- 3 Nisan 2015
- 4.297
- 9.152
- 88
- 44
Ekmek yemedim ama bayram için yaptığı bütün hamur işlerini afiyetle yedik :) 6 dilim kendi baklavamdan yedim :) Önüme ne koydularsa yedim yani :)):):) Sayıklarken ekmekleri hüp hüp götürdümü bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek yemedim ama bayram için yaptığı bütün hamur işlerini afiyetle yedik :) 6 dilim kendi baklavamdan yedim :) Önüme ne koydularsa yedim yani :)):):) Sayıklarken ekmekleri hüp hüp götürdümü bu arada.
ooo çok iyi dayanmışsın ama sabah 7.30 çok erken ben dayanazmazdım. 7.30 da kahvaltı yapıyorsan 13.30 gibi öğlen yemeği veya atıştırma yapabilirsin bence
Öğünlerinin arasına 5-6 saat koyarak 3 öğünde yiyebilirsin.Bende yerim diye düşünüyordum ama hiç acıkmadım, yemedim zencefilli limonlu çay içtim, 1 hafta 2 öğün, 1 hafta 3 öğün deneyip ne kadar kilo veriyorum diye baksam mı diye düşünüyorum
düzenli olarak her gün kefir iç canım. wc için çok faydasını görürsün. bir de eczaneden probiyotik al. aynı sorun ben de vardı. bunlarla çözdüm.Ya canım sorma ya. Valla hayatımın 10 yılı böyle geçti. E tabii böyle yediklerin karnında , bağırsakta durursa ne olur dimi . İnan sabah kalkıyorum ya midemin dolu olduğunu hissediyorum biliyormusun. Gece ilaç içtim artık onunla bile yarım saat önce zor gidebildim.
düzenli olarak her gün kefir iç canım. wc için çok faydasını görürsün. bir de eczaneden probiyotik al. aynı sorun ben de vardı. bunlarla çözdüm.
Günaydın arkadaşlar Tartıda bol eksili bir gününüz olsunBen -1 ile güne başladım.Canım kahvaltı yapmak istemiyor ama zorla yiyeceğim İyi günler.
Bir kilo canım 63600 düm dün şuan 62400 üm.Şişkinliğim gidiyor 60400 le ara vermiştim diyete fazlası şişkinlik bir haftaya geçer.Ama iki haftam boşa gitti.Teşekkür ederim yeni yedim bendegünaydın canım -1 derken. afiyet olsun şimdiden
Canım bende bayram da ara verdim. İnşallah inecek siskinligim. Bugün yeni başladım. Doğru iki hafta boşa gitti ama anladım karatay in kıymetini. Börek tatlı sarma hamur işi çok ağır geldi bayramda. Alismisim diyete. Sende de öyle oldu mu?Bir kilo canım 63600 düm dün şuan 62400 üm.Şişkinliğim gidiyor 60400 le ara vermiştim diyete fazlası şişkinlik bir haftaya geçer.Ama iki haftam boşa gitti.Teşekkür ederim yeni yedim bende
Hiç ağır gelmedi ya çok mutlu oldum ben ,bir ay ara verip yeniden başladım ya o yüzden olabilir.Senin kaç kilo fazla tartıda?Benim 2200 fazlam.Canım bende bayram da ara verdim. İnşallah inecek siskinligim. Bugün yeni başladım. Doğru iki hafta boşa gitti ama anladım karatay in kıymetini. Börek tatlı sarma hamur işi çok ağır geldi bayramda. Alismisim diyete. Sende de öyle oldu mu?
İyi bari senin yediklerin iyi olmuş. Benim fazla olarak 2500 görünüyor.bakalim kaç güne gidecekHiç ağır gelmedi ya çok mutlu oldum ben ,bir ay ara verip yeniden başladım ya o yüzden olabilir.Senin kaç kilo fazla tartıda?Benim 2200 fazlam.
ben hazır almıyorum canım. evde kendim mayalıyorum. belki aldığın kefirde hijyen sorunu vardı. asiditesi yüksekse o dokunmuştur. evde mayala. çünkü kefirin yan etkisi yok. sadece fazla durursa asit derecesi yükseliyor. mesela benim annemde de reflü var. o zaman içemiyor.Canım ya o kefir var ya beni mahvetti. Gerçi şöyle bir şüphem var aldığım kefir ev yapımıydı ondan mı o kadar dokundu bilemiyorum. Dediğin gibi bu sene başında kabızlıktan dolayı burada organik ürünler satan biryerden kefir aldım. Allahım o gün içtm ve mahvoldum günlerce safra reflüsü var bende reflümü tetikledi offf offff. Bir daha dedim töbe. prebiyotikte kullandım ama ıhhh olmadı.
ben hazır almıyorum canım. evde kendim mayalıyorum. belki aldığın kefirde hijyen sorunu vardı. asiditesi yüksekse o dokunmuştur. evde mayala. çünkü kefirin yan etkisi yok. sadece fazla durursa asit derecesi yükseliyor. mesela benim annemde de reflü var. o zaman içemiyor.
probiyotiğe gelince.... hangi marka kullandın bilmiyorum ama solgarın ki çok iyi bir de nt biotic. ben bu iki firmanınkini kullandım. çok mennunum. probiyotiği düzenli kullan. çok faydasını göreceksin. ben de çok kabız olurum. bunlarla çözüm buldum. ayrıca herşeye de faydalı probiyotikler.