• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Mssfreyza: 64,8-61,9=2,9:nazar:
60kiloyum: 82-82,7=+0,7:duduk:
Esub: 71,7-70,7=0,9:süslü:
Pegasus07: 65.0-63,8=1,2:110:
Uysaliye:58,5 , 58,5 Sabito_O
ZO2718:66,3-67,2=+0,9:duduk:

Su listeyıde hatırlatayım.cumaya kadar ne kadar verecegız bakalım

Mssfreyza: 64,8-61,9=2,9:nazar:
60kiloyum: 82-82,7=+0,7:duduk:
Esub: 71,7-70,7=0,9:süslü:
Pegasus07: 65.0-63,8=1,2:110:
Uysaliye:58,5 , 58,5 Sabito_O
ZO2718:66,3-67,2=+0,9:duduk:

Su listeyıde hatırlatayım.cumaya kadar ne kadar verecegız bakalım

AAHHHH BU LİSTE AHHHHHH HAHAHAHA GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM. BENDE HAFTA SONU YOKTUM AMA BENDE BOZMADIM DİYETİ.

Dün yediklerimi yazmak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim nerede yanlış yapmışım. Bu arada cumartesi sabah tartıda 58.1 gördüm arkadaşlar. Fakat bu sabah 58.3 olarak kalktım. dün akşam ki menüm ve saatlerim:

10:00-Kahvaltı: 2 porsiyon peynir, domates , salatalık,3 adet ceviz

17:00- Kahve

21:00-Akşam yemeği: döner üzerine az tereyağı, yoğurt, közlenmiş patlıcan,salata

22:30-2 adet soda

00:00: Bitki Çayı

AAHHHH BU LİSTE AHHHHHH HAHAHAHA GÜNAYDIN SEVGİLİ ARKADAŞLARIM. BENDE HAFTA SONU YOKTUM AMA BENDE BOZMADIM DİYETİ.
gınaydın cnm.cok ıyı yapmışsın bozmamakla.tebrıkler❤️

Dün yediklerimi yazmak istiyorum. Yorum yaparsanız sevinirim nerede yanlış yapmışım. Bu arada cumartesi sabah tartıda 58.1 gördüm arkadaşlar. Fakat bu sabah 58.3 olarak kalktım. dün akşam ki menüm ve saatlerim:

21:00-Akşam yemeği: döner üzerine az tereyağı, yoğurt, közlenmiş patlıcan,salata

Afıyet olsun cnm.sabah azmı yemişsin sankı.o kadar saat nasıl dayandın neredeyse 12 saat

Bende oruç tutamıyorum arkadaşlar. Bu sene böyle oldu. Bugünki kahvaltım.

2 veya 3 porsiyon peynir, 10 adet zeytin, salatalık,4 adet ceviz , 1 incir.1 bardak çay,1 bardal bitki çayı.
Afıyet olsun cnm guzel olmuş

kızlar size küçük ama önemli iki bilgi vereyim. belki bilen vardır.

biliyorsunuz patatesin glisemik indeksi çok yüksek. ama haşlayıp buzdolabına koyup soğuttuğunuzda içindeki nişastanın dirençli nişastaya dönüştüğü görülmüş ve de glisemik indeksinin düştüğü. zayıflama döneminde ve diyabet hastalığında çok sık yenmemek üzere bu şekilde yenebileceğini belirtiyor uzmanlar. patatesin şöyle de bir güzelliği var; bağırsaklarımızdaki probiyotikleri ve prebiyotikleri besliyormuş. bu bilgi çok önemli. mesela sabahları arada bir az miktarda eklenebilir. gerçi ben tatlı patates de yiyorum arada. onun glisemik indeksi normalde daha düşük.

diğer bilgi de şu. limonun şöyle güzel bir özelliği varmış. üzerine sıkıldığı yiyeceğin glisemik indeksini düşürüyormuş. zaten ben çok severim limonu. ayrıca biliyorsunuz asidik görünen bir meyve ama uzmanlar limonun vücuda girdiği anda alkali etki yaptığını da söylüyor.

aklıma gelmişken yazdım. aklımızın bir köşesinde bulunsun.

teşekkür ederiz bilgi için canım.

gınaydın cnm.cok ıyı yapmışsın bozmamakla.tebrıkler❤️

Afıyet olsun cnm.sabah azmı yemişsin sankı.o kadar saat nasıl dayandın neredeyse 12 saat

Afıyet olsun cnm guzel olmuş

canım evde temizlik vardı. Temizlikçi abla hem yarım gün gelmişti hemde oruçluydu. Temizliği de beraber yaptık bitirmek için de hiç durmadık. Onun yanında birşey yemek istemeyince oldu. İlginç hiç acıkmadım da ya. Ben zaten yoğun olunca yemem. yoğun olmazsam yiyorum.

canım evde temizlik vardı. Temizlikçi abla hem yarım gün gelmişti hemde oruçluydu. Temizliği de beraber yaptık bitirmek için de hiç durmadık. Onun yanında birşey yemek istemeyince oldu. İlginç hiç acıkmadım da ya. Ben zaten yoğun olunca yemem. yoğun olmazsam yiyorum.
senın çaren bellı o zaman,hep uğraşacak bıseyler lazım dıyetteyken:KK70:
bu arada kızlar cumadan beri suyuma hem salatalık hem limon koyup içiyorum.
Afıyet olsun cnm.ödem içinmı yapıyorsun❤️

Merhaba arkadaşlar Karatay tarzı beslenmeye bugün başladım, amacım yaşam tarzı haline getirmek, 73 kiloyum hedefim 20 kg vermek uzun vadede, aç kalmadan. Size sorum ise şu: evet kahvaltı konusunda hocamız çok haklı 8:30'da yaptığım sağlam, yumurtalı kahvaltı 2'ye kadar acıkmadan durmamı sağladı bu çokgüzel, ama öğle ve akşam yemekelrinde çorba ile birlikte tavuk veya etli sebze yemeğinin yanında beni en az 4 saat götürebilecek, tok tutacak ne yiyebilirim? Bir de kitabı ayrıntılı okuyamadım bu iki öğünde de bir çay bardağı kuruyemiş serbst mi, kahvaltıda olduğu gibi?

bir de ben kahvaltıyı biraz erken yapıyorum 7 gibi, o nedenle 3 öğün şeklinde yiyorum. Kahvaltıyı 10'a çekip öğlen sağlam bir ara öğün yapıp akşam 7 gibi akşam yemeği yemem daha mı mantıklı sizce? Baktığım kadarıyla herkes 2 ana öğün şeklinde besleniyor?

Merhaba arkadaşlar Karatay tarzı beslenmeye bugün başladım, amacım yaşam tarzı haline getirmek, 73 kiloyum hedefim 20 kg vermek uzun vadede, aç kalmadan. Size sorum ise şu: evet kahvaltı konusunda hocamız çok haklı 8:30'da yaptığım sağlam, yumurtalı kahvaltı 2'ye kadar acıkmadan durmamı sağladı bu çokgüzel, ama öğle ve akşam yemekelrinde çorba ile birlikte tavuk veya etli sebze yemeğinin yanında beni en az 4 saat götürebilecek, tok tutacak ne yiyebilirim? Bir de kitabı ayrıntılı okuyamadım bu iki öğünde de bir çay bardağı kuruyemiş serbst mi, kahvaltıda olduğu gibi?

Merhaba hoşgeldin. Ben çorbayı çok tercih etmiyorum aslında. Et, sebze yemeği, salata veya et , yoğurtlu bir karışım ve salata akşam yeterli oluyor. Benim kahvaltı saatim geç olduğu için 9-10 arası, ben 2 öğün yapıyorum. Ama 7 de kahvaltı yapıyorsan 1 gibi öğlen -7 gibi de akşam yemeği yiyebilirsin sanırım. meyve ve kuruyemişi sabah kahvaltısında yemek gerekiyor. veya en kötü ihtimalle öğle yemeği. Akşama sarkmamalı.Ama arada açıkınca yenmeli mi kuruyemiş bilmiyorum. Benden daha deneyimli ve kilo vermeyi başarmış arkadaşlarımız var. Size yardımcı olurlar.

Merhaba hoşgeldin. Ben çorbayı çok tercih etmiyorum aslında. Et, sebze yemeği, salata veya et , yoğurtlu bir karışım ve salata akşam yeterli oluyor. Benim kahvaltı saatim geç olduğu için 9-10 arası, ben 2 öğün yapıyorum. Ama 7 de kahvaltı yapıyorsan 1 gibi öğlen -7 gibi de akşam yemeği yiyebilirsin sanırım. meyve ve kuruyemişi sabah kahvaltısında yemek gerekiyor. veya en kötü ihtimalle öğle yemeği. Akşama sarkmamalı.Ama arada açıkınca yenmeli mi kuruyemiş bilmiyorum. Benden daha deneyimli ve kilo vermeyi başarmış arkadaşlarımız var. Size yardımcı olurlar.
teşekkürler, en kısa zamanda kitabı da okuyacağım. Elimde var ve göz gezdirdiğimde örnek listenin üç öğünden oluştuğunu gördüm, o nedenle merak ettim, gerçi bendeki ilk kitabı, beki diğerlerinde 2 ana öğün öneriyordur. Sanırım önemli olan öğünler arası 5-6 saat bırakabilmek. O zaman ben de 10 gibi sağlam bir kahvaltı, akşam 7 gibi etli sebzeli ana yemek, arada da yoğurt,meyve ve kuruyemiş yerim tok tutması için. Biraz kendime uydurdum ama önemli olan temel prensiplere uyabilmek :)

bu arada yaaaaaaaa ben bazen çok acıkıyorum dayanamıyorum. 2 den beri erik yiyorum. bktım doymuyorum. domates, az peynir,1 ceviz yedim. dün 12 saat yeme bugün böyle yap

eveet bugun itibariyle başladım, oruç tutamıyorum ilaç kullandıgım için, üstelik kolesterolum de yuksek inşallah karatayla kendime gelirim. ama ben tam manasıyla uyamayacağim, granül kahve vs yasak denmiş. doğal içerik konusuna çok takılmadan malum zaten yediğimiz hangi şey doğal, gunde 2 ogun beslenerek hamur ve şekeri keserek devam edeceğim.

ve kızlar gerçekten gunde 2 kez wc olayı doğru mudur sizlerde oyle mi
O şanslı kimmiş çok merak ettim:KK48:

sabah:
tereyagında 2 yumurta, peynir
1 cay bardagı ceviz, az zeytinyaglı 10 zeytin
salatalık domates
1 bardak sut

akşam:
1 kase corba, ızgara tavuk, 1 kaseden çok zeytinyaglı taze fasulye
1-2 kasık kadar da yogurtlu semizotu salatası ve fırında biber, salatalık domates
Afiyet olsun menün çok güzel kilo bildirimi yapta sende cuma günümüze katıl canım.

Menün çok güzel canım sodanın sodyum oranına baktınmı ben geçen gün içtim 700 küsur sodyum vardı sodyum su tutarmış.

Çorbada un terbiyesi yada erişte olmamalı canım.Yemeğin yanına yoğurt salata ceviz yiyebilirsin.

teşekkürler, en kısa zamanda kitabı da okuyacağım. Elimde var ve göz gezdirdiğimde örnek listenin üç öğünden oluştuğunu gördüm, o nedenle merak ettim, gerçi bendeki ilk kitabı, beki diğerlerinde 2 ana öğün öneriyordur. Sanırım önemli olan öğünler arası 5-6 saat bırakabilmek. O zaman ben de 10 gibi sağlam bir kahvaltı, akşam 7 gibi etli sebzeli ana yemek, arada da yoğurt,meyve ve kuruyemiş yerim tok tutması için. Biraz kendime uydurdum ama önemli olan temel prensiplere uyabilmek :)
Meyve sadece sabah kahvaltısında bir tane yeniyor canım.

Back