Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Slm.kizlar.
Sabah karatay kahwaltisi.
Oglen 1portakal.1seftali.yogurt be Tarcin dokup tedium
Aksam 1kase sehriye corbasi ve acili.salata.
Meyweden sonra kacamak yaptm 4tane mahleli susamli kurabiye:

2yumurta yemelisin peynir eklemesin.icecek.olarak octigin.cay bitkicayi.ws yaninda, 1bardak süt.bole.yapiyrm.tok.tutuyo.tabi.5 6 saat.degil bebegimi.emzirdgm. icon oglen meyve.yiyorm sigara.kullanmiyrm.bu.arada

İyi aksamlar kızlar
Sabah 11 de soğanlı yumurta peynir salata fıstık
Aksam yemegini 4 de yedim bulgur pilavi turp ve domates
Aksam ailecek hamburger yemeye gittik
Menüler çok cekiciydi ben filtre kahvemi ıçtim sadece

Ben diyete başladıgım zaman kızım 47.5 kiloydu simdi 45.5 evde abur cubur olmayınca benim fındık fıstığımı yiyor çocuklar

Onlarda
Simdidien saglikli.
Besleniyorlar

:)

Bugun evde büyük tadilat başladı ve ev çok kötü durumda heryer toZ yıkıntı canım ona sıkıldı biraz ve mutsuzluğun verdiği açlıkla akşam annem hamur kızarttı ve çayla ondan yedim kırmızı kartı hakediypum çok üzgünüm

Sabah karatay kahvaltısı
Arada kahve
Öğlende balık salata
Akşam hamur kızartması
Yarın sonucu görücez ne olacak

Öğlene kadar harikaymış sonrasını umut :)

Herkese iyi aksamlar
Sabah çay ve fıstıkla güne başladım öglen müsafirlerim vardı birazcık kaçamak yaptım
Aksam birsey yemedim bol su ve 1 saat yürüyüş yaptim.
Eşim anneler gunü icin elbise almıs bana hemde 38 beden hala inanamıyorum oldu hiç de sıkmadı vücudum iyice şekil aldi işte karatayin en güzel yanı bu

Evet bayanlar yarın kilo bildiriminde görüsürüz. Şimdiden tüm annelerin anneler gününü kutlarım. Anne olmak isteyenlerede Rabbim en kısa zamanda nesip etsin insallahhh

Birakmak yok canm
Ole.seyler.insanot
Moralini.bozzuyor.hele.ewini.duzene.sok.can.gecer.
yarin.sabah.dewam:)

Maslh.canm.:)seninde.annler.gunun.kutlu.olsn.yarinki.en buyuk hediyelerimiz.giden kilolarimizins

Savage
Karatay.kahwltsii.
Oglen normald.meywe.disinda bisy yemiyordm ama.sinawm oldugu we gec.gelecegim icin.tereyagda.2yumurta yes I'm
Aksm.1tabak turlu Yemeni
1kase.cacik.ve salata
Sadece.su.ictim
Bakalim yarin.sonuclar
Ne
Olacak:)

Sabah karatay kahvaltısı
Aksam fırında tavuk bulgur pilavı salata
Gün boyu temizlik yaptım ne kadar spordan sayilmasada hareket oldu bol bol umarım yarin bol eksiler alırız hepimiz tartıda bol sans herkese

Günaydın kızlar yeni bir tartı gününü açıyorum 68.2 çıktım yani 800 gram gitmiş bu hafta bel çevresi 1 cm incelmiş yıllar sonra bu ölçüleri görmek bile paha biçilemez benim için sokakta bir yerde yansimami görünce kendimi taniyamiyorum hala

Masallh
Kac.kiloyla.basladn.
nekakadar.zaman.oldu??

Masallh
Kac.kiloyla.basladn.
nekakadar.zaman.oldu??
ocak ayında 82 kiloydum tam dikkat etmeden yaptım 3 kilo gitti 79 oldum şubat sonundan itibaren tamamen karatay diyetine uyarak bugün 68i gördüm
3 yıl kadar 120 kiloda kaldığımdan dolayı bugünleri görmek benim için çok farklı bir duygu oldu .bu yolda devam ediyorum bakalım neler olacak

Masllhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…