Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese günaydın,

bende sizin kullandığınızdan kullanıyorum:1::1:

ilk yüksek çıktığında sormuştum hocaya
kitabımdan bu konuyu daha dikkatli okuyup anlamlısın demişti
bugünde doktor beni teleşlandırdı
yaşında kşlonda fazla değil bu kadar yüksek olmamalı falan dedi
son zamanlarda köy yumurtası kokuyor gibi geldi bana marketten alıyordum onlarmı yaptı acaba:18::18:

Leylay'cığım, tahlillerde trioidine bakılmış mıydı? İlaç kullandığına göre yüksek ihtimal normal sınırlardadır ama bazı durumlarda trioid hastalarında kolestrol değerlerinin yükselebildiğini okumuştur. Bir de sabah Memet Öz'ün programını seyrettim. Özellikle kabuklu şam fıstığı ve hardal yapımında kullanılan hardal bitkisinin yaprağını çiğ olarak yemenin kolestrol değerlerini düşürdüğü söyleniyordu. Kişisel olarak da hareketli bir yaşam sürmenin ve özellikle yürüyüşün kolestrolü düşürücü etkisi olduğunu söyleyebilirim. Kolestrol ilacı konusunda ise doktorların bile tartışmalı kaldığı bir konu olduğu için bir şey söylemek istemiyorum.

Bu arada sabah yediğimi de yazayım

2 yum., yarım dilim peynir, salata, 10 çilek, 1 ç.b. ceviz, 5 zeytin

Yediklerimi arz ediyim hemen... :56: 2 koy yumurtasi. :16::56: 3 tane omega,3 bardak cay. :56: 1 domates,1 havuc,1 yesil biber..:56: 1 cay bardaa kuru yemis,ve 1 avuc ici peynir,.. Herkese afiyet olsun kizlar..bol sporlu bol leptinli bi gun diliyorum herkese..:37::37:
Afiyet olsun sana da canım iyi dersler...
deerya baykal bi programında şeker hastası olma nedenininin sabah aç karnına içtigi kahveler oldugunu söylemişti..hoca ılık su için diyo bide ilk sayfadaki listelere bakarsanız yemeklerden sonra bitki çayı yada bol su önermiş ...

canım benimde 2. gün aynı durumdayım canım çektiginden degil pis bagazlıktan yedim valla

bencede az yiyosun canım :20:

öglen ki menüm

yogurtlu bakla
salata

akşamki menüm

yarım yufka ekmege 1 haşlanmış yumurta ,yarım patates,taze sogan ,peynir dürüp yedim :4:hala midem bulanıyo yaaa ekmek beni çok rahatsız etti ama napiim arkadaş getirmiş çok canımmmm çekti bide regli olunca tutamadım kendimi

1 saattir geçmişi okuyorum acayip uykum geldi iyi geceler hanımlar
Anladım canım, yalnız ben aç hissettim öğleyin az yemeyeyim bari doyayım iyice akşam kurt gibi acıkıyorum yoksa bir de regl fena gözüm döndü akşam gene ucuz kurtuldum:27:
günaydın bayanlar

dün akşamki menüm
1 tabak sucuklu kuru fasulye
salata
1 dilim ekmek (çok canım istemişti:)
saat 21de çay içtim 3 bardak şekersiz ama uzun zamandır yapmadığım birşey yaptım bir tane albeni yedim bu haftaki ilk ve son kaçamağım olsun
bu arada dün yine 15.000 adım attım (ben işyerinde çay ve yemek saatlerinde yerimde adım atıyorum başka fırsatım olmuyor ama hiç birşey yapmamaktan iyidir bence)

sabah kahvaltım
1 tane domates
yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay (bu arada şekersiz çayın tadı daha güzelmiş şimdi çay içtiğimi anlıyorum valla)
1 parça peynir (ekici tam yağlı çok lezzetli :)
1 haşlanmış yumurta (kayısı kıvamında az tuzlayarak yedim)
1 avuç ceviz

çalışayım biraz bugün yoğunum ama sizleri takip ediyorum herzaman :) önceden vakit buldukça facebooka girerdim sürekli şimdi burdayım hep :)
Günaydın kolay gelsin vee afiyet olsun ama ekmek bir de çikolata yok :4::4::20:
kızlar hayırlı sabahlar. dün sabah ve bu akşam 3 mil lesli yaptım allahım heryerim ağrıyor.dışarıda yürüme gibi bi şansım yok sabah 8:45 de randevum vardı telefon acıp iptal ettim. eşiminde haberi yok diyet ve lesie den haberi olunca dalga gececek .(allahın şanslı kulu adam. günde 1 ekmek yiyo neredeyse ve yanında gelsin tatlılar gitsin pilavlar .....;)listesi cok uzun .yıllardır aynı kiloda.şimdi şekersiz 1 fincan limonlu cay içtim.azcık kendimi toparlıyıp kahvaltı yapacağım.hepinize umut ettiklerinizin gercek olduğu günler.
öptüm
Kahvaltını da yaz muhen takipteyim halaa:1:
sorumu unuttum size yazarken.bu lesie yürüme yerine geciyomu .3 mil sabah 3 mil akşam yeterlimi
Evet spor yerine arkadaşlar dışarı çıkıp yürüyemediklerinde de leslie yapıyorlar canım bence yeterli

Son düzenleme:
kahvaltıda yediklerim:56::56:
2 haşlanmış köy yımırtası
maydanoz bahçemdeenn:32:
tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
marul bahçemden:32:
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül

üzerine Türk kahvem ohh miss:7:

Yürüyerek okula geldim birazdan bi 20 dk daha yürüyüşüm var işten dolayı :42: Görüşürüz kızlar sizlere de afiyet olsun:16::16:

Son düzenleme:
tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül

Yürüyerek okula geldim birazdan bi 20 dk daha yürüyüşüm var işten dolayı :42: Görüşürüz kızlar sizlere de afiyet olsun:16::16:
Gunaydin canim sanada iyi dersler ve afiyet olsun..herseyin organik massallah:nazar::nazar:

İyiniyetli afiyet olsun canım, şimdi ben de Türk kahvesi içeceğim, ama itiraf ediyorum ben kahveyi az şekerli içmeye devam ediyorum. Bir tek ondan vazgeçemedim.:19: Çayı yıllardır şekersiz içmeme rağmen kahveyi şekersiz içemiyorum.

kızlar hayırlı sabahlar. dün sabah ve bu akşam 3 mil lesli yaptım allahım heryerim ağrıyor.dışarıda yürüme gibi bi şansım yok sabah 8:45 de randevum vardı telefon acıp iptal ettim. eşiminde haberi yok diyet ve lesie den haberi olunca dalga gececek .(allahın şanslı kulu adam. günde 1 ekmek yiyo neredeyse ve yanında gelsin tatlılar gitsin pilavlar .....;)listesi cok uzun .yıllardır aynı kiloda.şimdi şekersiz 1 fincan limonlu cay içtim.azcık kendimi toparlıyıp kahvaltı yapacağım.hepinize umut ettiklerinizin gercek olduğu günler.
öptüm
Muhencim tabiki gecer.ama gunde 6 mil cok olabilir birden bence..ama tabi arkadaslara bi sor ne diyolar:))

Propycil, canım dün konuyu uzatmamak için sana cevap yazamadım, ama ben farklı bir ilaç kullanıyorum. Benim aslında haşimatom var.

tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül

afiyet olsun arkadaşım ben henüz kahvaltı yapmadım yapınca menümü bildiririm.
benimde küçük bi bahcem var cilek ve taze soğanlarım var bu gün yarın başka şeylerse dikeceğim.bide türk kahvesi hocanın tavsiyesimi bi faydası varmıdır. sana iyi dersler

Günaydın güzel bayanlar :16:

Akşam; iki lahmacun (1 tane ile doymadım :26:), salata, ayran

Bu sabah; 1 kk yumurta, badem, 2 günkurusu kayısı (canım birşey yemek istemedi, bunları zorla yedim)

İşler yoğun beni bekler, sonra görüşürüz :16:

Sevgili muhen, eğer yürüyüşe yeni başladıysan yürüyüş sonrası esnetme hareketlri yapmalısın. Bu laktik asit birikmesini önler, ağrı olmaz.:34:

İyiniyetli afiyet olsun canım, şimdi ben de Türk kahvesi içeceğim, ama itiraf ediyorum ben kahveyi az şekerli içmeye devam ediyorum. Bir tek ondan vazgeçemedim.:19: Çayı yıllardır şekersiz içmeme rağmen kahveyi şekersiz içemiyorum.

Canım ilk başta acı gelmişti bana ama şimdi kahvenin tadını daha iyi alıyorum. Sen de dene pişman olmayacaksın biraz gayret.. Senin gibi bende içemezdim hiç şekersiz:34:

Muhencim tabiki gecer.ama gunde 6 mil cok olabilir birden bence..ama tabi arkadaslara bi sor ne diyolar:))

senin nickinde ki ilacı 10 seneden fazla kullandım ben de .graves vardı bendede.şimdi ise hipoya döndüm. ikiside zor. troit hormanu vücudun motoru imiş.az calışmasıda zor cok çalışmasıda.
leslie için ise zannederim haklısın .inan heryerimden bi ses geliyor.ilgilendiğin için sağol

afiyet olsun arkadaşım ben henüz kahvaltı yapmadım yapınca menümü bildiririm.
benimde küçük bi bahcem var cilek ve taze soğanlarım var bu gün yarın başka şeylerse dikeceğim.bide türk kahvesi hocanın tavsiyesimi bi faydası varmıdır. sana iyi dersler

sağol muhencim sana da şimdiden afiyet olsun. Türk kahvesi içebilirsiniz diyor hocamız nescafe yasakladığı için. Ben çay da sevmediğimden her öğün sonrası içerim miss gibi kokusuna da bayılırım.
Biber, patlıcan, kırmızı biber, salatalık, yeşil kabak, (yerimde az ama sıkışsın artık oda ne yapayım:1:) 5 tane de çeri dom. ekeceğim:34: yazın çıtır çıtır içimize sine sine yeriz ağız tadıyla inş.

ben az önce bitirdim kahvaltımı vede çok doydum .hemen yazayım
1 muz
1 elma
3 gün kurusu
2 kuru erik
1 dilim peynir
15 zeyin
1 avuç tuzsuz fıstık+1 ceviz
1/2 domates
1/2 salatalık
2 bardak su

ohh yazarken bile şiştim ne çok yemişim ya :1:

günaydınn çıtırr kızlarrrrr

kahvaltım

1 yumrtdan loxi omleti
salatalık-beber
yeşillik
peynir
yeşil çay
fındık-kuru üzüm

günaydın hanımlar..

herkes pek enerji dolu bugün ne güzel insanın içini açıyorsunuz valla bu bulutlu havada..

önce dün akşam yediklerim:

1 kase yayla çorbası
4 kaşık bulgur pilavı
1 parça but (fırında)
salata

1,5 lt su- spor yok maalesef..

sabah geç kaldığım için kahvaltı yapamadım..sadece 1 bardak süt içtim ve 4 gün kurusu yedim..öğlene kadar durmam lazım..şimdi de çayımı içiyorum şekersiz..

Bu arada regl günüm yaklaştı ama tatlı krizim tutmuyor ilk defa.. :46::46:

SELAM TÜM KARATAYCILAR

OHH OH BOL BOL LEPTİNLER KİLOLAR GİTSİN OLEEEEYYYY

SABAH:
2 YUMURTA
CEVİZ
4 ZEYTİN
DOMATES SALATALIK
PEYNİR

Back
X