Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banttayim sizi okuyom..leylak 70 sende hipo degil hipertiroid war canim..aslind biz cok cabuk kilo weririz ama kullandigimiz ilac buna engel oluyo,we hatta aldiriyo( kabizlik ve istah artmai yapiyo bide
(( bide tadi igrenc
( neyse sen tiroid konusunda sormak istedigin bise oluraa bna sorabilirsin canim.. Bide kolestrol icin hiiic canini sikma,hocamiza guven...
canan hocayla yüzcek görüsen biri olarak o gün oraya gelen kişileri dinlemiştim canan hocaya sordular hocam benim kollestrolüm 240 idi simdi 270 olmus hoca güldü gecti yükselmis hocam dedi canan hocamızda dediki böyle rakamlar vücud icin cok yüksek degil olabilir hocamız söyle örnek verdi: "insanların göz renkleri farklı,metebolizması farklı,kollestorolu farklı herkes tek tip olamaz dedi senin vücudun bu kollestorulu kaldırır ama baskası kaldıramaz dedi nasıl parmak izlerimiz farklıysa aynı o sekildedir insan vücududa .yumurta yemekten korkmayın(özgür tavuk yumurtası),karatay beslenme ile hic bir sorun yasamayacaksınız sakın ilac almayın illede verdi kullanıyorum deyin ama kullanmayın ilac satılsın diye sizleri korkutuyorlar"dedi kulaklarımla bu konusmalara sahit oldum arkadasıminş. seni bu konuda aydınlatabilmisimdir leylakcım benim.
![]()
Gecmis olsun Leylak70. Belki yumurtanin kalitesi( dogadan beslenen,gezen tavuk yumurtasi olmayisi) ya da pisirilme tarzi etkili olabilir. Sanirim en iyi pisirme yontemi haslama olmali. Yine de bir sure yumurtaya ara verseniz, tekrar tahlil yaptirsaniz, yumurtanin yerine baska bir protein koymayi deneseniz.
Herkese günaydın,
Leylay'cığım, tahlillerde trioidine bakılmış mıydı? İlaç kullandığına göre yüksek ihtimal normal sınırlardadır ama bazı durumlarda trioid hastalarında kolestrol değerlerinin yükselebildiğini okumuştur. Bir de sabah Memet Öz'ün programını seyrettim. Özellikle kabuklu şam fıstığı ve hardal yapımında kullanılan hardal bitkisinin yaprağını çiğ olarak yemenin kolestrol değerlerini düşürdüğü söyleniyordu. Kişisel olarak da hareketli bir yaşam sürmenin ve özellikle yürüyüşün kolestrolü düşürücü etkisi olduğunu söyleyebilirim. Kolestrol ilacı konusunda ise doktorların bile tartışmalı kaldığı bir konu olduğu için bir şey söylemek istemiyorum.
Bu arada sabah yediğimi de yazayım
2 yum., yarım dilim peynir, salata, 10 çilek, 1 ç.b. ceviz, 5 zeytin
sorumu unuttum size yazarken.bu lesie yürüme yerine geciyomu .3 mil sabah 3 mil akşam yeterlimi
İyi geceler arkadaşlar telefonumda bir sorun vardı mesaj yazamıyordum yeni düzeldi. Leylak 84 arkadaşım senin adına çok sevindim nazar değmesin telefondan olabilse keşke nazar boncuğu koyardım:) çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başına. Bugünkü menüm sabah: 1 bardak süt,1 elma Öğle: Izgara balık ,salata Akşam: koca bir kase salata 2 bardak açık çay iyi bol leptinli geceler.
Fzguncum ben de sekerli icerdim ve cok sevmezdim kahveyi gunde bi demlik cay icen biri olarak..ama iyiniyetliye ozenip sekersiz icmeye basladim ve bayiliyorum turk kahvesine artik..ama ben cok kaynatmiyorum aci oluyo yoksa:)) tavsiye ederim canim:))BU sefer öyle içeyim, belki alışırım.![]()
Gunaydin kanael:)) afiyet olsun canim,yurumeye baslamissin gene erkenden massallah:))Günaydın kızlar,
1.Öğünüm: 2 yumurtalı sucuklu ince dilim yaprak kasarlar omlet , 5 zeytin , 1 kase kabuklu fıstık ve kahve ...
25 dakika yürüdüm.
Herkes yogun galiba bugun clemncim,sen de uzak kalma bizdeeeennBugün fazla yazan olmadı galiba yada ben güzel takip edemiyorumm![]()
Korkma canim,bise olma kolestrolden..hem once hastalik bulunurmus sonra ilac,ama once statin( kolestrol hapi) bulunmus sonra kolestrol..sence de mantiksiz degilmi zaten..bide hemen cik kayinwalidengildeeeeennnben hala kayınvalidemlerdeyim. Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Dün serbetli tatlılar almış mesela, yemedim. Sonracıgıma dondurma yediler onlar, ben yemedim. Meyve yediler, ben yemedim. Yemekteki durumdan bahsetmiştim zaten.
Bu sabah da saat onda başladık kahvaltıya, klasik birşey oldu. 2 yumurta, domates, salatalık, peynir, çay, 7-8 zeytin, 9-10 tane badem (yanımda taşıyorum birşeyler), omega 3 kapsullerim...
Yalnız şu kolesterol işi benim de çok kafamı karıştırıyor. Evet ben de hocaya güveniyorum ama ne bileyim, şimdi gidip test yaptırsam benimki de yükselmiş olsa ne hissederim bilmiyorum. Benim de bundan önce kolesterolüm 230 çıkmıştı ve doktor biraz yüksek spor yap başka birşeye gerek yok demişti. Fakat daha fazla yükselmişse ne olur bilemem. Benim iyi kolesterolüm de yüksekti gerçi ama olsun. Benim derdim ben köy yumurtası diyerek bulup da alamıyorum. Yalnız bu yumurtalar üzerindeki kodlar hakkında birşeyler vardı, ben de o kodlara göre 0 ile başlayanlardan alıyorum. Tek yapabildiğim bu. Olmazsa muza döneyim bari hepten.