Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Teşekkürler cevabınız için:)) herkes kendi dalgasında sormadım soru farzedin:))))))tövbe tövbe ya

bence insan kendini iyi hissediyosa test falan yaptırmamalı, hele kolestrol testi hiç yaptırmamalı, yüksekmi düşükmü merak edip kafaya takmamalı,
ben karataydan önce ne yumurta yerdim ne et, ama yine de koestrolum yüksekti, eşim hergün iş yerinde et yemesine rağmen düşük çıkmıştı kolestrolu, demekki yediklerimizle alakası yok, burda gülenyüz demişti galiba, parmak izi gibi demekki benim yapım bu
bir düşünün kolestrol testi ve ilaçları bir piyasa yaratıyor, arkasında dev ilaç şirketleri var, deli paralar dönüyor, grip aşıları içinde aynı şey geçerli, menapoz için verilen ilaçlar hormonlar testler içinde geçerli daha bir sürü şey.. canan hocanın ağzından menapoz diye bi hastalık yarattılar böyle bi hastalık yok, doğal bi süreç, belkide kolestrolde böyle olmayan ama yaratılan bir hastalık. hiç bi doktor kolestrol ya da menapoz ilacı yazmasa kimse gidip eczaden almasa, dünyanın dev ilaç firmalarının yaşayacağı zararı düşünebiliyor musunuz
demek istediğim korkunç paralar dönen ilaç sektörünün en önemsiz ve küçük parçalarıyız biz, bu devirde sorgulayıcı olmak lazım biraz

Herkese selamlar:)ne güzel herkes kilo vermiş.. ben de bu diyete başlayacağım ve merak ettim ilk hafta ne hadar kilo verdiniz arkadaşlar?hem 2 adet omega 3 mü günde ben mi yanlış anladım?verilen kilolar mükemmel de ne kadar sürede onu anlayamadım??

selam,herkesin metabolizması farklı çalıştığı için verilen kilolar da farklı olur..3 kilo veren var,100 gram veren da var....evet,her gün 2 omega 3 içilir...

Gunaydin kanael:)) afiyet olsun canim,yurumeye baslamissin gene erkenden massallah:)):nazar:

Gunaydin cnm,
Evet yürüyüşden fire vermemeye çalışıyorum.
Ama dun fazla kaçına biraz su toplandı vücudum ;)
Ama durmak, duraklamam yok yola devam ;)

herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm

sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt

NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim

düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm

sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
salata
yoğurt

NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim

yeniden hoşgeldin petuş....

Nasılsınız kızlar

Sabah 45 dakika yürüyüş yaptım.

Kahvaltıda evde değildim,çıkmadan önce 2 omega 3,2 badem ,birkaç siyah kuru üzüm

Kahvaltı:Domates,salatalık,peynir,zeytin,peynir köftesi(yarım avuç içi),birer lokma tereyağlı ekmek ve simit,mantar sote

Nasılsınız kızlar

Sabah 45 dakika yürüyüş yaptım.

Kahvaltıda evde değildim,çıkmadan önce 2 omega 3,2 badem ,birkaç siyah kuru üzüm

Kahvaltı:Domates,salatalık,peynir,zeytin,peynir köftesi(yarım avuç içi),birer lokma tereyağlı ekmek ve simit,mantar sote

yürüyüş harikada simit + ekmek cısss

peynir köftesi nedir??güzelse bizde yapalım

kahvaltıda yediklerim:56::56:
2 haşlanmış köy yımırtası
maydanoz bahçemdeenn:32:
Tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
marul bahçemden:32:
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül

üzerine türk kahvem ohh miss:7:

Yürüyerek okula geldim birazdan bi 20 dk daha yürüyüşüm var işten dolayı :42: Görüşürüz kızlar sizlere de afiyet olsun:16::16:

afiyet olsun canım herşey doğal olunca daha güzelde işte ben pek bulamıyorum yoğurdumu kendim yapıyorum yumurtayıda köy yumurtası adı altında alıyorum işte ne kadar doğru bilmem sanda kolay gelsin canım

bugün geç kahvaltı yaptım (11:00)
1 muz
1 yumurta
peynir
zeytin

kuruyemiş canım istemedi. 2 öğün yaparım artık bugün
afiyet olsun kuzuum

sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
salata
yoğurt

seni tilki senii kürkçü dükkanına hoşgeldin:1:

yürüyüş harikada simit + ekmek cısss

peynir köftesi nedir??güzelse bizde yapalım

Ben de ilk kez yedim çok güzeldi ama içinde un olduğu için çok az yedim.Köy peyniri,yumurta,maydanoz,dereotu,pulbiber, kabartma tozu ve unu karıştırıp teflonda az yağda mücver şeklinde pişirilmiş.Biz karataya uyarlayabiliriz.

Son düzenleme:
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar .:24:..... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...:24:....2. Öğün(ıkındı vaktı) bezelye,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum :66:, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor :66:,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: :24: Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum. :12: Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.:46:Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze :71: :71: :71:

diyetebaşladığımdan beri 2 kez patates yemeği yedim ve vicdan azabı duydum..ama yediğim patateslerin miktarı senin bezelyenin içindekilerden fazla değildi.Sen ara sıra yiyorsun bu şekilde patatesli bezelye yemeği..ben de suçluluk duymamalıyım bu durumda sanırsam çünkü sen bunlşarı yiyerek veriyorsun kiloları :nazar::nazar::nazar: afiyet olsun

selam hanımlar..

öğle yemeğim biraz fazla oldu malum kahvaltı yapmayınca acıktım:

rosto köfte
bulgur pilavı
çok az patates püresi
yoğurt

şimdi de omega 3 lerimi içicem sabah içememiştim..

herkese kolay gelsin..hava kötü yine bugün yürüyüş yok bana..akşam evde leslie yapabilirsem iyi..

Back
X