- 14 Şubat 2018
- 21
- 14
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben pazartesiden beri sıkı bir şekilde uyguluyorum. Şeker ağzıma almadım meyve dışında. Karbonhidrat yok. Onun dışında her şeyi yiyorum diyebilirim. Pazartesi 62ydi bu sabah baktım 60,6 çıktımkızlar yaza kadar vermem gereken bir 10 kilo var. sizce 5 ayda karatay diyetiyle (sıkı uygulanacak tabi) bunu başarabilir miyim?
canım seni burda görmek ne tesadüf öncelikle geçmiş olsun canım çok üzüldüm umarım sağlığın yerindedir kiloları geri verirsin zaten önce sağlık geçen yıl çok güzel kilo veriyordun sen istediğin rakamlara gelmiştin ben çabuk pes ediyordum ve yaza girerken 68 de karatayi ve bu sayfayı bırakmıştım canm bende kilo aldım canm ve en son 75.8 i görünce sayfaya geldim karataya başladım tekrar canm bir kaç aydr istikrarsiz gittim bir yaptm bir buraktm bir ara verip bir baska diywtler denedim hep istedigim gibi olmadı canm tekrar istikrarli şekilde karataya baslamaya karar verdim canm yarn sabah basliycam inslh ve bu süreçde sporu birakmadm son tartildigimda 72.8 dim geri aldiklarimin 3 kilosunu vermeyi basardm ama daha gecen sene ki rakama bile 5 kilo var tabi ama hedef en az 10 kilo verip 60-62 olmak ve basarabilirsem 59da harika olur inslh yaza kadar burdayımBaşlayalım bırlıkte isterseniz
Yasimiz ayni ilk hedefimiz de ayni insallah istedigimiz gibi kilo veririzGünaydın kızlar kızım hasta o yüzden hafta sonu dikkat edemedim şimdi burdayım kahvaltı yaptım 74.400 hala çünkü hafta sonu dikkat edemedim 24 yaşındayım hedefim 60 öncelik le
Hiç zor bi diyet bana kalırsa. Özellikle kahvaltıyı ben zor bitiriyorum 2 yumurta fazla geliyor bana şahsen.Kızlar bu diyeti yapan memnun kalan arkadaslarimiza soruyorum sizce zor bir diyet mi faydasini gorurmuyum ben 81 kilodan 67 ye indim ve 55 olmam gerek yani bu diyetle bunu basarbilir miyim ?
bence dünyanın en kolay ve en lezzetli diyeti diyetisyenlerin verdiği gibi minik porsiyon yada yağ ,tuz ,salça koymadan hazirlanan tatsiz yekler yemek zorunda degilsin sevdigin yemekleri doyana kadar yiyebiliyorsun karatayin kahvaltisi zaten insani akşama kadar tok tutuyor ceviz findik fıstık da enerji veriyor daha ne olsunKızlar bu diyeti yapan memnun kalan arkadaslarimiza soruyorum sizce zor bir diyet mi faydasini gorurmuyum ben 81 kilodan 67 ye indim ve 55 olmam gerek yani bu diyetle bunu basarbilir miyim ?
Peki bu kadar yiyipde nasil kilo veriliyor sporu mu cok yapiyosunuz. Birde saatleri onemli mi?ben şahsen aç kalmadan kilo veremiyorum gerci cok ac kalmakda iyi gelmiyor sindirim sistemim kotü etkileniyo.bence dünyanın en kolay ve en lezzetli diyeti diyetisyenlerin verdiği gibi minik porsiyon yada yağ ,tuz ,salça koymadan hazirlanan tatsiz yekler yemek zorunda degilsin sevdigin yemekleri doyana kadar yiyebiliyorsun karatayin kahvaltisi zaten insani akşama kadar tok tutuyor ceviz findik fıstık da enerji veriyor daha ne olsun
canm bu kadar çok yerken porsiyonlarin ölçülerini çok da kacirmamak lazm tabiki nekadar küçük porsiyon okadar fazla kilo gider ama doyana kadar yediğimiz seylerin hiç birinde karbonhidrat yok günde bir dilim bile ekmek yemeyince şeker kullanmayinca hazir paketli ürün ve icecekleri tuketmeyince makar,pilav,hamur işi,şeker gibi herşey hayatimizdan cikinca veriyoruz canm izin olan bulgur bile arada bir ve bir kaç kaşık tuketilebiliyor ayrıca arada nadiren oglen saatini gecmeden 1 meyve tuketilebiliyor ama iyi sonuç almak istiyorsak diyet suresince meyvede yasak yani sıfır şeker canm yani sadece zeytin yağında pişen sebze,et ve bakliyat doyana kadar yenebiliyor ve 5-6 saat ara ile yemek gerekiyorPeki bu kadar yiyipde nasil kilo veriliyor sporu mu cok yapiyosunuz. Birde saatleri onemli mi?ben şahsen aç kalmadan kilo veremiyorum gerci cok ac kalmakda iyi gelmiyor sindirim sistemim kotü etkileniyo.
Tesekkur ederim .kitabini aldin mi almak gerekiyor mu acaba daha verimli olmasi acisindan?canm bu kadar çok yerken porsiyonlarin ölçülerini çok da kacirmamak lazm tabiki nekadar küçük porsiyon okadar fazla kilo gider ama doyana kadar yediğimiz seylerin hiç birinde karbonhidrat yok günde bir dilim bile ekmek yemeyince şeker kullanmayinca hazir paketli ürün ve icecekleri tuketmeyince makar,pilav,hamur işi,şeker gibi herşey hayatimizdan cikinca veriyoruz canm izin olan bulgur bile arada bir ve bir kaç kaşık tuketilebiliyor ayrıca arada nadiren oglen saatini gecmeden 1 meyve tuketilebiliyor ama iyi sonuç almak istiyorsak diyet suresince meyvede yasak yani sıfır şeker canm yani sadece zeytin yağında pişen sebze,et ve bakliyat doyana kadar yenebiliyor ve 5-6 saat ara ile yemek gerekiyor
ben almadım ama canm çok çok araştırdım ve daha önce de bu sayfada uygulayan arkadaslar ile bende yaptım bazılarında kitap vardı kafama takilan yerleri soruyordum birde çok arastiriyordum o yüzden kitaba ihtiyaç duymadım canm kahvaltıda yenilenleride yaziyimTesekkur ederim .kitabini aldin mi almak gerekiyor mu acaba daha verimli olmasi acisindan?
Anladim canim yarın baslamayi dusunuyorum insallah . Bakalim hayirlisiben almadım ama canm çok çok araştırdım ve daha önce de bu sayfada uygulayan arkadaslar ile bende yaptım bazılarında kitap vardı kafama takilan yerleri soruyordum birde çok arastiriyordum o yüzden kitaba ihtiyaç duymadım canm kahvaltıda yenilenleride yaziyim
-2 yumurta rafadan,kayısı kıvamı, yada hakiki tereyağında omlet gibi yada sebzeli bir çok secenekler de yapabilirsin yanında avucunun içi kadar peynir, 8-10zeytin, toplam bir çay bardağı kadar ceviz,fındık,fıstık,badem vs. , bir kaç gün kurusu yenebilir,domates,salatalik,biber mevsim yesillikleri ,şekersiz çay,kahve
kahvaltıda önemli olan yumurtayı haslarken çok fazla pisirmemek eğer sarisinin kenarları yeşile dönük bir reng aldiysa zararli hale geliyor ama omlet yapicaksak yada diger tum yemeklerimizi yaparken hakimi soğuk sikim zeytin yağı ile yada hakiki olduğuna emin isek tereyağı bunların dışında yağ yasak ekmeğin her çeşidi yasak
bende bir süredir bırakmıştım ve yarın tekrar başlıyorum canm birlikte başlayalım yarın birde karatay kilo vermek için bunların yanında mutlaka yürüyüş diyor ben hem yürüyüş hemde spor yapıyorum hadi hayırlısı bizeAnladim canim yarın baslamayi dusunuyorum insallah . Bakalim hayirlisi
Evet baslayalim .Ben her zman yuruyus yapamasamda evde eliptik bisikletim var onu kullaniyorum olur heralde dimi?bende bir süredir bırakmıştım ve yarın tekrar başlıyorum canm birlikte başlayalım yarın birde karatay mutlaka yuriyceksiniz diyor ben hem yürüyüş hemde spor yapıyorum hadi hayırlısı bize
olu canm bende geçen sene kondiyon bisikleti ile bu diyeti yapmıştım canm bu sene koşu bandı da aldım şimdi ikisinide yapıyorumEvet baslayalim .Ben her zman yuruyus yapamasamda evde eliptik bisikletim var onu kullaniyorum olur heralde dimi?
Ceviz yerine fındik olur degilmikahvalti: 2 haşlanmış yumurta,8zeytin, 4ceviz,2 çatal peynir,bir fincan ıhlamur