• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ooo çok iyi dayanmışsın ama sabah 7.30 çok erken ben dayanazmazdım. 7.30 da kahvaltı yapıyorsan 13.30 gibi öğlen yemeği veya atıştırma yapabilirsin bence

Bende yerim diye düşünüyordum ama hiç acıkmadım, yemedim zencefilli limonlu çay içtim, 1 hafta 2 öğün, 1 hafta 3 öğün deneyip ne kadar kilo veriyorum diye baksam mı diye düşünüyorum

Sabah üç gün yediklerime saydım kahvaltı yapmadım.İki bardak sütlü kahve içtim.
Akşam
Bir kaşık kıymalı taze fasulye
Acılı ezme
Biber közlemesi
Soğan biber mantar kavurma
Bir tane dolma+4 sarma(sadece kıyma sebze baharatlı)

Bende yerim diye düşünüyordum ama hiç acıkmadım, yemedim zencefilli limonlu çay içtim, 1 hafta 2 öğün, 1 hafta 3 öğün deneyip ne kadar kilo veriyorum diye baksam mı diye düşünüyorum
Öğünlerinin arasına 5-6 saat koyarak 3 öğünde yiyebilirsin.

Ya canım sorma ya. Valla hayatımın 10 yılı böyle geçti. E tabii böyle yediklerin karnında , bağırsakta durursa ne olur dimi :KK43:. İnan sabah kalkıyorum ya midemin dolu olduğunu hissediyorum biliyormusun. Gece ilaç içtim artık onunla bile yarım saat önce zor gidebildim.
düzenli olarak her gün kefir iç canım. wc için çok faydasını görürsün. bir de eczaneden probiyotik al. aynı sorun ben de vardı. bunlarla çözdüm.

sabah 08.30
2 köy yumurtasından zerdeçallı peynirli omlet
1 kalamata zeytini
1 yk avakado
domates acur

ara 13.30
1 bardak kefir
14 çiğ fındık

ara 16.30
100 mlt kefir

akşam 19.00
1 tabak etli taze fasulye
1,5 dilim tbe
salata
10 çiğ badem
1 dilim peynir

ara 20.30
5 kayısı
3 yudum kefir

yatana kadar 2,5 ltden fazla su
35 dk yürüyüş

gün içinde acıktım. aç gelince de taze fasulye yetmedi. aslında çok yedim ama kesmedi. ekmeği ondan yedim. sonrakileri de. biliyorum çok fazla oldu.

Sabah: 2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Az taze peynir

Öğlen Yok, ara öğün Yok
Zencefilli limonlu çay içtim
Akşam: 1 kabak, biber tereyağında fırına verdim, üzerine domates sos yaptım yağsız ve salata yedim

Spor: 30 dk eliptik
Squat, bacak
Kol çalıştım

Günaydın arkadaşlar ❤️ Tartıda bol eksili bir gününüz olsun❤️Ben -1 ile güne başladım.Canım kahvaltı yapmak istemiyor ama zorla yiyeceğim :( İyi günler.

düzenli olarak her gün kefir iç canım. wc için çok faydasını görürsün. bir de eczaneden probiyotik al. aynı sorun ben de vardı. bunlarla çözdüm.

Canım ya o kefir var ya beni mahvetti. Gerçi şöyle bir şüphem var aldığım kefir ev yapımıydı ondan mı o kadar dokundu bilemiyorum. Dediğin gibi bu sene başında kabızlıktan dolayı burada organik ürünler satan biryerden kefir aldım. Allahım o gün içtm ve mahvoldum günlerce safra reflüsü var bende reflümü tetikledi offf offff. Bir daha dedim töbe. prebiyotikte kullandım ama ıhhh olmadı.

Günaydın kızlarrrr bu sabah dünkü fazlalığı tartıda görmediğim için ayrıca moralliyim.

Sabah: peynir,zeytin ceviz, çay

ara: helva, ceviz,çay

Akşam: Etli taze fasulye,3 kaşık bulgur pilavı, salata, pazı kavurma 2 kaşık.

ara: türk kahvesi ve finish

günaydın canım -1 derken. afiyet olsun şimdiden
Bir kilo canım 63600 düm dün şuan 62400 üm.Şişkinliğim gidiyor 60400 le ara vermiştim diyete fazlası şişkinlik bir haftaya geçer.Ama iki haftam boşa gitti.Teşekkür ederim yeni yedim bende ❤️

Bir kilo canım 63600 düm dün şuan 62400 üm.Şişkinliğim gidiyor 60400 le ara vermiştim diyete fazlası şişkinlik bir haftaya geçer.Ama iki haftam boşa gitti.Teşekkür ederim yeni yedim bende ❤️
Canım bende bayram da ara verdim. İnşallah inecek siskinligim. Bugün yeni başladım. Doğru iki hafta boşa gitti ama anladım karatay in kıymetini. Börek tatlı sarma hamur işi çok ağır geldi bayramda. Alismisim diyete. Sende de öyle oldu mu?

Sabah
2 haşlanmış yumurta
Köy peyniri
Dünden kalma biber mantar kavurması
Akşam
Haşlanmış tavuk göğsü
Yoğurtlu közlenmiş kırmızı biber
5-6 tane kiraz
Kirazın glisemik indeksi 22 o yüzden yiyorum arkadaşlar.Canım tatlı çekti yedim.

Canım bende bayram da ara verdim. İnşallah inecek siskinligim. Bugün yeni başladım. Doğru iki hafta boşa gitti ama anladım karatay in kıymetini. Börek tatlı sarma hamur işi çok ağır geldi bayramda. Alismisim diyete. Sende de öyle oldu mu?
Hiç ağır gelmedi ya çok mutlu oldum ben ,bir ay ara verip yeniden başladım ya o yüzden olabilir.Senin kaç kilo fazla tartıda?Benim 2200 fazlam.

Canım ya o kefir var ya beni mahvetti. Gerçi şöyle bir şüphem var aldığım kefir ev yapımıydı ondan mı o kadar dokundu bilemiyorum. Dediğin gibi bu sene başında kabızlıktan dolayı burada organik ürünler satan biryerden kefir aldım. Allahım o gün içtm ve mahvoldum günlerce safra reflüsü var bende reflümü tetikledi offf offff. Bir daha dedim töbe. prebiyotikte kullandım ama ıhhh olmadı.
ben hazır almıyorum canım. evde kendim mayalıyorum. belki aldığın kefirde hijyen sorunu vardı. asiditesi yüksekse o dokunmuştur. evde mayala. çünkü kefirin yan etkisi yok. sadece fazla durursa asit derecesi yükseliyor. mesela benim annemde de reflü var. o zaman içemiyor.
probiyotiğe gelince.... hangi marka kullandın bilmiyorum ama solgarın ki çok iyi bir de nt biotic. ben bu iki firmanınkini kullandım. çok mennunum. probiyotiği düzenli kullan. çok faydasını göreceksin. ben de çok kabız olurum. bunlarla çözüm buldum. ayrıca herşeye de faydalı probiyotikler.

sabah 08.30
2 yumurtadan peynirli zerdeçallı omlet
2 kalamata zeytini
domates
2 ceviz
10 çiğ kaju fıstığı

ara 13.15
200 gr ev yoğurdu
1 yk keten tohumu
1 küçük erik

ara 15.30
10 çiğ badem

akşam 19.00
1 parça biftek
3 yk yoğurtlu kuru sebze (patlıcan kabak biber)
deniz börülcesi

yatana kadar 2,5 lt su
35 dk yürüyüş

ben hazır almıyorum canım. evde kendim mayalıyorum. belki aldığın kefirde hijyen sorunu vardı. asiditesi yüksekse o dokunmuştur. evde mayala. çünkü kefirin yan etkisi yok. sadece fazla durursa asit derecesi yükseliyor. mesela benim annemde de reflü var. o zaman içemiyor.
probiyotiğe gelince.... hangi marka kullandın bilmiyorum ama solgarın ki çok iyi bir de nt biotic. ben bu iki firmanınkini kullandım. çok mennunum. probiyotiği düzenli kullan. çok faydasını göreceksin. ben de çok kabız olurum. bunlarla çözüm buldum. ayrıca herşeye de faydalı probiyotikler.

Günaydın canım. Ya kefir nasıldı biliyormusun böyle mayalı hamur gibiydi ayrıca çok koyuydu. böyle içtikten sonra sanki mideme maya atmış gibi hissettim. ayyyyy anlatırken bile kötü oldum. Canım eczaneden almıştım biri enteragermina öbürünün adını unuttum ama solgar değil. Ok hemen alayım bugün. bak dün yine çıkamadım :(

Back