Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende sizin kullandığınızdan kullanıyorum
ilk yüksek çıktığında sormuştum hocaya
kitabımdan bu konuyu daha dikkatli okuyup anlamlısın demişti
bugünde doktor beni teleşlandırdı
yaşında kşlonda fazla değil bu kadar yüksek olmamalı falan dedi
son zamanlarda köy yumurtası kokuyor gibi geldi bana marketten alıyordum onlarmı yaptı acaba:18::18:
Afiyet olsun sana da canım iyi dersler...Yediklerimi arz ediyim hemen...2 koy yumurtasi.
3 tane omega,3 bardak cay.
1 domates,1 havuc,1 yesil biber..
1 cay bardaa kuru yemis,ve 1 avuc ici peynir,.. Herkese afiyet olsun kizlar..bol sporlu bol leptinli bi gun diliyorum herkese..
![]()
Anladım canım, yalnız ben aç hissettim öğleyin az yemeyeyim bari doyayım iyice akşam kurt gibi acıkıyorum yoksa bir de regl fena gözüm döndü akşam gene ucuz kurtuldumdeerya baykal bi programında şeker hastası olma nedenininin sabah aç karnına içtigi kahveler oldugunu söylemişti..hoca ılık su için diyo bide ilk sayfadaki listelere bakarsanız yemeklerden sonra bitki çayı yada bol su önermiş ...
canım benimde 2. gün aynı durumdayım canım çektiginden degil pis bagazlıktan yedim valla
bencede az yiyosun canım![]()
öglen ki menüm
yogurtlu bakla
salata
akşamki menüm
yarım yufka ekmege 1 haşlanmış yumurta ,yarım patates,taze sogan ,peynir dürüp yedimhala midem bulanıyo yaaa ekmek beni çok rahatsız etti ama napiim arkadaş getirmiş çok canımmmm çekti bide regli olunca tutamadım kendimi
1 saattir geçmişi okuyorum acayip uykum geldi iyi geceler hanımlar
Günaydın kolay gelsin vee afiyet olsun ama ekmek bir de çikolata yokgünaydın bayanlar
dün akşamki menüm
1 tabak sucuklu kuru fasulye
salata
1 dilim ekmek (çok canım istemişti:)
saat 21de çay içtim 3 bardak şekersiz ama uzun zamandır yapmadığım birşey yaptım bir tane albeni yedim bu haftaki ilk ve son kaçamağım olsun
bu arada dün yine 15.000 adım attım (ben işyerinde çay ve yemek saatlerinde yerimde adım atıyorum başka fırsatım olmuyor ama hiç birşey yapmamaktan iyidir bence)
sabah kahvaltım
1 tane domates
yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay (bu arada şekersiz çayın tadı daha güzelmiş şimdi çay içtiğimi anlıyorum valla)
1 parça peynir (ekici tam yağlı çok lezzetli :)
1 haşlanmış yumurta (kayısı kıvamında az tuzlayarak yedim)
1 avuç ceviz
çalışayım biraz bugün yoğunum ama sizleri takip ediyorum herzaman :) önceden vakit buldukça facebooka girerdim sürekli şimdi burdayım hep :)
Kahvaltını da yaz muhen takipteyim halaakızlar hayırlı sabahlar. dün sabah ve bu akşam 3 mil lesli yaptım allahım heryerim ağrıyor.dışarıda yürüme gibi bi şansım yok sabah 8:45 de randevum vardı telefon acıp iptal ettim. eşiminde haberi yok diyet ve lesie den haberi olunca dalga gececek .(allahın şanslı kulu adam. günde 1 ekmek yiyo neredeyse ve yanında gelsin tatlılar gitsin pilavlar .....listesi cok uzun .yıllardır aynı kiloda.şimdi şekersiz 1 fincan limonlu cay içtim.azcık kendimi toparlıyıp kahvaltı yapacağım.hepinize umut ettiklerinizin gercek olduğu günler.
öptüm
Evet spor yerine arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyemediklerinde de leslie yapıyorlar canım bence yeterlisorumu unuttum size yazarken.bu lesie yürüme yerine geciyomu .3 mil sabah 3 mil akşam yeterlimi
Gunaydin canim sanada iyi dersler ve afiyet olsun..herseyin organik massallahkahvaltıda yediklerim
2 haşlanmış köy yımırtası
maydanoz bahçemdeenn
tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
marul bahçemden
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül
üzerine Türk kahvem ohh miss
Yürüyerek okula geldim birazdan bi 20 dk daha yürüyüşüm var işten dolayıGörüşürüz kızlar sizlere de afiyet olsun
![]()
Muhencim tabiki gecer.ama gunde 6 mil cok olabilir birden bence..ama tabi arkadaslara bi sor ne diyolar:))kızlar hayırlı sabahlar. dün sabah ve bu akşam 3 mil lesli yaptım allahım heryerim ağrıyor.dışarıda yürüme gibi bi şansım yok sabah 8:45 de randevum vardı telefon acıp iptal ettim. eşiminde haberi yok diyet ve lesie den haberi olunca dalga gececek .(allahın şanslı kulu adam. günde 1 ekmek yiyo neredeyse ve yanında gelsin tatlılar gitsin pilavlar .....listesi cok uzun .yıllardır aynı kiloda.şimdi şekersiz 1 fincan limonlu cay içtim.azcık kendimi toparlıyıp kahvaltı yapacağım.hepinize umut ettiklerinizin gercek olduğu günler.
öptüm
kahvaltıda yediklerim
2 haşlanmış köy yımırtası
maydanoz bahçemdeenn
tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
marul bahçemden
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül
üzerine Türk kahvem ohh miss
Yürüyerek okula geldim birazdan bi 20 dk daha yürüyüşüm var işten dolayıGörüşürüz kızlar sizlere de afiyet olsun
![]()
İyiniyetli afiyet olsun canım, şimdi ben de Türk kahvesi içeceğim, ama itiraf ediyorum ben kahveyi az şekerli içmeye devam ediyorum. Bir tek ondan vazgeçemedim.Çayı yıllardır şekersiz içmeme rağmen kahveyi şekersiz içemiyorum.
Muhencim tabiki gecer.ama gunde 6 mil cok olabilir birden bence..ama tabi arkadaslara bi sor ne diyolar:))
Canım ilk başta acı gelmişti bana ama şimdi kahvenin tadını daha iyi alıyorum. Sen de dene pişman olmayacaksın biraz gayret.. Senin gibi bende içemezdim hiç şekersiz![]()
afiyet olsun arkadaşım ben henüz kahvaltı yapmadım yapınca menümü bildiririm.
benimde küçük bi bahcem var cilek ve taze soğanlarım var bu gün yarın başka şeylerse dikeceğim.bide türk kahvesi hocanın tavsiyesimi bi faydası varmıdır. sana iyi dersler
Muhencim tabiki gecer.ama gunde 6 mil cok olabilir birden bence..ama tabi arkadaslara bi sor ne diyolar:))