Zayıflama grupları canım.Herkes istediğini diyeti yapıyor cuma kilo bildirimi yapılıyor.arkadaşlar bu takımlar nedir?
Zayıflama grupları canım.Herkes istediğini diyeti yapıyor cuma kilo bildirimi yapılıyor.
Birkaç gündür yediklerini yazmıyorsun canım sebebini bilmiyorum ama kaçamak yaptım demiştin lavabo sıkıntında var tartıda değişiklik görmemenin sebebi bunlar büyük ihtimalle.Ama kilo almadın bunu garanti ederim.Yani burası gibi. ok anladım sağol canım. benim bu boomerang gibi geri dönen kiloma ne denir ya.
Birkaç gündür yediklerini yazmıyorsun canım sebebini bilmiyorum ama kaçamak yaptım demiştin lavabo sıkıntında var tartıda değişiklik görmemenin sebebi bunlar büyük ihtimalle.Ama kilo almadın bunu garanti ederim.
kılo degıldır cnm o.vucut su toplamış olabılır.bır kac güne degısır kılongünaydın canım günaydın. ayyy ianın hiç anlamadım bugün sabah tartıya bir çıktım 58.5 ahhhhhhhhhhhhh deliricem
Afıyet olsun cnm.umarım kötü bırsey yokturKızlar benim dün keyfim yoktu yemek yemek istemedim.Akşama kadar çay, sütlü neskafe sigara içtim.Akşamda yemiyecektim ısrar üzerine 2-3 cm eninde en ince yerinden 3-4 dilim kıymalı pide yedim.Çay kahveye devam ettim.Bugünde aynı hiç iştahım yok dondurucu dan tavuk çıkardım.Fırında tavuk yapacağım akşam yazarım yediklerimi.
Sağol canım çocuklar ve araya giren baba olayı :)İyiyim şimdi sağol canımAfıyet olsun cnm.umarım kötü bırsey yoktur
Afiyet olsun canım.Iyı aksamlar kızlar.yedıklerımı yazayım
Sabah
Yumurtalı salatalı Karatay,2 Kayısı
Akşam
Izmır köftenın köftesı,2kaşık bulgur,yogurtlu semizotu,salata
Arada 1 bardak kefir
1,5 saat yuruyuş
Uyumadan beyaz cay
Su
2 lt
Yarın sadece protein salata yoğurt ile beslen canım, ertesi gün inersin tabi lavabodan sonra.ya evet yazmıyorum. Kaçamak ile ilgili zaten bu kilo düzensizliği ama kaçamağa göre çok fazla ondan üzüldüm. bugün küleri yarın sabah yazarım zaten. Ay inşallah canım ya. ilk hafta 700 gram eksi çok iyi gelmişti.
hiç Sıkma canını,ıyı olmana sevındım cnmSağol canım çocuklar ve araya giren baba olayı :)İyiyim şimdi sağol canım
Tesekkur ederımAfiyet olsun canım.
Afıyet olsun cnm.Sabah birşey yemedim bol çay ve sütlü kahve
Öğlen avuç içim kadar köy peyniri
Akşam
Fırında tavuk
Salata
Fırında biber közlemesi
Sütlü kahve
evet suyu toplarım. teşekkür ederim canım.cok ıyı.tartıda faydasını gorursun
Ramazan'dan sonra toparlarsın cnm suyu.7.takım cok ıyı hayırlı olsun
Afıyet olsun cnm.duzelmış yedıklerın
Paket çayımı cnm
yok canım üzülme sakın. beraber fıstık gibi olacağız merak etmeayyyy valla yüz karasıyım
ödemdir o ya da wc sorunu.günaydın canım günaydın. ayyy ianın hiç anlamadım bugün sabah tartıya bir çıktım 58.5 ahhhhhhhhhhhhh deliricem
afiyet olsun çok güzel.Iyı aksamlar kızlar.yedıklerımı yazayım
Sabah
Akşam
Arada 1 bardak kefir
1,5 saat yuruyuş
Uyumadan beyaz cay
Su
2 lt
Sağol canım çocuklar ve araya giren baba olayı :)İyiyim şimdi sağol canım
afiyet olsun ben beğendim canım.Sabah birşey yemedim bol çay ve sütlü kahve
Öğlen avuç içim kadar köy peyniri
Akşam
Fırında tavuk
Salata
Fırında biber közlemesi
Sütlü kahve
Benim de canim cok sıkkınsa yemek yiyemem midem ağrır hemen...Kızlar benim dün keyfim yoktu yemek yemek istemedim.Akşama kadar çay, sütlü neskafe sigara içtim.Akşamda yemiyecektim ısrar üzerine 2-3 cm eninde en ince yerinden 3-4 dilim kıymalı pide yedim.Çay kahveye devam ettim.Bugünde aynı hiç iştahım yok dondurucu dan tavuk çıkardım.Fırında tavuk yapacağım akşam yazarım yediklerimi.
Yine harikasinIyı aksamlar kızlar.yedıklerımı yazayım
Sabah
Akşam
Arada 1 bardak kefir
1,5 saat yuruyuş
Uyumadan beyaz cay
Su
2 lt
Tabiki var gecmisi biraz karistir ben baslamadan baya okumustum..Kızlar zayıflayan var mı bu diyetle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?