- 25 Eylül 2014
- 1.258
- 2.138
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Super bel cevreme bakmadim unuttumGünaydın kızlar tartıda ayniyim ama bel çevresinden 2,5 cm gitti
2 ayin sonunda toplam 9 kg ve bel çevresinden 15 cm tam gaz devam
neden sürekli uygulamıyorsunuz peki?Kızlar surekli uygulamasam da bazı gunler karatay tarzi beslencem bugun baslayan varmi benimle birlikte ?
Bilmem insan ömrunun sonuna kadar ekmek yemeden patates pirinç yemeden durabilir mi? Bana inandirıcı gelmiyoneden sürekli uygulamıyorsunuz peki?
Birde mesela bu sabah cok az bir tereyagda domatesli yumurta yedim yaninda ince iki dilim salam .ama karatay pastirma yiyin diyo ama evde bu vardi . Ekmek yemeyin diyo evde ceviz var ama kirilmamisti badem vardi onu da canım istemedi 2 kucuk light etimek yedim.cunku zaten birtek kahvaltida yiyorum ekmek birde onu kesmek sacma geliyo bana . Ama kilo da vermem lazim bilemiyorum ya .birde kocama ayri yemek kendime ayri yemek yapmak zor geliyo bana nedense .siz nasil uyguluyorsunuz zor olmuyor mu?neden sürekli uygulamıyorsunuz peki?
ekmeği kesmeden olmuyor maalesef pastırma hergün yenmez zaten ya ağır gelir yumurtanı ye yeterli ama salam işlenmiş gıda oluyor onu tüketmesen daha iyi. ayrı yemek yapmıyorum ki eşime dün balık ve salata vardı ne gerek var başka yemek yapmayaBirde mesela bu sabah cok az bir tereyagda domatesli yumurta yedim yaninda ince iki dilim salam .ama karatay pastirma yiyin diyo ama evde bu vardi . Ekmek yemeyin diyo evde ceviz var ama kirilmamisti badem vardi onu da canım istemedi 2 kucuk light etimek yedim.cunku zaten birtek kahvaltida yiyorum ekmek birde onu kesmek sacma geliyo bana . Ama kilo da vermem lazim bilemiyorum ya .birde kocama ayri yemek kendime ayri yemek yapmak zor geliyo bana nedense .siz nasil uyguluyorsunuz zor olmuyor mu?
Evet balık falan tabiiki berebar yenilebilir ama misal bir corba yapiyorum icine 1 yemek kasigida olsa beyaz un katiyorum mecbur cunku sulu sevmiyor kocam .gerekirse mecbur corbamida ayri yapcam ne yapim.ekmeği kesmeden olmuyor maalesef pastırma hergün yenmez zaten ya ağır gelir yumurtanı ye yeterli ama salam işlenmiş gıda oluyor onu tüketmesen daha iyi. ayrı yemek yapmıyorum ki eşime dün balık ve salata vardı ne gerek var başka yemek yapmaya
terbiyeli çorba yapmasan mercimek , ezogelin, tarhana yap mesela o durumu farkedene kadar sen kilo vermiş olursunEvet balık falan tabiiki berebar yenilebilir ama misal bir corba yapiyorum icine 1 yemek kasigida olsa beyaz un katiyorum mecbur cunku sulu sevmiyor kocam .gerekirse mecbur corbamida ayri yapcam ne yapim.
Birde karatay diyeti uyguladiktan sonra saclari dokulenler olmus diye okumusdum nette .saclarim zaten gucsuz sorun olur diye korkuyorum yani birseyleri tamamen kesmek yerine azlatmak daha makbul sanki boylelikle sağlık problemi yasamayiz . Ama denemekde istiyorum belki kitaplarini da alır bir goz atarim cunku aslinda benim beslenme seklime cok yakın mesela zeytinyagi tereyag kayatuzu vs. Bunları kullanmayi cok severim yumurtadan asla bikmam:) sebze onceden yemezdim 81 kilodan 68e dusene kadar epey bir yol katettim sebzeyi sevdirdim kendime .bulgur cok severim ve digerleri de oyle .tek sorun patates galiba patatesi seviyorumekmeği kesmeden olmuyor maalesef pastırma hergün yenmez zaten ya ağır gelir yumurtanı ye yeterli ama salam işlenmiş gıda oluyor onu tüketmesen daha iyi. ayrı yemek yapmıyorum ki eşime dün balık ve salata vardı ne gerek var başka yemek yapmaya
Denemiştim daha once hemen fark ettiydi ama onunda alismasi lazim cunku onunda biraz kilo vermesi lazim bir sekilde sağlıklı beslenmeye alısmaliyiz zaten cok abartili bir sekilde zararli yiyecekler tuketmiyoruz ama tabi kilo vermek isteyenlerin daha da dikkat etmesi lazim yoksa gitmiyo o kahrolası yaģlar :)terbiyeli çorba yapmasan mercimek , ezogelin, tarhana yap mesela o durumu farkedene kadar sen kilo vermiş olursun
ben de ekmeksiz yaşamayanlardanımBirde mesela bu sabah cok az bir tereyagda domatesli yumurta yedim yaninda ince iki dilim salam .ama karatay pastirma yiyin diyo ama evde bu vardi . Ekmek yemeyin diyo evde ceviz var ama kirilmamisti badem vardi onu da canım istemedi 2 kucuk light etimek yedim.cunku zaten birtek kahvaltida yiyorum ekmek birde onu kesmek sacma geliyo bana . Ama kilo da vermem lazim bilemiyorum ya .birde kocama ayri yemek kendime ayri yemek yapmak zor geliyo bana nedense .siz nasil uyguluyorsunuz zor olmuyor mu?