Eki Görüntüle 2012703 900gr vermişim kızlar.Ben bayramda 3 gün diyetime ara vereceğim kızlar haberiniz olsun.Yarın akşam baklava yapacağım onu yemezsem çatlarım ya
tebrik ederim canım. aman dikkat et benim gibi olma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2012703 900gr vermişim kızlar.Ben bayramda 3 gün diyetime ara vereceğim kızlar haberiniz olsun.Yarın akşam baklava yapacağım onu yemezsem çatlarım ya
Kilo almadın arkadaşım kilon sabit Allah a şükür ben 3 ay diyet yaptısam en az 3 haftası sabit geçmiştir.Üzülme motivasyonunu bozma burada olup kilo vermemen mümkün değil.Bu hafta değil önümüzdeki hafta gider merak etme.Bana gelince o baklava elimden kurtulamaz Ağustos un 7 sine kadar vaktim var veririm inşallah.tebrik ederim canım. aman dikkat et benim gibi olma
Kilo almadın arkadaşım kilon sabit Allah a şükür ben 3 ay diyet yaptısam en az 3 haftası sabit geçmiştir.Üzülme motivasyonunu bozma burada olup kilo vermemen mümkün değil.Bu hafta değil önümüzdeki hafta gider merak etme.Bana gelince o baklava elimden kurtulamaz Ağustos un 7 sine kadar vaktim var veririm inşallah.
hiç takma tartıyı.su toplamış olabılırsın,maydanoz kuru tarıfı verıyordu arkadaslar bır dene istersenaaaaaaaaaaa gerçektenmi? Şu an ağlamak istiyorum. Sabah acaba yerinden mi diye mutfağa götürüp tartıldığımda da 58.800 çıktım. Demek ki 58.8. İyide kardeşim gözle görülür bir incelme varrr e derdin ne ?
Cnm aslında tartıda 60 görünce sok olmuştum,tekrar 62 olunca bı rahatladım sankiİnsan ne mutlu oluyor dimi? şimdi baktım sende 62.9 muşsun en son. offf ne güzel 1 haftada 60 düşmek. motivasyon tavan dimi? Ama gerçeği görünce şokunu anlayabiliyorum.
Afıyet olsun cnmSabah
KKK
Akşam
2 kepçe etli Kuru fasulye
Soğanlı biberli mantar kavurma
Yoğurtlu biber kavurması
Acılı ezme
Marul salatası
Afıyet olsun cnm.bayramdan sonra muhteşem bır dönüş beklıyorumsahur 03.00
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 çk tereyağ
2 dilim tbe
iftar 20.50
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk biber patlıcan kabak kızartması (actyfry da)
1 yk sarımsaklı yoğurt
2 yk taze fasulye
salatalık domates
1 parça pide
ara
10 kiraz
1 kayısı
2 yudum kefir
1,5 lt su
40 dk yürüyüş
Düzeltırsın cnm.sendeki iradeye hastayım zatenTartıya bir kala lavabo problemi :) Tabii ki tavuk göğsü nün işi.Ekmek gibi çok doyurucu diye yiyorum ama sonuç hüsran :) Bugün bayağı bir karıştırdım yarın düzelir herhalde.
Afıyet olsun cnmIftar:
1 tane antrikot. (Izgarada)
Fırında kaşar peynirli mantar
2 bardak ayran
Bgn gezmeye çıktık dışarıya. Her yet nasıl da kalabalıktı.. Alışveriş yaptık. Gelince de en pratik bunlardı. Esime fırında patates de yaptım. Bu aksamlik benden bu kadar.... Birazdan da yine sahur
Baska bır tartıda tartıl ıstersen bak bakalım fark varmıGünaydın kızlar deyip kaçıyorum ben :). Valla canlarım dün akşam iftarda mecbur bozdum diyeti. davetliydik çünkü. Zaten tartıdan mı ? Gerçekten kilomda bir oynamamı oldu anlamadım. Ama beni 58.5 yazın tekrar. 2 hafta mı çöpe atmış olayım yapacak birşey yok.
tebrık ederım cnmşimdiden afıyet olsun.bende hamuru hazırladım baklava için bu aksam yada yarın Yaparım.yememek için elimden gelenı yapacagım .artık 60 ı görmek istıyorumEki Görüntüle 2012703 900gr vermişim kızlar.Ben bayramda 3 gün diyetime ara vereceğim kızlar haberiniz olsun.Yarın akşam baklava yapacağım onu yemezsem çatlarım ya
Tebrıkler cnm harıkasınKızlar ben de 69.0 çıktım
Ramazan çok iyi geçti. Bayram beni korkutuyor
Tesekkur ederım cnmTEbrik ederim.
hiç takma tartıyı.su toplamış olabılırsın,maydanoz kuru tarıfı verıyordu arkadaslar bır dene istersen
Cnm aslında tartıda 60 görünce sok olmuştum,tekrar 62 olunca bı rahatladım sanki
Afıyet olsun cnm
Afıyet olsun cnm.bayramdan sonra muhteşem bır dönüş beklıyorum
Düzeltırsın cnm.sendeki iradeye hastayım zaten
Afıyet olsun cnm
Baska bır tartıda tartıl ıstersen bak bakalım fark varmı
tebrık ederım cnmşimdiden afıyet olsun.bende hamuru hazırladım baklava için bu aksam yada yarın Yaparım.yememek için elimden gelenı yapacagım .artık 60 ı görmek istıyorum
Tebrıkler cnm harıkasın
Tesekkur ederım cnm
teşekkür ederim yalnız bu verilenin yağdan olmadığını tahmin ediyorum.yine de moral oldu bana,üstelik aç kalmadan... sen karar verdin mi bu diyeti yapmaya?
Senin annen Gaziantep liydi dimi sen baklavanın hasını yapıyorsun dur Sizede afiyet olsun canım Verirsin canım 2-3 haftaya 59 olursun inşallahtebrık ederım cnmşimdiden afıyet olsun.bende hamuru hazırladım baklava için bu aksam yada yarın Yaparım.yememek için elimden gelenı yapacagım .artık 60 ı görmek istıyorum
Evet cnm.bu kılolar annemin marıfeti desemde degil.evlenmeden önce 50 kg gelıyordumSenin annen Gaziantep liydi dimi sen baklavanın hasını yapıyorsun dur Sizede afiyet olsun canım Verirsin canım 2-3 haftaya 59 olursun inşallah
inşallah frezyacım. çünkü acilen toplanmam lazım.Afiyet olsun canım Ramazan da normal bence sonrasında düzeltirsin.
İyi geceler
afiyet olsun tatlım yeEki Görüntüle 2012703 900gr vermişim kızlar.Ben bayramda 3 gün diyetime ara vereceğim kızlar haberiniz olsun.Yarın akşam baklava yapacağım onu yemezsem çatlarım ya
tebrikler. sakın bozma canım. vermesen bile alma. kilonu koru.Kızlar ben de 69.0 çıktım
Ramazan çok iyi geçti. Bayram beni korkutuyor
ben de bekliyorumAfıyet olsun cnm.bayramdan sonra muhteşem bır dönüş beklıyorum
Sen benden de zayıfmışsın canım 50 kilo nedir yaTahmin ediyorum canım Antep'in bütün lezzetlerine hayranımEvet cnm.bu kılolar annemin marıfeti desemde degil.evlenmeden önce 50 kg gelıyordum
Annem usulü yapıyorum baklavayı
Sen vejetaryen mısın canım?Verirsin bayramdan sonra oruçta diyet zor canım.Karatay iftarda pideye izin verdi aslında da :))Diyet dönemindemi onu bilmiyorum.sahur 03.30
kıymalı menemen
salatalık
2 zeytin
1 parça pide
iftar 20.50
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
2 yk taze fasulye
3 yk patlıcan kabak biber kızartması
salatalık
150 mlt ev yoğurdu
1 parça pide
ara 1 lor kurabiyesi
1,5 lt su
50 dk yürüyüş
Kıymalı menemeni görmemişim canım ya :)sahur 03.30
kıymalı menemen
salatalık
2 zeytin
1 parça pide
iftar 20.50
2 kepçe börülceli tarhana çorbası
2 yk taze fasulye
3 yk patlıcan kabak biber kızartması
salatalık
150 mlt ev yoğurdu
1 parça pide
ara 1 lor kurabiyesi
1,5 lt su
50 dk yürüyüş
hayır değilim ama iki akşamdır iftarda et yemedim. yarından sonra menüler düzenlenecek inşallah. çok cozuttum. zaten şu anda karataya uymuyorum canım. pideye izin verse de yiyorum vermesedeSen vejetaryen mısın canım?Verirsin bayramdan sonra oruçta diyet zor canım.Karatay iftarda pideye izin verdi aslında da :))Diyet dönemindemi onu bilmiyorum.
Teşekkür ederim canım1 kiloooo 700 gram Vaaauuuv tebrik ederim arkadaşım Süper sin
Tesekkurlermaşşaalllahhhhhh tebrik ederim.
Bu şekilde beslenip kilo vermemek mümkün değil canım. Sadece bazen duruyor. Ama sonra birden gidiyorYa umarım öyledir canım. Aslında bende almadığımı düşünüyorum çünkü görüntüye de bakmak gerek. bir tek dün akşam bozdum zaten o da mecbur kaldım. Ayyy ilahi sen ya kesinlikle anladım bencede elinden kurtulamayacak baklava. Offff bir porsiyonda dondurma ile ye bence. Afiyet olsun şimdiden.
Antep i cok sevdim esim hatayli ama hatay mi antep mi deseler antep derim.Evet cnm.bu kılolar annemin marıfeti desemde degil.evlenmeden önce 50 kg gelıyordum
Annem usulü yapıyorum baklavayı
Eline saglik dun iftar öncesi tartilcaktim ama unuttum koşturmakta bugun tartilip güncellerim ben canim.Mssfreyza: 61,3-60,4-0,9
60kiloyum: 81
Esub: 70,3-69-1,3
Pegasus07: 62,9-62,2-0,7
Uysaliye:57,8-58,5,+0,7
ZO2718:66,6
Sekersi:68,6