Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah. Karatay kahwaltisi oglen 1nektari we bikactane yenidunya aksam 1kase mercimek corbasi we acili limonlu salata:) arada cay we bitki cayi

İyi aksamlar kızlar sabah karatay kahvaltısı
Öğlen tarhana çorbası bir parca tavuk
Aksam kurufasulye yoğurt çiğ çekirdek
Aksam yemeğinden hemen sonra birkaç çilek yedim meyve sabahtan olsaydı iyiydi

Sabah karatay kahvaltısı ama çocuklara yedireyim filan erken tam doymamıştım.

Öğlen çorba ve büyükçe kasede yoğurtlu Semizotu
Akşam azıcık çorba yarısımı kızım içti :) yarım karnıyarık biraz tavuk bolca salata biraz kuruyemiş yedim

İyi aksamlar kızlar
Sabah karatay kahvaltısı
Öğlen yoğurt
Akşamüzeri çiğ çekirdek
Aksam balık salata
Ara öğün yaparak kilo verme sürecini nasıl etkiledim bilmiyorum ama sağlıklı besledim en azından

Slm.kizlar
Sabah.karaty.kahwaltisi
Oglen 1nektari 1portakal uzerine.yogurt ve tarcin.dokup yedim
Aksam 1kase kemik.suyu 1.5 tabk ispanak we az salata
Arada su we yesilcay
Bebek.cok.yordu.bugun.yuruyus.harekt.yapamadm

Sabah karatay kahvaltıaı
Öğlen misafirkikteydim önümde poğaça mantı kek yediler el uzatmadım kısır ve taze fasülye kavurması yedim çayla
Akşam canım bişi istemedi tarçınlı süt içtim

ben karataya başladım ama kilo için değil sağlık için kilo vermek değil aksine biraz zayfiim almak istiyorum ama cilt sorunlarım var sağlıklı beslenmek istiyorum. Karatay kahvaltısıyla başladım bugün sabah bir çay bardagi ceviz badem, zeytin, yeşillik, havuç, 1 tane haşlama yumurta yedim. ama 3 saat sonra açlık hissettim. niye böyle oldu doyana kadar yedim zannediyordum. siz kahvaltınıza başka neler ekliyorsunuz. ben peynir koymadım çünkü peynir süt bunları da bi süre yemeyeceğim alerjik mi benim için değil mi diye. başka neler yiyebilirimm acıkamamak için. siz kahvaltıdan kaç saat sonra acikiyorsunuz

bir de sigara kullanan var mı sigara da insülini etkiliyormuş. ben sigarada içiyorum ama bırakamıyorum

Canım mutlaka 2 yumurta yemelisin eğer tereyağında omlet yapar yersen daha uzun sure tok tutuyor peynire karşı bi alerjin var mi yoksa neden boyle birseyden şüphelendin tam olarak anlamadım bolca zeytin tüketiyorum ve kuru domates yiyorum her sabah en az 5 en çok 12 saate kadar tok kalıyorum tabi gün içinde şekersiz cay kahve oluyor sigaranın leptini engellediğini bende okudum zaten d ve b12 vitaminlerinin vücut tarafından emilmesini engelliyor ve demir eksikliğine sebep oluyor aynı zamanda sürekli inusilinin vücutta belli seviyede kalmasına sebep oluyor ben kendim bıraktım ama eğer istersen halk sağlığı birimlerinde ve üniversitelerde sigara konusunda profesyonel destekler sağlanıyor yeterki iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…