• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sen benden de zayıfmışsın canım 50 kilo nedir ya:KK48:Tahmin ediyorum canım Antep'in bütün lezzetlerine hayranım:KK36:
Ahh ah ne gunlerdı zapzayıftım.:KK70:

Antep i cok sevdim esim hatayli ama hatay mi antep mi deseler antep derim.
Eline saglik baklava hic yapmadim annem yapar biz yeriz:)
Sağol cnm❤️yapanın varsa hıc bulaşma derım yoksa hep ıstıyorlar:KK70:

Eline saglik dun iftar öncesi tartilcaktim ama unuttum koşturmakta bugun tartilip güncellerim ben canim.
Ben ayın 30 unda baslıyorum karataya bir ayda 62 kiloyu gurursem super olacak
Kesın görürsün cnm.senın azmıne şahıtım❤️❤️

pegasus07 pegasus07 birşey soracağım eşim yarın nöbetçi biz bayramın ikinci günü gideceğiz Eskişehir e baklavayı bu akşam yapacağım ya, şerbetini yola çıkarken döksem nasıl olur.Bu akşam döksem bayatlayıp tadı değişirmi?2.gününe kadar.Ne yapmalıyım fikrin varmı canım?
Aksamdan dökersen daha lezzetlı oluyor cnm.sabaha kadar serbetle dınlenırse daha cok sevıyoruz bız:KK48:sabah döksende olur.tadında hıc bır değişiklik olmuyor.hangısı kolayına gelıyorsa onu yap yanı ıkısıDe olur❤️❤️

iyi tatiller herkesee ve şimdiden iyi bayramlar :nazar:

ben karataya devam buraya menülerimi yazamasam da :KK48: bikaç gün normal iki saatte bir yeme düzenine geri döneyim dedim. olmadı ya surekli bişey yemekten sıkıldım :-) karatay bağımlılık yapıyor :-)m

tartılmak istemiyorum çünkü moralimi bozuyor bazen fazla bazen eksik çıkabiliyorum spor da yaptıgım ıcın. çok da umursamıyorum açıkcası tartıyı. pantolonlarım rahatca otursun uzerıme yeter. şu kışın aldıgım kılolardan bi kurtulıyım :KK24: annem ama zayıflamışsın yüzün küçülmüş dedi geçen gün :KK59:

iyi tatiller herkesee ve şimdiden iyi bayramlar :nazar:

ben karataya devam buraya menülerimi yazamasam da :KK48: bikaç gün normal iki saatte bir yeme düzenine geri döneyim dedim. olmadı ya surekli bişey yemekten sıkıldım :-) karatay bağımlılık yapıyor :-)m

tartılmak istemiyorum çünkü moralimi bozuyor bazen fazla bazen eksik çıkabiliyorum spor da yaptıgım ıcın. çok da umursamıyorum açıkcası tartıyı. pantolonlarım rahatca otursun uzerıme yeter. şu kışın aldıgım kılolardan bi kurtulıyım :KK24: annem ama zayıflamışsın yüzün küçülmüş dedi geçen gün :KK59:
çok güzel :KK68::KK68::KK68:

ben de bugün geç kalktım. sahurdan sonra az oturdum. geç kalktım o yüzden. zaten çok uykusuzdum dinlendim iyi oldu. kuaförü aradım randevu aldım. saç baş berbat durumdaydım. dip boyamı yaptırdım azcık saçlarımın ucundan aldırdım. manikür pedikür derken susuzluktan bayıldım valla. şimdi oturdum dinleniyorum. iftara hazırlık var.

Aksamdan dökersen daha lezzetlı oluyor cnm.sabaha kadar serbetle dınlenırse daha cok sevıyoruz bız:KK48:sabah döksende olur.tadında hıc bır değişiklik olmuyor.hangısı kolayına gelıyorsa onu yap yanı ıkısıDe olur❤️❤️
Sağol canım bugün yorgunluk tan mahfoldum yarın yapacağım.Yapar yapmaz dökerim her zaman ki gibi ozaman.

annem ama zayıflamışsın yüzün küçülmüş dedi geçen gün :KK59:
Kaşık kadar mı kalmış yüzün:KK48:Benim annemde hep öyle der :) 76 kilo gittiğimde bile "Neren kilolu damarların sayılıyor" derdi :KK70:Dönmene sevindim canım.

Kaşık kadar mı kalmış yüzün:KK48:Benim annemde hep öyle der :) 76 kilo gittiğimde bile "Neren kilolu damarların sayılıyor" derdi :KK70:Dönmene sevindim canım.

ay aynen öyle dedi de ben başka türlü söyledim :KK48: ya ben bi de çok çabuk ödem topluyorum tuzu abartsam azcık. hemen yüzüm bile şişiveriyo

ben de bugün geç kalktım. sahurdan sonra az oturdum. geç kalktım o yüzden. zaten çok uykusuzdum dinlendim iyi oldu. kuaförü aradım randevu aldım. saç baş berbat durumdaydım. dip boyamı yaptırdım azcık saçlarımın ucundan aldırdım. manikür pedikür derken susuzluktan bayıldım valla. şimdi oturdum dinleniyorum. iftara hazırlık var.
Sıhhatler olsun canım ❤️ Ben hala o durumdayım :( Çocukların ihtiyaçlarından bana sıra gelmedi.

ay aynen öyle dedi de ben başka türlü söyledim :KK48: ya ben bi de çok çabuk ödem topluyorum tuzu abartsam azcık. hemen yüzüm bile şişiveriyo
Bende çok çabuk ödem tutuyorum canım.Tuzu bende çok tüketiyorum.

Eşim yarın nöbetçi ya hiç bayram gibi hissetmiyorum :( İkinci gün memlekete gideceğiz sabah erkenden.Bayram ertesi görüşürüz kızlar ❤️ Hepiniz bayramı mübarek olsun ❤️

iyi akşamlar kızlar. bol cısslı menüm geliyor:işsiz: ama karar aldım. bugün ramazan da bitti hayırlısıyla artık menüler hizaya girecek:sopa:

sahur 03.30
1 kase sütlaç tarçınlı
1 dilim peynir
3 zeytin
1 yumurtadan omlet
1 parça pide
domates salatalık

iftar 20.50
1 tane kıymalı biber dolması (bulgurlu)
4 köfte
3 yk taze fasulye
yoğurtlu semiz otu salatası

ara 21.30
1 kase sütlaç tarçınlı

ara 22.30
1 çay bardağı kefir

sahurla birlikte yatana kadar 1,5 lt su
40 dk yürüyüş

buzdolabında hala sütlaç var ama yeteri kadar yedim. o yüzden sütlaç sefası bitti:KK24: yarından itibaren herşey kontrol altında. hedef cumaya 79.5:sampiyon: zira bugün 80.8 i gördüm:sinirli::işsiz:

Eşim yarın nöbetçi ya hiç bayram gibi hissetmiyorum :KK43: İkinci gün memlekete gideceğiz sabah erkenden.Bayram ertesi görüşürüz kızlar ❤️ Hepiniz bayramı mübarek olsun ❤️
olsun canım hayırlısı olsun. evet bazı görevlerde nöbet işi var. sıkıntı. hayırlı bayramlar sana da. bayramda dikkat et bak:KK48:

bayramın 1. günü menüm gelsin:KK73:

sabah 10.00
1 yumurtadan omlet
parmesan peyniri
2 zeytin
1 parça ızgara sucuk
salata
7 çiğ kaju 5 çiğ badem

ara 11.00
3 kayısı 2 yudum kefir

ara 15.00
1 bardak kefir (1 tk ketentohumu, az matcha çayı tozu)

akşam 18.40
salata (light ton balığı, 1 dl tulum peyniri, çeri domates, kuzukulağı, pancar turşusu, köz kapri biber, zeytinyağı, elma sirkesi, 1,5 tk ketentohumu)

acıkırsam biraz kefir içerim yoksa içmem

yatana kadar 3,5 lt su

Günaydın kızlar.❤️❤️
Yedıklerımı Hatırladığım kadarıyla yazayım
Cumartesi
Sabah
Karatay kahvsltısı
Aksam
Semizotlu buğday Çorbası,önceki günden kalan bamya
2 lt su 30 dk yuruyuş
Pazar
Sabah yıne Karatay kahvaltısı ,1avuc kıraz
Aksam
Pıknıkteydık,Karışık et,salata,2 kasık kısır
Su 2,5 lt
Spor
IP atlamaca ve top oynamaca :)
Gördüğünüz gıbı hıc kaçamak yok.yaptıgım 2 tepsı baklavanın tadına bıle bakmadım ve Pıknıge gelen İngiliz kekiyle uzaktan uzağa iç gecırerek oturdum.:))

Back