• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yani burası gibi. ok anladım sağol canım. benim bu boomerang gibi geri dönen kiloma ne denir ya.
Birkaç gündür yediklerini yazmıyorsun canım sebebini bilmiyorum ama kaçamak yaptım demiştin lavabo sıkıntında var tartıda değişiklik görmemenin sebebi bunlar büyük ihtimalle.Ama kilo almadın bunu garanti ederim.

Kızlar benim dün keyfim yoktu yemek yemek istemedim.Akşama kadar çay, sütlü neskafe sigara içtim.Akşamda yemiyecektim ısrar üzerine 2-3 cm eninde en ince yerinden 3-4 dilim kıymalı pide yedim.Çay kahveye devam ettim.Bugünde aynı hiç iştahım yok dondurucu dan tavuk çıkardım.Fırında tavuk yapacağım akşam yazarım yediklerimi.

Birkaç gündür yediklerini yazmıyorsun canım sebebini bilmiyorum ama kaçamak yaptım demiştin lavabo sıkıntında var tartıda değişiklik görmemenin sebebi bunlar büyük ihtimalle.Ama kilo almadın bunu garanti ederim.

ya evet yazmıyorum. Kaçamak ile ilgili zaten bu kilo düzensizliği ama kaçamağa göre çok fazla ondan üzüldüm. bugün küleri yarın sabah yazarım zaten. Ay inşallah canım ya. ilk hafta 700 gram eksi çok iyi gelmişti.

günaydın canım günaydın. ayyy ianın hiç anlamadım bugün sabah tartıya bir çıktım 58.5 ahhhhhhhhhhhhh deliricem
kılo degıldır cnm o.vucut su toplamış olabılır.bır kac güne degısır kılon❤️❤️
Kızlar benim dün keyfim yoktu yemek yemek istemedim.Akşama kadar çay, sütlü neskafe sigara içtim.Akşamda yemiyecektim ısrar üzerine 2-3 cm eninde en ince yerinden 3-4 dilim kıymalı pide yedim.Çay kahveye devam ettim.Bugünde aynı hiç iştahım yok dondurucu dan tavuk çıkardım.Fırında tavuk yapacağım akşam yazarım yediklerimi.
Afıyet olsun cnm.umarım kötü bırsey yoktur❤️❤️

Iyı aksamlar kızlar.yedıklerımı yazayım
Sabah
Yumurtalı salatalı Karatay,2 Kayısı
Akşam
Izmır köftenın köftesı,2kaşık bulgur,yogurtlu semizotu,salata
Arada 1 bardak kefir
1,5 saat yuruyuş
Uyumadan beyaz cay
Su
2 lt

Sabah
Akşam
Arada 1 bardak kefir
1,5 saat yuruyuş
Uyumadan beyaz cay
Su
2 lt
Afiyet olsun canım.

ya evet yazmıyorum. Kaçamak ile ilgili zaten bu kilo düzensizliği ama kaçamağa göre çok fazla ondan üzüldüm. bugün küleri yarın sabah yazarım zaten. Ay inşallah canım ya. ilk hafta 700 gram eksi çok iyi gelmişti.
Yarın sadece protein salata yoğurt ile beslen canım, ertesi gün inersin tabi lavabodan sonra.

cok ıyı.tartıda faydasını gorursun❤️

Ramazan'dan sonra toparlarsın cnm suyu.7.takım cok ıyı hayırlı olsun❤️

Afıyet olsun cnm.duzelmış yedıklerın ❤️❤️
Paket çayımı cnm
evet suyu toplarım. teşekkür ederim canım.
yediklerimi toplamaya çalışıyorum. iyi oldu ama etkisini gördüm. yine kaçamak var ama olsun indim. perşembe akşamı 81 dim. haftasonu 81.6 yı bile gördüm. ama bu akşam güzel rakam gördüm :)) bakalım cumaya kaç çıkacağım. gelsin artık şu 79 lar:KK6:

ayyyy valla yüz karasıyım
yok canım üzülme sakın. beraber fıstık gibi olacağız merak etme:KK4:

günaydın canım günaydın. ayyy ianın hiç anlamadım bugün sabah tartıya bir çıktım 58.5 ahhhhhhhhhhhhh deliricem
ödemdir o ya da wc sorunu.

Sabah
Akşam
Arada 1 bardak kefir
1,5 saat yuruyuş
Uyumadan beyaz cay
Su
2 lt
afiyet olsun çok güzel.

Sağol canım çocuklar ve araya giren baba olayı :)İyiyim şimdi sağol canım ❤️
:KK60: geçmiş olsun

Sabah birşey yemedim bol çay ve sütlü kahve
Öğlen avuç içim kadar köy peyniri
Akşam
Fırında tavuk
Salata
Fırında biber közlemesi
Sütlü kahve
afiyet olsun ben beğendim canım.

pegasus07 pegasus07 ananas çayı paket çay değil canım. ben yaptım. 2 kupa için elimin içi kadar ananas kabuğu ve 1 kabuk tarçını 2 kupalık suyla kaynayıncaya kadar ocak üstünde tıklatıyorum. sonra süzüp içine lime limon sıkıyorum biraz ve limonun kabuğunu da içine atıyorum. sıcak da içiliyor soğuk da. mesela dün yarısını içemedim. bu akşam iftardan sonra içeceğim.
çok hoş bir tadı var. limonla da kaynatabilirsin ama ben limonu çiğden sonradan koyuyorum.

sahur 03.30
2 dilim kabak pizza
acur

iftar 20.50
2 yk etli türlü
2 yk enginarlı pilav (1/2 pilav 1,5 enginar)
salata

ara 21.30
3 kayısı, kiraz, 1 erik
150 mlt kefir

sahurla beraber 1 lt den fazla su
50 dk tempolu yürüyüş

Günaydın canım arkadaşlarım valla siz olmasanız ben çoktan bırakırdım ve yine kilo aldığım için mutsuz olurdum. Sabah tartıda 58 gördüm tabii 1 gece önce mecbur ilaç içip dün tuvalete çıkmamın da etkeni var. Dün yediklerim

Sabah: penir,zeytin,ceviz,domates

Öğlen: ceviz, incir,hurma, çay

Akşam: Et, salata

Benim de canim cok sıkkınsa yemek yiyemem midem ağrır hemen...
Umarim cözülür hemen

Back