Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese selamlar:)ne güzel herkes kilo vermiş.. ben de bu diyete başlayacağım ve merak ettim ilk hafta ne hadar kilo verdiniz arkadaşlar?hem 2 adet omega 3 mü günde ben mi yanlış anladım?verilen kilolar mükemmel de ne kadar sürede onu anlayamadım??
Gunaydin kanael:)) afiyet olsun canim,yurumeye baslamissin gene erkenden massallah:))![]()
Teşekkürler cevabınız için:)) herkes kendi dalgasında sormadım soru farzedin:))))))tövbe tövbe ya
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm
sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt
NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim
yeniden hoşgeldin petuş....
Nasılsınız kızlar
Sabah 45 dakika yürüyüş yaptım.
Kahvaltıda evde değildim,çıkmadan önce 2 omega 3,2 badem ,birkaç siyah kuru üzüm
Kahvaltıomates,salatalık,peynir,zeytin,peynir köftesi(yarım avuç içi),birer lokma tereyağlı ekmek ve simit,mantar sote
kahvaltıda yediklerim
2 haşlanmış köy yımırtası
maydanoz bahçemdeenn
Tulum peyniri
finduk
ş.siz çay
marul bahçemden
2 kgünkurusu
5 çli kara üzüm
2 omega 3 kapsül
üzerine türk kahvem ohh miss
Yürüyerek okula geldim birazdan bi 20 dk daha yürüyüşüm var işten dolayıGörüşürüz kızlar sizlere de afiyet olsun
![]()
afiyet olsun kuzuumbugün geç kahvaltı yaptım (11:00)
1 muz
1 yumurta
peynir
zeytin
kuruyemiş canım istemedi. 2 öğün yaparım artık bugün
herkese günaydın kızlar uzun süredir yazamadım burada
düzenli giremez olunca ve bir kaç sağlık sıkıntısı vs.. koptum gittim ama diyetimi ara ara bıraksamda hep karatay beslenmeye devam ettim hala yazan eski arkadaşları görünce mutlu oldum girebildiğim kadar girip menülerimi yazmak istiyorum gene
listede olmam gerekmez ama sizleri düzenli okumak için elimden geleni yapacağım yazabildiğim kadarda yazacağım herkese kucak dolusu sevgiler ve bol leptinli günler diliyorumm
sabah kahvaltım
2 bardak süt
Peynir
Zeytin
Domates,salatalık
öğle yemeğim:
izmir köfte(sadece köftelerinden seçip yiyeceğim)
salata
yoğurt
NOT: cuma-cmt-pazar-pazartesi şehir dışında olmam gerekiyor salı günü iş başı yapıyorum giremesemde menülerime uymaya devam edeceğim pzt kilomu bildireceğim
yürüyüş harikada simit + ekmek cısss
peynir köftesi nedir??güzelse bizde yapalım
Iyı Aksamlar Karatay Dıyetı yapan kızlar ...... 1.ogun(kahvaltım): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m...p (12 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase fındık,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao ...
....2. Öğün(ıkındı vaktı) bezelye,salata,omega3 balık yagı takvıye 2 kapsul................... .......... ...................... (Yemekten once aslında toktum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımım cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)
Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve Spor: 2 saat ev ısı yaptım ,25 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum, tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor
,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)
Onemlı not:Aksam saat 8 den sonra lahana dahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum.(Bu cok onemlı ) ayran ya da sut ıcıyorum.
Kahvaltımı geceden hazırlıyorum.
Dısardaysam bıle yemegımı yanımda tasıyorum. Kolay gelsın hepımıze
![]()
![]()
![]()
kızlar akşama misafirim var mozaik pastayla patatesli kek yaptım nasıl dayanacam ben yaaaa
ucundan tadarsın canım sen de,o kadarda değil..bi yerin şişer valla![]()