Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Benim kızların arasında da 2 yaş var.Küçükken zor ama büyüyünce iyi oluyor.

saol canım inşallah ay ne önemli rakammış valla şu 79 gözüm yollarda kaldı :)) herkes 49 u 59 u görmek ister bense 79 u
evet bu çayda ananasın kabuğu kullanılıyor. içini yiyorsun zaten. sadece kabuğunu kaynatıyorsun.

Kızlar çok zayıfladım ya öyle böyle değil yani, evlendiğimde 55 kiloydum kemiklerim sayılıyordu 55 e sadece 5 kilo kaldı inanamıyorum
canım tebrikler çok sevindim senin adına. bak bu mübarek gecede bizim için de dua et zayıflayalım senin gibi çıtır olalım

afiyet olsun gayet güzel.

sahur 03.10
2 yumurtadan peynirli omlet
avuç içi kadar kabak pizza
2 zeytin
2 lokma ekmek
domates salatalık

iftar 20.50
2 yk enginar
1 servis kaşığı ciğer
salata
150 mlt ayran

ara 21.20
2 top dondurma
150 mlt kefir
4 badem

sahurla beraber 1,5 lt su
50+20 toplam 70 dk tempolu yürüyüş

Sabah
KKK
Akşam
Dünden kalma tavuk
Salata
Yoğurt
Kandilimiz mübarek olsun arkadaşlar.

Canım merhaba

Tekrar baslamissin hayırlı olsun. Kolay kolay gitsin inşallah kilolar.
Ben de hiç ara vermedim 3 ay olacak. 12 kilo verdim.diyetini bozmustun ara vermistin ya kaç kilo fazla çıktı tekrar hasladiginda ben de bayram baklavası yiyeceğim de onun içi. Soruyorum . sarma baklava derken kaç kilo alırım acaba. Herhalde bunun üzerine iki hafta durur kilom. Ne dersin nasıl oldu seninkisi.

canım tebrikler çok sevindim senin adına. bak bu mübarek gecede bizim için de dua et zayıflayalım senin gibi çıtır olalım
tamam "Allah'ım 60kiloyum cuma 79 u görsün,69 u 59 u da tez zamanda görmesini nasip eyle"
Seninde kandilin mübarek olsun canım Hayırlara vesile olmasını dilerim

Hayırlı kandiller olsun. 3300 Gr fazla çıktım onun yarısını ilk gün verdim.Bir hafta olmadan komple gitti.

seninkinin yaşları baya yakınmış. iki çocuklu olmak yaş ne olursa olsun zor. Ama varlıkları bile mucize. Allah bağışlasın. olsun fırsat bulduğunda yazarsın.
Amin canım. Sağol

Benim kızların arasında da 2 yaş var.Küçükken zor ama büyüyünce iyi oluyor.
Hayırlısıyla sağlıkla buyutmeyi nasip etsin Allahım hepimize. Büyüsünler de inş ben de biraz rahat edeyim

Iyi geceler kızlar..
Sahurum:
2 corba kasığı kadar fırında mantar
2 ince dilim kaşar peyniri
Yarım çay bard yer fıstığı.
Bi yandan çay, bir yandan su içiyorum..

Iyi geceler kızlar..
Sahurum:
2 corba kasığı kadar fırında mantar
2 ince dilim kaşar peyniri
Yarım çay bard yer fıstığı.
Bi yandan çay, bir yandan su içiyorum..
Canım sen bukadar az yemekle nasıl doyuyorsun?Oruç tutup akşama kadar iki çocuk peşinde koşuyorsun.Senin yediklerin benim yediklerimin üçte biri bile değilBelki onda biri olabilir

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız? Yine ben ve sorularımla karşınızdayım. Kızlar siz tartı olarak nasıl bir tartı kullanıyorsunuz? neden dşyeceksiniz. Dün diyetimde minicik bir sapma olmasına rağmen sabah tartıya bir çıktım 58.8 yuh dedim daha neler. Çünkü önceki günlerde 2 gün diyeti bozmama, tuvalete çıkamamama ve çok şiş olmama rağmen 58.8 di. neyse tartıyı yamuk heralde deyip düzlettim ve 57.2 çıktım bu sefer. Sonra tartıyı alıp başka odaya götürdüm yere koydum yine 58.8 çıktım. Sabah sabah tartı ile imtihanım böyleydi. dün yediklerimi yazıyorum.

Sabah: peynir, domates, salatalık, zeytin

öğlen : ceviz, peynir

akşam:3 köfte, salata sonra karnım acıktı az kaşar peyniri. Kandil olduğu için tatlı ve helva geldi 1 tatlı kaşığı un helvası, 4 kiraz,1 salatalık yedim.

Ben 6 yıldır aynı tartıyı kullanıyorum.Simbonun dijital ekranlı tartısı.Tartın bozuk muhtemelen yada pili azalmış olabilir.Afiyet olsun bu arada canım.

Hayırlı kandiller olsun. 3300 Gr fazla çıktım onun yarısını ilk gün verdim.Bir hafta olmadan komple gitti.
Teşekkür ederim canım.bende tartida artı görüp moralimin bozulmasından kokuyorum. Yersem kesin göreceğim De.bayram ışte bana da bayram olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…