ya bır de kafama takıldı:)))))neden hıc tuzlu bırsey yok menunde,hep tatlı hep tatlı baymaz mı mısafırlerı
buzluktan poğacam ve milföy böreğim vardıda hiç yemedim onları yazmadım kaa yediklerimi yazdım delüüülerrr onlarıda yeseydim tam olurduuuu yaneonu bende düşündüm,hepsi tatlı diye...
hay Allahım neye dikkat etmişsin klasik kadın gözü işte
belki pepetinin aklında onlar vardı onlara saldırdı
Canim ben sahsen sütü hic kaynatmiyorum. Direk parmak isiracak sicakliga gelince mayaliyorum ve cokta güzel oluyor...sut yerıne yogurt yıyın denıyor ama yogurt yaparken de ısıl ıslemden gecmıyormu sut,bız kaynatıp bıraz ılıtıp ondan sonra yapıyoruz yogurdu.
hıc pısırmeden mı yapmak gerekıyor
Cancagizlarim Tünaydin;
Sabah migren agrisiyla uyandim Allahtan sabahlari esim evde. Kizda uyanmisti esimi kaldirdim bende saat 12 ye kadar uyumusum..
anlamadim gitti dogumkontrol hapinin bitmesine daha bir gün var ve ben regly olmusum yaöfffffffffff
yarinda tarti günü....Zaten kizlar karar aldim bu aydan sonra dogum kontrol hapinida birakiyorum....Zayiflamayi yavaslatiyor diye...
Simdi agrikesi filan aldim migrenim icin iyiyim allahtan. Ama kahvaltiyi 12:30 da yaptim valla
Canim ben sahsen sütü hic kaynatmiyorum. Direk parmak isiracak sicakliga gelince mayaliyorum ve cokta güzel oluyor...
Cancagizlarim Tünaydin;
Sabah migren agrisiyla uyandim Allahtan sabahlari esim evde. Kizda uyanmisti esimi kaldirdim bende saat 12 ye kadar uyumusum..
anlamadim gitti dogumkontrol hapinin bitmesine daha bir gün var ve ben regly olmusum yaöfffffffffff
yarinda tarti günü....Zaten kizlar karar aldim bu aydan sonra dogum kontrol hapinida birakiyorum....Zayiflamayi yavaslatiyor diye...
Simdi agrikesi filan aldim migrenim icin iyiyim allahtan. Ama kahvaltiyi 12:30 da yaptim valla
kızlar bazı arkadaşlar yazmıs pazardan köy yumurtası alıyorum diye bizim buralarda hava sgudu diye yyumurta kalmadı benim yumurta aydığım kadının 60 a yakın tavuk vardı 2 güne bir bana bi ebe arkadasa 30 yumurta topluyordu baska yerlerede satıyordu . simdi 10 tane de olsa getir diyom hava soğudu yumutlamıyorlar diyo. sizde soğuk bir yerde yasıyosanıs aldığınız yumurta dogal olmuayabilir yumurtlatıcı vurmuslardır bence .
Ben bodrumdayim kirilmayacagini bilsem isteyenlere gonderirdim ama guvenemeyiz yolda basina ne gelecegine
Turgutreis sen?
Bitez ama annem Turgutreis te oturuyor
Superrr goruselim o zaman gelince
ilk defa duydum mikropları nasıl ölüyo pekiamaç mikropların bakterılerin ölmesi . Brusella var mesela çiğ sütten bulasıyor iyi kaynamalı bencee
hayır canım öyle bir uyarı gelmiyor. neyse bıraktım zaten artık. yapacak bir şey yok.Mesaj kutusu dolu olabilir mi ?
Gidiyor mu mesaj emin misn ?
Mesaj kutusu dolu diye bir uyarı gelmiyorsa problem yoktur muhtemelen.
Olur tabiBen epeydir yazamıyordum. Yıl sonu geldi işler yoğunlaştı. Sen yeni mi başladın Karatay Diyeti ne?