yoğun koşuşturmacalı,bol temizlik ders yemek v.s li haftasonundan çıktım..Çalışmak daha güzel :)))

Sabah 7,30 gibi
Yumurtasız kkk(eşim almayı unutmuş )
Az önce yarım elma yedim..

Haftasonu yalancı paça çorbası yapmıştım..2 gün boyunca içtim şifa gibi geldi..
Karnım geçen haftaya nazaran daha iyi..sabah ağrılarım oldu,bir dengesizlik var ama ne bilmiyorum..Cuma günü kontrole gidicem..

Kilo bildirimi bugün sanırım..Vitaminler kan ilaçları bana kilo aldırıyor ,gözle görülür bişey yok ama karnım çok büyüdü :)) Dr. en son gittiğimde kilo almalısın diyip bana takviyeler yazdı hep..
Gül ablacım ben nasıl yazayım bilemedim..Detaylı yazarsam..
58 kiloyum..
Boyum 1,67
yaşım 30
Gebelik başlangıcı 54 diyelim..
Gebeliğimin 17+5 haftalık

:))

Canim hafta sonu insan cidden çok yoruluyor..benim dün birde ani bi misafirim vardı yemekli ,kosturmacami görecektiniz..
Diyet günlükleri bölümünde gebe bi arkadaş vardı. .kilo bildirimine katilir hedef bölümüne de gebeligini noktalamak istedigi kiloyu yazardi:)) istersen sende böyle yapabilirsin. .yalancı pacayi bilmem yalanci iskembe tarzi bi corba yapıyorum enfes oluyor ama un var içinde. .senin ki nasıl? ??

arkadaslar bizim diyette, kestaneye izin yokmuki, cok seviyoruz, kisin alirim arasira, evde gene var oglum iki gündür istiyor , bugün yaparim ama yiyebilirmiyim, yoksa bu kis kestaneye :5:böylemi bakacagiz :27:

Aslında yok ama, ben dün yedim. Gül abla kızmadığına göre yenilebilir yada gözünden kaçtı. :1:

senin 100 gram farketmiş benim 500 garm farketti ...cuma,cumartesi, pazar 67.000 idi bugün 67.500 :50:

Kaçamak yapmıyorum hem ben hafta sonu, 3 muz'u saymazsak, sonuçta rafine gıda değil. :) Zaten haftasonu gözümün önünde, tereotlu poğaçalar, kekler döndü durdu. Çiğ köftenin yanındaki lavaşı bile yemedim. Teyzem beni 2 hafta önce görmüştü. Oda zayıflamışsın, sanki son gördüğümde yüzün daha toplu duruyordu dedi. Pazartesi daha fazlamı çıkıyoruz nedir anlamadım.

Son düzenleme:
omega3 te jelatin olacak ama balık jelatini olması gerekiyor, benim son aldığım GN. marka sağlıklı yaşıyoruzda tavsiye etmişlerdi aldım ama sığır jelatini var bitince almayacağım onlarda dikkat etmeyi unuttular galiba
sigir jelatinidemi olmaz:53:

Kestane, gürgen, palamut
Altı yaprak, üstü bulut.
Gel burda sen, kestaneyi unut.
karatay ne iyi, ne iyi,
Aman ne iyi, ne iyi !

:52::52::52:
sana şarkıyla cevap verdim
Allah iyiligini versin gül abla cok güldüm yaaa alemsin sen varya :1:

Tamam ablacim teşekkür ederim o saate kalmamaya çalışırım:)
Allah kabul etsin canim, bende bu iki gün ara verip carsamba baslayacagim insallah:16::16::16:

Aslında yok ama, ben dün yedim. Gül abla kızmadığına göre yenilebilir yada gözünden kaçtı. :1:
sarkiyla cevap verdiya, yenmiyormus, ikicik yesek nolurki :1::27::56:

Can dostlarim,merhaba.Herbiriniz ayri ayri o kadar iyi,o kadar buyuk gonullere sahipsiniz ki.Herbirinizden binlerce km. uzakta olmama ragmen,kalbim her an sizlerle ve sicacik.Ne mutlu ki halen boyle tertemiz dostluklara sahibiz.Hepinizin yureklerine saglik.

sizlere yazarkende yogurt corbami karistirdim, oda pisti iyi oldu, ben tekrar motoru takayim, cocuklar gelmeden isi bitireyim arkadaslar görüsürüüüzzz:3::3::3:

Canim hafta sonu insan cidden çok yoruluyor..benim dün birde ani bi misafirim vardı yemekli ,kosturmacami görecektiniz..
Diyet günlükleri bölümünde gebe bi arkadaş vardı. .kilo bildirimine katilir hedef bölümüne de gebeligini noktalamak istedigi kiloyu yazardi:)) istersen sende böyle yapabilirsin. .yalancı pacayi bilmem yalanci iskembe tarzi bi corba yapıyorum enfes oluyor ama un var içinde. .senin ki nasıl? ??

Hedef kilomu bilmemki hiç hedeflemedim ..Bir hesap yapayım o zaman,bir sonrakinde bildirim yaparım..

Ben etli dana kemiklerini 1,5 saate yakın düdüklüde haşlıyorum.Sonra etleri kemikten ayırıp didiyorum,kemiklerin içinde ki yağlarıda ayırıyorum çok lezzetli oluyor..Kemikleri atıp çorbayı tekrar ocağa koyuyorum.Bir limon suyu,bir kase yoğurt ve bir kaşık unu çırpıp çorbadan da az et suyu ekliyorum ılıması için.Çorbaya karıştırıp kaynatıp kapatıyorum.Bir kaşık undan bişey olmaz sanırım,sağlıklı yaşıyoruz da da yeşil mercimeğin içinde erişte koymuşlardı ben görmüştüm :)))) Bağlayıcı olarak ne koyulabilir acaba,aslında içilir de çok duru olur hoş olurmu bilmem..Yerkende sarımsak-sirke sos yapıyorum.İşkembe çorbası gibi oluyor..Kırmızı biber-karabiber de yakışıyor..

halilar silindi, koltuk silindi, ikide cam sildim, biraz mola veriyim dedim, yoruldum ama degdi, mis gibi oldu:52:
Arkadaslar cumartesi, omega3 almistim, eve gelince baktim icinde jelatin varmis :50:

Omega-3 haplarında mutlaka jelatin olmak zorunda. O omega 3 ü çevreleyen kapsül jelatin çeriyor. O kapsülü başka bir şeyden yapma şansları yok.

Can dostlarim,merhaba.Herbiriniz ayri ayri o kadar iyi,o kadar buyuk gonullere sahipsiniz ki.Herbirinizden binlerce km. uzakta olmama ragmen,kalbim her an sizlerle ve sicacik.Ne mutlu ki halen boyle tertemiz dostluklara sahibiz.Hepinizin yureklerine saglik.

Aramıza hosgeldiniz, ne iyi ettiniz dw katildiniz bize..benimde gözümden kacmiyordu begenileriniz..sizi tanimak isteriz..TUrkiyeden uzaktasiniz sanırım yaş, boy, kilo olarak yazsaniz azda olsa tanisak sizi..guzel sicak diyalogunuz icin de çoook tesekkurler

Hedef kilomu bilmemki hiç hedeflemedim ..Bir hesap yapayım o zaman,bir sonrakinde bildirim yaparım..

Ben etli dana kemiklerini 1,5 saate yakın düdüklüde haşlıyorum.Sonra etleri kemikten ayırıp didiyorum,kemiklerin içinde ki yağlarıda ayırıyorum çok lezzetli oluyor..Kemikleri atıp çorbayı tekrar ocağa koyuyorum.Bir limon suyu,bir kase yoğurt ve bir kaşık unu çırpıp çorbadan da az et suyu ekliyorum ılıması için.Çorbaya karıştırıp kaynatıp kapatıyorum.Bir kaşık undan bişey olmaz sanırım,sağlıklı yaşıyoruz da da yeşil mercimeğin içinde erişte koymuşlardı ben görmüştüm :)))) Bağlayıcı olarak ne koyulabilir acaba,aslında içilir de çok duru olur hoş olurmu bilmem..Yerkende sarımsak-sirke sos yapıyorum.İşkembe çorbası gibi oluyor..Kırmızı biber-karabiber de yakışıyor..
Bu çorbanın farklı versiyonlarını ben de çok yapıyorum, sebzeli, tavuklu, etli, balıklı dün de dana dili ile yaptım ayıptır söylemesi paça gibi oldu. Marketlerde somon kafa ya da somon kemik satılıyor filetolardan arta kalan kısmı somonun. Onu 4-5 dakika kaynatında ayıklıyorsun çok fazla eti çıkıyor aynı şekilde terbiyeleyip yapınca harika oluyor ben ayrıca 1 yumurtanın sarısını da ekliyorum terbiyesine söylediğin gibi çırpıp koyuyorum. En favori çorbalarımdan.

rumuz: squaw
başlangıç tarihi: 02 ARALIK 2013
başlangıç kilosu: 80
geçen hafta: 80
bu hafta:79
fark: 1 KG
toplam fark: 1 kg
beden: 42-44
spor: Hergün 1SAAT YÜRÜYÜŞ
boy:1.55
hedef: 65
yüzde:

Günaydın,iyi haftalar diliyorum herkese...

Yoğun koşuşturmacalı,bol temizlik ders yemek v.s li haftasonundan çıktım..Çalışmak daha güzel :)))

Sabah 7,30 gibi
Yumurtasız kkk(eşim almayı unutmuş )
Az önce yarım elma yedim..

Haftasonu yalancı paça çorbası yapmıştım..2 gün boyunca içtim şifa gibi geldi..
Karnım geçen haftaya nazaran daha iyi..sabah ağrılarım oldu,bir dengesizlik var ama ne bilmiyorum..Cuma günü kontrole gidicem..

Kilo bildirimi bugün sanırım..Vitaminler kan ilaçları bana kilo aldırıyor ,gözle görülür bişey yok ama karnım çok büyüdü :)) Dr. en son gittiğimde kilo almalısın diyip bana takviyeler yazdı hep..
Gül ablacım ben nasıl yazayım bilemedim..Detaylı yazarsam..
58 kiloyum..
Boyum 1,67
yaşım 30
Gebelik başlangıcı 54 diyelim..
Gebeliğimin 17+5 haftalık

:))

Bende anneme kemiklerden yaptırıyorum ama un ekliyormu hiç bilmiyorum. Ben zaten duru seviyorum. Etlerini de seviyorum ama suyunu içmeyi daha çok seviyorum. Bol sarımsaklı çok lezzetli oluyor. Birkaç kase içiyorum. Sorayım akşam un atıyormu, merak ettim. Sorduysamda hatırlamıyorum. :1: Kurban bayramında kemikleri kaynattırdım, buzluğa birkaç tane kemik suyu sakladık, arada çorbalara at dedim, kemiklerine iyi gelsin diye. Hemde lezzet verir.

Söylediğim gibi ilaç kapsülleri jelatinden yapılır. Jelatin haricinde daha doğal daha güvenli kapsül yapılacak bir mazeme yok. Aksi halde sıvı kaşıkla içilecek bir omega 3 bulmanız gerekli. O da pek keyifli olmaz hani kaşıkla omega 3 içmek :52:
Yurt dışındaki arkadaş için jelatinin kaynağını bilmek önemli. Sığır mı yoksa başka bir hayvan mı. Ama türkiyede satılanlar %100 sığır jelatini ondan eminim. Jelatin nedir diye sorarsanız jelatin bir cin kollajen yapıda hayvansal bir proteindir. Hani kemik yada eti kaynatırsınız buz dolabina koyunca suyu jöle gibi olur. İşte o suyu jöle gibi yapan jelatin.

Eline sağlık tarifimiz ayni..ben sadece yağsız dana etinden yapiyorum..annem senin gibi kemikli etten yapiyor.
gercekten nefis bi çorba icipte begenmeyen görmedim..bu gun corbam var bitince yapayim.evet yeşil mercimegin içine erişteye izin varmış ben tek tek ayiriyordum içerken artik gönül rahatligiyla tuketebilirim..

Hedef derken illaki Şaşmalar olabilir grami gramina tutmayabilir sonuc.mesela 70'i aşmayacagim şeklinde. .bu aydan sonra kilo alimin hizlanacak çünkü, faydası olabilir canim

alprmus,erzurumlu,RüweYDaa yok 3 gündür....:18:
selammmm ben geldim..
birkaç gündür gelemedim ama sizi takipteyim:34::34:
rumuz:Ruweyda
başlama tarihi:26/10/20013
başlangıç kilo:80
geçen hafta:76.8
bu hafta:77.5
gelen:700
toplam giden:2.5
beden:44-46
boy:1.55