• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Ben 6 yıldır aynı tartıyı kullanıyorum.Simbonun dijital ekranlı tartısı.Tartın bozuk muhtemelen yada pili azalmış olabilir.Afiyet olsun bu arada canım.

Valla bilemedim ama bu yeme ile 800 gram fazla basmam heralde.
Ben 6 yıldır aynı tartıyı kullanıyorum.Simbonun dijital ekranlı tartısı.Tartın bozuk muhtemelen yada pili azalmış olabilir.Afiyet olsun bu arada canım.

Benimkide Fakirin digital tartısı, yani yanlış hatırlamıyorsam fakirdi. Alalı da az oldu. Pil bitme ihtimali pek yok. Şeye şaşırıyorum. Koyduğum yer belli ama tabii kayıyor vs. Sabah tartılmadan önce düzmü diye baktım düz bir çıktım58.800 sonra düz bir şekilde hafif aşağı kaydırdım aa 57.2 sonuçta yine düz. Aman tabiki kafaya takılacak birşey değil ama işte tam motivasyon oluyorsun böyle çıkınca ne bu diyorsun. Başka bir tartıda tartılmam gerek. Zaten diyetisyenime gidecektim ona gidince anlarım.

Valla bilemedim ama bu yeme ile 800 gram fazla basmam heralde.

Benimkide Fakirin digital tartısı, yani yanlış hatırlamıyorsam fakirdi. Alalı da az oldu. Pil bitme ihtimali pek yok. Şeye şaşırıyorum. Koyduğum yer belli ama tabii kayıyor vs. Sabah tartılmadan önce düzmü diye baktım düz bir çıktım58.800 sonra düz bir şekilde hafif aşağı kaydırdım aa 57.2 sonuçta yine düz. Aman tabiki kafaya takılacak birşey değil ama işte tam motivasyon oluyorsun böyle çıkınca ne bu diyorsun. Başka bir tartıda tartılmam gerek. Zaten diyetisyenime gidecektim ona gidince anlarım.
Sert zemınde tartıl cnm.lamınatın uzerınde bazen böyle oluyor❤️❤️2 gun önce 60 göstermişti benımkıde tabı eskı yerıne Alınca acı gerçek ortaya çıktı:KK70:

Sert zemınde tartıl cnm.lamınatın uzerınde bazen böyle oluyor❤️❤️2 gun önce 60 göstermişti benımkıde tabı eskı yerıne Alınca acı gerçek ortaya çıktı:KK70:

aaaaaaaaaaa gerçektenmi? Şu an ağlamak istiyorum. Sabah acaba yerinden mi diye mutfağa götürüp tartıldığımda da 58.800 çıktım. Demek ki 58.8. İyide kardeşim gözle görülür bir incelme varrr e derdin ne ?

İnsan ne mutlu oluyor dimi? şimdi baktım sende 62.9 muşsun en son. offf ne güzel 1 haftada 60 düşmek. motivasyon tavan dimi? Ama gerçeği görünce şokunu anlayabiliyorum.

Sabah
KKK
Akşam
2 kepçe etli Kuru fasulye
Soğanlı biberli mantar kavurma
Yoğurtlu biber kavurması
Acılı ezme
Marul salatası

sahur 03.00
1 dilim peynir
5 zeytin
domates salatalık
1 çk tereyağ
2 dilim tbe

iftar 20.50
2 kepçe tarhana çorbası
3 yk biber patlıcan kabak kızartması (actyfry da)
1 yk sarımsaklı yoğurt
2 yk taze fasulye
salatalık domates
1 parça pide

ara
10 kiraz
1 kayısı
2 yudum kefir

1,5 lt su
40 dk yürüyüş

Slm kızlar nasıl gıdıyor dıyet.yarın tartı gunu kım ne kadar verdi acaba❤️❤️
Tartıya bir kala lavabo problemi :) Tabii ki tavuk göğsü nün işi.Ekmek gibi çok doyurucu diye yiyorum ama sonuç hüsran :) Bugün bayağı bir karıştırdım yarın düzelir herhalde.

Canım sen bukadar az yemekle nasıl doyuyorsun?Oruç tutup akşama kadar iki çocuk peşinde koşuyorsun.Senin yediklerin benim yediklerimin üçte biri bile değil:KK48:Belki onda biri olabilir:KK48:

Yok canım o kadar da değil :-)Aslinda şöyle.. Dün gece o kadar yorgundum ki. Bisey hazırlayacak takatim yoktu. Ben de o kadar yiyip yattım hemen.
Ne yiyorsan yazıyorum. Ama gerçekten de şimdilik hiç kaçamak yapmadım. Bir an önce dogum kilolarımı vermek istiyorum. :KK39: Yanı inşallah. Amin :dua:

Iftar:
1 tane antrikot. (Izgarada)
Fırında kaşar peynirli mantar
2 bardak ayran

Bgn gezmeye çıktık dışarıya. Her yet nasıl da kalabalıktı.. Alışveriş yaptık. Gelince de en pratik bunlardı. Esime fırında patates de yaptım. Bu aksamlik benden bu kadar.... Birazdan da yine sahur :KK66:

Günaydın kızlar deyip kaçıyorum ben :). Valla canlarım dün akşam iftarda mecbur bozdum diyeti. davetliydik çünkü. Zaten tartıdan mı ? Gerçekten kilomda bir oynamamı oldu anlamadım. Ama beni 58.5 yazın tekrar. 2 hafta mı çöpe atmış olayım yapacak birşey yok.

IMG_20170623_115523~2.jpg 900gr vermişim kızlar.Ben bayramda 3 gün diyetime ara vereceğim kızlar haberiniz olsun.Yarın akşam baklava yapacağım onu yemezsem çatlarım ya:KK49:

Back