Selam kızlar, bugün himalaya tuzunu inceledim mineral değerleri yüksek olduğu için tavsiye diliyor
ne dersiniz öyle midir?
SlmGünaydınnn hayırlı sabahlar kızlar nerdesiniz bakalım 1. güne başladım 74.40 regil im ama olsun :)
Boyun kaç.tebrik ederim bu aradaKızlar Günaydın. Karatay diyetine gecen hafta pazar baslamistim. Kilom 54.4 tü. Şimdi dayanamadım sabah tatiya çıktım. 53.6 kilo olmuşum. 800 gr vermişm. Çok mutluyum
Teşekkür ederim boy 1.60 o yüzden kilo alınca hemen belli oluyor.Boyun kaç.tebrik ederim bu arada
harikasinizHuuuu kızlar nerdesiniz. Kendi kendime yazisiyorum burdaaa. Neyse okuyan vardır herhalKızlar bugün ben spora da başladım. Sonra gittim faturalari ödedim. Oh bir sürü kalori yaktim. şimdi yeşil cayimi icicim evi temizlicem birde öyle kalori yakarım. Yarın da dışarı cikicam bir de öyle yakarım... oh gitsin kilolar
bende dun 1800 adim yurudum bu gun 10000 anca tamamlarim galibaMerhabalar hatunlar
Ben de bugün başladım.inş başarıcaz hepimiz .
Ben de bugün 8000 adım civarı yürüdüm ve hep karataya bağlı kaldım.umarım yarın da aynen devam edebilirim
Her gün tartılmak kilo verince güzel.Ödem veya başka bir nedenle kilo fazla çıkınca benim motivasyonum düşüyor.Keşke becerebilsem de ayda bir tartılsam.Selam kızlar bende bugün başladım karataya.Bi ara yapıp kaçamaklarla 1 ayda 3 3.5 kilo vermiştim. Hala çayıma şeker atmıyorum ve eskisi gibi tatlı istemiyor canım. Ekmeği arada bir yiyordum. Şimdi tekrardan bu seferinşallah kaçamaksız 1 ay olucak
Normalde karatayda yulaf yasak ama bugün evde yumurta olmadığı için sabah yulaf lapası yedim.
öğle çiğköfte dürüm ( dışardaydım)
akşamda karnabahar, bulgur pilavı ve ev yoğurdu
** 62YLE BAŞLIYORUM. HER SABAH TARTILIP YAZMAYA ÇALIŞICAM. BEN HER GÜN TATILARAK MOTİVE OLUYORUM
Çok fazla yok benim 4 kilo kadar fazla var. Birde daha Mart ayı var daha yavaş yavaş vericem sağlıklı şekildeharikasiniz
bende devam ediyorum,bu gun 10. gunum.yuruyuse basladim bende bakalim bir ayda kac kilo gidecek.
benim 25 kilo vardi 2,5gitti aldi 22,5 :))
sizin hedefiniz kac kilo ?
Ben haftada 1 bile yapamıyorumHer gün tartılmak kilo verince güzel.Ödem veya başka bir nedenle kilo fazla çıkınca benim motivasyonum düşüyor.Keşke becerebilsem de ayda bir tartılsam.