- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 42
Gevmis.olsun.canimm bol bol su içmeye calis.hawalarda.bozuyor.üsütüyor. insanIyi aksamlar kızlar
Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen 3 parça gerçek çiğ köfte
Aksam bir kase yogurda yesil elma doğrayıp yedim(midem biraz kötü bugün)
Tesekkürler canımGevmis.olsun.canimm bol bol su içmeye calis.hawalarda.bozuyor.üsütüyor. insan
Aksam hafif yiyince sabah kuş gibi kalkıyo insanSabah. Karatay kahwaltisi oglen 1nektari we bikactane yenidunya aksam 1kase mercimek corbasi we acili limonlu salata:) arada cay we bitki cayi
Aksam hafif yiyince sabah kuş gibi kalkıyo insan
Olsun.canm.kendini.birakma.sabahBu aksam kaçamak yptm kızlar menü vermsem dha iyi
Ara öğün olarak yiyebilirsin 1meyve ama öğünler arasında 4bucuk saat kadar olmalıKızlar bişi sorcam meyve kilo verme sürecinde önermiyor karatay hoca. Ama canım istiyor sabahları bir iki tane yesem olmazmı
Canım mutlaka 2 yumurta yemelisin eğer tereyağında omlet yapar yersen daha uzun sure tok tutuyor peynire karşı bi alerjin var mi yoksa neden boyle birseyden şüphelendin tam olarak anlamadım bolca zeytin tüketiyorum ve kuru domates yiyorum her sabah en az 5 en çok 12 saate kadar tok kalıyorum tabi gün içinde şekersiz cay kahve oluyor sigaranın leptini engellediğini bende okudum zaten d ve b12 vitaminlerinin vücut tarafından emilmesini engelliyor ve demir eksikliğine sebep oluyor aynı zamanda sürekli inusilinin vücutta belli seviyede kalmasına sebep oluyor ben kendim bıraktım ama eğer istersen halk sağlığı birimlerinde ve üniversitelerde sigara konusunda profesyonel destekler sağlanıyor yeterki isteben karataya başladım ama kilo için değil sağlık için kilo vermek değil aksine biraz zayfiim almak istiyorum ama cilt sorunlarım var sağlıklı beslenmek istiyorum. Karatay kahvaltısıyla başladım bugün sabah bir çay bardagi ceviz badem, zeytin, yeşillik, havuç, 1 tane haşlama yumurta yedim. ama 3 saat sonra açlık hissettim. niye böyle oldu doyana kadar yedim zannediyordum. siz kahvaltınıza başka neler ekliyorsunuz. ben peynir koymadım çünkü peynir süt bunları da bi süre yemeyeceğim alerjik mi benim için değil mi diye. başka neler yiyebilirimm acıkamamak için. siz kahvaltıdan kaç saat sonra acikiyorsunuz