Popüler Konu KARATAY DİYETİ ile yiyerek aç kalmadan zayıflıyoruz ve hastalıklardan kurtuluyoruz...

Günaydınnn
Herkese iyi haftalarrr
bende bildirim yapayım bu sefer kısa olacak çünkü kilo vermemişim offfff takıldım galiba
ama pes etmicem. D vitamini ve demir için takviye alıyorum onlar bitsin değerlerimi ölçtüreceğim.. bide şu kabızlığa bi çözüm blmalıyım artık yağı da bol tüketiyorum ama yokk düzelmiyor. Kayısı yesem meyve yiyemiyorum bu seferde.. zaten o da işe yaramıyor. Bu hafta lesslie ye başlıcam belki spor işe yarar.

Abla bu arada benim yoğurtta tutmuş. Bugün ondan yeni bi yoğurt daha yapıcam

Son düzenleme:
Kızlar öncelikle herkese güzeeel bir hafta diliyorum. Bugün sabah tartıya çıktım az da olsa vermişim bazı kaçamaklara rağmen. Ama daha çok hızlı hızlı vermek istiyorum. Şöyle haftada 2 kg 2kg gitsin

Rumuz:Ekin06
Başlangıç tarihi:21/10/2013
Başlangıç kg:80
Geçen Hafta:77,5
Bu hafta:77
Fark:500 gr
Toplam fark:2,5
Yüzde fark: 0,645
Beden:42-44
Spor: yok

günaydın canım,
son hali güzeldi sabah mayalayıp çıkacaktım unuttum tühsen yazınca aklıma geldi
ben cumartei aldığım sütten 2 kg luk nohut maysından 6 günde yapılıyor ya onun son halini mayaladım dün kızım yedi çok beğendi, nohut suyundan da dün mayaladım akşam aldım dolapta bekliyor akşam gidince mayalayayım...2 yöntemide denedim aklımda kalmasın ama su uçurma hiç aklıma gelmedi unuttum bende

günaydın canım,
yoğurt tuttu hadi gözünaydın bu ilk yapılanın tadı bebek yoğurtu gibi sonrakiler biraz şekerli gibi oluyor en sonuncusu tam yoğurt tadında
takılmalar olur kafana takılmasın o önemli ben 2 aydır 100 gram verememiştim bu hafta çok şükür verdim

haftada 2..2 gidebilmesi için hergün en az 3 saat spor yapman lazım

Herkese merhabalar, hayırlı haftalar dilerim:)
Bu gün bildirim günü fakat ben oruç oldugum için sabah tartilmadim.gece yiyip yatınca doğru sonuç alamam diye..iftara yakın tartilip bildirecegim inşallah. ..
Bu arada kilo veren arkadaslar kutlarim.ozellikle gulhatun ve gurbetcicegi çok çok masallah

Günaydın,iyi haftalar diliyorum herkese...

Yoğun koşuşturmacalı,bol temizlik ders yemek v.s li haftasonundan çıktım..Çalışmak daha güzel :)))

Sabah 7,30 gibi
Yumurtasız kkk(eşim almayı unutmuş )
Az önce yarım elma yedim..

Haftasonu yalancı paça çorbası yapmıştım..2 gün boyunca içtim şifa gibi geldi..
Karnım geçen haftaya nazaran daha iyi..sabah ağrılarım oldu,bir dengesizlik var ama ne bilmiyorum..Cuma günü kontrole gidicem..

Kilo bildirimi bugün sanırım..Vitaminler kan ilaçları bana kilo aldırıyor ,gözle görülür bişey yok ama karnım çok büyüdü :)) Dr. en son gittiğimde kilo almalısın diyip bana takviyeler yazdı hep..
Gül ablacım ben nasıl yazayım bilemedim..Detaylı yazarsam..
58 kiloyum..
Boyum 1,67
yaşım 30
Gebelik başlangıcı 54 diyelim..
Gebeliğimin 17+5 haftalık

:))

merhaba canım,
allah kabul etsin orucunu
4 e kadar bildirirsen bende 4 te yayınlayayım

Kaaina ; üzülme bu sınavların 2.cisi filan vardır,sıkı çalışırsan geçersin..
İnternet cep telefonu v.s. çalışırken bizraz uzak tutma da fayda var..

Bakalım ben bu haftasonu ne yapıcam..Ben iş,ev ,gebelik ,oğlumun dersleri v.s. işyerinde okuyabildiğim kadarı ile okuyorum zor oluyor..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

merhaba canım,
çalışmak konusunda sana katılıyorum, bütün işler hafta sonuna kalıyor yetiştirmek için koşturup duruyoruz,
haftasonu kendini çok yorduysan ağrılar ondanda olabilir canım
verdiğin bilgiler yeter canım

canım sen ne sınavlarına gireceksin

Gül ablacım ; ben 2 yıllık bankacılık ve sigortacılık mezunuyum..Sonradan 4 yıllık çeko (çalışma ekonomisi) bölümüne kayıt olmuştum..2.üniversite merakı yani..son senem ama 4.sınıftayım..sınavlarım doğumdan sonrada var 1 tane,ondan sonra bitiyor..
Anam ağladı desem yeridir..:)))

halilar silindi, koltuk silindi, ikide cam sildim, biraz mola veriyim dedim, yoruldum ama degdi, mis gibi oldu
Arkadaslar cumartesi, omega3 almistim, eve gelince baktim icinde jelatin varmis

maşşallah sana
neyseki sonuna gelmişsin,allah zihin açıklığı ve başarılar versin canım

rumuz: kedi83
başlangıç tarihi: 4 KASIM 2013
başlangıç kilosu: 50
geçen hafta: 47.3
bu hafta:47.5
fark: +200 gr
toplam fark: -2.5 kg
beden: 36
spor: Hergün 5 tibet egzersizi
Haftada 3 gun; İp atlama (göbek, kalça, bacak, kol kaslarını güçlendirecek egzersizler)
boy:1.53
hedef: 47
yüzde: 0,422

Son düzenleme:
menümde degisiklik olmazsa eger söyle planladim
Sabah : kkk, 1 portakal
Öglen : bir kase yogurt corbasi, balik ve salata, helva
Aksam : avacadolu yumurta salatasi, belki bir kasede corba olabilir , aclik durumuna göre bakacagim

halilar silindi, koltuk silindi, ikide cam sildim, biraz mola veriyim dedim, yoruldum ama degdi, mis gibi oldu
Arkadaslar cumartesi, omega3 almistim, eve gelince baktim icinde jelatin varmis

maşşallah ne kadar hızlısın
omega3 te jelatin olacak ama balık jelatini olması gerekiyor, benim son aldığım GN. marka sağlıklı yaşıyoruzda tavsiye etmişlerdi aldım ama sığır jelatini var bitince almayacağım onlarda dikkat etmeyi unuttular galiba

maşşallah sana
neyseki sonuna gelmişsin,allah zihin açıklığı ve başarılar versin canım

Teşekkür ederim gül ablacım..

Kedi83 ,seninle yaşıtız :)) Hedef kilona az kalmış..:)) hadi bakalım..bravo

arkadaslar bizim diyette, kestaneye izin yokmuki, cok seviyoruz, kisin alirim arasira, evde gene var oglum iki gündür istiyor , bugün yaparim ama yiyebilirmiyim, yoksa bu kis kestaneye böylemi bakacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…