Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

hııııı değişik bir yöntem deneyeceğim sağol

MissFrezya gerçekten bak günde 2 kilo meyve yiyebilirim. Zaten kışın çok meyve istediğim olmaz yazında hiç dinmez. Böyle yaman bir çelişki işte. Evet evet ama gece o hormon çalışıyor diye biliyordum yanlış biliyormuşum. Amam gece saat 2 den önce 4 saatlik açlık gerektiği doğru heralde dimi. Yoksa saat 2 diye birşey yok ben mi uydurdum hahahahah. O zaman bol bol leptinlenelim.

Evet canım Karatay diyetinden sonra çabuk kilo almamak ta bundan kaynaklanıyor sanırım yağ yakıyoruz su ve kas kaybetmiyoruz.İyi leptinlenmeler hepimize

haha iyi leptinlenmeler lafına koptum ben de leptindeyim ya ben biraz kalori sınırını aşıyorm galıba nolcak acaba
Gayet iyi gidiyorsun canım.Karatayda kalori hesabı yok serbest olan herşeyden gözlerinden yaş gelene kadar yiyebilirsin :) Tabi öğünlerde.Bende her gece yatmadan pul biberli yoğurt yiyorum.

Gayet iyi gidiyorsun canım.Karatayda kalori hesabı yok serbest olan herşeyden gözlerinden yaş gelene kadar yiyebilirsin :) Tabi öğünlerde.Bende her gece yatmadan pul biberli yoğurt yiyorum.

MissFrezya canım bende bir dönem o kürü yapıyordum lakin sonrasında reflüm çıktı ve yememeye karar verdim. Acaba tekrar başlasammı sen ne faydasını gördün. WC'ye çıkmakta bir yararını gördünmü mesela. Şu saat itibariyle leptinim başladı çalışmaya hahahahaha leptin çalışsın diye düşündükçe akşamı bulurum ben. Su içmek , çay , kahve içmek leptini durdurmaz değilmi kızlar.

Dün akşam yemekte ; Et sote , salata ve kabak, patlıcan yoğurtlama yedim.

Bu sabah;
2-3 porsiyon peynir
domates , salatalık,
4 ceviz yedim. Bu saate kadar da 4 bardak limonlu su içtim. Bu arada kızlar benim ciddi bir kabızlık sorunum var. Ayrıca Ankara'ya giderek tedavi olmam gerek. Henüz gidemedim. Bu nedenle bağırsaklar için sürekli birşeyler yapmam gerek. Dün akşam mesela yine kabızlık ilacı içip yattım ve sabah öyle çıkabildim tuvalete. Sabah tartıldığımda da eksi kilo mu gördüm. Bakalım Cumaya ne çıkacak.

Bendede gastrit var canım ilk yapmaya başladığımda deli gibi midem ağrıdı öyle ağrıdıki ilaçlarım bile etki etmedi resmen iki büklüm dolaştım.Hemen kestim ilaçlarıma devam ettim.Bu sefer tekrar başladım şimdilik ağrımıyor ağrırsa hemen keserim.Lavaboya çıkmamı sağlıyor birde karnım dümdüz oluyor sankipsikolojikte olabilir.Oruçluyken oda bir işe yaramıyor.Leptin saatlerinde çay kahve ayran kefir serbest canım.

Kahvalti: klasik karatay kahvaltisi
Aksam: 1 kase yogurt corbasi, ton balikli salata, biraz yogurtlu semizotu ve frutozde kizarmis biber

Aksam az yedim cok doymadim. Ama keyfim yok yiyesim de yok pek. Evde de bisey kalmamis zaten :/ +20 badem yedim

sabah 09.45
5 ceviz
7 çiğ badem
6 çiğ kaju fıstığı

öğlen 12.30
7 top peynir
10 zeytin
domates acur
20 çiğ fındık

akşam 19.00
istiridye mantarlı köy tavuğu
4 yk yoğurtlu cevizli çiğ kabak salatası
biraz domates marul salatası

yatana kadar su 2,5 lt yi geçer

Aksam: 1 kase yogurt corbasi, ton balikli salata, biraz yogurtlu semizotu ve frutozde kizarmis biber

Aksam az yedim cok doymadim. Ama keyfim yok yiyesim de yok pek. Evde de bisey kalmamis zaten :/ +20 badem yedim
Fritözdeki biber olmamış canım.Afiyet olsun.

Bugün meyve yok , afiyet olsun canım.

Afiyet olsun canım..

Afiyet olsuunn..

Benim iftar menüm:
2 tane biber dolması ( yari yarıya bulgur ve pirinçli )
Salata.

Sahur:
1 tane dolma
1tabak dünden kalan kurufasulye
Biraz peynir..

Pirinç hiç koymamam gerekiyordu dolmaya ama sirf bulgurlu kızıma farklı gelir de yemezse diye koyďum..

Yemekler kalmasın diye karman çorman oldu bu sahur

GÜNAYDIN CANIM. DÜN AKŞAM DENEYEMEDŞM AMA BU AKŞAM DENİCEM MUTLAKA

Günaydın arkadaşlar. Nasılsınız? Sabah yine şok oldum.dün 58 çıkmıştım. bu sabah 58.1 offf bu kilo ne sinir bozucu birşey. Tabii bütün herşeyin sebebi tuvalete çıkamamak

Sabah: 2 porsiyon peynir, 4 ceviz, domates , salatalık

Öğle 16:00: 2 porsiyon peynir, 2 ceviz, dom.salatalık

akşam : 20:00: Sote et, mantar, salata veeeeeeee maalesef saat 21:30 da bollllccaaaaaaaaaaaaa kiraz yedim. gece 12 de de bitki çayı içip yattım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…