- 26 Aralık 2016
- 517
- 2.412
- 42
ben karataya başladım ama kilo için değil sağlık için kilo vermek değil aksine biraz zayfiim almak istiyorum ama cilt sorunlarım var sağlıklı beslenmek istiyorum. Karatay kahvaltısıyla başladım bugün sabah bir çay bardagi ceviz badem, zeytin, yeşillik, havuç, 1 tane haşlama yumurta yedim. ama 3 saat sonra açlık hissettim. niye böyle oldu doyana kadar yedim zannediyordum. siz kahvaltınıza başka neler ekliyorsunuz. ben peynir koymadım çünkü peynir süt bunları da bi süre yemeyeceğim alerjik mi benim için değil mi diye. başka neler yiyebilirimm acıkamamak için. siz kahvaltıdan kaç saat sonra acikiyorsunuz
Sabah karatay kahvaltısı
Bir kahve
Öğleden çorba yoğurt meyve
Akşam semizotu yemeği bolca salata biraz yoğurt
İyi aksamlar kızlar
Sabah 11 de soğanlı yumurta peynir salata fıstık
Aksam yemegini 4 de yedim bulgur pilavi turp ve domates
Aksam ailecek hamburger yemeye gittik
Menüler çok cekiciydi ben filtre kahvemi ıçtim sadece
Ben diyete başladıgım zaman kızım 47.5 kiloydu simdi 45.5 evde abur cubur olmayınca benim fındık fıstığımı yiyor çocuklar
Ewet canm pazar..Ne zaman tartı günümüz pazarmıydı çok merak ediyorum sonucu inş iyi şeyler olmuştur yoksa motivem kaybolabilir
Öğlene kadar harikaymış sonrasını umut :)Bugun evde büyük tadilat başladı ve ev çok kötü durumda heryer toZ yıkıntı canım ona sıkıldı biraz ve mutsuzluğun verdiği açlıkla akşam annem hamur kızarttı ve çayla ondan yedim kırmızı kartı hakediypum çok üzgünüm
Sabah karatay kahvaltısı
Arada kahve
Öğlende balık salata
Akşam hamur kızartması
Yarın sonucu görücez ne olacak
Birakmak yok canmBugun evde büyük tadilat başladı ve ev çok kötü durumda heryer toZ yıkıntı canım ona sıkıldı biraz ve mutsuzluğun verdiği açlıkla akşam annem hamur kızarttı ve çayla ondan yedim kırmızı kartı hakediypum çok üzgünüm
Sabah karatay kahvaltısı
Arada kahve
Öğlende balık salata
Akşam hamur kızartması
Yarın sonucu görücez ne olacak
Maslh.canm.:)seninde.annler.gunun.kutlu.olsn.yarinki.en buyuk hediyelerimiz.giden kilolarimizHerkese iyi aksamlar
Sabah çay ve fıstıkla güne başladım öglen müsafirlerim vardı birazcık kaçamak yaptım
Aksam birsey yemedim bol su ve 1 saat yürüyüş yaptim.
Eşim anneler gunü icin elbise almıs bana hemde 38 beden hala inanamıyorum oldu hiç de sıkmadı vücudum iyice şekil aldi işte karatayin en güzel yanı bu
Evet bayanlar yarın kilo bildiriminde görüsürüz. Şimdiden tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Anne olmak isteyenlerede Rabbim en kısa zamanda nesip etsin insallahhh
MasallhGünaydın kızlar yeni bir tartı gününü açıyorum 68.2 çıktım yani 800 gram gitmiş bu hafta bel çevresi 1 cm incelmişyıllar sonra bu ölçüleri görmek bile paha biçilemez benim için sokakta bir yerde yansimami görünce kendimi taniyamiyorum hala
ocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördümMasallh
Kac.kiloyla.basladn.
nekakadar.zaman.oldu??
Masllhhocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördüm
3 yıl kadar 120 kiloda kaldığımdan dolayı bugünleri görmek benim için çok farklı bir duygu oldu .bu yolda devam ediyorum bakalım neler olacak