yok cnm ne özeli
boyum 159.8
yaşım 34
en fazla 89.9 u gördüm (geçen sene)
ben de duygusal yeme sorunu var, en küçük bi moral bozulmasında ne bulursam yerim ama öyle yemek aramam abur cubur kola aklınıza gelebilecek bütün pis yicekler
geçen sene eylül ayında bu rakamı gördüm ben, tamamen sinir bozukluğu, depresyon yüzünden bi de işsiz kalmıştım 2-3 ay onun sıkıntısı ne bulduysam yedim, acı biber, baklava aynı anda yedim
sonra bi gün tartıya çıktım bi gördüm 89.9
bu kadarını beklemiyordum ama bildiğiniz tam bi elma oldum
sonra bi eliptik bisiklet aldım eve, başladım her gün 15-20 dakka kadar eliptik kullanmaya
bi de kendimce diyet yapmaya başladım
işte ara öğünler ana öğünler kaşık kaşık yemeler falan
eylül sonundan ocağa kadar 78.5 u gördüm
işe başladım ilk bi iki ay dikkat edyrdum ama sonra yoğunluk falan derken geçen ekim ayına kadar 81-83 arası gidip geldim, diyet falan hikaye oldu anlıycanız
ekim ayının ortasında diyetisyene başladım, zoraki oldu aslında pek isteyerek başlamadım ama kilo veremez olmuştum, hakkını yiyemem çok iyi ve ilgili biriydi, diyetisyenler hakkındaki kötü düşüncemi tersine çevirdi, 2 ayda 11.5 kilo verdim onunla.. 81.5 ile başladım 70 ile bitirdim
Sonra şekersize başladım tabi bu esnada 72.3 olmuştum geçen hafta 68.7 yi gördüm
Diyetisyenim asla ve asla paketli ürün vermedi herşey doğal sebze meyve kuru yemiş süt yoğurt tarzındaydı ve 1 hafta sonra acıkmamaya zorla yemeye başlamıştım
Şimdi hedfim 65 duruma göre 59 ama tamamen amacım kaslarımı belirginleştirmek
Asla pes edip bırakmayın ne zmn pes ederseniz daha fazlasını alırsınız
Zaten zayıfladıkça insan pes de etmyr daha da fazlasını istyr
Bi pantolonum vardı dyete başladığımda fermuarı kapanmıyodu şuan pantolon deli gibi bol geliyor
Bir de tavsiyem ağırlıklı antreman yapın
Sıkılaşıp forma girmeniz için gerekli