- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Görürsün inşallah canım.Eline saglik dun iftar öncesi tartilcaktim ama unuttum koşturmakta bugun tartilip güncellerim ben canim.
Ben ayın 30 unda baslıyorum karataya bir ayda 62 kiloyu gurursem super olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görürsün inşallah canım.Eline saglik dun iftar öncesi tartilcaktim ama unuttum koşturmakta bugun tartilip güncellerim ben canim.
Ahh ah ne gunlerdı zapzayıftım.Sen benden de zayıfmışsın canım 50 kilo nedir yaTahmin ediyorum canım Antep'in bütün lezzetlerine hayranım
Sağol cnmyapanın varsa hıc bulaşma derım yoksa hep ıstıyorlarAntep i cok sevdim esim hatayli ama hatay mi antep mi deseler antep derim.
Eline saglik baklava hic yapmadim annem yapar biz yeriz:)
Kesın görürsün cnm.senın azmıne şahıtımEline saglik dun iftar öncesi tartilcaktim ama unuttum koşturmakta bugun tartilip güncellerim ben canim.
Aksamdan dökersen daha lezzetlı oluyor cnm.sabaha kadar serbetle dınlenırse daha cok sevıyoruz bızsabah döksende olur.tadında hıc bır değişiklik olmuyor.hangısı kolayına gelıyorsa onu yap yanı ıkısıDe olurpegasus07 birşey soracağım eşim yarın nöbetçi biz bayramın ikinci günü gideceğiz Eskişehir e baklavayı bu akşam yapacağım ya, şerbetini yola çıkarken döksem nasıl olur.Bu akşam döksem bayatlayıp tadı değişirmi?2.gününe kadar.Ne yapmalıyım fikrin varmı canım?
çok güzeliyi tatiller herkesee ve şimdiden iyi bayramlar
ben karataya devam buraya menülerimi yazamasam da bikaç gün normal iki saatte bir yeme düzenine geri döneyim dedim. olmadı ya surekli bişey yemekten sıkıldım karatay bağımlılık yapıyor m
tartılmak istemiyorum çünkü moralimi bozuyor bazen fazla bazen eksik çıkabiliyorum spor da yaptıgım ıcın. çok da umursamıyorum açıkcası tartıyı. pantolonlarım rahatca otursun uzerıme yeter. şu kışın aldıgım kılolardan bi kurtulıyım annem ama zayıflamışsın yüzün küçülmüş dedi geçen gün
Sağol canım bugün yorgunluk tan mahfoldum yarın yapacağım.Yapar yapmaz dökerim her zaman ki gibi ozaman.Aksamdan dökersen daha lezzetlı oluyor cnm.sabaha kadar serbetle dınlenırse daha cok sevıyoruz bızsabah döksende olur.tadında hıc bır değişiklik olmuyor.hangısı kolayına gelıyorsa onu yap yanı ıkısıDe olur
Kaşık kadar mı kalmış yüzünBenim annemde hep öyle der :) 76 kilo gittiğimde bile "Neren kilolu damarların sayılıyor" derdi Dönmene sevindim canım.annem ama zayıflamışsın yüzün küçülmüş dedi geçen gün
Kaşık kadar mı kalmış yüzünBenim annemde hep öyle der :) 76 kilo gittiğimde bile "Neren kilolu damarların sayılıyor" derdi Dönmene sevindim canım.
Sıhhatler olsun canım Ben hala o durumdayım Çocukların ihtiyaçlarından bana sıra gelmedi.ben de bugün geç kalktım. sahurdan sonra az oturdum. geç kalktım o yüzden. zaten çok uykusuzdum dinlendim iyi oldu. kuaförü aradım randevu aldım. saç baş berbat durumdaydım. dip boyamı yaptırdım azcık saçlarımın ucundan aldırdım. manikür pedikür derken susuzluktan bayıldım valla. şimdi oturdum dinleniyorum. iftara hazırlık var.
haklısınSıhhatler olsun canım Ben hala o durumdayım Çocukların ihtiyaçlarından bana sıra gelmedi.
Bende çok çabuk ödem tutuyorum canım.Tuzu bende çok tüketiyorum.ay aynen öyle dedi de ben başka türlü söyledim ya ben bi de çok çabuk ödem topluyorum tuzu abartsam azcık. hemen yüzüm bile şişiveriyo
olsun canım hayırlısı olsun. evet bazı görevlerde nöbet işi var. sıkıntı. hayırlı bayramlar sana da. bayramda dikkat et bakEşim yarın nöbetçi ya hiç bayram gibi hissetmiyorum İkinci gün memlekete gideceğiz sabah erkenden.Bayram ertesi görüşürüz kızlar Hepiniz bayramı mübarek olsun
Seninde bayramın mübarek olsun canımArkadaşlar herkesin mübarek Ramazan Bayramını kutlarım. Sevdiklerinizle ailenizle birlikte huzurlu, mutlu, sağlıklı nice bayramlarınız olsun
Pek mümkün değil ama etmeye çalışırımolsun canım hayırlısı olsun. evet bazı görevlerde nöbet işi var. sıkıntı. hayırlı bayramlar sana da. bayramda dikkat et bak