Amin canım.Ooo çok fitsin maşallah...Darısı benim ve tum isteyenlerin başıma
Çok güzel gülüyor Sun ondan balık sandım :)yok canım kova burcuyum. hıı evet kaslar uzayınca uzama oluyormuş. ama zaten spor ve egzrsiz her zaman gerek.
Benim kızların arasında da 2 yaş var.Küçükken zor ama büyüyünce iyi oluyor.Kizlar ayy menu yazamiyorum dogru düzgün.. 1 ve 3.5 yaşlarında iki kızım var. Fırsat bulamıyorum. Gerçi aramızda benim gibi olanlar da vardır mutlaka. Anlarsınız beni
Sahur:
1 parca tavuk bonfile ızgara (100g kadardır)
Yarım bardak ayran
Boooll su.
saol canım inşallahcok sevındım tartıda eksı çıkmana.79 olduğun gunu sabırsızlıkla beklıyorum cnm
Ananas kabuğuyla Yapılıyor demi yanlış okumadım.ananas bulur bulmaz deneyeceğim cnm tesekkurler
Afıyet olsun.yuruyuste yapılmış
Gunaydın cnmafıyet olsun
Tesekkur ederım cnm benımbayramdan sonra kaçışın yok burdasın :))
canım tebrikler çok sevindim senin adına. bak bu mübarek gecede bizim için de dua et zayıflayalım senin gibi çıtır olalımKızlar çok zayıfladım ya öyle böyle değil yani, evlendiğimde 55 kiloydum kemiklerim sayılıyordu 55 e sadece 5 kilo kaldı inanamıyorum
afiyet olsun gayet güzel.Kizlar ayy menu yazamiyorum dogru düzgün.. 1 ve 3.5 yaşlarında iki kızım var. Fırsat bulamıyorum. Gerçi aramızda benim gibi olanlar da vardır mutlaka. Anlarsınız beni
Sahur:
1 parca tavuk bonfile ızgara (100g kadardır)
Yarım bardak ayran
Boooll su.
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.Sabah
KKK
Akşam
Dünden kalma tavuk
Salata
Yoğurt
canım tebrikler çok sevindim senin adına. bak bu mübarek gecede bizim için de dua et zayıflayalım senin gibi çıtır olalım
Hayırlı kandiller olsun. 3300 Gr fazla çıktım onun yarısını ilk gün verdim.Bir hafta olmadan komple gitti.Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.
Canım merhaba
Tekrar baslamissin hayırlı olsun. Kolay kolay gitsin inşallah kilolar.
Ben de hiç ara vermedim 3 ay olacak. 12 kilo verdim.diyetini bozmustun ara vermistin ya kaç kilo fazla çıktı tekrar hasladiginda ben de bayram baklavası yiyeceğim de onun içi. Soruyorum . sarma baklava derken kaç kilo alırım acaba. Herhalde bunun üzerine iki hafta durur kilom. Ne dersin nasıl oldu seninkisi.
Amin canım. Sağolseninkinin yaşları baya yakınmış. iki çocuklu olmak yaş ne olursa olsun zor. Ama varlıkları bile mucize. Allah bağışlasın. olsun fırsat bulduğunda yazarsın.
Hayırlısıyla sağlıkla buyutmeyi nasip etsin Allahım hepimize. Büyüsünler de inş ben de biraz rahat edeyimBenim kızların arasında da 2 yaş var.Küçükken zor ama büyüyünce iyi oluyor.
Canım sen bukadar az yemekle nasıl doyuyorsun?Oruç tutup akşama kadar iki çocuk peşinde koşuyorsun.Senin yediklerin benim yediklerimin üçte biri bile değilIyi geceler kızlar..
Sahurum:
2 corba kasığı kadar fırında mantar
2 ince dilim kaşar peyniri
Yarım çay bard yer fıstığı.
Bi yandan çay, bir yandan su içiyorum..
Burdayimmm. Bikac gun bozmustum buraya yazmaya utandim dogrususekersi nerelerdesin canım?
Ben 6 yıldır aynı tartıyı kullanıyorum.Simbonun dijital ekranlı tartısı.Tartın bozuk muhtemelen yada pili azalmış olabilir.Afiyet olsun bu arada canım.Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız? Yine ben ve sorularımla karşınızdayım. Kızlar siz tartı olarak nasıl bir tartı kullanıyorsunuz? neden dşyeceksiniz. Dün diyetimde minicik bir sapma olmasına rağmen sabah tartıya bir çıktım 58.8 yuh dedim daha neler. Çünkü önceki günlerde 2 gün diyeti bozmama, tuvalete çıkamamama ve çok şiş olmama rağmen 58.8 di. neyse tartıyı yamuk heralde deyip düzlettim ve 57.2 çıktım bu sefer. Sonra tartıyı alıp başka odaya götürdüm yere koydum yine 58.8 çıktım. Sabah sabah tartı ile imtihanım böyleydi. dün yediklerimi yazıyorum.
Sabah: peynir, domates, salatalık, zeytin
öğlen : ceviz, peynir
akşam:3 köfte, salata sonra karnım acıktı az kaşar peyniri. Kandil olduğu için tatlı ve helva geldi 1 tatlı kaşığı un helvası, 4 kiraz,1 salatalık yedim.
Dönmene sevindim canım.Burdayimmm. Bikac gun bozmustum buraya yazmaya utandim dogrusuama dondum geri.
Teşekkür ederim canım.bende tartida artı görüp moralimin bozulmasından kokuyorum. Yersem kesin göreceğim De.bayram ışte bana da bayram olsun.Hayırlı kandiller olsun. 3300 Gr fazla çıktım onun yarısını ilk gün verdim.Bir hafta olmadan komple gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?