canım bence biraz bekle kabak detoxu için şu an tam mevsimi başlamadı hormonlu kabaklarla yapmaSelam kızlar kabak detoxumun 1. Günü sabah 2 haşlanmış yumurta yeşillik yoğurt yedim birazdan da kabaklarımı rendeleyip yicem
Sorma ya zaten öğlen kabağı yedim kızımla dışarı çıktık bi arkadaşla karşılaştık gitmiş dondurma almış yemek zorunda kaldımcanım bence biraz bekle kabak detoxu için şu an tam mevsimi başlamadı hormonlu kabaklarla yapma
Kötü olmuşSorma ya zaten öğlen kabağı yedim kızımla dışarı çıktık bi arkadaşla karşılaştık gitmiş dondurma almış yemek zorunda kaldım
Bazen öyle durumlar olur. Bozma moralini. Ah annelik çocuklarımız herşeyden kıymetli. En azından o iyi bir kahvaltı yapmış :) sende kendini tansiyonun çıkacak kadar zorlamasaydın. Vücut açlık sinyali verdiğinde keptin salgılanmıyor biliyorsun. Öğlen yemeğini güzel yapıp akşamı 5-6 saate uzatmakta bir çare olabilir leptin için.Herkese iyi aksamlar
Bugun cok kotu gecti benim icin
Sabah yumurta 1 tane kalmistı onu da oğluma yaptim ben salata peynir findik yedim açlıga cok dayanikliyimdir ama disardayken tansiyonum dustu heralde hala toparlayamadim bir de bas agrisi tuttu
Leptinsiz bir gün gecirdim
Öğle ıspanak bulgur pilavi yogurt
Aksam icin mercimek unuyla pogaca yaptım uydurmasyon güzel de oldu onu yedimreglim de yaklasti bu hafta tartoda hüsrana ugramam insallah
TesekkurlerBazen öyle durumlar olur. Bozma moralini. Ah annelik çocuklarımız herşeyden kıymetli. En azından o iyi bir kahvaltı yapmış :) sende kendini tansiyonun çıkacak kadar zorlamasaydın. Vücut açlık sinyali verdiğinde keptin salgılanmıyor biliyorsun. Öğlen yemeğini güzel yapıp akşamı 5-6 saate uzatmakta bir çare olabilir leptin için.geçmiş olsun tekrar. Sevgiler
günaydın canım hindistan cevizi yağını demans tedavisinde kullanıyorlar ama metabolizma hızlandırmasını hiç duymadım açıkçası iyi araştırmak gerek bu konuya bende bir bakayımhanımlar günaydın
bir yerde hindistan cevizi yağının metabolizma hızlandırdığını okumuştum
nasıl tüketebiliriz peki sizce, yemeğe katmak haricinde
Gecmis olsun canimSabah klasik kahvaltı
Öğlen biber dolması (dayanamadım ) salata ayran
Akşamüzeri çiğ çekirdek
Aksam taze fasulye 3 kaşık bulgur pilavı salata
Akşamüzeri 5 km yürüyüş ama agir agir bir karin ağrısı aldı bugün beni dört döndüm bütün gün
Geçmiş olsunOh oh herkes ne güzel devam ediyo. Benim çocuklar hastalandı giremedim bir türlü gruba yarında izne çıkıyoruz bi on beş günde öyle yokum inşallah dönüşte kaldığım yerden devam ederim. Kolaylıklar herkese