ocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördüm
3 yıl kadar 120 kiloda kaldığımdan dolayı bugünleri görmek benim için çok farklı bir duygu oldu .bu yolda devam ediyorum bakalım neler olacak
Canim.sadece. diyetlemi.werdin?ocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördüm
3 yıl kadar 120 kiloda kaldığımdan dolayı bugünleri görmek benim için çok farklı bir duygu oldu .bu yolda devam ediyorum bakalım neler olacak
2. Ayda yavaşlama olunca yürüyüş yaptım bol bol ama simdi bıraktım havalar isindi diye büyük çoğunluğu diyetle diyebilirimCanim.sadece. diyetlemi.werdin?
patates nişastası çok yüksek olduğundan yenmiyor canım aynı şekilde pişmiş havuçta yenmiyorKizlar
Bide.patates yenmiyormuydu yesikten sonra.kendimicok tok.hissettm
patates nişastası çok yüksek olduğundan yenmiyor canım aynı şekilde pişmiş havuçta yenmiyor
İki ögün yapıp aksam yemegini etken yedigim.zamanlar çok iyi oluyor haklısınİyi aksamlar herkese 2 öğün yaptığım günlerin sayısını tez vakitte artırmam lazim bugünkü durumum
Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen çorba yoğurt
Akşamüzeri çiğ çekirdek süt
Aksam 1 kase sulu köfte yoğurt