menüler çok güzel canım. iyi yapmışsınGünaydın kızlar.
Yedıklerımı Hatırladığım kadarıyla yazayım
Cumartesi
Sabah
Karatay kahvsltısı
Aksam
Semizotlu buğday Çorbası,önceki günden kalan bamya
2 lt su 30 dk yuruyuş
Pazar
Sabah yıne Karatay kahvaltısı ,1avuc kıraz
Aksam
Pıknıkteydık,Karışık et,salata,2 kasık kısır
Su 2,5 lt
Spor
IP atlamaca ve top oynamaca :)
Gördüğünüz gıbı hıc kaçamak yok.yaptıgım 2 tepsı baklavanın tadına bıle bakmadım ve Pıknıge gelen İngiliz kekiyle uzaktan uzağa iç gecırerek oturdum.:))
Tesekkurler cnm.tam gaz devam edelim tatıle ne kaldı surdamenüler çok güzel canım. iyi yapmışsın
saol canım değişiklik olsun dedim
Acil toparlan cnm ramazandı bayramdı derken yedıklerıni unut yarın yenı bır Karatay sayfası acben bugün dağıttım ama doğruyu söyleyeyim. bugünkü menüm berbat
bugünkü menümü görsen aklın şaşarAcil toparlan cnm ramazandı bayramdı derken yedıklerıni unut yarın yenı bır Karatay sayfası ac
tebrikler canım çok güzelIyı Akşamlar kızlar.yedıklerımı yazayım
Sabah
Maydanoz be Soğanlı Yumurtalı Karatay kahvaltısı
Aksam
Tava yaptım ıcınden patates harıcı dıger sebzeler 1 kanat
Su
2,5 lt
Spor
1 saat yuruyus
1 bardak kefır
Uyumadan yeşil cay
Tesekkur ederım cnmbugünkü menümü görsen aklın şaşaryazayım ama
tebrikler canım çok güzel
Iyıkı yazdın cnm.sonucta yanlışlarımızı görmek bızı frenlıyoraslında bu menüyü yazmayayım dedim kendi kendime ama, sanırım yazsam daha iyi olacakoldukça karbonhidrat dolu berbat bir menü kaç haftadır böyle karbo dolu olmamıştı menüm ayrıca kaç haftadır öğlen yemeği yerine ara yapıyordum. bugün öğlen de yedim
sabah 10.00
2 dilim ekmek kadar siyez unundan kıymalı pide
1 dilim peynir
domates salatalık
ara 11.30
4 kayısı
1 kırmızı erik
150 mlt kefir
öğlen 14.00
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
2 adet kıymalı biber dolması
yarım kase ev yoğurdu
ara 16.00
bütün bademli çikolata 40 gr
bütün Antep fıstıklı çikolata 40 gr
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi
akşam 19.30
1 servis kaşığı karidesli sebze sote
1 servis kaşığı makarna
1 kase cacık
yatana kadar su 3 lt yi geçer
öğleden sonra 1 yeşil limonlu maden suyu içtim
az sonra taze zencefil, tarçın kabuğu, tane karabiber ve yeşil limonla çay hazırlayacağım
niye böyle oldu anlamadım. resmen kendimi batırmışım
Bazen kuru bazen taze soğanla yapıyorum cnm.soganları yemeklık dogruyorum.bıraz suyla yumusadıktan sonra tereyağı koyuyorum.bıraz salcayla pişirıp yumurtaları kırıyorum.ındırmeden maydanoz eklıyorumpegasus07 soğanlı yumurtayı nasıl yapıyorsun. soğanları piyazlık doğrayıp üstüne yumurta mı kırıyorsun?
evet toplama çalışmalarım başladı merak etmeTesekkur ederım cnm
Iyıkı yazdın cnm.sonucta yanlışlarımızı görmek bızı frenlıyor
Afıyet olsun .zaten yedıklerının sana kılo verdırmeyecegının farkındasın.bu gun toparlarsın sen.
Bazen kuru bazen taze soğanla yapıyorum cnm.soganları yemeklık dogruyorum.bıraz suyla yumusadıktan sonra tereyağı koyuyorum.bıraz salcayla pişirıp yumurtaları kırıyorum.ındırmeden maydanoz eklıyorum
Annem yapardı önceden,ben cok severek yerım cnm.sen sevdıgın gıbı yap yınedeevet toplama çalışmalarım başladı merak etme
hımmm salçalı yumurta.... yiyebilir miyim bilemedimyumurta içinde salçayı pek seveceğimi düşünmüyorum. ama özellikle taze soğanı yağda çevirdikten sonra üstüne yumurta kırıp yiyebilirim
Cnm yanlış anlama dıye bısey demedim ama Canan hoca Karatay adı Altın'da yedıklerını görse sopayla kovalardı senipegasus07 karatayın üstüne ne dehşet menü öyle değil mi
bence deAnnem yapardı önceden,ben cok severek yerım cnm.sen sevdıgın gıbı yap yınede
Cnm yanlış anlama dıye bısey demedim ama Canan hoca Karatay adı Altın'da yedıklerını görse sopayla kovalardı seni
afiyet olsunİyı aksamlar kızlar
Sabah
Menemen'i karatay
Aksam
2 lahmacun,mercımek Çorba,SOĞAN pıyaz,Acılı ezme,ayran
2 lt su
1 saat yuruyus
Uyumadan yeşil cay
afıyet olsun cnm.cok begendım,gerı döndünsabah 11.00
2 küçük köy yumurtasından omlet
avakadolu zeytinli peynirli ketentohumlu cevizli domatesli bol yeşillikli salata (sirke-zeytinyağ)
ara 12.30
10 kiraz
2 yudum kefir
akşam 19.20
2 adet fırında içi patlıcan ezmeli uzun köfte
domates marul salatası
1 bardak kefir
yatana kadar 2,5 lt su
öğleden sonra 1 bardak maden suyu içtim
az sonra 1 fincan ananas çayı içeceğim
2 saatten fazla çarşı gezmesi
Tesekkur ederımafiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?