Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese iyi aksamlar
Bugün çok hastaydım bulasici hastalık var bende kaptim sindirim.sistemim.iptal:KK53:
Sabah 1 muz yogurt
Ögle 1muz 1 nektar yogurt
Aksam 1 paket cubuk kraker(keske yemeseydim diyorum.simdi)

Yarin kilo bildirimi var bakalim kim ne kadar kilo kaybetmis.

Günaydın kızlar tartıda ayniyim ama bel çevresinden 2,5 cm gitti
2 ayin sonunda toplam 9 kg ve bel çevresinden 15 cm tam gaz devam :KK49:

Herkese iyi aksamlar
Sabah klasik karatay kahvaltısı
Aksam mercimek çorbası et sote salata

Dün yazamistim aksam 1 tane lahmacun yedim( ayda bir lahmacun yeme hakkımi kullandım)

kızlar günaydın internette problem var evimde o yüzden yazamadım dün için;
sabah 9 km yürüyüş
sabah karatay kahvaltısı
akşam mercimek çorbası , kabak kavurma , salata

İyi aksamlar
Sabah klasik karatay kahvaltısı
Aksam ıspanak yemegi yoğurt fıstık

Burasi pek sessiz okuyanlar yazsa keşke hareketlense biraz

ya ben iki gün çok feci sapıttım... :KK43:
pazar günü kızımın doğumgünü vardı akşama kadar ayaktaydım hazırlıklarla uğraştım oturup doğru düzgün bişe yemedim sadece yaptığım şeylerin nasıl olduğunu anlamak için ufak ufak tadına baktım
ama misafirler gidince açlıktan gözüm döndü yarım dilim pasta 2 dilim ıspanaklı börek 2 dilim baklava yiyiverdim :olamaz:

dün de güne karatay kahvaltısıyla başladım 5 saat sonra öğlen yemekte kuşbaşı et ve yarım tabak bulgur yedim ve ayran içtim ama akşaammmm...
arkadaşın doğumgünü vardı sürpriz mangal yaptık
bir sürü tavuk kanat ve köfte yedim hem de akşamın 9unda tabii hemen tartıda farketti :olamaz: işin kötüsü bugün canım inanılmaz tatlı istiyor 10 gündür aklıma bile gelmiyordu halbuki :KK43:

Kızlar surekli uygulamasam da bazı gunler karatay tarzi beslencem bugun baslayan varmi benimle birlikte ?

neden sürekli uygulamıyorsunuz peki?
Birde mesela bu sabah cok az bir tereyagda domatesli yumurta yedim yaninda ince iki dilim salam .ama karatay pastirma yiyin diyo ama evde bu vardi . Ekmek yemeyin diyo evde ceviz var ama kirilmamisti badem vardi onu da canım istemedi 2 kucuk light etimek yedim.cunku zaten birtek kahvaltida yiyorum ekmek birde onu kesmek sacma geliyo bana . Ama kilo da vermem lazim bilemiyorum ya .birde kocama ayri yemek kendime ayri yemek yapmak zor geliyo bana nedense .siz nasil uyguluyorsunuz zor olmuyor mu?

Birde mesela bu sabah cok az bir tereyagda domatesli yumurta yedim yaninda ince iki dilim salam .ama karatay pastirma yiyin diyo ama evde bu vardi . Ekmek yemeyin diyo evde ceviz var ama kirilmamisti badem vardi onu da canım istemedi 2 kucuk light etimek yedim.cunku zaten birtek kahvaltida yiyorum ekmek birde onu kesmek sacma geliyo bana . Ama kilo da vermem lazim bilemiyorum ya .birde kocama ayri yemek kendime ayri yemek yapmak zor geliyo bana nedense .siz nasil uyguluyorsunuz zor olmuyor mu?
ekmeği kesmeden olmuyor maalesef pastırma hergün yenmez zaten ya ağır gelir yumurtanı ye yeterli ama salam işlenmiş gıda oluyor onu tüketmesen daha iyi. ayrı yemek yapmıyorum ki eşime dün balık ve salata vardı ne gerek var başka yemek yapmaya :kk77:

ekmeği kesmeden olmuyor maalesef pastırma hergün yenmez zaten ya ağır gelir yumurtanı ye yeterli ama salam işlenmiş gıda oluyor onu tüketmesen daha iyi. ayrı yemek yapmıyorum ki eşime dün balık ve salata vardı ne gerek var başka yemek yapmaya :kk77:
Evet balık falan tabiiki berebar yenilebilir ama misal bir corba yapiyorum icine 1 yemek kasigida olsa beyaz un katiyorum mecbur cunku sulu sevmiyor kocam .gerekirse mecbur corbamida ayri yapcam ne yapim.

Evet balık falan tabiiki berebar yenilebilir ama misal bir corba yapiyorum icine 1 yemek kasigida olsa beyaz un katiyorum mecbur cunku sulu sevmiyor kocam .gerekirse mecbur corbamida ayri yapcam ne yapim.
terbiyeli çorba yapmasan :işsiz: mercimek , ezogelin, tarhana yap mesela o durumu farkedene kadar sen kilo vermiş olursun

Birde karatay diyeti uyguladiktan sonra saclari dokulenler olmus diye okumusdum nette .saclarim zaten gucsuz sorun olur diye korkuyorum yani birseyleri tamamen kesmek yerine azlatmak daha makbul sanki boylelikle sağlık problemi yasamayiz . Ama denemekde istiyorum belki kitaplarini da alır bir goz atarim cunku aslinda benim beslenme seklime cok yakın mesela zeytinyagi tereyag kayatuzu vs. Bunları kullanmayi cok severim yumurtadan asla bikmam:) sebze onceden yemezdim 81 kilodan 68e dusene kadar epey bir yol katettim sebzeyi sevdirdim kendime .bulgur cok severim ve digerleri de oyle .tek sorun patates galiba patatesi seviyorum:kızgın:

terbiyeli çorba yapmasan :işsiz: mercimek , ezogelin, tarhana yap mesela o durumu farkedene kadar sen kilo vermiş olursun
Denemiştim daha once hemen fark ettiydi ama onunda alismasi lazim cunku onunda biraz kilo vermesi lazim bir sekilde sağlıklı beslenmeye alısmaliyiz zaten cok abartili bir sekilde zararli yiyecekler tuketmiyoruz ama tabi kilo vermek isteyenlerin daha da dikkat etmesi lazim yoksa gitmiyo o kahrolası yaģlar :)

ben de ekmeksiz yaşamayanlardanım
o yüzden en çok gözümü korkutan tamamen ekmeği kesmek olmuştu
ama peynirle yediğim fıstık o kadar lezzetli geliyor ki inan ekmeği aramaz oldum
sadece suyuna ekmek banarak yediğim şeylerde çok zorlanıyorum ama kilo vermeyi daha çok istediğim için tutuyorum kendimi
16 gün bitti hiç ekmek yemedim sadece pazar günü iki dilim ıspanaklı börek yedim :KK43:
ben ayrı yemek yapmıyorum
kurufaslye pilav ypıyorum mesela yanına salata ve yoğurt ben kurufasülye salata ve yoğurt yiyorum pilav yemiyorum

X