Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol leptinli geceler hepinize
Kızlar biliyorsunuz 23 nisan yaklaşıyor.. Okullarda da kutlamalar yapılacak ya hani.. Ne giysem? Ne giysem? diyordum.. Dün alışverişe çıktım.. Çoook mutlu oldum. Kendime journeyyyy'den çok şık bir etek ve de bluz aldım.. Böyle yüksek belli, ince kemerli, tam diz hizasında boyu. Eteğim siyah, bluzum kırık beyaz.38 beden bu arada aldıklarım
5.5 kilo verip bişeyler almak çoook harika![]()
Sizinle paylaşmak istedim..![]()
Canım güle güle giy cicilerini sevindim kilo vermenedurma devam karataya
![]()
Meraba arkidişler
Bugün bı türlü giremedim bı ara gecmise bakım dedim nasip olmadı
Sabah
Karatay kahvaltısı
Öğlen
5 tane mercimek köfte
Turşu
Salata
Aksam
2 tane lahmacun
Salata
Abarttım bugün şöyle ki lahmacunu öğlen yeseydim iyiydi ama saat 6 gibi yedim
Aslında hiç halim yoktu yine de bi 25 dakika 2.5 km yürüdüm az da olsa icim rahatladı![]()
selam canım ne haber bugün yoktun bebişten fırsat olmadı herhalde akşam yemekten sonra 20 dakika dışarıda yürüdüm şimdi koşu bandındayım 20 dakika daha oldu birazdan bırakırım sen ne yaptın yürüyebildin mi
deerya baykal bi programında şeker hastası olma nedenininin sabah aç karnına içtigi kahveler oldugunu söylemişti..hoca ılık su için diyo bide ilk sayfadaki listelere bakarsanız yemeklerden sonra bitki çayı yada bol su önermiş ...Cok sagol propycil,moralim duzeldi.Canan Karatay'in 2 kitabi var.2. Kitabini alsam ilk cikan kitabindaki bilgileri de iceriyor mu acaba diye emin olamadigimdan alamamistim.Bu konuda bilginiz var mi?
Bu arada gecenlerde bir magazin programinda Esra Erol yag yakilmasi icin sabahlari ac karnina turk kahvesi ictigini soyledi ama ben mideyi bozarim korkusuyla icemedim.
canım benimde 2. gün aynı durumdayım canım çektiginden degil pis bagazlıktan yedim vallapapadiyam evet burası küçük bayağı ama köy değil![]()
Bugün biber patlıcan ve çeri domates fideleri aldım birkaç güne dikeceğim inş.
Canım bugün akşam doymak bilmedim ben.. Reglimin 4. günü ondan mı bilmem.. Bugüne kadar iyi gittim bugün 4. günüm Papadiyam ama niden nideeennn?![]()
bende veremedikce azaltıyorum .şu anda acım yani bayağı .bide kabızlık sorunumda var.bu hafta yediklerimi yazayım bakıyım pazartesi tartı ne diyecek.sizin fikriniz ne olacak.
yanlış anlama aslında cok cabuk pes eden bi yapım yoktur ama zannederim bu konuda biraz caresiz hissediyorum kendimi.
pazartesi tartılmadınız mı kızlar ben bi kac günüdr yoktum da