- 20 Mayıs 2008
- 896
- 0
- 47
Evet tam suratt devam...
Süperrrr çok kilonda yok zaten. Bence kısa sürede ideal kilona kavuşursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tam suratt devam...
canim ayni omega 3 gibi kapsülleri var...güvendigin bir marka yada eczaneden sorup bilincli bir sekilde alabilirsin...cünki canan hocaninda tas devri kitabinin yazarida D vitamini ve kalsiyum ve omega 3 üzerinde duruyorlar...tabi basta omega 3 geliyor arkasindadan digerleri..
ve biz kadinlar malesef özzelikle kadinlar D vitamininden biraz yoksunuz...ve icilen siyah caylarda D vitaminin emilimini enggeliyor...siyah cay hic faydali degil bu konuda götürüsü cok fazla...hem ceviz yiyoruz ki ceviz omega 3 deposu ama yetinmeyip canan hocaninda demesiyle ayriyetten kapsülde aliyoruz omega 3 leri...
yogurt yiyorum ama yinede kalsiyum takviyeside aliyorum..günlük yeteri kadar demir iceren seyler yiyemedigim icinde D vitamini takviyeside yapiyorum artim :))
:44: INSALLAH ise yarar...
Zeynep ben de pko'im...Dr.unun da dediği gibi kilo verip etkilerinden kurtulmaya bak,senin yaşadıklarını ben de çok yaşadım hala da yaşıyorum bazen...2 kere doğal hamile kaldım ben ama devam etmedi...Sabret cnm kafandan çıkarmaya bak bizlerin çocuğu olamaz diye birşey yok sadece biraz zor oluyor
güzel tavsiyeler varr.
Akıllı lahana
Her öğlen tüketeceğiniz bir parça kırmızı lahana vücudunuzun yağ üretmesini engeller ve kilo kaybetmenize yardımcı olur.
İyi yağlar – kötü yağlar
Yağlar, iyi yağlar - kötü yağlar şeklinde ikiye ayrılır ve iyi yağlar kötü yağları yakar. Kolza tohumu yağı, ceviz, yumurta ve tavuk eti diyetinizi etkili hale getirecektir. Aynı zamanda bir taşla iki kuş vurarak kalp hastalığı riskinizi de düşüreceksiniz.
ilk defa duydum mikropları nasıl ölüyo peki amaç mikropların bakterılerin ölmesi . brusella var mesela çiğ sütten bulasıyor iyi kaynamalı bencee
olsun cevap gelince yaz sen bende anneme soracağım inşallahyap valla bende yapıcam yakında pazarıma çıkayım da haftaya inşallah yaparım
gamzecim demir için çok yakında size sağlıklı bir cevap vericem Ahmet aydın hocama sordum yakında cevap gelir ama şöylebir durum var ben demir sonucumu kan sonucumu bildirip talasemi taşıyıcısı olduğumu söyleyip ve hamilelik düşündüğümü belirtip sordum :) yani vereceği cevap biraz bana uygun olacak ama kim olursa olsun bence demir eksikliği varsa takviye gerekiyor bunuda tahlil olmadan bilmek mümkün değil yani demir takviyesi diğerleri gibi değil bence
sevgili loxa evet yoğurt yaparkende sütü pişiriyoruz bazı faydalı bakteriler ölüyor (ayrıca sütümüüzn tazeliğinden temizliğinden eminsek saatlerce kaynatmaya gerek yokmuş kaynatıp hemen yapabilirmişiz) doğru ama mayaladığımızda yararlı bakteriler tekrar oluşuyor hazır satılanlarda olan koruyucular girmediği içinde ev yoğurdu çabuk ekşir çabuk bozulur yani sağlıklı olan yoğurt böyle olurmuş ama yapacağımız yoğurdu sütü mümkünse temiz ve rahat bir ortamda otlayan inekten yok mümkün değilse günlük sütten yapmalıyız ve yoğurdumuzdan mayalık ayırmalıyız az az taze taze yapmak en güzeli sanırım
pozitifliği bozmuyoruz ilk 3 hafta deli bir hızla kilo verdim ama şimdi 1 kilo bile olmuyor haftalık kilo vermem ama yine de pozitifim
Ayy evet böyle düşüneyimmm.
Pozitifizz
Çok iyi olur öğrenelim de biz de tamamlayalım hemenn.
Olur tabi Ben epeydir yazamıyordum. Yıl sonu geldi işler yoğunlaştı. Sen yeni mi başladın Karatay Diyeti ne?
olsun cevap gelince yaz sen bende anneme soracağım inşallah
pozitifliği bozmuyoruz ilk 3 hafta deli bir hızla kilo verdim ama şimdi 1 kilo bile olmuyor haftalık kilo vermem ama yine de pozitifim
tabii bu arada hiç spor yapmadım yeni başlıyorum devamı gelir inşallah
carmen bayağıdır yoktur bugün aklımdan geçtin nerelerde diye soracaktım baktım yazmışsın
olsun cevap gelince yaz sen bende anneme soracağım inşallah
tabii bu arada hiç spor yapmadım yeni başlıyorum devamı gelir inşallah
carmen bayağıdır yoktur bugün aklımdan geçtin nerelerde diye soracaktım baktım yazmışsın
ayy masal şimdi gaza geldim valla evde olduğum sürece bişey yapacağım yok benim bugün dışarı çıktığımda spor salonuyla bir görüşeyim diyorum
Spor yaptığında sıkılaşmayı o kadar güzel görüyorsun ki.
Ayy eski kıyafetlerime bakıyorum da ben o kadar olamam diyorum.
Ama o kadarmışım işte.
Sen de aynen öyle diyeceksin, çok keyifli çook.
arayı çok uzatma sen yine de diyetin iyi gidiyordur umarım bana uzak kalmak yaramıyor daİş yoğunluğundan epeydir bakamamıştım. Yeni arkadaşlar gelmiş, hepsine hoşgeldiniz diyorum. Umarım daha aktif olabilirim. Ama biraz daha devam edecek böyle.
Sevgiler,
mari .. p kullanabilirsin.arkadaşlar omega 3 olarak hangi ürüne başlamalıyım?
biliyorum marka verilemiyor ama bi ip ucu en azından :)
ayy masal şimdi gaza geldim valla evde olduğum sürece bişey yapacağım yok benim bugün dışarı çıktığımda spor salonuyla bir görüşeyim diyorum
arayı çok uzatma sen yine de diyetin iyi gidiyordur umarım bana uzak kalmak yaramıyor da
evet bende zor buluyorum erken gidersem kalıyor azda olsa ama doğal olduğundan eminim vede burası çok soğuk değil ondan var sanırımkızlar bazı arkadaşlar yazmıs pazardan köy yumurtası alıyorum diye bizim buralarda hava sgudu diye yyumurta kalmadı benim yumurta aydığım kadının 60 a yakın tavuk vardı 2 güne bir bana bi ebe arkadasa 30 yumurta topluyordu baska yerlerede satıyordu . simdi 10 tane de olsa getir diyom hava soğudu yumutlamıyorlar diyo. sizde soğuk bir yerde yasıyosanıs aldığınız yumurta dogal olmuayabilir yumurtlatıcı vurmuslardır bence .
ip ucu carl....on balık yağı omega 3arkadaşlar omega 3 olarak hangi ürüne başlamalıyım?
arkadaşlar omega 3 olarak hangi ürüne başlamalıyım?
mari .. p kullanabilirsin.
Ben önceden seven s..a kullanıyordum.
Şimdi buna geçtim.
Spor salonu disiplin sağlar, hem hocalarda yardımcı olur.
Ama evde de bir başlasan 15 gün düzenli yap bir daha bırakamıyorsun.
Ben 6 gün yapıp 1 gün dinlenme veriyorum bugün yapmayacağım ama arıyorum eksikliğini.
ben üşengeçim ya evde kendimi kaldırmıyorum birisinin beni dürtmesi lazım o da verdiğim para olacak sanırsam
Spor salonu disiplin sağlar, hem hocalarda yardımcı olur.
Ama evde de bir başlasan 15 gün düzenli yap bir daha bırakamıyorsun.
Ben 6 gün yapıp 1 gün dinlenme veriyorum bugün yapmayacağım ama arıyorum eksikliğini.
Hadi hayırlı olsun o zaman.
Hem o kadar girmişken yarım saat yapıp bırakmazsın da ..
masalcım çok haklısın valla spor yapmayınca kendimi çok eksik hissediyorum umarım takıntı haline dönüşmez. pazartesi'den beri 2 tur yürüyüp 3 tur koşuyorum sitenin basketbol sahasında. bakalım nasıl olacak değişiklikler. 1 gün dışında kaçamağım da yok ama kilom geçen haftayla aynı üstelik sporu hiç ihmal etmedim. şayet yarın da aynı çıkarsam bilmiyorum artık nasıl bir değişiklik yapacağımı.
evet bende öyle düşünüyorum önceden gittiğimde 2 saat falan yapıyordum tabii yavaş tempo aletlerle falan ama şimdi daha aktif şeylerle 1 saat yapsam gidip gelirkende yürüsem yeter
arayı çok uzatma sen yine de diyetin iyi gidiyordur umarım bana uzak kalmak yaramıyor da