Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah almayı unuttum omegayı acaba akşam 4 tane birden içsem olur mu ki
Cok dogru soyluyosun canim,senin yazdiklarini okurken bilgileniyorum walla:))bence insan kendini iyi hissediyosa test falan yaptırmamalı, hele kolestrol testi hiç yaptırmamalı, yüksekmi düşükmü merak edip kafaya takmamalı,
ben karataydan önce ne yumurta yerdim ne et, ama yine de koestrolum yüksekti, eşim hergün iş yerinde et yemesine rağmen düşük çıkmıştı kolestrolu, demekki yediklerimizle alakası yok, burda gülenyüz demişti galiba, parmak izi gibi demekki benim yapım bu
bir düşünün kolestrol testi ve ilaçları bir piyasa yaratıyor, arkasında dev ilaç şirketleri var, deli paralar dönüyor, grip aşıları içinde aynı şey geçerli, menapoz için verilen ilaçlar hormonlar testler içinde geçerli daha bir sürü şey.. canan hocanın ağzından menapoz diye bi hastalık yarattılar böyle bi hastalık yok, doğal bi süreç, belkide kolestrolde böyle olmayan ama yaratılan bir hastalık. hiç bi doktor kolestrol ya da menapoz ilacı yazmasa kimse gidip eczaden almasa, dünyanın dev ilaç firmalarının yaşayacağı zararı düşünebiliyor musunuz
demek istediğim korkunç paralar dönen ilaç sektörünün en önemsiz ve küçük parçalarıyız biz, bu devirde sorgulayıcı olmak lazım biraz
Canim ben az once semere bagladim ve su an cok pismanikızlar akşama misafirim var mozaik pastayla patatesli kek yaptım nasıl dayanacam ben yaaaa
Bu haftaki kacamagimi bugun oglen yaptim...cok yedim kizlar ya cokkk:26: 5 tane lahmacun,ayran,bi kac tane badem ve findik, 3 tane kurru kayisi
Cok utaniyorum coook:26: bugun disarda 1 saat ve bantta bir saat yuruyicim soz werdim
sabah almayı unuttum omegayı acaba akşam 4 tane birden içsem olur mu ki
Cok takdir ediyorum seni canim,ben de bugun fazla fazla kacirdim,semerimin ucundan basladiydim az kalsinGunaydin cnm,
Evet yürüyüşden fire vermemeye çalışıyorum.
Ama dun fazla kaçına biraz su toplandı vücudum
Ama durmak, duraklamam yok yola devam![]()
Sorma leylakcim ya ökuzum ben oküzkız 5 tane lahmacunu nasıl yedin????üstüne bir de kuruyemiş![]()
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm
sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt
NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim
Teşekkürler cevabınız için:)) herkes kendi dalgasında sormadım soru farzedin:))))))tövbe tövbe ya
Sorma leylakcim ya ökuzum ben oküzkuruyemisi altina yediydim :18: Ama. Telafi etcem bugun,2 saat yuruyus..cezaliyim
![]()
Kızlar eve yemek için yapacağım yürüyüş yattıama çok güzel yağmur yağıyor olsun telafi ederim artık..
![]()
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm
sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt
NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim
45 dk dır banttayım bugun 60 a tamamlıycal 15 dk fazlalık benden sıze gelsın
![]()
leylakım bıdenem nasılsın![]()