Ben 6 yıldır aynı tartıyı kullanıyorum.Simbonun dijital ekranlı tartısı.Tartın bozuk muhtemelen yada pili azalmış olabilir.Afiyet olsun bu arada canım.
Ben 6 yıldır aynı tartıyı kullanıyorum.Simbonun dijital ekranlı tartısı.Tartın bozuk muhtemelen yada pili azalmış olabilir.Afiyet olsun bu arada canım.
Sert zemınde tartıl cnm.lamınatın uzerınde bazen böyle oluyorValla bilemedim ama bu yeme ile 800 gram fazla basmam heralde.
Benimkide Fakirin digital tartısı, yani yanlış hatırlamıyorsam fakirdi. Alalı da az oldu. Pil bitme ihtimali pek yok. Şeye şaşırıyorum. Koyduğum yer belli ama tabii kayıyor vs. Sabah tartılmadan önce düzmü diye baktım düz bir çıktım58.800 sonra düz bir şekilde hafif aşağı kaydırdım aa 57.2 sonuçta yine düz. Aman tabiki kafaya takılacak birşey değil ama işte tam motivasyon oluyorsun böyle çıkınca ne bu diyorsun. Başka bir tartıda tartılmam gerek. Zaten diyetisyenime gidecektim ona gidince anlarım.
Slm kızlar nasıl gıdıyor dıyet.yarın tartı gunu kım ne kadar verdi acaba
Sert zemınde tartıl cnm.lamınatın uzerınde bazen böyle oluyor2 gun önce 60 göstermişti benımkıde tabı eskı yerıne Alınca acı gerçek ortaya çıktı
Sert zemınde tartıl cnm.lamınatın uzerınde bazen böyle oluyor2 gun önce 60 göstermişti benımkıde tabı eskı yerıne Alınca acı gerçek ortaya çıktı
Tartıya bir kala lavabo problemi :) Tabii ki tavuk göğsü nün işi.Ekmek gibi çok doyurucu diye yiyorum ama sonuç hüsran :) Bugün bayağı bir karıştırdım yarın düzelir herhalde.Slm kızlar nasıl gıdıyor dıyet.yarın tartı gunu kım ne kadar verdi acaba
Afiyet olsun canım Ramazan da normal bence sonrasında düzeltirsin.bayramdan sonra ya da bayramda düzelecek menüler. çok bozdum.
Canım sen bukadar az yemekle nasıl doyuyorsun?Oruç tutup akşama kadar iki çocuk peşinde koşuyorsun.Senin yediklerin benim yediklerimin üçte biri bile değilBelki onda biri olabilir
1 kiloooo 700 gramKızlar ben de 69.0 çıktım
Ramazan çok iyi geçti. Bayram beni korkutuyor
GünAydın kızlar .bu Günler'de koşuşturmadayım,okuyorum yazamıyorum.bu hafta 62,2 çıktım tartıda.700 gr gitmiş
Ögleden sonra dun yedıklerımı yazarım ve lısteyı hazırlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?