Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Günaydın
Şekersiz olduğu sürece içebılırsın cnm.normalde acıkmıyorsan 2 öğün onerılıyor fakat dayanamam dıyorsan 2,5 öğün yapabılırsın.saglam bır kahvaltıyla 5 saat acıkmıyorsun zaten.aralarda kefir içebılırsın.

Herkese günaydın arkadaşlar başınızın belası ben geldim :). Bayramda hiç giremedim çocuklardan sağolsunlar ne telefonu elime alabildim ne tableti. Öncelikle geçmiş bayramınız mübarek olsun. Allah yenilerine yetiştirsin. Ben tüm bayram tuvalete gidememe sonucum bu sabah 58.6 ile karşınızdayım. Diyeti bozdunmu deyin ehhh tabiki gezmede olunca hiç ekmek, pilav , makarna , asitli içecek, tatlı vs yemedim ama. Arada çikolata ve saatlere dikkat etmedim. Ve bugünde dahil 4 gündür tuvalete çıkamıyorum. Moralimi bozmuyorum herşeyin düzene girmesi gerek kilo için. İnstagramda takip ettiğim bir arkadaşın kürlerinide yapamaya başladım bu sabah. 10 gün zencefil,bal,limon sıcak suya karıştırıp aç karnına içeceğim hayırlısı olsun ne diyeyim.

Günaydın. Canım ben çok tecrübeli değilim ama bu diyete başlayarak kilo vermiş çok kişi var. şekersiz olması dahilinde çay ve kahve sıkıntı olmuyor diye biliyorum.

Günaydın kızlar Tartıda kaç kilo yazdığını tabiki de yazmıyacağımCumaya belli olur :))

Valla ben artık tartıyı filan alıp atmak istiyorum. Valla canım bu cumaya inşallah düşücem.onun dışında haftaya cuma savulunnnnnnn ben geliyorum :). Bu pazartesi sporada başlıyorum.

Valla ben artık tartıyı filan alıp atmak istiyorum. Valla canım bu cumaya inşallah düşücem.onun dışında haftaya cuma savulunnnnnnn ben geliyorum :). Bu pazartesi sporada başlıyorum.
Canım 4 gün lavabo görmemek nedir en az bir buçuk kilo aşağıdasındır sen merak etme.Bende spor ,diyet bugün den itibaren tam gaz devam tartıda bol eksilerimiz olsun inşallah

kefir hiç içemiyorum ayran/türk kahvesi/nescafe devam o zaman.

kızlar lahmacuna bayılırım, canan hoca yiyin diyo, arada kaçamak niyetine mi yemeliyiz, yoksa ben sık sık akşam yemeği, niyetine yerim valla

Canım 4 gün lavabo görmemek nedir en az bir buçuk kilo aşağıdasındır sen merak etme.Bende spor ,diyet bugün den itibaren tam gaz devam tartıda bol eksilerimiz olsun inşallah

Ya canım sorma ya. Valla hayatımın 10 yılı böyle geçti. E tabii böyle yediklerin karnında , bağırsakta durursa ne olur dimi . İnan sabah kalkıyorum ya midemin dolu olduğunu hissediyorum biliyormusun. Gece ilaç içtim artık onunla bile yarım saat önce zor gidebildim.

hoşgeldin cnm.sanada bıraz tatıl olmuş çikolata larTaze zencefilmi vede ne işe yarıyor bu kur

Günaydın kızlar Tartıda kaç kilo yazdığını tabiki de yazmıyacağımCumaya belli olur :))
Hoş geldin.böyle gülerek yazdığına gore vermişsin herhalde
Tatılın nasıl gectı cnm

Tatılın nasıl gectı cnm
Tabi tabi63600Harika geçti moralim düzeldi.Eltim cinnete bağladıSürekli nasıl kilo verdiğimi sordu kendi kilosunu ve yağlarını sayıkladı :))

Daha fazla kilo vermememi söyledi herkes hasta gibi gözükürmüşüm :) Böyle bile çok zayıfmışım :)) Eşime sordum doğrumu diye , bunu söyleyenler şişman kadınlar deme dedi

Kronik kabızlık çok zor canım umarım bir çaresini bulursun.Benim bir gün çıkmamak 400 ila 600 Gr farkettiriyor tartıda.Senin 4 gün yani en az bir buçuk kilo dediğim gibi.

hoşgeldin cnm.sanada bıraz tatıl olmuş çikolata larTaze zencefilmi vede ne işe yarıyor bu kur

Tatılın nasıl gectı cnm

Evet canım. 1 büyük fincan sıcak suya. silme 1 tatlı kaşığı toz zencefil, 1 çay kaşığı bal,1 limonun suyu kahvaltıdan yarım saat önce içiyorsun. Matabolizma hızlandırıcı. Instagramda bir bayan var o böyle kürler veriyor bende başladım bugün. 10 gün bunu yapıyorsun 10 gün sonra başka küre geçilecek.

kefir hiç içemiyorum ayran/türk kahvesi/nescafe devam o zaman.

kızlar lahmacuna bayılırım, canan hoca yiyin diyo, arada kaçamak niyetine mi yemeliyiz, yoksa ben sık sık akşam yemeği, niyetine yerim valla

Yok lahmacunu kilo verme aşamasında yemiyorsun. Kilo verdikten sonra korumada yeniyor galiba.

Daha fazla kilo vermememi söyledi herkes hasta gibi gözükürmüşüm :) Böyle bile çok zayıfmışım :)) Eşime sordum doğrumu diye , bunu söyleyenler şişman kadınlar deme dedi

Zayıf insan neden hasta gibi gözüksün anlamadım ki hahahahaha. Ayyyy bu kilosu ile barışık olmayıp, aynı zamanda yiyen, birde zayıf insanlara sürekli söylenip kusur bulanları çok seviyorum :).

Kronik kabızlık çok zor canım umarım bir çaresini bulursun.Benim bir gün çıkmamak 400 ila 600 Gr farkettiriyor tartıda.Senin 4 gün yani en az bir buçuk kilo dediğim gibi.
İnan var ya bağırsakların düzgünse hiç başka birşey isteme. herşey yolunda gidiyor. Ama bağırsak sorunu yaşıyorsan depresyona bile giriyorsun.

Merhaba,
Bende bugün Karatay diyetine başladım sabah 07:30 da kahvaltı yaptım Hale'n bi şey yemedim, akşam 18:30 gibi yiyeceğim sizce öğlen yemek mi, yemekme mi daha iyi kg verdirir
ooo çok iyi dayanmışsın ama sabah 7.30 çok erken ben dayanazmazdım. 7.30 da kahvaltı yapıyorsan 13.30 gibi öğlen yemeği veya atıştırma yapabilirsin bence

Yok lahmacunu kilo verme aşamasında yemiyorsun. Kilo verdikten sonra korumada yeniyor galiba.

yaa demee demee hayalim lahmacun yiyip zayıflamaktı benim

Zayıf insan neden hasta gibi gözüksün anlamadım ki hahahahaha. Ayyyy bu kilosu ile barışık olmayıp, aynı zamanda yiyen, birde zayıf insanlara sürekli söylenip kusur bulanları çok seviyorum :).

ay bende nefret ediyorum, azıcık zayıflayınca ölecekmişim muamelesi görmekten hakkaten hepsi de şişman hatunlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…