Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bilgisayarım takıldı da bi ara.. Msj iki kere yazılmış. Sildim ben de.

Son düzenleme:
Kızlar biliyorsunuz 23 nisan yaklaşıyor.. Okullarda da kutlamalar yapılacak ya hani.. Ne giysem? Ne giysem? diyordum.. Dün alışverişe çıktım.. Çoook mutlu oldum. Kendime journeyyyy'den çok şık bir etek ve de bluz aldım.. Böyle yüksek belli, ince kemerli, tam diz hizasında boyu. Eteğim siyah, bluzum kırık beyaz.38 beden bu arada aldıklarım :34:

5.5 kilo verip bişeyler almak çoook harika :9:
Sizinle paylaşmak istedim.. :16:

Canım güle güle giy cicilerini sevindim kilo vermene:nazar: durma devam karataya:16:

Meraba arkidişler
Bugün bı türlü giremedim bı ara gecmise bakım dedim nasip olmadı
Sabah
Karatay kahvaltısı
Öğlen
5 tane mercimek köfte
Turşu
Salata
Aksam
2 tane lahmacun
Salata

Abarttım bugün şöyle ki lahmacunu öğlen yeseydim iyiydi ama saat 6 gibi yedim :50:
Aslında hiç halim yoktu yine de bi 25 dakika 2.5 km yürüdüm az da olsa icim rahatladı :55:

Meraba arkidişler
Bugün bı türlü giremedim bı ara gecmise bakım dedim nasip olmadı
Sabah
Karatay kahvaltısı
Öğlen
5 tane mercimek köfte
Turşu
Salata
Aksam
2 tane lahmacun
Salata

Abarttım bugün şöyle ki lahmacunu öğlen yeseydim iyiydi ama saat 6 gibi yedim :50:
Aslında hiç halim yoktu yine de bi 25 dakika 2.5 km yürüdüm az da olsa icim rahatladı :55:

selam canım ne haber bugün yoktun bebişten fırsat olmadı herhalde akşam yemekten sonra 20 dakika dışarıda yürüdüm şimdi koşu bandındayım 20 dakika daha oldu birazdan bırakırım sen ne yaptın yürüyebildin mi

selam canım ne haber bugün yoktun bebişten fırsat olmadı herhalde akşam yemekten sonra 20 dakika dışarıda yürüdüm şimdi koşu bandındayım 20 dakika daha oldu birazdan bırakırım sen ne yaptın yürüyebildin mi

yürümüşsün canım bantta olunca göremedim di şimdi gördüm

Cok sagol propycil,moralim duzeldi.Canan Karatay'in 2 kitabi var.2. Kitabini alsam ilk cikan kitabindaki bilgileri de iceriyor mu acaba diye emin olamadigimdan alamamistim.Bu konuda bilginiz var mi?

Bu arada gecenlerde bir magazin programinda Esra Erol yag yakilmasi icin sabahlari ac karnina turk kahvesi ictigini soyledi ama ben mideyi bozarim korkusuyla icemedim.
deerya baykal bi programında şeker hastası olma nedenininin sabah aç karnına içtigi kahveler oldugunu söylemişti..hoca ılık su için diyo bide ilk sayfadaki listelere bakarsanız yemeklerden sonra bitki çayı yada bol su önermiş ...
papadiyam evet burası küçük bayağı ama köy değil:1:
Bugün biber patlıcan ve çeri domates fideleri aldım birkaç güne dikeceğim inş.
Canım bugün akşam doymak bilmedim ben.. Reglimin 4. günü ondan mı bilmem.. Bugüne kadar iyi gittim bugün 4. günüm Papadiyam ama niden nideeennn?:27:
canım benimde 2. gün aynı durumdayım canım çektiginden degil pis bagazlıktan yedim valla

bende veremedikce azaltıyorum .şu anda acım yani bayağı .bide kabızlık sorunumda var.bu hafta yediklerimi yazayım bakıyım pazartesi tartı ne diyecek.sizin fikriniz ne olacak.
yanlış anlama aslında cok cabuk pes eden bi yapım yoktur ama zannederim bu konuda biraz caresiz hissediyorum kendimi.

bencede az yiyosun canım :20:

öglen ki menüm

yogurtlu bakla
salata

akşamki menüm

yarım yufka ekmege 1 haşlanmış yumurta ,yarım patates,taze sogan ,peynir dürüp yedim :4:hala midem bulanıyo yaaa ekmek beni çok rahatsız etti ama napiim arkadaş getirmiş çok canımmmm çekti bide regli olunca tutamadım kendimi

1 saattir geçmişi okuyorum acayip uykum geldi iyi geceler hanımlar

günaydın karataycılar... ben bugün karatay dietini tam anlamıyla yapmaya karar verdim kaçamaklara elveda diyorum. bide omega3 aldım tok karnına her öğünde 2 kapsülmü alıncak sabah karatay dietimi yaptım ama kızceden spor yapamıyorum bide çalışınca hep kızımla ilgilenmek istiyorum bir yere ayrılmıyorum yanından

Yediklerimi arz ediyim hemen... :56: 2 koy yumurtasi. :16::56: 3 tane omega,3 bardak cay. :56: 1 domates,1 havuc,1 yesil biber..:56: 1 cay bardaa kuru yemis,ve 1 avuc ici peynir,.. Herkese afiyet olsun kizlar..bol sporlu bol leptinli bi gun diliyorum herkese..:37::37:

günaydın bayanlar

dün akşamki menüm
1 tabak sucuklu kuru fasulye
salata
1 dilim ekmek (çok canım istemişti:)
saat 21de çay içtim 3 bardak şekersiz ama uzun zamandır yapmadığım birşey yaptım bir tane albeni yedim bu haftaki ilk ve son kaçamağım olsun
bu arada dün yine 15.000 adım attım (ben işyerinde çay ve yemek saatlerinde yerimde adım atıyorum başka fırsatım olmuyor ama hiç birşey yapmamaktan iyidir bence)

sabah kahvaltım
1 tane domates
yarım salatalık
1 bardak şekersiz çay (bu arada şekersiz çayın tadı daha güzelmiş şimdi çay içtiğimi anlıyorum valla)
1 parça peynir (ekici tam yağlı çok lezzetli :)
1 haşlanmış yumurta (kayısı kıvamında az tuzlayarak yedim)
1 avuç ceviz

çalışayım biraz bugün yoğunum ama sizleri takip ediyorum herzaman :) önceden vakit buldukça facebooka girerdim sürekli şimdi burdayım hep :)

Günaydınn Hanımlarr :)

Pek bir yorgunum bugünn :D

Dün dediğim gibi özel bir gündü malesef kaçırmalar oldu ama sadece pasta olarak yani başka birşey yemedim

AKŞAM YEMEĞİ

Bilmiyorum oldu mu acaba?
Tavuklu Ispanaklı KREP ama yağsız yalnızca 1 adet patates:)
ve doğumgünü pastası :)

Ama sabah yine tam bir karataycı olarak uyandım:))

Kahvaltı
peynirli omlet keten tohumlu
zeytin 5 adet

peynir

yeşil çay

kuruyemiş

bu sabah kuru incir yemedim yani akşam pasta yedim ondan öle işte bayanlarr:)

kızlar hayırlı sabahlar. dün sabah ve bu akşam 3 mil lesli yaptım allahım heryerim ağrıyor.dışarıda yürüme gibi bi şansım yok sabah 8:45 de randevum vardı telefon acıp iptal ettim. eşiminde haberi yok diyet ve lesie den haberi olunca dalga gececek .(allahın şanslı kulu adam. günde 1 ekmek yiyo neredeyse ve yanında gelsin tatlılar gitsin pilavlar .....;)listesi cok uzun .yıllardır aynı kiloda.şimdi şekersiz 1 fincan limonlu cay içtim.azcık kendimi toparlıyıp kahvaltı yapacağım.hepinize umut ettiklerinizin gercek olduğu günler.
öptüm

Back
X