cok sevındım tartıda eksı çıkmana.79 olduğun gunu sabırsızlıkla beklıyorum cnmevet suyu toplarım. teşekkür ederim canım.
yediklerimi toplamaya çalışıyorum. iyi oldu ama etkisini gördüm. yine kaçamak var ama olsun indim. perşembe akşamı 81 dim. haftasonu 81.6 yı bile gördüm. ama bu akşam güzel rakam gördüm :)) bakalım cumaya kaç çıkacağım. gelsin artık şu 79 lar
yok canım üzülme sakın. beraber fıstık gibi olacağız merak etme
ödemdir o ya da wc sorunu.
afiyet olsun çok güzel.
geçmiş olsun
afiyet olsun ben beğendim canım.
Ananas kabuğuyla Yapılıyor demi yanlış okumadım.ananas bulur bulmaz deneyeceğim cnm tesekkurlerpegasus07 ananas çayı paket çay değil canım. ben yaptım. 2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da. mesela dün yarısını içemedim. bu akşam iftardan sonra içeceğim.
çok hoş bir tadı var. limonla da kaynatabilirsin ama ben limonu çiğden sonradan koyuyorum.
Afıyet olsun.yuruyuste yapılmışsahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur
iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata
ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir
sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş
Gunaydın cnmGünaydın canım arkadaşlarım valla siz olmasanız ben çoktan bırakırdım ve yine kilo aldığım için mutsuz olurdum. Sabah tartıda 58 gördüm tabii 1 gece önce mecbur ilaç içip dün tuvalete çıkmamın da etkeni var. Dün yediklerim
Sabah: penir,zeytin,ceviz,domates
Öğlen: ceviz, incir,hurma, çay
Akşam: Et, salata
Tesekkur ederım cnm benımYine harikasin
Çözüldü canım çok sağol.İyiyiz ama iştah yok halâ.Teşekkür ederimBenim de canim cok sıkkınsa yemek yiyemem midem ağrır hemen...
Umarim cözülür hemen
Sevindim canım incir ve hurmanın glisemik indeksi çok yüksek seni daha çok acıktırabilir.Onların yerine gün kurusu ve mürdüm eriği tercih edersen daha az acıkırsın.Günaydın canım arkadaşlarım valla siz olmasanız ben çoktan bırakırdım ve yine kilo aldığım için mutsuz olurdum. Sabah tartıda 58 gördüm tabii 1 gece önce mecbur ilaç içip dün tuvalete çıkmamın da etkeni var. Dün yediklerim
Sabah: penir,zeytin,ceviz,domates
Öğlen: ceviz, incir,hurma, çay
Akşam: Et, salata
Ben 13 kilo verdim 3 ayda.Kızlar zayıflayan var mı bu diyetle
aa ne güzel kilomuzda yakın. hedef kilomuzda aynı. Boyun kaç canım senin. Bakalım inşallah hemen ineriz. peki senin bağırsak olayın nasıl? tuvalete çıkabiliyormusun?birde onu halletsem süper olacak.Kızlar çok zayıfladım ya öyle böyle değil yani, evlendiğimde 55 kiloydum kemiklerim sayılıyordu 55 e sadece 5 kilo kaldı inanamıyorum
Sevindim canım incir ve hurmanın glisemik indeksi çok yüksek seni daha çok acıktırabilir.Onların yerine gün kurusu ve mürdüm eriği tercih edersen daha az acıkırsın.
Çözüldüğüne sevindim canım ve inan hiç birşeyi kafaya takmamak gerek. bende 1.5 yıldır çok zor bir dönemden geçiyorum. İnanırmısın birden yaşlandım bu süreçte. ve şu an hep hastayım. Hafta sonu yine bazı mevzulardan dolayı çok üzüldüm. pazartesi hastanelik oldum yine. İnanırmısın aniden boynum tutuldu, boyun ve kol ağrısıyla hastaneye gittim. Şu an hem iğne, hem ilaç, hem boyunluk kullanıyorum. O yüzden stres ve üzüntü bize çok zarar veriyor.Çözüldü canım çok sağol.İyiyiz ama iştah yok halâ.Teşekkür ederim
Boyum 168cm canım.Ben 57 de bırakacağım vücudum 3,5 kiloya yakın ödem tutuyor çok tuzlu yiyorum sanırım o yüzden.Benim lavabo problemim hiç yoktu bu diyeti yapana kadar bu diyetle başladı salata ve yoğurdumu eksik etmediğimiz sürece sıkıntım yok.Ama kuru şeyler yiyince hemen düzenim bozuluyor.aa ne güzel kilomuzda yakın. hedef kilomuzda aynı. Boyun kaç canım senin. Bakalım inşallah hemen ineriz. peki senin bağırsak olayın nasıl? tuvalete çıkabiliyormusun?birde onu halletsem süper olacak.
Hurmayla aram yok ama çiğ incire bayılırım.Glisemik indeksi yüksek gıdalar kilo vermeyi yavaşlatıyor bu diyette canım.Eşime söyliyimde yakınında aktar var alsın. Amaaa benim için incir ve hurma 1 numara çok severim.
Evde bir ergen ,birde ergene bir kala bir tane daha kızlarım var canım arada zorlanıyorum iletişimde.Babamızda evde huzursuzluk tan hiç hoşlanmaz arada aralarında debeleniyorum yani.Çok doğru söylüyorsun canım takmamak lazım herşeyi moral sağlık için en önemli şey.Çok geçmiş olsun canımÇözüldüğüne sevindim canım ve inan hiç birşeyi kafaya takmamak gerek. bende 1.5 yıldır çok zor bir dönemden geçiyorum. İnanırmısın birden yaşlandım bu süreçte. ve şu an hep hastayım. Hafta sonu yine bazı mevzulardan dolayı çok üzüldüm. pazartesi hastanelik oldum yine. İnanırmısın aniden boynum tutuldu, boyun ve kol ağrısıyla hastaneye gittim. Şu an hem iğne, hem ilaç, hem boyunluk kullanıyorum. O yüzden stres ve üzüntü bize çok zarar veriyor.
süpersın gercektenKızlar çok zayıfladım ya öyle böyle değil yani, evlendiğimde 55 kiloydum kemiklerim sayılıyordu 55 e sadece 5 kilo kaldı inanamıyorum
Bu arada ilk kez çoklu alıntı yaptım
Hadı bakalım, umarım uzarOlur Olur çocuklar kolay büyümüyor maalesef. İnşallah aşarsınız. Allah sağlık versin gerisi hallolur. Ahhh incirin kurusu , yaşı offf bayılırım hepsine. Ya aslında boyum 1.65 ve üstü olsa bu kadar uğraşmam. Zaten biraz düzeleyim pilatese başlıcam belki kaslar uzayınca boyum biraz uzar hahahahahahah
süpersın gercektenHedefe 2-3 kılo kaldı
Hadı bakalım, umarım uzar
Sağlığın yerındeyse boş ver gerısını.tek Sıkıntımız böyle seyler olsunUmut dünyası pegasus cum hahahahaha 35 den sonra boyum uzayacak. Neyse en azından kısalmaz
Balık burcu musun canım?2 cm uzattığını bende duymuştum.Olur Olur çocuklar kolay büyümüyor maalesef. İnşallah aşarsınız. Allah sağlık versin gerisi hallolur. Ahhh incirin kurusu , yaşı offf bayılırım hepsine. Ya aslında boyum 1.65 ve üstü olsa bu kadar uğraşmam. Zaten biraz düzeleyim pilatese başlıcam belki kaslar uzayınca boyum biraz uzar hahahahahahah
Ooo çok fitsin maşallah...Kızlar çok zayıfladım ya öyle böyle değil yani, evlendiğimde 55 kiloydum kemiklerim sayılıyordu 55 e sadece 5 kilo kaldı inanamıyorum
Sağlığın yerındeyse boş ver gerısını.tek Sıkıntımız böyle seyler olsun
Balık burcu musun canım?2 cm uzattığını bende duymuştum.
Kizlar ayy menu yazamiyorum dogru düzgün.. 1 ve 3.5 yaşlarında iki kızım var. Fırsat bulamıyorum. Gerçi aramızda benim gibi olanlar da vardır mutlaka. Anlarsınız beni
Sahur:
1 parca tavuk bonfile ızgara (100g kadardır)
Yarım bardak ayran
Boooll su.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?