Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

günaydın

nasılsınız karatay çıtırları
ben kahvaltımı yaptım
1haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
marul
1/2 elma
1/portakal
badem omega 3lerim

bugün istahım yoktu(hayret)bunlarıda zorla acıkmayayım diye yedim

yürüyüşüm 06.45 08.00

kalıkınca 2 kayısı

kahvaltım 09.30 10.00 bitti
1 yumurta (köy yumurtası olmadığı için 2tane yemedim)
7 tane zeytin
avuç içi kadar peynir
kuruyemişim bitmiş bende cok ince dir dilim tahıllı ekmek yedim
şimdi keyif çayımı içiyorum:7:

herkese günaydın

dün akşamki menüm
2 patlıcan dolma
1 tabak karnıbahar yemeği
1 kase yoğurt
5 zeytin
1 kk kadar tulum peyniri
omega3 2 tane
biraz çekirdekli kara kuru üzüm

akşam yemeğinden sonra 20 dakika yürüdüm sonra gece yarım saat daha yürüdüm toplamda 50 dakika yürümüş oldum:32:

bu sabah yediklerim
1 muz
1 yumurta beyazı
2 kuru kayısı
1 kuru incir
20 fındık 5-6 fıstık
kakao

omega3 kalmamış ısmarladım kahvaltım
az oldu sanırım şimdiden acıkmaya başladım neyse saat 2 de 2.öğünümü yaparım artıkım
hadi bakalım herkese kolay gelsin:21:

sabah uyanınca (saat.8 de kalktım) 2 bardak su:7:
:56:2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik(wc'de cok faydasını gördüm kızlar:34:)

sabah kahvaltım(09:30 bitti)
:56:melemen(2 adet köy yumurtalı,melemenimin yarısını esimle paylastım)
:56:3 ceri domates
:56:1 adet salatalık
:56:10 zeytin
:56: avucici kadar peynir
:56:8 adet cagla badem
:56:az roka
:56:1 cay bardagı fındık
:7:omega3 2kapsül(sonunu ictim inş. yarına alırım)

$Fotoğraf-0463.webp

Banttayim sizi okuyom..leylak 70 sende hipo degil hipertiroid war canim..aslind biz cok cabuk kilo weririz ama kullandigimiz ilac buna engel oluyo,we hatta aldiriyo:(( kabizlik ve istah artmai yapiyo bide:((( bide tadi igrenc:(( neyse sen tiroid konusunda sormak istedigin bise oluraa bna sorabilirsin canim.. Bide kolestrol icin hiiic canini sikma,hocamiza guven...

bilmem ben hipotiroidi olarak biliyorum ama
yani doktorun söylediği tiroidim az çalışıyor ilaçla az salgılanan hormonu alıyorum diye biliyorum
yalnışmı biliyorum

canan hocayla yüzcek görüsen biri olarak o gün oraya gelen kişileri dinlemiştim canan hocaya sordular hocam benim kollestrolüm 240 idi simdi 270 olmus hoca güldü gecti yükselmis hocam dedi canan hocamızda dediki böyle rakamlar vücud icin cok yüksek degil olabilir hocamız söyle örnek verdi: "insanların göz renkleri farklı,metebolizması farklı,kollestorolu farklı herkes tek tip olamaz dedi senin vücudun bu kollestorulu kaldırır ama baskası kaldıramaz dedi nasıl parmak izlerimiz farklıysa aynı o sekildedir insan vücududa .yumurta yemekten korkmayın(özgür tavuk yumurtası),karatay beslenme ile hic bir sorun yasamayacaksınız sakın ilac almayın illede verdi kullanıyorum deyin ama kullanmayın ilac satılsın diye sizleri korkutuyorlar"dedi kulaklarımla bu konusmalara sahit oldum arkadasım :34::34: inş. seni bu konuda aydınlatabilmisimdir leylakcım benim.:54:

canım geçen ay yazdılar bana ilç hatta rapor bile çıkarttılar kolestrol ilaçı için
almadım almayada niyetim yok teşekkürler ilginden dolayı

Gecmis olsun Leylak70. Belki yumurtanin kalitesi( dogadan beslenen,gezen tavuk yumurtasi olmayisi) ya da pisirilme tarzi etkili olabilir. Sanirim en iyi pisirme yontemi haslama olmali. Yine de bir sure yumurtaya ara verseniz, tekrar tahlil yaptirsaniz, yumurtanin yerine baska bir protein koymayi deneseniz.

yumurtayı fazla pişirmiyorum kayısı oluyor tavada hocanın dediği gibi yapıyorum:44::44:
köy yumurtası almalıyım

Herkese günaydın,

Leylay'cığım, tahlillerde trioidine bakılmış mıydı? İlaç kullandığına göre yüksek ihtimal normal sınırlardadır ama bazı durumlarda trioid hastalarında kolestrol değerlerinin yükselebildiğini okumuştur. Bir de sabah Memet Öz'ün programını seyrettim. Özellikle kabuklu şam fıstığı ve hardal yapımında kullanılan hardal bitkisinin yaprağını çiğ olarak yemenin kolestrol değerlerini düşürdüğü söyleniyordu. Kişisel olarak da hareketli bir yaşam sürmenin ve özellikle yürüyüşün kolestrolü düşürücü etkisi olduğunu söyleyebilirim. Kolestrol ilacı konusunda ise doktorların bile tartışmalı kaldığı bir konu olduğu için bir şey söylemek istemiyorum.

Bu arada sabah yediğimi de yazayım

2 yum., yarım dilim peynir, salata, 10 çilek, 1 ç.b. ceviz, 5 zeytin

canım hipotiroidi hastasıyım ilç kullanıyorum zaten nerdeyse 2yıl olacak
çok haraketliyim bütün gün koşturuyorum 2 aydır düzenli yürüyorum zatenHDL77 çıktı oda yüksek ama onun yüksek olması iyi
zaten spor yapınca yükseliyor HDL
ilaç kullanmayı düşünmüyorum

sabah uyanınca (saat.8 de kalktım) 2 bardak su:7:
:56:2 gün kurusu kayısı,2 kuru erik(wc'de cok faydasını gördüm kızlar:34:)

sabah kahvaltım(09:30 bitti)
:56:melemen(2 adet köy yumurtalı,melemenimin yarısını esimle paylastım)
:56:3 ceri domates
:56:1 adet salatalık
:56:10 zeytin
:56: avucici kadar peynir
:56:8 adet cagla badem
:56:az roka
:56:1 cay bardagı fındık
:7:omega3 2kapsül(sonunu ictim inş. yarına alırım)

Eki Görüntüle 393187

sorumu unuttum size yazarken.bu lesie yürüme yerine geciyomu .3 mil sabah 3 mil akşam yeterlimi

Dun internette biraz arastirdim,yurtdisinda leslie'yi yapanlar, haftada en az 5 kez ve yediklerine dikkat ettigin surece ise yarar diye belirtmis.En cok faydali olaninda 3 mil programi oldugu soyleniyordu ama KK forumlarinda ayri bir forum sayfasi var oradan da daha detayli bilgi alabilirsiniz.

Bu arada ben gercek anlamda leslie ile ilk kez dun tanistim.Forumlarda okuyordum ama video acamadigim icin pek ugrasmiyordum.Dun kacamak sonrasi niyetine girdim.Baktim yout... daki videolari acabiliyorum hemen yaptim hem yapmasi cok kolay hem de lesli oyle bicir bicir birsey ki 1 mil nasil geciyor anlayamiyorsun.Bu leslie'yi kim duyurduysa Allah ondan razi olsun.Bu arada dun arastirirken gordum,bizim gibi kilo vermek icin forum acan bircok erkek var.Artik kilolu olmak birtek bizim derdimiz degil.Erkeklerde leslie'yi kesfetmis,o ablayi bir gorsem ellerinden opucem diyen bile var:)))

İyi geceler arkadaşlar telefonumda bir sorun vardı mesaj yazamıyordum yeni düzeldi. Leylak 84 arkadaşım senin adına çok sevindim nazar değmesin telefondan olabilse keşke nazar boncuğu koyardım:) çok güzel kilo vermişsin darısı bizlerin başına. Bugünkü menüm sabah: 1 bardak süt,1 elma Öğle: Izgara balık ,salata Akşam: koca bir kase salata 2 bardak açık çay iyi bol leptinli geceler.

sağol canım,amin...:16::16:

günaydın karatay güzelleri....:79::79:kahvaltımı yaptım geldim

3 yumurtadan bol peynirli omlet(köy yumurtası olduğu için çok küçüktü)
zeytin
domates
1 elma
3 hurma
omega 3
bitki çayı

spor:yine birazdan 30 dk yürüyüp akşam da 45 dk yürüycem:8:

ben hala kayınvalidemlerdeyim. Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Dün serbetli tatlılar almış mesela, yemedim. Sonracıgıma dondurma yediler onlar, ben yemedim. Meyve yediler, ben yemedim. Yemekteki durumdan bahsetmiştim zaten.

Bu sabah da saat onda başladık kahvaltıya, klasik birşey oldu. 2 yumurta, domates, salatalık, peynir, çay, 7-8 zeytin, 9-10 tane badem (yanımda taşıyorum birşeyler), omega 3 kapsullerim...

Yalnız şu kolesterol işi benim de çok kafamı karıştırıyor. Evet ben de hocaya güveniyorum ama ne bileyim, şimdi gidip test yaptırsam benimki de yükselmiş olsa ne hissederim bilmiyorum. Benim de bundan önce kolesterolüm 230 çıkmıştı ve doktor biraz yüksek spor yap başka birşeye gerek yok demişti. Fakat daha fazla yükselmişse ne olur bilemem. Benim iyi kolesterolüm de yüksekti gerçi ama olsun. Benim derdim ben köy yumurtası diyerek bulup da alamıyorum. Yalnız bu yumurtalar üzerindeki kodlar hakkında birşeyler vardı, ben de o kodlara göre 0 ile başlayanlardan alıyorum. Tek yapabildiğim bu. Olmazsa muza döneyim bari hepten.

Günaydın kızlar,
1.Öğünüm: 2 yumurtalı sucuklu ince dilim yaprak kasarlar omlet , 5 zeytin , 1 kase kabuklu fıstık ve kahve ...
25 dakika yürüdüm.

Herkese selamlar:)ne güzel herkes kilo vermiş.. ben de bu diyete başlayacağım ve merak ettim ilk hafta ne hadar kilo verdiniz arkadaşlar?hem 2 adet omega 3 mü günde ben mi yanlış anladım?verilen kilolar mükemmel de ne kadar sürede onu anlayamadım??

Günaydin Kizanlarimmmmm

Sabah kalkar kalkmaz 1 muz (dün en son saat 15:00 de yemek yeyince sabah birsey yeme ihtiyaci hissettim.)
1 saat sonrasi
1 yumurta kayisi (09:30)
domates-alabas dilimleri
biraz beyaz peynir
1 avuc badem
1 fincan kahve

Son ögünü gec yapmamak cok ise yariyor. Sidetle tavsiye edilir. Özelikle kilo vermesi durmus olan kizlar deneyin.

ben hala kayınvalidemlerdeyim. Olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Dün serbetli tatlılar almış mesela, yemedim. Sonracıgıma dondurma yediler onlar, ben yemedim. Meyve yediler, ben yemedim. Yemekteki durumdan bahsetmiştim zaten.

Bu sabah da saat onda başladık kahvaltıya, klasik birşey oldu. 2 yumurta, domates, salatalık, peynir, çay, 7-8 zeytin, 9-10 tane badem (yanımda taşıyorum birşeyler), omega 3 kapsullerim...

Yalnız şu kolesterol işi benim de çok kafamı karıştırıyor. Evet ben de hocaya güveniyorum ama ne bileyim, şimdi gidip test yaptırsam benimki de yükselmiş olsa ne hissederim bilmiyorum. Benim de bundan önce kolesterolüm 230 çıkmıştı ve doktor biraz yüksek spor yap başka birşeye gerek yok demişti. Fakat daha fazla yükselmişse ne olur bilemem. Benim iyi kolesterolüm de yüksekti gerçi ama olsun. Benim derdim ben köy yumurtası diyerek bulup da alamıyorum. Yalnız bu yumurtalar üzerindeki kodlar hakkında birşeyler vardı, ben de o kodlara göre 0 ile başlayanlardan alıyorum. Tek yapabildiğim bu. Olmazsa muza döneyim bari hepten.
Korkma canim,bise olma kolestrolden..hem once hastalik bulunurmus sonra ilac,ama once statin( kolestrol hapi) bulunmus sonra kolestrol..sence de mantiksiz degilmi zaten..bide hemen cik kayinwalidengildeeeeennn:47: noolur noolmaz:33:

Back
X